Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Meg is érdemli a hertha
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Amikor én utoljára találkoztam vele egy Vasas-Kövesd meccsen akkor a Vasas Director of Football volt azt hiszem.Azt gondolom, hogy a CFG széles megfigyeloi hálózattal rendelkezik és figyelnek utánpótlás válogatott meccseket és ifi BL meccseket, igen.Van ráció, abban amit mondasz, abban az esetben, ha egy - a csapatában - folyamatosan játszó tehetségére figyelnek fel, aki kirobbanthatatlan.
Nem hiszem, hogy egy CFG szintű szervezet protekciobol vagy szivessegbol fizet ki ennyi pénzt egy 17 éves magyar játékosert.
Rossi sem tűnik koklernek és nem hiszem, hogy a játékos árának emelése miatt hívta be, hiszen már elkelt a gyerek.
A magyar foci és utánpótlás közeget ismerem, igen. De nem egy Fradi vagy MTK vett meg egy gyereket most.
Úgy olvasom a soraid közt, hogy személyes tapasztalatod/érintettséged van Zalánnal kapcsolatban.
De majd meglatjuk mi lesz belőle.
Spigo
Zalán 18 meccsen 600 percet kapott. S igen, voltak szép megmozdulásai, de simán rámondtad minden egyes fellépésekor, hogy semmi extra.
Mikibá meg olyan szálakat mozgat, hogy ihaj. Olyan kapcsolatrendszer, olyan olajozott gépezet működik a magyar fociban, hogy csak a fejedet fogod. A NER az NER.
Én sok sikert kívántam akkor is neki, de sajnos nem csak a tehetségével került oda. Meglátjuk.
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Azt gondolom, hogy a CFG széles megfigyeloi hálózattal rendelkezik és figyelnek utánpótlás válogatott meccseket és ifi BL meccseket, igen.Van ráció, abban amit mondasz, abban az esetben, ha egy - a csapatában - folyamatosan játszó tehetségére figyelnek fel, aki kirobbanthatatlan.
Nem hiszem, hogy egy CFG szintű szervezet protekciobol vagy szivessegbol fizet ki ennyi pénzt egy 17 éves magyar játékosert.
Rossi sem tűnik koklernek és nem hiszem, hogy a játékos árának emelése miatt hívta be, hiszen már elkelt a gyerek.
A magyar foci és utánpótlás közeget ismerem, igen. De nem egy Fradi vagy MTK vett meg egy gyereket most.
Úgy olvasom a soraid közt, hogy személyes tapasztalatod/érintettséged van Zalánnal kapcsolatban.
Spigo
Zalán 18 meccsen 600 percet kapott. S igen, voltak szép megmozdulásai, de simán rámondtad minden egyes fellépésekor, hogy semmi extra.
Mikibá meg olyan szálakat mozgat, hogy ihaj. Olyan kapcsolatrendszer, olyan olajozott gépezet működik a magyar fociban, hogy csak a fejedet fogod. A NER az NER.
Én sok sikert kívántam akkor is neki, de sajnos nem csak a tehetségével került oda. Meglátjuk.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Azt gondolom, hogy a CFG széles megfigyeloi hálózattal rendelkezik és figyelnek utánpótlás válogatott meccseket és ifi BL meccseket, igen.Te komolyan azt hiszed, hogy itt volt a City Group megfigyelője és megtetszett neki Vancsa játéka? Melyik csapatban is játszott és mennyit?Jaja, a City Football Group is azért vette meg 3 millió euróért...Pontosan, full protekciós a gyerek, u15-be nem fért volna be saját tudásával. Úgy válogatott hogy a kieső helyen álló MTK-ba nem stabil kezdő 😀Az apja Vancsa MikiVancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
Magyarországon nem kell jól fociznod, hogy válogatott légy, csak egy kis hátszél kell.
#JC6
Nem tudom, azért kérdezem.
Kampman
#JC6
Heisman
Nyilván nem fog játszani most a válogatottban, csak ilyen ismerkedős, mint mikor Szoboszlai is odakerult 16 évesen asszem
Spigo
Ha van elég pénzed, bármit elérsz a fociban. Btw Vancsa apuci nem egyenlő Szoboszlai apucival, mivel ő nem a gyerekbe, hanem a kiváló kapcsolatokba fektetett…
#JC6
több mint 4 éve
Most hogy gonosz legyek lecsapom hogy nem hittem hogy valaha ennyire egyetértek JCvel 😀Te komolyan azt hiszed, hogy itt volt a City Group megfigyelője és megtetszett neki Vancsa játéka? Melyik csapatban is játszott és mennyit?Jaja, a City Football Group is azért vette meg 3 millió euróért...Pontosan, full protekciós a gyerek, u15-be nem fért volna be saját tudásával. Úgy válogatott hogy a kieső helyen álló MTK-ba nem stabil kezdő 😀Az apja Vancsa MikiVancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
Magyarországon nem kell jól fociznod, hogy válogatott légy, csak egy kis hátszél kell.
#JC6
Kampman
#JC6
Heisman
Nyilván nem fog játszani most a válogatottban, csak ilyen ismerkedős, mint mikor Szoboszlai is odakerult 16 évesen asszem
Spigo
Ha van elég pénzed, bármit elérsz a fociban. Btw Vancsa apuci nem egyenlő Szoboszlai apucival, mivel ő nem a gyerekbe, hanem a kiváló kapcsolatokba fektetett…
#JC6
Sajnos nagyon igaza van...
Ha egy kicsit tapasztalsz a magyar fociból ez a teljesen egyértemű.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Te komolyan azt hiszed, hogy itt volt a City Group megfigyelője és megtetszett neki Vancsa játéka? Melyik csapatban is játszott és mennyit?Jaja, a City Football Group is azért vette meg 3 millió euróért...Pontosan, full protekciós a gyerek, u15-be nem fért volna be saját tudásával. Úgy válogatott hogy a kieső helyen álló MTK-ba nem stabil kezdő 😀Az apja Vancsa MikiVancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
#JC6
Kampman
#JC6
Heisman
Spigo
több mint 4 éve
Jaja, a City Football Group is azért vette meg 3 millió euróért...Pontosan, full protekciós a gyerek, u15-be nem fért volna be saját tudásával. Úgy válogatott hogy a kieső helyen álló MTK-ba nem stabil kezdő 😀Az apja Vancsa MikiVancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
#JC6
Kampman
#JC6
Heisman
több mint 4 éve
Pontosan, full protekciós a gyerek, u15-be nem fért volna be saját tudásával. Úgy válogatott hogy a kieső helyen álló MTK-ba nem stabil kezdő 😀Az apja Vancsa MikiVancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
#JC6
Kampman
#JC6
több mint 4 éve
Az apja Vancsa MikiVancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
#JC6
Kampman
több mint 4 éve
Vancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
#JC6
több mint 4 éve
Vancsa a felnőtt válogatott keretben.Magyarországon nem kell jól fociznod, hogy válogatott légy, csak egy kis hátszél kell.
több mint 4 éve
Hát ez kurva kevés lesz 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
mondjuk tény, hogy Werner több BL döntőt döntött már el, mint Lewa ...Szerintem Werner-t fogjátok hozni Chelsea-böl. Ott úgyse kezdö és ha 40M mozdítható akkor csapjatok le rá.ne húzzál fel. fele annyi pénzért én vállaltam volna a helyét, szerepét, hozni is tudtam volna azt, amit ő letett az asztalra eddig.Arp is ott van még a keretben. 😀a srác idén lőtt összesen 9 gólt 39 meccsen, cc 2600 perc alatt. nem vagyok róla meggyőzödve.Egy Isak mondjuk jó fit lehetne. Tán nem is lenne olyan drága.Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.
csebi
De egyebkent ujabb nagy pacsi a Bayernnek, voltak olyan baromi okosak, hogy ramentek a fiatal csatarra, kozben Lewandowskira basztak magasrol, o meg allitolag nem kicsit pipa volt, amikor kiderult, hogy a Bayern is uldozte Haalandot.
Ez a Salihamidzic egy elmondhatatlanul buta tok, es attol tartok, sokba fog kerulni a tenykedese a Bayernnek.
Stez
csebi
Stez
Ráadásul Rüdigerrol us sikerült ugye lecsuszni és már Nagelsmannal sem felhőtlen Salihamidzic viszonya. Lassan nem találunk jó döntést a bosnyaktol …
csebi
FLZOLI
csebi
Toto21
csebi
Ha Lewaért 40-et adnak, akkor ez így akár egy jó csere is lehetne.
