Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Csóri akadémisták, Szőllőnek pedig már állt a fütyi hogy majdnem 2:2... ehelyett lett 3-0 😀www.origo.hu/sport/futball/20220721-vitoria-guimaraes-puskas-akademia-europa-konferencia-liga-eredmeny-osszefoglalo.html
"Bírói segítséggel nyertek a portugálok, megfordítható a párharc!"
ORIGO
jobbágy#JC6
A PUSKÁS AKADÉMIA JÓL JÁTSZOTT, DE KIKAPOTT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/07/21/konferencia-liga-kizilzsar-nk-osijek-kleinheisler-gol/A riporter röhögése mindent visz 😃
empty taxi
több mint 3 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/07/21/konferencia-liga-kizilzsar-nk-osijek-kleinheisler-gol/A DAC meccsen nem kis gólok voltak:
Meanwhile meghalt Uwe Seeler. Nyugodjon békében!
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ha a 18 millió euró jött akkor nyereségesnek kell lennie. De idén ha nem lesz BL akkor már neccesebb lesz.ott az altalam linkelt fuggetlen konyvizsgaloi jelentes, benne a nyereseggel.Csak azt a tobbmilliardot mar elkoltotte elotte otszor uj igazolasokra es fizetesekre. Nem ingyen hoznak uj jatekost altalaban, azert sulyos penzek mennek nem egy jatekosert. A sulyos penzt ne ugy ertsd, hogy 500 ezer eurokert hozogatnak valakit, hanem 1-2-3 millio euroert. Es ez a valaki aztan havonta eleg sokat is fog keresni.Nem az itthoni teljesítmény miatt, de elég szép zsetont gurigáztak össze, simán nyomhatnának zöld-fehér szervezésben egy pár augusztus 20-i tüzijátékot.Csebi, a Fradi tényleg nyereséges? Honnan tudod? 😃Erosen meglepne, ha itthon barmilyen futballklub nyereseges lenne. Meg a vilag legjobb csapatai is szinte egytol egyig vesztesegesek.
jobbágy#JC6
Stez
infostart.hu/sport/2021/12/10/tobb-milliardot-kaszal-a-ferencvaros-az-europai-kupaszereplesevel
Vitézlő Titoknok tomz
Ezenfelul meg ott van klub fenntartasa, a stadion karbantartasa es tovabbi sulyos dolgok.
Szoval en nagyon ketlem, hogy itthon egy ilyen topklub nyereseges lehet.
Stez
Nemzetes és vitézlő csebi
több mint 3 éve
ott az altalam linkelt fuggetlen konyvizsgaloi jelentes, benne a nyereseggel.Csak azt a tobbmilliardot mar elkoltotte elotte otszor uj igazolasokra es fizetesekre. Nem ingyen hoznak uj jatekost altalaban, azert sulyos penzek mennek nem egy jatekosert. A sulyos penzt ne ugy ertsd, hogy 500 ezer eurokert hozogatnak valakit, hanem 1-2-3 millio euroert. Es ez a valaki aztan havonta eleg sokat is fog keresni.Nem az itthoni teljesítmény miatt, de elég szép zsetont gurigáztak össze, simán nyomhatnának zöld-fehér szervezésben egy pár augusztus 20-i tüzijátékot.Csebi, a Fradi tényleg nyereséges? Honnan tudod? 😃Erosen meglepne, ha itthon barmilyen futballklub nyereseges lenne. Meg a vilag legjobb csapatai is szinte egytol egyig vesztesegesek.
jobbágy#JC6
Stez
infostart.hu/sport/2021/12/10/tobb-milliardot-kaszal-a-ferencvaros-az-europai-kupaszereplesevel
Vitézlő Titoknok tomz
Ezenfelul meg ott van klub fenntartasa, a stadion karbantartasa es tovabbi sulyos dolgok.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Csak azt a tobbmilliardot mar elkoltotte elotte otszor uj igazolasokra es fizetesekre. Nem ingyen hoznak uj jatekost altalaban, azert sulyos penzek mennek nem egy jatekosert. A sulyos penzt ne ugy ertsd, hogy 500 ezer eurokert hozogatnak valakit, hanem 1-2-3 millio euroert. Es ez a valaki aztan havonta eleg sokat is fog keresni.Nem az itthoni teljesítmény miatt, de elég szép zsetont gurigáztak össze, simán nyomhatnának zöld-fehér szervezésben egy pár augusztus 20-i tüzijátékot.Csebi, a Fradi tényleg nyereséges? Honnan tudod? 😃Erosen meglepne, ha itthon barmilyen futballklub nyereseges lenne. Meg a vilag legjobb csapatai is szinte egytol egyig vesztesegesek.
