Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
En egyaltalan nem vagyok biztos benne, hogy Perezt ezzel nem huzta fel annyira, hogy mostantol ne akarja Mbappet. Helyette majd hozza Haalandot, egyeb sztart.Szerintem meg nem kell játszani a sértődött Real szurkolót.Mbappe temahoz kapcsolodoan sztem elegge vedheto hogy marad. A kornyezeteben mindenki azt akarta ahogy maradjon, otthon van, meg elvileg Macron is gyozkodte. Elmehet majd 25 evesen a Realba, semmirol nem marad le. Ha meg valahogy nyer itt egy Blt utcat neveznek el rola - es nyilvan a bankszamla is jol nez ki.Ezen nincs mit védeni, bepucsított a tevéknek az anyjával együtt, meg is érdemlik egymást. Nyilván a kivenhedt drogos Neymar féle arcokkal fognak BL-t nyerni, vagy a Mbappe haveri körben lévő zsoldosokkal.
JéBé
A PSG meg a legalja, nyilván kussol az összes megvásárolt UEFA pióca, hogy egy klub helyből kifizet ennyit
FLZOLI
Kitudja mit / kiket ajánlott meg az arab Mbappenak amire azt mondta, hogy rendben ennyi pénzért nézzük meg még 3 évre ezt a projektet.
Számomra tök normális döntés hogy a 3-4-5x több pénzt választotta amellett, hogy ha BLt tudna nyerni ( szerintem nem fog ) akkor a saját szülővárosában lenne legenda.
25-26 évesen majd elmegy a Realba aztán meg pályája peak évei simán jöhetnek akkor.
Az, hogy undorító amit az arabok csinálnak és az is, hogy a megvett UEFA csicskan kussol abba nincs nézet különbség, de én Mbappet megértem, remelem majd 3 ev múlva azért jön a Realba.
Toca
De siman latom, hogy amig o a gore Madridban, tojik majd Mbappera. Es ezert nem fogjak ot anyazni, mert azert ezek a spanyol szurkolok is elegge haragtartoak, velhetoen sokak szemeben leirta magat Mbappe, emlekezni fognak erre 2025ben is.
több mint 3 éve
Szerintem meg nem kell játszani a sértődött Real szurkolót.Mbappe temahoz kapcsolodoan sztem elegge vedheto hogy marad. A kornyezeteben mindenki azt akarta ahogy maradjon, otthon van, meg elvileg Macron is gyozkodte. Elmehet majd 25 evesen a Realba, semmirol nem marad le. Ha meg valahogy nyer itt egy Blt utcat neveznek el rola - es nyilvan a bankszamla is jol nez ki.Ezen nincs mit védeni, bepucsított a tevéknek az anyjával együtt, meg is érdemlik egymást. Nyilván a kivenhedt drogos Neymar féle arcokkal fognak BL-t nyerni, vagy a Mbappe haveri körben lévő zsoldosokkal.
JéBé
A PSG meg a legalja, nyilván kussol az összes megvásárolt UEFA pióca, hogy egy klub helyből kifizet ennyit
FLZOLI
Kitudja mit / kiket ajánlott meg az arab Mbappenak amire azt mondta, hogy rendben ennyi pénzért nézzük meg még 3 évre ezt a projektet.
Számomra tök normális döntés hogy a 3-4-5x több pénzt választotta amellett, hogy ha BLt tudna nyerni ( szerintem nem fog ) akkor a saját szülővárosában lenne legenda.
25-26 évesen majd elmegy a Realba aztán meg pályája peak évei simán jöhetnek akkor.
