Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
aki felcsúttal fmzik az örökös bant kellene, hogy kapjon ebben a topikban 😊Ami nekem az iszonyat fura hogy az nb1 a Fradinak túl könnyű, de a nemzetközi kupaszereplés meg már túl nehéz. Semmi köztes dolog.mint én a felcsúttal fmben 😀
Coolearie
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
„Sajnos nem mindig úgy jön ki a lépés, ahogy szeretnénk, a futball istene olykor átírja, amit szeretnénk. Öt percen kívül a játékkal elégedett lehetek, ezt mutatják a statisztikák is. Ez a meccs nem jött jól ki, bízunk benne, hogy jövő héten fordul a kocka” – folytatta Csercseszov, aki kérdésre válaszolva külön is beszélt a meccs hajrájáról.nah látjuk a fradi azt játszotta amit az edző elvárt ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Aki azt mondja, hogy legalább a latin légiónál vagy loncarnál (2.5 millióba került tudtommal...) nem találhatna a kinizsi hasznosabb magyar focistákat, az egyszerűen hazudik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mert magyar játékosok egy Csercsaszov edzésen is részt vehetnek! Az már neked smafu? Sőt a magyar kupába nb3 ellen be is állítja őket.Kubatov interjú, kb egy héttel ezelőtti, erős idegzetűeknek 😀Ebbol a fradibol mit profital az orszag labdarugasa, a magyar valogatott?
demokrata.hu/sport/mindig-van-feljebb-553268/
Csak egy röpke kivonat:
Bajnokként nyugodtan kijelenthetem: az ország legjobb fociját a Fradi játssza. Ha mi nem lennénk, a magyar foci sem olyan lenne, amilyen most. Az FTC inspiráló, mindenki hozzánk akar felzárkózni, minket akar legyőzni. A Puskás Akadémiának például az elmúlt években már többször sikerült. Meg lehet nézni: ha a Fradi nem szerepel jól a magyar bajnokságban, akkor a magyar labdarúgó-válogatottnak sem megy annyira. A klub- és a nemzeti érdek tehát nemcsak megfér egymás mellett, össze is függ. Ugyanakkor persze arra is törekednünk kell, hogy legalább egy-két magas színvonalon játszó magyar játékos mindig legyen a csapatunkban.
😀😀
warr_b
Van egy cserekapusunk akinek ha labbal hozza kell erni a labdahoz sirvafakad mindenki, osszt ennyi.
Respekt.
gabokocka
Viccet félretéve, sajnos a Fradi egy játékostemető lett a magyar játékosoknak.
És persze, még válogatott Botka, meg Sigér, de ha nem játszanak a klubcsapatukban, mire fel hívná őket Rossi (jogosan)
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Kubatov interjú, kb egy héttel ezelőtti, erős idegzetűeknek 😀Ebbol a fradibol mit profital az orszag labdarugasa, a magyar valogatott?
demokrata.hu/sport/mindig-van-feljebb-553268/
Csak egy röpke kivonat:
Bajnokként nyugodtan kijelenthetem: az ország legjobb fociját a Fradi játssza. Ha mi nem lennénk, a magyar foci sem olyan lenne, amilyen most. Az FTC inspiráló, mindenki hozzánk akar felzárkózni, minket akar legyőzni. A Puskás Akadémiának például az elmúlt években már többször sikerült. Meg lehet nézni: ha a Fradi nem szerepel jól a magyar bajnokságban, akkor a magyar labdarúgó-válogatottnak sem megy annyira. A klub- és a nemzeti érdek tehát nemcsak megfér egymás mellett, össze is függ. Ugyanakkor persze arra is törekednünk kell, hogy legalább egy-két magas színvonalon játszó magyar játékos mindig legyen a csapatunkban.
😀😀
warr_b
Van egy cserekapusunk akinek ha labbal hozza kell erni a labdahoz sirvafakad mindenki, osszt ennyi.
Respekt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Kubatov interjú, kb egy héttel ezelőtti, erős idegzetűeknek 😀demokrata.hu/sport/mindig-van-feljebb-553268/
Csak egy röpke kivonat:
😀😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ami nekem az iszonyat fura hogy az nb1 a Fradinak túl könnyű, de a nemzetközi kupaszereplés meg már túl nehéz. Semmi köztes dolog.mint én a felcsúttal fmben 😀
Coolearie

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Tobbeves sztorik vannak errol, hogy eleg sokszor az elso sorban enekelgetett meg orvendett az oltozoben, amikor a szlovak csapattarsak epp a magyarokat fikaztak, egy DAC elleni meccs utan fel is vettek videora, ahogy valaki magyarellenes dolgokat uvoltozik, o meg szinten vihogva ugral es enekel az unneplo tarsakkal ra.Amugy ez a h david szidja magyarokat az oltozoben ez honnan van?Hát csecsensz**o menjen a náthásba. Komolyan így kiküldeni a csapatot, majd nem is nyúl bele a meccsbe. A második félidö rosszabb volt, mint az elsö. Majd Támadót hoz le és védekezö játékost hoz be. Stögerrel nézhetöbb volt a csapat, Rebrov-al meg nyerni tudott. Na a mostanival egyik sincs meg.Erdekes egyebkent az urban legend, hogy ugye Csercseszov erkezesekor tele volt minden azzal, hogy na, majd az orosz mentalitast idehozza es vert fog pisalni mindenki, kozben nekem sanda gyanum, hogy Csercseszov a legkisebb mertekig sem eri el Rebrov szintjet kemenysegben, a jatekosok pedig feleannyira ha fegyelmezettek es ertik a dolguk, tudjak, hogy mit is kellene csinalniuk.
