Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Csebi, a Fradi tényleg nyereséges? Honnan tudod? 😃
több mint 3 éve
Nem értem mi a baj, a Fradi is megmutatta hogy a kazahoknál idegenben jó az X
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mert a ruszki edzőnek nem kell egy polák 😄akkor miért nem igazolták le Lewát?csak közben a fradi nyereséges míg a real masszív veszteséget termel évente, ez is a különbség. nem is értem, miért nem járnak hozzánk study visitre ...a fradi is úgy nyereséges mint a barca 😀
Nemzetes és vitézlő csebi
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
akkor miért nem igazolták le Lewát?csak közben a fradi nyereséges míg a real masszív veszteséget termel évente, ez is a különbség. nem is értem, miért nem járnak hozzánk study visitre ...a fradi is úgy nyereséges mint a barca 😀
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csak közben a fradi nyereséges míg a real masszív veszteséget termel évente, ez is a különbség. nem is értem, miért nem járnak hozzánk study visitre ...a fradi is úgy nyereséges mint a barca 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
csak közben a fradi nyereséges míg a real masszív veszteséget termel évente, ez is a különbség. nem is értem, miért nem járnak hozzánk study visitre ...majd jönnek azzal, hogy az angol csapatokban meg angol nincs sokA négy nemzetközi porondon fellépő csapatunk ÖSSZESEN nem fog felvonultatni egy kezdőnyi magyart (amiből ugye az egyik elméletileg akadémia) és basszus a hívő tagozatot még ez sem ingatja megNem értem mi a bajod. Jók ezek a magyar csapatok tele légiósokkal. Eredmény mondjuk ugyan úgy nincs mintha pár hazai srác is focizna de legalább sokba kerülnek.Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂Egyetlen magyarral a kezdőben, hej! (aki nem Hej, hanem Ötvös)
warr_b
Hajrá magyar futball!
r.baggio
alatriste
r.baggio
ha azt vesszük, a Margit úgy nyerte meg tavaly, hogy Carvajal játszott kilencven percet, meg Ceballos hármat, szóval lehet, hogy a séma amúgy működik, csak kevés pénzt toltak eddig bele, mert nem szerződtettek elég jó légiósokat.
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
majd jönnek azzal, hogy az angol csapatokban meg angol nincs sokA négy nemzetközi porondon fellépő csapatunk ÖSSZESEN nem fog felvonultatni egy kezdőnyi magyart (amiből ugye az egyik elméletileg akadémia) és basszus a hívő tagozatot még ez sem ingatja megNem értem mi a bajod. Jók ezek a magyar csapatok tele légiósokkal. Eredmény mondjuk ugyan úgy nincs mintha pár hazai srác is focizna de legalább sokba kerülnek.Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂Egyetlen magyarral a kezdőben, hej! (aki nem Hej, hanem Ötvös)
warr_b
Hajrá magyar futball!
r.baggio
alatriste
r.baggio
ha azt vesszük, a Margit úgy nyerte meg tavaly, hogy Carvajal játszott kilencven percet, meg Ceballos hármat, szóval lehet, hogy a séma amúgy működik, csak kevés pénzt toltak eddig bele, mert nem szerződtettek elég jó légiósokat.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
De most miért baj, ha piaci alapon működő gazdasági vállalkozások ilyen stratégiát választottak a működésre??? 😀Nem értem mi a bajod. Jók ezek a magyar csapatok tele légiósokkal. Eredmény mondjuk ugyan úgy nincs mintha pár hazai srác is focizna de legalább sokba kerülnek.Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂Egyetlen magyarral a kezdőben, hej! (aki nem Hej, hanem Ötvös)
warr_b
Hajrá magyar futball!
r.baggio
alatriste
több mint 3 éve
A négy nemzetközi porondon fellépő csapatunk ÖSSZESEN nem fog felvonultatni egy kezdőnyi magyart (amiből ugye az egyik elméletileg akadémia) és basszus a hívő tagozatot még ez sem ingatja megNem értem mi a bajod. Jók ezek a magyar csapatok tele légiósokkal. Eredmény mondjuk ugyan úgy nincs mintha pár hazai srác is focizna de legalább sokba kerülnek.Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂Egyetlen magyarral a kezdőben, hej! (aki nem Hej, hanem Ötvös)
warr_b
Hajrá magyar futball!
r.baggio
alatriste

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nem értem mi a bajod. Jók ezek a magyar csapatok tele légiósokkal. Eredmény mondjuk ugyan úgy nincs mintha pár hazai srác is focizna de legalább sokba kerülnek.Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂Egyetlen magyarral a kezdőben, hej! (aki nem Hej, hanem Ötvös)
warr_b
Hajrá magyar futball!
r.baggio

Liverpool Fc
több mint 3 éve
ezt tényleg rossz nézniEz már nekem is sok. 5 percet bírtam nézni ezt a fost 😃Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂Egyetlen magyarral a kezdőben, hej! (aki nem Hej, hanem Ötvös)
warr_b
Hajrá magyar futball!