Az, hogy undorító amit az arabok csinálnak és az is, hogy a megvett UEFA csicskan kussol abba nincs nézet különbség, de én Mbappet megértem, remelem majd 3 ev múlva azért jön a Realba.
több mint 3 éve
telex.hu/zacc/2022/05/22/a-bolgar-focibajnoksag-osszehozta-az-idei-ev-legszurrealisabb-par-percetEgyértelmű bunda, gondolom nem bíztak a fekában, hogy tényleg odagurítja-e a kapusnak a büntetőt.
kemény 😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
▪️ a City vagy a Pool lesz-e a bajnok 🏆Pool és Milan a két bajnok. 😊
▪️ a Spurs vagy az Arsenal indulhat a BL-benSpurs 😕
▪️ a Burnley vagy a Leeds esik ki a másodosztályba
Leeds
▪️ a Miláné vagy az Interé lesz a bajnoki cím 🏆
▪️ a Salernitana vagy a Cagliari marad bent
Salernitana 😊
▪️ a Villarreal vagy a Bilbao indulhat-e a Konferencia Ligában
Nem érdekes
▪️ a Granada, Mallorca, Cádiz hármasból melyik csapat búcsúzik az élvonaltól
Cádiz
Két bajnoki cím ami kérdéses 😉
Salernitana meg remélem bentmaradt
Heisman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Futballünnep - mára ne szervezz semmilyen programot! 😄Az NB2 kiesési harcáról persze nem említettél semmit.
Ma többek között kiderül, hogy:
▪️ a City vagy a Pool lesz-e a bajnok 🏆
▪️ a Spurs vagy az Arsenal indulhat a BL-ben
😍⚽️
Coolearie
több mint 3 éve
▪️ a City vagy a Pool lesz-e a bajnok 🏆Leeds
Salernitana 😊
Nem érdekes
Cádiz
Két bajnoki cím ami kérdéses 😉
Salernitana meg remélem bentmaradt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
telex.hu/zacc/2022/05/22/a-bolgar-focibajnoksag-osszehozta-az-idei-ev-legszurrealisabb-par-percet kemény 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Futballünnep - mára ne szervezz semmilyen programot! 😄Ma többek között kiderül, hogy:
▪️ a City vagy a Pool lesz-e a bajnok 🏆
▪️ a Spurs vagy az Arsenal indulhat a BL-ben
😍⚽️
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Magyar-német NL meccsre vett már vki jegyet? Mennyi lehet még szabad?
több mint 3 éve
Mbappe temahoz kapcsolodoan sztem elegge vedheto hogy marad. A kornyezeteben mindenki azt akarta ahogy maradjon, otthon van, meg elvileg Macron is gyozkodte. Elmehet majd 25 evesen a Realba, semmirol nem marad le. Ha meg valahogy nyer itt egy Blt utcat neveznek el rola - es nyilvan a bankszamla is jol nez ki.Ezen nincs mit védeni, bepucsított a tevéknek az anyjával együtt, meg is érdemlik egymást. Nyilván a kivenhedt drogos Neymar féle arcokkal fognak BL-t nyerni, vagy a Mbappe haveri körben lévő zsoldosokkal.
JéBé
több mint 3 éve
Mbappe temahoz kapcsolodoan sztem elegge vedheto hogy marad. A kornyezeteben mindenki azt akarta ahogy maradjon, otthon van, meg elvileg Macron is gyozkodte. Elmehet majd 25 evesen a Realba, semmirol nem marad le. Ha meg valahogy nyer itt egy Blt utcat neveznek el rola - es nyilvan a bankszamla is jol nez ki.
Szerkesztette: JéBé
több mint 3 éve
Jól látom, hogy az Index a Barcás Adama Traore képével hozta le a Fradi igazolását? Ott is nagy szakértők dolgoznak!
több mint 3 éve
nem számon kértem, csak leírtam, hogy ez alapján elvileg Real szurkoló. Magamból kiindulva, nem tudom elképzelni azt az életszituációt, hogy a megszámolhatatlan fizetés + mehetek a gyerekkori kedvenc csapatomba illetve 3-szor megszámlálhatatlan pénz + nem a kedvenc csapatom, plusz még jól be is szopatom őket opciók közül a B opciót választanám, de minden ember más. A sportszakmai részét már meg sem említem, nyilván vannak a Realnal jelenleg jobb opciók ezen a téren, de a PSG vs. Madrid kérdés még teljesen függetlenként is no brainer, kizárólag sportszakmai szempontból.De pl szamonkerni h mi az a sok real poszter a gyerekszobakanak a falan..... bakker hany eve volt az mar.Szerencsére az itteni sok "szakértő" pontosan tudja, hogy mit ajánlott neki a reál és mi lett volna jó Mbappé-nak.Igazad van, jo dontest hozott. A francia bajnoksag a vilag legerosebbje, a PSG pedig az elmult evekben bizonyította, hogy verhetetlen. A Real meg egy kalap szar, illetve tegnap kiderult, hogy egyebkent Mbappenak kellett volna fizetnie, hogy Madridban jatszhasson.