Toto21
Az ugye nem titok, hogy Rebrovnal minden jatekosnak egyesevel meg volt mondva, mikor, mit es hogyan kell csinalnia, mikor hogyan helyezkedjen. Stogernel peldaul semmi ilyesmi nem volt, ezert is vesztek el nehanyan teljesen, mert nem tudtak, mi a dolguk. Csercseszov valahol a koztes reszen lehet, de szvsz korantsem annyira kemeny, mint az ukran volt, es egyebkent ez jo par focista jatekan meg is latszik, akik sokkal hatekonyabbak, ha le van fixalva reszletesen a szerepkoruk.
Stez
YoungZeeZee
De szemelyesen nem ismerem Holmant, a Fradistak peldaul szeretik es vedik, mert hogy oriasi FTC-fan (ott is jatszott ugyebar anno), szoval en is azokra hagyatkozom, amiket hallok/latok, ugyhogy en nem vadolom magyarellenesseggel es tarsaival. Csak arra celoztam, hogy azert eleg ketes hire van neki.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 668
Amugy ez a h david szidja magyarokat az oltozoben ez honnan van?Hát csecsensz**o menjen a náthásba. Komolyan így kiküldeni a csapatot, majd nem is nyúl bele a meccsbe. A második félidö rosszabb volt, mint az elsö. Majd Támadót hoz le és védekezö játékost hoz be. Stögerrel nézhetöbb volt a csapat, Rebrov-al meg nyerni tudott. Na a mostanival egyik sincs meg.Erdekes egyebkent az urban legend, hogy ugye Csercseszov erkezesekor tele volt minden azzal, hogy na, majd az orosz mentalitast idehozza es vert fog pisalni mindenki, kozben nekem sanda gyanum, hogy Csercseszov a legkisebb mertekig sem eri el Rebrov szintjet kemenysegben, a jatekosok pedig feleannyira ha fegyelmezettek es ertik a dolguk, tudjak, hogy mit is kellene csinalniuk.
Toto21
Az ugye nem titok, hogy Rebrovnal minden jatekosnak egyesevel meg volt mondva, mikor, mit es hogyan kell csinalnia, mikor hogyan helyezkedjen. Stogernel peldaul semmi ilyesmi nem volt, ezert is vesztek el nehanyan teljesen, mert nem tudtak, mi a dolguk. Csercseszov valahol a koztes reszen lehet, de szvsz korantsem annyira kemeny, mint az ukran volt, es egyebkent ez jo par focista jatekan meg is latszik, akik sokkal hatekonyabbak, ha le van fixalva reszletesen a szerepkoruk.
Stez
több mint 3 éve
"Elképesztően balszerencsés Fradi-vereség" from origo 😊Ez sokminden volt csak balszerencsés nem.
NB2
Első góljuknál amatőr hiba hogy beívelték a fradi játékos mögé, ez kb az első amit meg kell akadályozni, a második góljuk meg szétesett középpálya elleni szép akció jól elcsavart góllal.
Mindkettő elkerülhető lett volna simán, de hát origo, én nem is értem minek néztek egyáltalán rá.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hát csecsensz**o menjen a náthásba. Komolyan így kiküldeni a csapatot, majd nem is nyúl bele a meccsbe. A második félidö rosszabb volt, mint az elsö. Majd Támadót hoz le és védekezö játékost hoz be. Stögerrel nézhetöbb volt a csapat, Rebrov-al meg nyerni tudott. Na a mostanival egyik sincs meg.Erdekes egyebkent az urban legend, hogy ugye Csercseszov erkezesekor tele volt minden azzal, hogy na, majd az orosz mentalitast idehozza es vert fog pisalni mindenki, kozben nekem sanda gyanum, hogy Csercseszov a legkisebb mertekig sem eri el Rebrov szintjet kemenysegben, a jatekosok pedig feleannyira ha fegyelmezettek es ertik a dolguk, tudjak, hogy mit is kellene csinalniuk.