r.baggio
jobbágy#JC6
7es kazah úgy szopat minket ahogy akar
több mint 3 éve
Ez már nekem is sok. 5 percet bírtam nézni ezt a fost 😃Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂Egyetlen magyarral a kezdőben, hej! (aki nem Hej, hanem Ötvös)
warr_b
Hajrá magyar futball!
r.baggio
több mint 3 éve
Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂Egyetlen magyarral a kezdőben, hej! (aki nem Hej, hanem Ötvös)
warr_b
Hajrá magyar futball!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
lehet mégsem volt akkora sztár ez a srác ott Norvégiában, ahogy itt beharangozták.ide bárki jön a legnagyobb király
papiron ...
több mint 3 éve
Azon kevés sport egyike, ami abszolút nem érdekel 😊Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂TdF királyetap alatt kit érdekel? 😊
warr_b
empty taxi

több mint 3 éve
Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂TdF királyetap alatt kit érdekel? 😊
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Egy óra múlva Kazahsztánban vitézkedik a Kisvárda, és sehol semmi? 😂

több mint 3 éve
feel the irony.amúgy épp Toki adta a gólpasszt és Zacariassen lőtte be 😊Az a bajom ezzel, hogy jól hangzik ez a mondat, de én mindig a 90 percet nézem.
90 perc alatt Tökmagon 6 támadás akadt el, négyszer helyezkedett rosszul és kétszer sétált olyan szituációban, amikor rágyorsítással helyzet lehetett volna.
Zacskó meg… számomra teljesen érthetetlen mind az igazolása mind a stabil kezdő pozíciója. Úgy zavarnám el a csapattól, hogy a lába sem érné a földet. Konkrétan minden második támadást megakasztja, rossz nézni. Értem én hogy 10 meccsenként lő egy gólt, ez mellett viszont kihagy 5 tiszta ziccert, minden meccsen.
Loncar kabaré, Boli nem önmaga, védelem sincs a toppon, de a fájó pont az edző.
jobbágy#JC6
Tokmac nem feltétlenül volt rossz, de nem abban a pozicióban játszik, ahol a legjobb volt sztem.
Zacsi meg érdekes dolog. múltkor konferencián kiderült, hogy az egyik norvég csaj résztvevő nagy foci őrült, dumálgattam vele. rémlett neki a srác, de nem annyira tisztán pedig nagyon képben volt a fociról. szóval lehet mégsem volt akkora sztár ez a srác ott Norvégiában, ahogy itt beharangozták.
több mint 3 éve
De legalább még fiatal és tud fejlödni...oh wait...Én helyszínen néztem, és onnan úgy tűnt, Tokival klasszikus 10-est akart játszatni, amire ő sajnos alkalmatlan.amúgy épp Toki adta a gólpasszt és Zacariassen lőtte be 😊Az a bajom ezzel, hogy jól hangzik ez a mondat, de én mindig a 90 percet nézem.
90 perc alatt Tökmagon 6 támadás akadt el, négyszer helyezkedett rosszul és kétszer sétált olyan szituációban, amikor rágyorsítással helyzet lehetett volna.
Zacskó meg… számomra teljesen érthetetlen mind az igazolása mind a stabil kezdő pozíciója. Úgy zavarnám el a csapattól, hogy a lába sem érné a földet. Konkrétan minden második támadást megakasztja, rossz nézni. Értem én hogy 10 meccsenként lő egy gólt, ez mellett viszont kihagy 5 tiszta ziccert, minden meccsen.
jobbágy#JC6
Mondjuk akire azt mondják tudja szervezni a játékot (Mercier) sajnos tegnap nem bizonyította, amikor becserélték.
vpi
több mint 3 éve
Én helyszínen néztem, és onnan úgy tűnt, Tokival klasszikus 10-est akart játszatni, amire ő sajnos alkalmatlan.amúgy épp Toki adta a gólpasszt és Zacariassen lőtte be 😊Az a bajom ezzel, hogy jól hangzik ez a mondat, de én mindig a 90 percet nézem.
jobbágy#JC6
Mondjuk akire azt mondják tudja szervezni a játékot (Mercier) sajnos tegnap nem bizonyította, amikor becserélték.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
amúgy épp Toki adta a gólpasszt és Zacariassen lőtte be 😊Az a bajom ezzel, hogy jól hangzik ez a mondat, de én mindig a 90 percet nézem.
több mint 3 éve
tudtam h vkit ki fogok hagyni, nyilván Bambit 😊én már Musialat tolnám, mert kéne neki a játékidö. Müller kezdene szezon elején, majd Musiala fejezné be már CAM-ban.írtam is asszem pár napja, de ezzel Nagelsmann kiélheti legmocskosabb fantáziáit.Nemzetes és vitézlő csebiCsebi vagy bayernesek, akik otthon vannak a témában. Lewa távozásával ki lesz középcsatár? Néztem a keretet, nos itt van Choupo-Moting akire adhatnának egy kameruni mezt a bajor alá mert csak akkor játszik jól, na meg Zirkzee aki nekem jó volt egy szezonban Sociedadban FMen, de nem hiszem hogy megoldás. Vagy Nagelsmann kitalál valami újat és mint a Lipcsében taktikával lesz megoldva igazi csatár nélkül, esetleg Mané vagy Müller lesz ott? Mi a terv, akár jöhet még valaki?