Túl sokat játszottatok FM játékokkal 😀
Klaci79
Szoval nem is lehet kerdes, hogy sportszakmai szempontbol a francia bajnoksag a jobb, meg a PSG, nem a Real.
Mert ehhez oriasi szakertonek kell lenni, hogy ezt megallapitsa valaki.
De remelem, te meg soha eletedben sem kritizaltad egyetlen FA donteset sem az NFL-ben, esetleg hodszabbitadat, illetve egyetlen igazolast sem labdarugasban. Hisz nem teheted, mert fogalmad sem lehet arrol, mi miert tortent ugy, es mit miert tesznek a jatekosok.
Ja, de. Akkor udv a "szakertok" vilagaban. 😉
Stez
Es ha a penz vezerelte mi van akkor?bl resztvevo kvazi top csapatban van.a psg minden evben eselyes a bl cimre es .lehet igy kenyelmes neki.ha jol tudom nem handabandazott osszevissza mint dzsudzsak.
En pl csak azon lepodtem meg h tenyleg igy kaphat vki szerzodest h benne van h beleszol fontos dontesekbe amihez kvazi nem ert.
YoungZeeZee
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
valszeg ő is tehetségesebb mint néhányan a pozíciójukban 😀Ezt a reszet tudom.de egy 23 eves focistarol beszelunk es altalaban a szerzodesek nem tartalmaznak ilyet.h beleszol fontos dontesekbe amihez kvazi nem ert.hányan vannak akik döntési pozícióban nem értenek hozzá? 😀
YoungZeeZee
Negritis
😀
YoungZeeZee
nem tudjuk hogy ő mennyire ért hozzá, sztem is semennyire és faszság volt ezt belerakni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Elfelejtesz egy donto dolgot: Mbappe egy eve kozolte a psgvel h tavozni akar. A Realba, mert az az alma. Tehat itt nem gyerekkori poszterekrol van szo. Az ember 10-11 honapja csinalt fesztivalt, errol szolt a teljes nyar.De pl szamonkerni h mi az a sok real poszter a gyerekszobakanak a falan..... bakker hany eve volt az mar.Szerencsére az itteni sok "szakértő" pontosan tudja, hogy mit ajánlott neki a reál és mi lett volna jó Mbappé-nak.Igazad van, jo dontest hozott. A francia bajnoksag a vilag legerosebbje, a PSG pedig az elmult evekben bizonyította, hogy verhetetlen. A Real meg egy kalap szar, illetve tegnap kiderult, hogy egyebkent Mbappenak kellett volna fizetnie, hogy Madridban jatszhasson.
Klaci79
Szoval nem is lehet kerdes, hogy sportszakmai szempontbol a francia bajnoksag a jobb, meg a PSG, nem a Real.
De remelem, te meg soha eletedben sem kritizaltad egyetlen FA donteset sem az NFL-ben, esetleg hodszabbitadat, illetve egyetlen igazolast sem labdarugasban. Hisz nem teheted, mert fogalmad sem lehet arrol, mi miert tortent ugy, es mit miert tesznek a jatekosok.
Stez
Es ha a penz vezerelte mi van akkor?bl resztvevo kvazi top csapatban van.a psg minden evben eselyes a bl cimre es .lehet igy kenyelmes neki.ha jol tudom nem handabandazott osszevissza mint dzsudzsak.
En pl csak azon lepodtem meg h tenyleg igy kaphat vki szerzodest h benne van h beleszol fontos dontesekbe amihez kvazi nem ert.
