Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 352 — The Mathematician
empty taxi
Hát valami ilyesmire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy attól még, hogy a PL-ben minden pudvás kiscsapat kőgazdag nem fogják azt okosan és hasznosan elkölteni.
FLZOLI
de pont ez a lényeg, a man city (és a pool is részben) azért húzta fel az akadémiát mert az FA szabályzata előnybe hozza a "hazai nevelésű" játékosokat (brexit miatt is) így ha kijön minden évben 3-4 középszerű játékos meg 1 jobb akkor 100-150 millát lehet vele keresni
és ha 2-3 évente jön 1 valaki a kezdőbe akkor azzal kvázi spóroltak 80-100 millát
emellé a könyvelésben is faszán mutat az egész és ha esetleg az olaj lóvé elapad sincsenek akkora szarban

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 335

empty taxi
Hát valami ilyesmire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy attól még, hogy a PL-ben minden pudvás kiscsapat kőgazdag nem fogják azt okosan és hasznosan elkölteni.
FLZOLI
Ja, pont ezért nem lehet félvállról venni őket, mint máshol.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 335

Sixo
Huzatot kapott a bokája
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 542 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com

empty taxi

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 997 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
itt picit leegyszerűsítve elmagyarázzák, hogy miért tud igazolni a barca most nyáron
 www.youtube.com/watch?v=pRpDaIKzrz0

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 769 — Cowboys fan
Bevált dolog az alkoholtilalom, szerintem Guimaraes-ben is be volt vezetve csütörtökön, ezért nem randalíroztak a Puskás ultrák.
Tony Adams
vagy ezért, vagy mert... 😀
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
Bevált dolog az alkoholtilalom, szerintem Guimaraes-ben is be volt vezetve csütörtökön, ezért nem randalíroztak a Puskás ultrák.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 669 — Lucas Scott
 hvg.hu/elet/20220724_Alkoholtilalommal_keszul_Pozsony_az_FTC_erkezesere
empty taxi
amúgy ha jól tudoma B közép magjában, a lenti részeken kvázi alkoholtilalom van. szóval ez sokat nem segít ...
Nemzetes és vitézlő csebi
De gondolom a kabszi azért csak mehet nem? 😵
FLZOLI
nem tudom. én felső sorokban vagyok-voltam a kapu mögött, általában 1-2 sört iszom meg maximum, de sokszor még azt sem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
empty taxi
amúgy ha jól tudoma B közép magjában, a lenti részeken kvázi alkoholtilalom van. szóval ez sokat nem segít ...
De gondolom a kabszi azért csak mehet nem? 😵

több mint 3 éve
empty taxi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
na közben jön a Bayernbe még Tel is a Rennesből 30 misiért.
azért ez egy elég komoly offseason Salitól:
De Ligt, Mazra, Gavrebach, Tel, Mané és Gnabry is hosszabbított 2026ig.

ne feledjünk el, hogy Salinak is lejár a szerződése év végén, contract year volt és mutatnia kellett valamit. ebben azért az a vicces, hogy az igazolások előtti hasonló keretre azt mondta Flicknek, hogy rendben van. ehhez képest, most jött ide egy kezdő védő Süle helyére, egy kezdő jobb szélső hátvéd (akiért könyörgött Flick anno), egy középső középpályás (szintén könyörgött egyért Flick sőt tavaly még előtte Sabitzer is érkezett ide) egy szélső tehetség. (Manét kiveszem, mert sztem ő nem jött volna, ha Lewa marad, hosszabbít) állítólag nagyon jó benyomást tesz a tárgyalásokon a játékosokra Nagelsmannal együtt (fun fact: Manét nagyon meggyőzte az, ahogy Nagelsmann beszélt neki a fociról mikor először találkoztak).

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 618 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 897 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nagyon kemény, hogy Milner minden alapozáskor kenterbe veri az egész csapatot. Az összes futó traininget ő nyer, fel kilométeres sprintet mindenki előtt nyomja le.
Pályán kevésbé már, de az öltözőbnek baromira fontos, hogy ott legyen és egy ilyen arc legyen a csk helyettes.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Annyira látszik a fideszes támogatottság a trollfocinál. Szarrá basztatnak mindenkit de a fradi meg a Puskás érintetlen maradt a két gyalázat produkció után.
Nem engedi a főbácsi.
Bazzani
Régóta szánalmasak, nem új dolog ez. Tökéletes kiegészítő lepedékei az itthoni posványnak

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 230 — Axel Foley
Annyira látszik a fideszes támogatottság a trollfocinál. Szarrá basztatnak mindenkit de a fradi meg a Puskás érintetlen maradt a két gyalázat produkció után.
Nem engedi a főbácsi.

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Nem vagyok madárBálesz
Ezt a mondatot akár magára is tetováltathatná mindenki, aki kicsit is foglalkozik még a magyar fodballal...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 146 — Illegális gyakorló
Vagy csak egyszerűen nem oszt vissza a fizujából.
empty taxi
Empty, nemtom ez komoly e vagy szarkazmus, de tényleg létezik a probléma 😃
jobbágy#JC6
Kinek kell visszaosztani? A mesternek vagy Tamásnak vagy Kubinak?
Mind3.
YoungZeeZee
Ezeket kellene felderítenie a nagyrabecsült ellenzéki sajtónak vhogy...
dande2
Nem nagy titok az ilyen és nem is újkeletű dolog. A napokban volt pl egy interjú a láncdohányos Váczi Zolival:

"– Utáltam a Fradit, de profiként igent mondtam, csak az érdekelt, hogy a pályán lehessek. Azonban a vezetőség behívatott, és mondták, hogy ha a fizetésemből leadok 100 ezret, akkor kezdő leszek, ha nem, ülök a padon. Nem vagyok madár, az utóbbit választottam – elevenítette fel az akkori időket Váczi Zoltán, aki végül csak nyolc meccsen lépett pályára a Fradiban"

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 769 — Cowboys fan
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/itt-a-city-uj-aranybanyaja-moncz-attila-publicisztikaja-2904567

témához
Az ilyenfajta kiegyensúlyozottságtól még messze van a City, de jelzésértékű, hogy több angol elemző is azt állítja, hamarosan a klub akadémiájáról kikerülő játékosok igencsak dominálják majd a Premier League-et, illetve az európai elitfutball egy részét.
Negritis, a vajda
0.1% is egy része...
Vicc mennyi hülyét termel ki a belterjes angol közeg.
A City a Chelsea útját járva megvesz minden évben egy raklap fiatal játékost akiket szétszór pimp csecsen lógó csapatokhoz. Aztán a nagy számok törvénye alapján nyilván lesz belőlük valaki később, mert eleve nem zselében született tetovált apuci pénzén betolt áltehetségeket vesznek (általában)
FLZOLI
sztem nem sokat sikerült felfogni abból amiről a cikk szól
nagy számok törvénye alapján 1-2 évente jön a kezdőbe 1 valaki a maradékot meg lehet szórni a PL alsó házba meg Champi 1be és abból az átigazolásokban már null szaldósok lesznek

lényegében megoldják azt hogy az FFPnek megfeleljenek és közbe a világ összes pénzét elverhessék
Negritis, a vajda
Amióta PL létezik túlárazva veszik és adják a hazai belterjes kóklereket is. Ez nem újdonság, csak most még a tv-s pénzekkel még a legnyomibb csapatok is tudnak 50-100 milliókat költeni nyaranta.

Ameddig az edzőgeniusz és csapata nyaranta elver 200 milliót új játékosra engem nem villanyozz fel hogy a 30 fős keret selejtjeit el tudják adni még pénzért.

Az egész FFP-t pont az ilyen City félék hugyozzák körbe. A PSG, Barca, MU féle klubbok pont olyanok, mint a lottónyertes proli, minden csillogó dolgot megvesz amit meglát de a City tudatosan, ügyvéd hadsereggel a gyenge pontokra megy rá. És akkor énekeljük meg micsoda remek klubmodel. Oké
FLZOLI
Senki nem mondta, hogy remek klubmodell, csak azt, hogy a látszat ellenére meg tudják csinálni, hogy a legdrágább játékosokat is megvegyék, ÉS ne vétsenek az FFP ellen.
Nem az a félelmetes, amikor valakinek sok pénze van, hanem amikor sok pénze van, és elkezdi jól használni.
több mint 3 éve
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/itt-a-city-uj-aranybanyaja-moncz-attila-publicisztikaja-2904567

témához
Az ilyenfajta kiegyensúlyozottságtól még messze van a City, de jelzésértékű, hogy több angol elemző is azt állítja, hamarosan a klub akadémiájáról kikerülő játékosok igencsak dominálják majd a Premier League-et, illetve az európai elitfutball egy részét.
Negritis, a vajda
0.1% is egy része...
A City a Chelsea útját járva megvesz minden évben egy raklap fiatal játékost akiket szétszór pimp csecsen lógó csapatokhoz. Aztán a nagy számok törvénye alapján nyilván lesz belőlük valaki később, mert eleve nem zselében született tetovált apuci pénzén betolt áltehetségeket vesznek (általában)
FLZOLI
nagy számok törvénye alapján 1-2 évente jön a kezdőbe 1 valaki a maradékot meg lehet szórni a PL alsó házba meg Champi 1be és abból az átigazolásokban már null szaldósok lesznek

lényegében megoldják azt hogy az FFPnek megfeleljenek és közbe a világ összes pénzét elverhessék
Negritis, a vajda
Amióta PL létezik túlárazva veszik és adják a hazai belterjes kóklereket is. Ez nem újdonság, csak most még a tv-s pénzekkel még a legnyomibb csapatok is tudnak 50-100 milliókat költeni nyaranta.

Ameddig az edzőgeniusz és csapata nyaranta elver 200 milliót új játékosra engem nem villanyozz fel hogy a 30 fős keret selejtjeit el tudják adni még pénzért.

Az egész FFP-t pont az ilyen City félék hugyozzák körbe. A PSG, Barca, MU féle klubbok pont olyanok, mint a lottónyertes proli, minden csillogó dolgot megvesz amit meglát de a City tudatosan, ügyvéd hadsereggel a gyenge pontokra megy rá. És akkor énekeljük meg micsoda remek klubmodel. Oké

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 352 — The Mathematician

témához
Negritis, a vajda
0.1% is egy része...
FLZOLI

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

témához
Negritis, a vajda
0.1% is egy része...

több mint 3 éve
Vagy csak egyszerűen nem oszt vissza a fizujából.
empty taxi
Empty, nemtom ez komoly e vagy szarkazmus, de tényleg létezik a probléma 😃
jobbágy#JC6
Kinek kell visszaosztani? A mesternek vagy Tamásnak vagy Kubinak?
Mind3.
YoungZeeZee
Ezeket kellene felderítenie a nagyrabecsült ellenzéki sajtónak vhogy...
dande2
Tizedannyit sem érne mint egy Schadl ügy aztán az is milyen gyönyörűen befolyásolta a választásokat …