Heisman nádor
vhogy ezt találgatják felállásnak:
Neuer-Upa,DeLigt,Hernandez-Mazra,Gaverbach,Kimmich,Davies-Müller-Gnabry,Mané
padon meg: Goretzka, Sané, Coman
héten le is nyilatkozta, hogy mostantol nem egy játékos fog 40 gólt szerezni hanem megoszlanak majd a találatok, ami jobban is fekszik Nagelsmann rendszerének. Kritika is volt, hogy nem tudja eléggé Lewát kiszolgáltatni a taktikájával (bár a számok nem ezt mutatták), de sztem vmi olyasmi lesz, mint Lipcsében. Ott sem volt igazi középcsatárja, de attól még jöttek a gólok.
Chupo majd ilyen hailmary megoldás lesz, meg néha bundásban, kupában mikor pihentetünk.
Zirkzee: előző szezonja jól sikerült nagyon (talán Belgiumban), de sztem nemhogy Bayern szint sőt lehet még nem is Bundás közép.
Nagyon mondják Kanet jövőre (akkor jár le a szerződése talán?). Ugye legalább legyen egy bundásligája, mert szép lenne ha bmien trófea nélkül vonulna vissza.
Toto21
sztem is így lesz, hogy szezon előrehaladtával Musiala lesz inkább a kezdő, arra számítok, hogy Müller utolsó releváns szezonja lesz.
több mint 3 éve
én már Musialat tolnám, mert kéne neki a játékidö. Müller kezdene szezon elején, majd Musiala fejezné be már CAM-ban.írtam is asszem pár napja, de ezzel Nagelsmann kiélheti legmocskosabb fantáziáit.Nemzetes és vitézlő csebiCsebi vagy bayernesek, akik otthon vannak a témában. Lewa távozásával ki lesz középcsatár? Néztem a keretet, nos itt van Choupo-Moting akire adhatnának egy kameruni mezt a bajor alá mert csak akkor játszik jól, na meg Zirkzee aki nekem jó volt egy szezonban Sociedadban FMen, de nem hiszem hogy megoldás. Vagy Nagelsmann kitalál valami újat és mint a Lipcsében taktikával lesz megoldva igazi csatár nélkül, esetleg Mané vagy Müller lesz ott? Mi a terv, akár jöhet még valaki?
Heisman nádor
héten le is nyilatkozta, hogy mostantol nem egy játékos fog 40 gólt szerezni hanem megoszlanak majd a találatok, ami jobban is fekszik Nagelsmann rendszerének. Kritika is volt, hogy nem tudja eléggé Lewát kiszolgáltatni a taktikájával (bár a számok nem ezt mutatták), de sztem vmi olyasmi lesz, mint Lipcsében. Ott sem volt igazi középcsatárja, de attól még jöttek a gólok.
Chupo majd ilyen hailmary megoldás lesz, meg néha bundásban, kupában mikor pihentetünk.
Zirkzee: előző szezonja jól sikerült nagyon (talán Belgiumban), de sztem nemhogy Bayern szint sőt lehet még nem is Bundás közép.
Nagyon mondják Kanet jövőre (akkor jár le a szerződése talán?). Ugye legalább legyen egy bundásligája, mert szép lenne ha bmien trófea nélkül vonulna vissza.
több mint 3 éve
írtam is asszem pár napja, de ezzel Nagelsmann kiélheti legmocskosabb fantáziáit.Nemzetes és vitézlő csebiCsebi vagy bayernesek, akik otthon vannak a témában. Lewa távozásával ki lesz középcsatár? Néztem a keretet, nos itt van Choupo-Moting akire adhatnának egy kameruni mezt a bajor alá mert csak akkor játszik jól, na meg Zirkzee aki nekem jó volt egy szezonban Sociedadban FMen, de nem hiszem hogy megoldás. Vagy Nagelsmann kitalál valami újat és mint a Lipcsében taktikával lesz megoldva igazi csatár nélkül, esetleg Mané vagy Müller lesz ott? Mi a terv, akár jöhet még valaki?
Heisman nádor
több mint 3 éve
Nemzetes és vitézlő csebiCsebi vagy bayernesek, akik otthon vannak a témában. Lewa távozásával ki lesz középcsatár? Néztem a keretet, nos itt van Choupo-Moting akire adhatnának egy kameruni mezt a bajor alá mert csak akkor játszik jól, na meg Zirkzee aki nekem jó volt egy szezonban Sociedadban FMen, de nem hiszem hogy megoldás. Vagy Nagelsmann kitalál valami újat és mint a Lipcsében taktikával lesz megoldva igazi csatár nélkül, esetleg Mané vagy Müller lesz ott? Mi a terv, akár jöhet még valaki?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz