Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
És kibaszás a csapatokkal is, hiszen nem lehet a keretekkel normálisan építkezni ha allandóan ott a kiesés szele. Simán 16 csapatosnak kellene lennie, normálisabb lenne, ez így hogy lefelé kell néznie kb még a negyediknek is ez nevetséges.tizenkét cspatból azért sok a potenciális három kieső élvonalban.Osztályozhatna a 10. az MB 2 harmadikjával.Lehetnének, csak akkor nem két csapat esne ki egybőlRegen voltak mo-n osztalyozok.en csiptem oket.sajna mar nincsenek.Az Auxerre örülhetett 😁Franciáknák hosszabbítás.Most játszik a Kaiserslautern a bundesliga2-ért, bár lesz még visszavágó isSt. Johnstone-Inverness meg Auxerre-Sochaux is megy.
r.baggio
warr_b
warr_b
warr_b
YoungZeeZee
slowmotion
KoporShow
ahol tizenkét csapat van, ott általában az a rendszer, hogy a tizenegyedik osztályoz, a tizenkettedik kiesik.
de eleve olyan nem nagyon van, hogy az élvonalban csak tizenkét csapat legyen, a másodosztályban húsz, harmadosztályban pedig 3x20.
ez így nagyon elcseszett rendszer.
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Romano szerint Pochettino és Leonardo is távozik a PSGtől. GM Mbappe első döntései. 😀Ez mar elotte is nyilt titok volt mondjuk. Viszont ha Mbappe valoban marad, akkor Messi jovore tuti off.
Beki
Ettol fuggetlenul az ember full vicc, ha a tavalyi hisztije es tavozasi kerelme utan most hosszabbit.
több mint 3 éve
Kizártnak tartom, hogy a Real ajánlott neki hasonlókat, mint a PSG. A pénz döntött, de nem lesz bátorsága lenyilatkozni.Legalja. Az ember es a PSG is.Azt nyilatkozta a muter, hogy a pénz a két oldalról hasonló volt. Azt pletykálják, hogy az döntött, hogy beleszólást kapott az átigazolásokba a PSG-nél.A 23 éves támadó a hírek szerint 300 millió eurós aláírási pénzt és idényenkénti 100 millió eurós fizetést kap"Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
Ha jönni akar jöjjön, ha nem akkor ne. A szappanoperát, tartsa meg az Anyával otthon magának.
KeyG
Es o az, akirol nem hittem, hogy annyira penzehez, hogy a brutal es az elmebeteg kozul utobbit valasztja, mert a Madridnal is annyi penzt vagnanak hozza, hogy csak na. Raadasul az alma a Real.
Ha a csavo ezek utan marad moneylandben, a troger francia bajnoksagban, ott le is irja magat. Fuggetlenul attol, hogy biztosra veszem, max keteves szerzodest irna ala, hogy 25-26 evesen szabadulhasson onnan.
Ettol fuggetlenul alja lenne, mar akkor is, ha akarcsak a fele igaz annak, amit a Madrid ajanlott neki.
Stez
több pénz mint amiért Lölő évtizedekig galoppolt, de akor is csessze meg. A kedvenc nem realos játékosom, örültem volna neki nagyon, de ahogy reyes mondta anno, a Madrid csak egyszer hív. Tuti majd eljön az is 30 évesen mikor lesz benne max 2 jó szezon.
eaglesmcnabb
Sixo
Stez
Perez nem hülye, hogy ilyen pénzeket osztogasson csak így, viszont ilyenkor hol a FIFA vagy UEFA vagy bármi, hogy egy PSG honnan tud kitermelni ennyi pénzt, fizetésre játékosoknak ha nem a tulajdonosi pénzből.
HA igaz a hír, én remélem Mbappé nem lesz Real játékos, egy vicc amit csinál.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Romano szerint Pochettino és Leonardo is távozik a PSGtől. GM Mbappe első döntései. 😀
több mint 3 éve
Esti nemet kupa dontore majd tudna valaki streamet kuldeni?redi1.soccerstreams.net/event/sc-freiburg-rb-leipzig-live-stream/870408
yooker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Esti nemet kupa dontore majd tudna valaki streamet kuldeni?
több mint 3 éve
Legalja. Az ember es a PSG is.Azt nyilatkozta a muter, hogy a pénz a két oldalról hasonló volt. Azt pletykálják, hogy az döntött, hogy beleszólást kapott az átigazolásokba a PSG-nél.A 23 éves támadó a hírek szerint 300 millió eurós aláírási pénzt és idényenkénti 100 millió eurós fizetést kap"Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
Ha jönni akar jöjjön, ha nem akkor ne. A szappanoperát, tartsa meg az Anyával otthon magának.
KeyG
Es o az, akirol nem hittem, hogy annyira penzehez, hogy a brutal es az elmebeteg kozul utobbit valasztja, mert a Madridnal is annyi penzt vagnanak hozza, hogy csak na. Raadasul az alma a Real.
Ha a csavo ezek utan marad moneylandben, a troger francia bajnoksagban, ott le is irja magat. Fuggetlenul attol, hogy biztosra veszem, max keteves szerzodest irna ala, hogy 25-26 evesen szabadulhasson onnan.
Ettol fuggetlenul alja lenne, mar akkor is, ha akarcsak a fele igaz annak, amit a Madrid ajanlott neki.
Stez
több pénz mint amiért Lölő évtizedekig galoppolt, de akor is csessze meg. A kedvenc nem realos játékosom, örültem volna neki nagyon, de ahogy reyes mondta anno, a Madrid csak egyszer hív. Tuti majd eljön az is 30 évesen mikor lesz benne max 2 jó szezon.
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 3 éve
Ez embertelen penz.A 23 éves támadó a hírek szerint 300 millió eurós aláírási pénzt és idényenkénti 100 millió eurós fizetést kap"Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
KeyG
Stez
eaglesmcnabb
Meg az nfl fizetesi sapkabol is elvinne jo reszet.

