Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Zsuzsi novemberben, a görögök ellen búcsúzhat s lehet egyben rekorder.Remèljük Gula vagy mondjuk Szobi meglőzi majd.... egyértelműen hogy ezèrt bohóckodik mèg...a baj, hogy kb 10 ève már.....
Csak addig pusholták az MLSZ-t és Rossi-t, hogy muszáj volt belemenni…
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Szegény srác mostanra már alig bír mozogni, szerintem kb mindene fáj. Aztán lehet, hogy a kisebb terhelés jót tesz neki, de a Betisben sem váltotta mega világot. Azért szurkolok neki, mert én nagyon bírtam, kár, hogy nem tettük pénzzé korábban.Érte megérte elpaterolni Destet 😀Akkor ha Alonso is èrkezik darabra megleszünk hátul is ,🤪🤪🤪 róla egyébként már èvekkel ezelőtt volt szó, sokkal több pènzèrt, anyagilag mindenkèpp jobb. Talán sikerül újra felépíteni, mert volt amikor annyira nem volt rossz (ha jól emlékszem😊)
Héctor Bellerín will leave Arsenal to join Barcelona on a free transfer, reports @David_Ornstein
— B/R Football (@brfootball) September 1, 2022
They keep arriving 🔴🔵 pic.twitter.com/4qo7O01rKo
empty taxi
dande2
több mint 3 éve
Érte megérte elpaterolni Destet 😀Jó lesz Nekünk ez az amcsi Srác! Sok poszton tud játszani, még jobb szélső is volt. Nagy potenciál van bene. Ha megtanitaná valaki beadni, csodás lenne.
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Érte megérte elpaterolni Destet 😀Akkor ha Alonso is èrkezik darabra megleszünk hátul is ,🤪🤪🤪 róla egyébként már èvekkel ezelőtt volt szó, sokkal több pènzèrt, anyagilag mindenkèpp jobb. Talán sikerül újra felépíteni, mert volt amikor annyira nem volt rossz (ha jól emlékszem😊)
Héctor Bellerín will leave Arsenal to join Barcelona on a free transfer, reports @David_Ornstein
empty taxi
több mint 3 éve
Zsuzsi novemberben, a görögök ellen búcsúzhat s lehet egyben rekorder.Csak addig pusholták az MLSZ-t és Rossi-t, hogy muszáj volt belemenni…
több mint 3 éve
Érte megérte elpaterolni Destet 😀Héctor Bellerín will leave Arsenal to join Barcelona on a free transfer, reports @David_Ornstein

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Arthur -> Pool (kölcsön 1 év)Aha, tökéletesen illik a sérülékenyek közé.
Hát jó, darabszámnövelőnek jó lesz mert elfogyott a keret, pénz meg nincs hírtelen 80-100 leakasztani a top célpontokat Aug végén.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Arthur -> Pool (kölcsön 1 év)Hát jó, darabszámnövelőnek jó lesz mert elfogyott a keret, pénz meg nincs hírtelen 80-100 leakasztani a top célpontokat Aug végén.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ez a Marcos Alonso-Abu+14 milla csere tetszik, sok sikert neki, csak a Spurs ellen legyen nyugiba 😛
több mint 3 éve
Inkább az a szomorú hogy ő gólkirály lehetett simánAhol egy Radó 13 góllal gólkirály lehet, ott én már nem lepődöm meg semmin.
ozibozi

több mint 3 éve
Inkább az a szomorú hogy ő gólkirály lehetett simán
több mint 3 éve
Szomorú történet ez is. Ma már találkoztam is vele Pakson.Újabb parádés külföldi karrier. És
www.telepaks.net/2022/09/01/ujra-paksi-mezben-hahn-janos/?fbclid=IwAR2fOfF7msT0yTEB4K1Nw_C0_RMOUff3RksXQPNxajlu17vt9LXKehp8i6Y
Matthew99
ez a faszi hétszeres válogatott, hihetetlen.