YoungZeeZee
Es nem, ez nem sajtohir. O maga mondta ki, hogy ez volt a szitu. Meg is nevezte a Realt, nem szarozott egy pillanatig sem.
Szoval emberkent segget csinalt a szajabol es lejaratta magat. De mint irtam az elozo posztban, ez engem nem erdekel olyan teren, hogy ennek hatasa a futballra nem lesz. A psg elmebeteg huzasanak mar annal inkabb. Ahogy irtad te is, odaengednek egy kisgyereket jatszadozni a sportvezetoi szekbe.
több mint 3 éve
Alapvetően igaz, de ez az utolsó rész is...ezt csak mondják, de senki nem látja a szerződését. Meg azt is tudjuk, hogy kb Messi lehetett hasonló "pozícióban" a Barcánál. Mondjuk nem sok köszönet volt benne.De pl szamonkerni h mi az a sok real poszter a gyerekszobakanak a falan..... bakker hany eve volt az mar.Szerencsére az itteni sok "szakértő" pontosan tudja, hogy mit ajánlott neki a reál és mi lett volna jó Mbappé-nak.Igazad van, jo dontest hozott. A francia bajnoksag a vilag legerosebbje, a PSG pedig az elmult evekben bizonyította, hogy verhetetlen. A Real meg egy kalap szar, illetve tegnap kiderult, hogy egyebkent Mbappenak kellett volna fizetnie, hogy Madridban jatszhasson.
Klaci79
Stez
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Barmit bele lehet latni, lehet csurni vagy csavarni, de tetszik vagy sem, elfogadod e vagy sem, a penz dontott. Mert attol, hogy az ember beleszolhat az igazolasokba, az edzok dolgaba, attol meg a francia foci es a bajnoksag szinvonala nem lesz jobb. Az ellenfelek sem, a minoseg sem. Ergo lehet, hogy te leszel a gore, de ugyanugy a posvany goreja vagy, ahelyett, hogy a vilag top2 bajnoksaganak legnagyobb sztarja legyel.Na de hogy miről szólnak a hírek, meg mi az igazság, sosem fogjuk megtudni. A 100 millió is lehet bruttó összeg, ami már (nem ismerem a spanyol adórendszert) nem annyira szép, főleg mert lehet hogy cserébe a személyéhez köthető jogok meg átkerültek volna a reálhoz, ami óriási pénz.Szerencsére az itteni sok "szakértő" pontosan tudja, hogy mit ajánlott neki a reál és mi lett volna jó Mbappé-nak.100 milla alairasi plusz evi 50-ről szóltak a hírek.
Klaci79
Itt meg kapott 300+100-at. Már az első is bőven rekord lenne, az is akkora összeg, hogy kb. a büdös életben nem tudná elkölteni. De valljuk be nem ő lenne az első és utolsó a világtörténelemben akit elvakít a pénz és a hatalom.
Ha a gyerekkori szobaja fala tele volt Madridos poszterekkel, és ebben a szituban mégis a pénzt választja, rögtön megvilagosítja számunkra hogy mekkora egy seggfej.
Mondom úgy, hogy nagyon kedveltem, mert eddig szimpatikus volt és ügyes labdarúgónak tartom, a jelenlegi fociban talán az ő játéka tetszik leginkább. Valószínűleg már most jobb focista, mint amilyen Vinicius valaha is lesz, de meg se adta az esélyét hogy a legnagyobbak között említsék majd egyszer a nevét.
Az utolsó mondatoddal teljes mértékben egyetértek🤣🤣
eaglesmcnabb
Én azt gondolom, hogy nem csak a 200 millió döntött, de nem tudom hogy pontosan mi. Néha van az úgy, hogy 1 játékosnak más fontos, mint a közvéleménynek.
Amúgy ilyenkor FM-be-ben nem akar jönni, akkor be kell lépni egy másik felhasználóval a PSG-hez és addig büntetni, amíg nem mondja, hogy akkor inkább lelép. Vagy ilyet csak én használtam, amikor még Neymar-t az MTK-hoz vittem 18 évesen? 😀
Klaci79
De futballistaja. Es a lenyeg ez. Mutogathat Mbappe arra, hogy micsoda projektet rakott ele a PSG, de ez nem lesz igaz. Foleg, mert kezdeskent jegyezzuk meg, az nem projekt, hogy nesze bazdmeg, itt az iroda kulcsa, azt csinalsz, amit akarsz, akivel akarod, csak maradj, mert amugy BL-t akarunk nyerni es ennek erdekeben koltunk is. Ez minden, csak nem tudatos, epp annyira, emennyire nem vokt tudatos a PSG az elmult evekben. Zsoldosok gyulekezete, akiknek annyi eszuk nem volt a focihoz, hogy egy Guardiola vagy Klopp fele palit odarakjanak a projekt elere, hogy valaki osszefogja a csapatot es egyseget kovacsoljon beloluk. Pont ennyire volt jo, hogy eszetlenul osszevasarolgattak a sztarokat, es a csapat fele le se szarja, amikor epp kikapnak. Ez a PSG kepes volt kikapni egy Lille-tol tavaly a bajnoki cimert, azt hiszem, ez eleg sokatmondo.
Ez a klub az arabok jatszotere, akik kicsit aem konyitanak a futballhoz, szamukra egy megoldas van, mindenre a penz. Pontosan ezzel bevettek magukat a FIFA-ba, az UEFA-ba, ezzel szereznek vbket es egyeb elonyoket, mint peldaul a pff allando kijatszasa.
De ez az Mbappe-sztori mar egy uj szint. Es elfogadod vagy sem, az europai foci szamara kifejezetten karos ez a fele amerikai sportokban tapasztalt felfogas, hogy egy jatekosnak odatolnak ilyen dolgokat, beleszolhat a szakmai dontesekbe. Egy szaros 23 eves jatekosnak.
Aztan majd ha a kedvenc csapatod legnagyobb sztarja ilyen wtf kovetelmenyeket tamaszt harom ev mulva, es emiatt felforgat maga korul mindent, valoszinuleg te is erezni fogod, hogy mennyire nem egeszseges es normalis, amit a PSG muvel.
En leszarom, mennyit ajanlottak Mbappenak, a penz resze nem erdekel, noha az sem normalisan. De a sportvezetoi resz az meg egesz egyszeruen gaz. A klub, a jatekos es a sportagra gyakorolt hatasa miatt is.
Az megint mas dolog, hogy ezzel velhetoen ongolt lott a PSG, mert a sajat maguk sikertelenseget inteztek el evekig. Jonni fognak Mbappe spanjai,a francia valogatott jatekosai, csak pont az ilyen kiegett, mindenkit leszaro zsoldos Pogbakat vesznek majd a kisfonok keresere, akik aztan pont csak elvesznek a csapategysegbol. Fel even belul meg jon a Lionelito, aki azert akad ki, mert ez szar (es igaza is lesz, csak az o modszerei sem jobbak), aztan megint jon a belhaboru, amire ramegy ujfent egy-ket eve a klubnak es sok sztarnak.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 659
Ezt a reszet tudom.de egy 23 eves focistarol beszelunk es altalaban a szerzodesek nem tartalmaznak ilyet.h beleszol fontos dontesekbe amihez kvazi nem ert.hányan vannak akik döntési pozícióban nem értenek hozzá? 😀
YoungZeeZee
Negritis
😀
több mint 3 éve
h beleszol fontos dontesekbe amihez kvazi nem ert.hányan vannak akik döntési pozícióban nem értenek hozzá? 😀
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 659
De pl szamonkerni h mi az a sok real poszter a gyerekszobakanak a falan..... bakker hany eve volt az mar.Szerencsére az itteni sok "szakértő" pontosan tudja, hogy mit ajánlott neki a reál és mi lett volna jó Mbappé-nak.Igazad van, jo dontest hozott. A francia bajnoksag a vilag legerosebbje, a PSG pedig az elmult evekben bizonyította, hogy verhetetlen. A Real meg egy kalap szar, illetve tegnap kiderult, hogy egyebkent Mbappenak kellett volna fizetnie, hogy Madridban jatszhasson.