több mint 3 éve
Azt nyilatkozta a muter, hogy a pénz a két oldalról hasonló volt. Azt pletykálják, hogy az döntött, hogy beleszólást kapott az átigazolásokba a PSG-nél.A 23 éves támadó a hírek szerint 300 millió eurós aláírási pénzt és idényenkénti 100 millió eurós fizetést kap"Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
KeyG
Stez
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
A 23 éves támadó a hírek szerint 300 millió eurós aláírási pénzt és idényenkénti 100 millió eurós fizetést kap"Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
KeyG
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
KeyG
több mint 3 éve
Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált. Ha jönni akar jöjjön, ha nem akkor ne. A szappanoperát, tartsa meg az Anyával otthon magának.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Akkor legyen 14 😊
több mint 3 éve
Pont ezért nem lehetséges csapatot építeni, fiatalokkal kísérletezni,A 16 csapatos bajnokságban sem volt csapatépítés meg fiatalokkal kísérletezés. Helyette volt:
Mert 33 meccs alatt kb 2-3 győzelem, vagy vereség dönti el hogy a nemzetközi indulásért mész, vagy kiesel, ahonnan nehezebb visszajutni, mint bent maradni légiósok nélkül pl.
ozibozi
"jó a döntetlen, úgysem esünk ki",
"beleszarhatunk, úgysem esünk ki"
"nem baj, hogy a játékospolitikánk kimerül a kukázásban, az edzőinket meg félévente váltogatjuk, úgyis lesz nálunk két bénább"
több mint 3 éve
tizenkét cspatból azért sok a potenciális három kieső élvonalban.Osztályozhatna a 10. az MB 2 harmadikjával.Lehetnének, csak akkor nem két csapat esne ki egybőlRegen voltak mo-n osztalyozok.en csiptem oket.sajna mar nincsenek.Az Auxerre örülhetett 😁Franciáknák hosszabbítás.Most játszik a Kaiserslautern a bundesliga2-ért, bár lesz még visszavágó isSt. Johnstone-Inverness meg Auxerre-Sochaux is megy.
r.baggio
warr_b
warr_b
warr_b
YoungZeeZee
slowmotion
KoporShow
ahol tizenkét csapat van, ott általában az a rendszer, hogy a tizenegyedik osztályoz, a tizenkettedik kiesik.
de eleve olyan nem nagyon van, hogy az élvonalban csak tizenkét csapat legyen, a másodosztályban húsz, harmadosztályban pedig 3x20.
ez így nagyon elcseszett rendszer.
több mint 3 éve
Osztályozhatna a 10. az MB 2 harmadikjával.Lehetnének, csak akkor nem két csapat esne ki egybőlRegen voltak mo-n osztalyozok.en csiptem oket.sajna mar nincsenek.Az Auxerre örülhetett 😁Franciáknák hosszabbítás.Most játszik a Kaiserslautern a bundesliga2-ért, bár lesz még visszavágó isSt. Johnstone-Inverness meg Auxerre-Sochaux is megy.
r.baggio
warr_b
warr_b
warr_b
YoungZeeZee
slowmotion
több mint 3 éve
FP3-ban egy tizeddel gyorsabb az egyenesben Hamilton alatt a Merci Verstappenhez képest. Az korrekt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Most játszik a Kaiserslautern a bundesliga2-ért, bár lesz még visszavágó isidegenben kell ezt kiharcolni...
r.baggio
több mint 3 éve
Lehetnének, csak akkor nem két csapat esne ki egybőlRegen voltak mo-n osztalyozok.en csiptem oket.sajna mar nincsenek.Az Auxerre örülhetett 😁Franciáknák hosszabbítás.Most játszik a Kaiserslautern a bundesliga2-ért, bár lesz még visszavágó isSt. Johnstone-Inverness meg Auxerre-Sochaux is megy.
r.baggio
warr_b
warr_b
warr_b
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 659
Regen voltak mo-n osztalyozok.en csiptem oket.sajna mar nincsenek.Az Auxerre örülhetett 😁Franciáknák hosszabbítás.Most játszik a Kaiserslautern a bundesliga2-ért, bár lesz még visszavágó isSt. Johnstone-Inverness meg Auxerre-Sochaux is megy.
r.baggio
warr_b
warr_b
warr_b
több mint 3 éve
Az Auxerre örülhetett 😁Franciáknák hosszabbítás.Most játszik a Kaiserslautern a bundesliga2-ért, bár lesz még visszavágó isSt. Johnstone-Inverness meg Auxerre-Sochaux is megy.
r.baggio
warr_b
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Franciáknák hosszabbítás.Most játszik a Kaiserslautern a bundesliga2-ért, bár lesz még visszavágó isSt. Johnstone-Inverness meg Auxerre-Sochaux is megy.
r.baggio
warr_b

több mint 3 éve
Origi elv -> Milan#Legenda

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Most játszik a Kaiserslautern a bundesliga2-ért, bár lesz még visszavágó isSt. Johnstone-Inverness meg Auxerre-Sochaux is megy.
r.baggio