Már várom a szokásos bullshitet, hogy "nem értem, miért nem játszottam, pedig az edzéseken mindig dicsértek, az edző is azt mondta, hogy elégedett a munkámmal, mégsem kerültem be a csapatba".

több mint 3 éve
Szomorú történet ez is. Ma már találkoztam is vele Pakson.www.telepaks.net/2022/09/01/ujra-paksi-mezben-hahn-janos/?fbclid=IwAR2fOfF7msT0yTEB4K1Nw_C0_RMOUff3RksXQPNxajlu17vt9LXKehp8i6Y

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Elvileg Eduék dolgoznak azon hogy a tegnapi gólszerző Douglas Luiznak ne kelljen visszautaznia, hanem maradhat nálunk egyből.Teljes név : Douglas Luiz Gabriel Soares de Paulo - Sign him on
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Elliott magasan a legjobbja 4 forduló után a keretnek. 19 évesen beszarás mit csinál. Határozott, folyton lefordul a labdával, baromi jól osztogat vagy cipeli fel. Nem tudom ki a 3. középpályás ha mindenki egészséges de az tuti, hogy Fabinho mellett az Ő helye is megkérdőjelezhetetlen. (Talán am Thiago a 3.)Mot meg vegye már észre Klopp, hogy ennyire a vonalra húzva kb emberhátrány. Fájdalmasan gyenge. Nem mondom h beljebb jobb lenne mert minden labda méterekre pattan tőle az meg mindegy hogy hol áll fell. De már a falat kapartam amikor végre át tudta venni is 1-1 ezni akart folyton amik 10-20%-át meg is nyerte... Baromira nem szeretném ha igazam lenne de én is a "Mané maradjon inkább" tábort erősítettem.
Darwin visszajövetele sokat fog változtatni, talán Salahnak is jobban fog menni de, hogy Gomeznél meg Hendonál is gyengébb egyelőre az egyiptomi az nagyon látványos.
Am a 2. félidő második felében a 4231 is jobban nézett már ki még úgy is h Szalah volt a csatár, akinek kb 30p alatt 1szer lehetett hallani a nevét.
Egy
Fabinho - Elliot,
Diaz - Bobby - Carvalho,
Nunez
231-et megnéznék a városi derbin. Úgy se akarnak majd sokat támadni nem lenne gond h Harvey a dupla hatos Fab mellett.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
A klasszikus ami eszembe jut erről: "Aki megkérdőjelezi a nőiességemet, az bekaphatja a faszomat" 😀
steelwolf
több mint 3 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/09/01/mls-philadelphia-union-gazdag-daniel-klubrekord-alapszakasz/Ha esetleg nem látta volna vki:
youtu.be/o5qXsjJpimo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Igen. Erről kb egyedül Kuttor tehet. Na jó, meg kicsit Nagy Miki.Te is tudod, miről beszélek. Minden feltétel adott egy jó csapathoz, de nagyon durván a másik irányba mentekKiégett Vasas SC lehet a csapat új neve…Hogyhogy csak 1-0-ra tudtátok verni ezt a vicc csapatot a nemzetközi sztárokkal? 😁
Márkvárt NB2-ből nem tűnt ki.
Baráth NB3 szint.
Otigba, Pátkai, Hidi, Holender, padon Litauszki, Radó, Novothny… vicc ez a csapat.
jobbágy#JC6
7.8 millió vs 41.4 millió.
Azt hittem gurítotok egy négyest. Tokmacnak kéne tolni egy kis lóvét, ilyen aprópénzért megértem, hogy szart se hajlandó csinálni.
warr_b
jobbágy#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
nekem a fő bajom az időhúzás, az hogy rájátszik egy ütközésre jóvaCsak a fociban van ilyen szamban fetrenges.mashol is elofordul de ennyire szignifikansan nem.jep, kurvára szükség lenne ráKetten is fekszenek bazmeg. 😂😂😂😂Úgy érzem mostmár csak 1 hajszál választ el, hogy teljesen hátat fordítsak ennek a játéknak. A tiszta játékidőért egyre nagyobb az igényem. Utálom ezt...