Toto21
több mint 3 éve
"Elképesztően balszerencsés Fradi-vereség" from origo 😊
több mint 3 éve
Hát csecsensz**o menjen a náthásba. Komolyan így kiküldeni a csapatot, majd nem is nyúl bele a meccsbe. A második félidö rosszabb volt, mint az elsö. Majd Támadót hoz le és védekezö játékost hoz be. Stögerrel nézhetöbb volt a csapat, Rebrov-al meg nyerni tudott. Na a mostanival egyik sincs meg.
több mint 3 éve
Lehet nem a megfelelő jelző rá, de ez gáz ami tegnap volt.Meglátjuk, én még nem írnám le a fradit, a csalódást keltő játék ellenére sem. Ha az első 4esből 3an jól játszanak berámolnak 3at simán ennek a slovannak. A mai meccs nem bírta el azt hogy senki se nyújtson jó teljesítményt, de így is megvolt a vezetés csak az orosz azt hitte a 70. helyett hogy már a 90. perc van és lehozta Laidunit amitől teljesen megcsúszott a középpálya (látszik mi lesz ha eladjuk...).
Ami nekem az iszonyat fura hogy az nb1 a Fradinak túl könnyű, de a nemzetközi kupaszereplés meg már túl nehéz. Semmi köztes dolog.
Coolearie
Ha felszívják magukat innen is meglehet, csak az előzetes 60-40 arány ide eltolódott 25-75re oda. Nem lehetetlen, de a lötyögés meg tétovázás nem fér bele. Kár hogy Mmaee nem lesz még bevethető érdemben, ő azért hiányzik.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Azért nagy májerek, meghívatják magukat mindenhova. Ingyen sör meg kaja, borjúsütés miegymás.Mi lett a trollfocival megint?az angol 4-0 utan neztem ra es most...sehol semmi.?Gondolom épp valami vidéki szarfészekben nézik meg az alkeszek és piások közötti rangadót proli lében főzve. Így, hogy a Prosti Srácokat elnyelte a sors gondolom a Trollfoci TV-ből se jön NER pénz így marad a tartalom gyártás és a prosztotal marketing
😀
YoungZeeZee
FLZOLI
több mint 3 éve
Mi lett a trollfocival megint?az angol 4-0 utan neztem ra es most...sehol semmi.?Gondolom épp valami vidéki szarfészekben nézik meg az alkeszek és piások közötti rangadót proli lében főzve. Így, hogy a Prosti Srácokat elnyelte a sors gondolom a Trollfoci TV-ből se jön NER pénz így marad a tartalom gyártás és a prosztotal marketing
😀
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Lehet nem a megfelelő jelző rá, de ez gáz ami tegnap volt.Ami nekem az iszonyat fura hogy az nb1 a Fradinak túl könnyű, de a nemzetközi kupaszereplés meg már túl nehéz. Semmi köztes dolog.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 668
Mi lett a trollfocival megint?az angol 4-0 utan neztem ra es most...sehol semmi.?😀
több mint 3 éve
Pont ezt mondom.Eltaktikázta? Te láttál taktikát? Mesélj!Ez azért szép csavarás volt na.Érthetetlen volt.
Így jár az aki lecseréli a mezőny legjobbját
Nemzetes és vitézlő csebi
De mondjuk ebből avmezőnyböl ma nem volt nehéz, az összes támadó játékosunk szar volt konkrétan.
Traore elso felidei lovesenel szerencseje volt a szlovak kapusnak hogy pont azon az oldalon állt, amúgy sajnos nem érdemelt győzelmet ma ez a csapat. Jobb annyival a keret hogy tudnak nyerni Pozsonyban, de ilyen szar teljesítménnyel nem lehet. Slovan jól játszott, ők hozták amit tudnak, a fradi kb semmit.
Csercseszov meg jól eltaktikázta ezt a meccset...
davemayer
vpi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Eltaktikázta? Te láttál taktikát? Mesélj!Ez azért szép csavarás volt na.Érthetetlen volt.
De mondjuk ebből avmezőnyböl ma nem volt nehéz, az összes támadó játékosunk szar volt konkrétan.
Traore elso felidei lovesenel szerencseje volt a szlovak kapusnak hogy pont azon az oldalon állt, amúgy sajnos nem érdemelt győzelmet ma ez a csapat. Jobb annyival a keret hogy tudnak nyerni Pozsonyban, de ilyen szar teljesítménnyel nem lehet. Slovan jól játszott, ők hozták amit tudnak, a fradi kb semmit.
davemayer
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 668
Slovan ide vagy oda.Jo pofa volt ahogy hagytak egyedul ulni a sracot 30 evvel kesobb majd mindenki felrohant hozza.
több mint 3 éve
Többé nem olvasok pozitív hangvételű meccsfelvezeteseket, melyik keret hány euro, hát a faxomSejteni lehetett hogy lesz olyan nyár amikor rosszul sülnek el a dolgok, lehet ez lesz az.
Gergőbácsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez azért szép csavarás volt na.Érthetetlen volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
95 percig bírták a spanyolok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Lehet bem Trianonnal kéne foglalkozni, meg az öltözőben nem a 30 évvel ezelötti hanem a múlt heti Slovan meccset kéne vetíteni.