jobbágy#JC6
Stez
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
Csebi, a Fradi tényleg nyereséges? Honnan tudod? 😃www.fradi.hu/download/7/tf/v9wwe.pdf
jobbágy#JC6
itt van h mennyi a nyereseg
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
De amúgy ezzel a térdeléssel mi a gond?Mivel utána majd elindul a náci,rasszista,nőgyűlölő,mocskos szemétláda kommentáradat ezért remélem valamelyik színesbőrű fogja megcsinálni.Elvileg a sipszóra elkezdődik a mérkőzés.Pont odakapcsoltam, német-osztrák meccs a női EB-n, kezdés előtt kb vezényszóra (síp) mindkét csapat játékosai letérdeltek. Értem hogy Angliában van az esemény, de wut? 🙄Jó ez a sípszóra letérdelés, már a PL meccseken is imádtam, lehetne akár vezényszóra is
warr_b
Politikai vélemény spontán és bátor megvallása háromra, egy, kettő, háááá-rom!!!
Kampman
Remélem egy szer vki elindul a térdelő ellenféllel szemben a kapu felé.
gabokocka
Matthew99
Ez még mindig a BLM-es térdelgetés vagy ez már valami új?
Mondjuk hogy miért akaszt ki titeket ennyire azt nem értem. 😀
több mint 3 éve
Mivel utána majd elindul a náci,rasszista,nőgyűlölő,mocskos szemétláda kommentáradat ezért remélem valamelyik színesbőrű fogja megcsinálni.Elvileg a sipszóra elkezdődik a mérkőzés.Pont odakapcsoltam, német-osztrák meccs a női EB-n, kezdés előtt kb vezényszóra (síp) mindkét csapat játékosai letérdeltek. Értem hogy Angliában van az esemény, de wut? 🙄Jó ez a sípszóra letérdelés, már a PL meccseken is imádtam, lehetne akár vezényszóra is
warr_b
Politikai vélemény spontán és bátor megvallása háromra, egy, kettő, háááá-rom!!!
Kampman
gabokocka

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Elvileg a sipszóra elkezdődik a mérkőzés.Pont odakapcsoltam, német-osztrák meccs a női EB-n, kezdés előtt kb vezényszóra (síp) mindkét csapat játékosai letérdeltek. Értem hogy Angliában van az esemény, de wut? 🙄Jó ez a sípszóra letérdelés, már a PL meccseken is imádtam, lehetne akár vezényszóra is
warr_b
Kampman
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Pont odakapcsoltam, német-osztrák meccs a női EB-n, kezdés előtt kb vezényszóra (síp) mindkét csapat játékosai letérdeltek. Értem hogy Angliában van az esemény, de wut? 🙄Jó ez a sípszóra letérdelés, már a PL meccseken is imádtam, lehetne akár vezényszóra is
warr_b
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Pont odakapcsoltam, német-osztrák meccs a női EB-n, kezdés előtt kb vezényszóra (síp) mindkét csapat játékosai letérdeltek. Értem hogy Angliában van az esemény, de wut? 🙄Ez a nemzetiségüket tekintve nem újdonság 😁
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Pont odakapcsoltam, német-osztrák meccs a női EB-n, kezdés előtt kb vezényszóra (síp) mindkét csapat játékosai letérdeltek. Értem hogy Angliában van az esemény, de wut? 🙄Én követtem a tornát, teljesen random térdelnek le a csapatok, van amikor van, van amikor nincs 😀😀😀
warr_b
Azért a nők nem szeretnek térdelni, csak néha muszáj 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Pont odakapcsoltam, német-osztrák meccs a női EB-n, kezdés előtt kb vezényszóra (síp) mindkét csapat játékosai letérdeltek. Értem hogy Angliában van az esemény, de wut? 🙄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Csóri akadémisták, Szőllőnek pedig már állt a fütyi hogy majdnem 2:2... ehelyett lett 3-0 😀Ne szórakozz, azt hittem, komoly. Ez viszont tényleg az:
"Bírói segítséggel nyertek a portugálok, megfordítható a párharc!"
ORIGO
jobbágy#JC6
"A Puskás Akadémia jól játszott, de kikapott a Konferencia-ligában"
Igaz, nem címoldalon hozták.
több mint 3 éve
Csóri akadémisták, Szőllőnek pedig már állt a fütyi hogy majdnem 2:2... ehelyett lett 3-0 😀"Bírói segítséggel nyertek a portugálok, megfordítható a párharc!"
ORIGO
több mint 3 éve
A portugál szurkolók egymást verik, beszarok 😀Azt hittem, hogy talán megtámadták a PAFC szurkolókat.. oh wait
több mint 3 éve
"Egy ilyen mérkőzésen ez sok". Nagy igazság volt.
több mint 3 éve
olyan 4-1-et tippelek, ezek a portugálok nem rosszak
több mint 3 éve
Főni gondolom errefelé került Tusványos felé menet.Nem. A Sepsi OSK–Olimpija Ljubljana meccsre ment.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Pedig az első három percben egész jól védekezett a Felcsút.
több mint 3 éve
Főni gondolom errefelé került Tusványos felé menet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
sokáig nem húzta a Puskás...