Ennyire undorítóan az evertonosok sem szoktak időt húzni.
Mikey
shagi0206
ez is megint olyan volt hogy teljesen jogos azt kikéírni hogy +2-3 perc rá lett húzva az eredeti időre
de az is jogos hogy ráhúzta a bíró
Negritis, a vajda
A futo ora miatt is lehet ez.
YoungZeeZee
nba-ben is vannak ilyenek, csak nem annyira bosszantó mert olyankor áll az óra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Te is tudod, miről beszélek. Minden feltétel adott egy jó csapathoz, de nagyon durván a másik irányba mentekKiégett Vasas SC lehet a csapat új neve…Hogyhogy csak 1-0-ra tudtátok verni ezt a vicc csapatot a nemzetközi sztárokkal? 😁
Baráth NB3 szint.
Otigba, Pátkai, Hidi, Holender, padon Litauszki, Radó, Novothny… vicc ez a csapat.
jobbágy#JC6
Azt hittem gurítotok egy négyest. Tokmacnak kéne tolni egy kis lóvét, ilyen aprópénzért megértem, hogy szart se hajlandó csinálni.
warr_b
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 936
Csak a fociban van ilyen szamban fetrenges.mashol is elofordul de ennyire szignifikansan nem.jep, kurvára szükség lenne ráKetten is fekszenek bazmeg. 😂😂😂😂Úgy érzem mostmár csak 1 hajszál választ el, hogy teljesen hátat fordítsak ennek a játéknak. A tiszta játékidőért egyre nagyobb az igényem. Utálom ezt...
Ennyire undorítóan az evertonosok sem szoktak időt húzni.
Mikey
shagi0206
ez is megint olyan volt hogy teljesen jogos azt kikéírni hogy +2-3 perc rá lett húzva az eredeti időre
de az is jogos hogy ráhúzta a bíró
Negritis, a vajda
A futo ora miatt is lehet ez.
több mint 3 éve
Na egy kicsit megnyugodtam a meccs után, és átgondoltam a látottakat.1. Sambinak kellett 5 perc amég belerázodott a meccsbe, de lehozta amit kellett. Néha belebakizgatott pár labdába, megesik, de Elneny szintjét lehozta. Annyira nem pressingelték le, szóval ott még lehetnek bajok, viszont biztató volt a mai. Boldog lehetsz Ulpi, én is az vagyok 😊 És Partey folyamatos sérüléseivel lesz neki hely, szerintem Elnenyvel többet nem hosszabbítunk, az ő helyére jön majd az új CM.
2. Ødegaard ha kiesik, az komoly baj lehet. Jelenleg ő a legjobb játékos szerintem a csapatban, és 23 évesen elképesztően vezeti a csapatot, folyton kommunikál a társakkal, és óvja őket a bajtól. Amikor áll a labda, az ő testbeszédét nézem egyből.
3. Nketiah, nos egy kicsit megkövezem magam a múlt heti után. Jól tartotta a labdát, jó csere volt Artetatól ma. Ha ezt tudja hozni 90 percig, ilyen magabiztossággal, akkor elismerem hogy tévedtem.
4. A védelemmel nagyon meg vagyok elégedve, Ramsdale is beszélt erről, hogy kezdenek összeszokni.
5. Sakaról volt szó, szegénynek nagyon kell hogy betaláljon. Vieirát becserélném oda legközelebb, ő jobban assist-minded játékos.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kiégett Vasas SC lehet a csapat új neve…Hogyhogy csak 1-0-ra tudtátok verni ezt a vicc csapatot a nemzetközi sztárokkal? 😁
Baráth NB3 szint.
jobbágy#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Kiégett Vasas SC lehet a csapat új neve…Márkvárt NB2-ből nem tűnt ki.
Baráth NB3 szint.