Toto21
fizuban is beleférne sztem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szerintem Werner-t fogjátok hozni Chelsea-böl. Ott úgyse kezdö és ha 40M mozdítható akkor csapjatok le rá.ne húzzál fel. fele annyi pénzért én vállaltam volna a helyét, szerepét, hozni is tudtam volna azt, amit ő letett az asztalra eddig.Arp is ott van még a keretben. 😀a srác idén lőtt összesen 9 gólt 39 meccsen, cc 2600 perc alatt. nem vagyok róla meggyőzödve.Egy Isak mondjuk jó fit lehetne. Tán nem is lenne olyan drága.Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.
csebi
De egyebkent ujabb nagy pacsi a Bayernnek, voltak olyan baromi okosak, hogy ramentek a fiatal csatarra, kozben Lewandowskira basztak magasrol, o meg allitolag nem kicsit pipa volt, amikor kiderult, hogy a Bayern is uldozte Haalandot.
Ez a Salihamidzic egy elmondhatatlanul buta tok, es attol tartok, sokba fog kerulni a tenykedese a Bayernnek.
Stez
csebi
Stez
Ráadásul Rüdigerrol us sikerült ugye lecsuszni és már Nagelsmannal sem felhőtlen Salihamidzic viszonya. Lassan nem találunk jó döntést a bosnyaktol …
csebi
FLZOLI
csebi
Toto21
csebi
Ha Lewaért 40-et adnak, akkor ez így akár egy jó csere is lehetne.
több mint 4 éve
ne húzzál fel. fele annyi pénzért én vállaltam volna a helyét, szerepét, hozni is tudtam volna azt, amit ő letett az asztalra eddig.Arp is ott van még a keretben. 😀a srác idén lőtt összesen 9 gólt 39 meccsen, cc 2600 perc alatt. nem vagyok róla meggyőzödve.Egy Isak mondjuk jó fit lehetne. Tán nem is lenne olyan drága.Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.
csebi
Stez
csebi
Stez
csebi
FLZOLI
csebi
Toto21
több mint 4 éve
Arp is ott van még a keretben. 😀a srác idén lőtt összesen 9 gólt 39 meccsen, cc 2600 perc alatt. nem vagyok róla meggyőzödve.Egy Isak mondjuk jó fit lehetne. Tán nem is lenne olyan drága.Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.
csebi
Stez
csebi
Stez
csebi
FLZOLI
csebi
több mint 4 éve
a srác idén lőtt összesen 9 gólt 39 meccsen, cc 2600 perc alatt. nem vagyok róla meggyőzödve.Egy Isak mondjuk jó fit lehetne. Tán nem is lenne olyan drága.Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.
csebi
Stez
csebi
Stez
csebi
FLZOLI
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/05/12/bayern-munchen-alphonso-davies-rap-reakcio/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hát az Ajaxos idők óta semmi extrát nem mutatott a gyerek, pláne az arcedulahoz képest.lol.wowm.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-95-szazalek-hogy-de-jong-a-manchesterieke-lesz-sajtohir-2891851Felét se éri. Nagy üzlet lenne ennyiért
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
dande
FLZOLI
Óriásiakat tolsz ebben a topicban 😀
braxa88
több mint 4 éve
Egy Isak mondjuk jó fit lehetne. Tán nem is lenne olyan drága.Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.
csebi
Stez
csebi
Stez
csebi
több mint 4 éve
ez egy ilyen nap, a Levantét is kipicsázza számukra tétnélküli meccsen a Margitapámmal ma beszéltem hogy milyen meccsek lesznek, ő is rendes, felhívott hogy szétütöttem e már valamit. 😀😀😀
több mint 4 éve
ez megválaszolja mért kéne bejutni a BL-be, mert kell még egy vagy két csatár, egy középpályás, egy csere védő, csere balbekk, stb.ennyi mára elég volt, itt a vége a szezonnak, Spurs újabb plakettet tehet ki a serleges szekrénybeElég mélypont, h ki a csatárunk
Heisman
Willie Parker
aztán Bruno Guimaraes is inkább a Newcastlebe megy pénztkeresni
több mint 4 éve
ennyi mára elég volt, itt a vége a szezonnak, Spurs újabb plakettet tehet ki a serleges szekrénybeElég mélypont, h ki a csatárunk
Heisman
több mint 4 éve
ennyi mára elég volt, itt a vége a szezonnak, Spurs újabb plakettet tehet ki a serleges szekrénybe