Klaci79
Stez
több mint 3 éve
Biztos megvolt a FA-k oka, hogy azt a döntést hozták...persze ettől még nekem lehet éppen nem tetszik, de nem tudom a motivációjuk lényegét. Nekem mondjuk nem tetszett, ahogy a reál nyomást akart helyezni rá, amikor úgy érezték, hogy nem őket választaná.Szerencsére az itteni sok "szakértő" pontosan tudja, hogy mit ajánlott neki a reál és mi lett volna jó Mbappé-nak.Igazad van, jo dontest hozott. A francia bajnoksag a vilag legerosebbje, a PSG pedig az elmult evekben bizonyította, hogy verhetetlen. A Real meg egy kalap szar, illetve tegnap kiderult, hogy egyebkent Mbappenak kellett volna fizetnie, hogy Madridban jatszhasson.
Klaci79
Stez
Ettől függetlenül csak maximum a spanyol bajnokság/kupa nem jöhet össze...a BL simán 😊
több mint 3 éve
Na de hogy miről szólnak a hírek, meg mi az igazság, sosem fogjuk megtudni. A 100 millió is lehet bruttó összeg, ami már (nem ismerem a spanyol adórendszert) nem annyira szép, főleg mert lehet hogy cserébe a személyéhez köthető jogok meg átkerültek volna a reálhoz, ami óriási pénz.Szerencsére az itteni sok "szakértő" pontosan tudja, hogy mit ajánlott neki a reál és mi lett volna jó Mbappé-nak.100 milla alairasi plusz evi 50-ről szóltak a hírek.
Klaci79
Itt meg kapott 300+100-at. Már az első is bőven rekord lenne, az is akkora összeg, hogy kb. a büdös életben nem tudná elkölteni. De valljuk be nem ő lenne az első és utolsó a világtörténelemben akit elvakít a pénz és a hatalom.
Ha a gyerekkori szobaja fala tele volt Madridos poszterekkel, és ebben a szituban mégis a pénzt választja, rögtön megvilagosítja számunkra hogy mekkora egy seggfej.
Mondom úgy, hogy nagyon kedveltem, mert eddig szimpatikus volt és ügyes labdarúgónak tartom, a jelenlegi fociban talán az ő játéka tetszik leginkább. Valószínűleg már most jobb focista, mint amilyen Vinicius valaha is lesz, de meg se adta az esélyét hogy a legnagyobbak között említsék majd egyszer a nevét.
eaglesmcnabb
Én azt gondolom, hogy nem csak a 200 millió döntött, de nem tudom hogy pontosan mi. Néha van az úgy, hogy 1 játékosnak más fontos, mint a közvéleménynek.
Amúgy ilyenkor FM-be-ben nem akar jönni, akkor be kell lépni egy másik felhasználóval a PSG-hez és addig büntetni, amíg nem mondja, hogy akkor inkább lelép. Vagy ilyet csak én használtam, amikor még Neymar-t az MTK-hoz vittem 18 évesen? 😀
több mint 3 éve
Szerencsére az itteni sok "szakértő" pontosan tudja, hogy mit ajánlott neki a reál és mi lett volna jó Mbappé-nak.Igazad van, jo dontest hozott. A francia bajnoksag a vilag legerosebbje, a PSG pedig az elmult evekben bizonyította, hogy verhetetlen. A Real meg egy kalap szar, illetve tegnap kiderult, hogy egyebkent Mbappenak kellett volna fizetnie, hogy Madridban jatszhasson.
Klaci79
több mint 3 éve
Felesleges feljelentgetni a PSG-t, ezzel a stratégával saját maguknak betonozzák be a sikertelenséget (már amennyiben a folyamatos nyolcad- és negyeddöntős kiesések annak számítanak), az előbb-utóbb menthetetlenül kiütköző hatalmi harcokat, palotaforradalmi hangulatot és belső káoszt.
több mint 3 éve
Szerencsére az itteni sok "szakértő" pontosan tudja, hogy mit ajánlott neki a reál és mi lett volna jó Mbappé-nak.100 milla alairasi plusz evi 50-ről szóltak a hírek.
Klaci79