Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Kiestek már egyszer ők is a NER alatt.Nah akkor vagy az MTK, vagy a Kispest tuti kiesik, örlühet a sok "túlsokapesticsapat"-ozó...Igazából még egy Kövesd-Kisvárda kiesés kellene csak (helyükre két nagy megyeszékhellyel), hogy a mezőny legalább papíron emészthető legyen, a felcsút nyilván míg ner van, örökös tag
warr_b
r.baggio
több mint 4 éve
Baszki Marin még nálunk van …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nah akkor vagy az MTK, vagy a Kispest tuti kiesik, örlühet a sok "túlsokapesticsapat"-ozó...Igazából még egy Kövesd-Kisvárda kiesés kellene csak (helyükre két nagy megyeszékhellyel), hogy a mezőny legalább papíron emészthető legyen, a felcsút nyilván míg ner van, örökös tag
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
a BL győzelem előtt merült fel hogy nem nyert semmit és ha akkor se jön össze akkor vajon meddig maradhatnekem sem rémlik. amióta itt van, csak a tavalyi volt krízis, de az meg azért, mert elkezdtek elfogyni az embereinkAztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni…Tényleg?
#JC6
Mikey
slowmotion
www.sportsjoe.ie/football/liverpool-fans-actually-demanding-jurgen-klopp-sacked-110882
www.goal.com/en/news/klopp-feared-sack-liverpool-improve-quickly/1bsfhyx3my9cx14m9bvfcgfe0g
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nah akkor vagy az MTK, vagy a Kispest tuti kiesik, örlühet a sok "túlsokapesticsapat"-ozó...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Besírok ezen a Pakson.Felkészül a Fradi-Zete
20 perc van hátra, 0-3, erre most 3-3😃
#JC6
Mondjuk a magyar játékvezetés is megér egy misét a varral együtt (tudom, tudom, FerencVARos). Zsóri tépi Mmaee mezét, tizi a zetének. Utána a kezezés meg semminemvót a túloldalon. Jóvanakkor 😀
Szerkesztette: Bálesz

több mint 4 éve
Besírok ezen a Pakson.Tipszmiksz Liga
20 perc van hátra, 0-3, erre most 3-3😃
#JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A kedvencem, amikor játszott a csapat két döntetlent egymás után és egyszer kikapott, egyből jöttek a kiégett a csapat, elfáradt a támadótrió, gyenge a középpálya, kiismerték Klopp taktikáját, igazolni kellene valakit kétszázmillióért jellegű ún. szakértő írások.a hülyébbek valóban túl szokták reagálni a dolgokat, és a második egymást követő vereség után edzőváltást követelni.Jaaaa, a szurkolók, bocsi 😅Pár újság cikkezett róla akkoriban, de kétlem, hogy lett volna valóságalapja.nekem sem rémlik. amióta itt van, csak a tavalyi volt krízis, de az meg azért, mert elkezdtek elfogyni az embereinkAztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni…Tényleg?
#JC6
Mikey
slowmotion
Bálesz
#JC6
szerencsére a tulajdonosi kör nem ilyenekből áll, ők képesek értelmezni a kontextust.
slowmotion
Aztán nyertek tízet zsinórban.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
a hülyébbek valóban túl szokták reagálni a dolgokat, és a második egymást követő vereség után edzőváltást követelni.Jaaaa, a szurkolók, bocsi 😅Pár újság cikkezett róla akkoriban, de kétlem, hogy lett volna valóságalapja.nekem sem rémlik. amióta itt van, csak a tavalyi volt krízis, de az meg azért, mert elkezdtek elfogyni az embereinkAztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni…Tényleg?
#JC6
Mikey
slowmotion
Bálesz
#JC6
szerencsére a tulajdonosi kör nem ilyenekből áll, ők képesek értelmezni a kontextust.
több mint 4 éve
Jaaaa, a szurkolók, bocsi 😅Pár újság cikkezett róla akkoriban, de kétlem, hogy lett volna valóságalapja.nekem sem rémlik. amióta itt van, csak a tavalyi volt krízis, de az meg azért, mert elkezdtek elfogyni az embereinkAztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni…Tényleg?
#JC6
Mikey
slowmotion
Bálesz
több mint 4 éve
Pár újság cikkezett róla akkoriban, de kétlem, hogy lett volna valóságalapja.nekem sem rémlik. amióta itt van, csak a tavalyi volt krízis, de az meg azért, mert elkezdtek elfogyni az embereinkAztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni…Tényleg?
#JC6
Mikey
slowmotion

több mint 4 éve
Ádám Martin közben meglőtte 30. NB1-es gólját a szezonban. Félelmetes szám
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
nekem sem rémlik. amióta itt van, csak a tavalyi volt krízis, de az meg azért, mert elkezdtek elfogyni az embereinkAztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni…Tényleg?
#JC6
Mikey
több mint 4 éve
Az idei év valami felejthetetlen lesz, legyen a végső kimenetel bármi is. A bajnokságban a legvégéig versenyben a csapat, és mindegyik kupában döntőt játszik, az egyiket már meg is nyerve. És akkor belegondolsz, hogy Klopp +2 évvel '26-ig marad.
Megérte az a sokévnyi kínlódás.
több mint 4 éve
Aztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni…Tényleg?
#JC6
több mint 4 éve
nem tudom, idén lett bele invesztálva pénz (Ramsdale, Ben White, Tomiyasu, Odegaard és sajnos Nuno Tavares). reménykedem hogy a rams sikeressége miatt rendesek rak a csapatba Kroenke. ha Arteta nem is lesz egy McVay, kell egy fiatal zseni aki összerakja a csapatot, most egy egész jó mag kezd kiépülniNekünk meg Wenger-éra végén/után jutott egy ilyen fiszem-faszom Stan Kroenke, aki most a Rams-brand miatt kb eladná az Arsenal-t, mint szégyenfoltot...mondjuk az MU-nál szerintem a Glazeréken sokkal több múlik, mehet oda bármekkora koponya, amíg a marketing és az "azonnali sikerek" fontosabbak, mint a koncepció és a csapatépítés, addig megette az egészet a feneIrigylem a Pool szurkolókat. Fantasztikus ez a csapat. Képtelenek hibázni. Emlékszem a Klopp előtti időkre, milyen szenvedéseken mentek keresztül a szurkolók. Aztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni… de maradt és felépített egy gyilkos-gépezetet. Öröm nézni ezt a csapatot, komolyan mondom!Amúgy pont ezért érzi át szerintem remekül minden Pool drukker mi van most Manchesterben (sorry City amikor ezt a várost leírom nekem a United jut eszembe). Én csak kb 15 éven keresztűl néztem, ahogy mi próbálkozunk, próbálkozunk de nem jön össze míg a MU bármihez nyúl arany lesz belőle - egy ember miatt. Aki nálam öregebb hosszabb ideig 'élvezhette ezt'.
#JC6
Akkor értékelődik fel igazán ezeknek a legnagyobbaknak a szerepa amikor elmennek. Sir Alex átadta a világ egyik legnagyobb brandjét, legjobb keretét, legjobb anyagi helyzetben lévő csapatát, ahol minden megvolt, hogy képesek legyenek fennmaradni mégis földbe állt a projekt mert az az 1 ember nem volt az élén.
FSG ide, olajpénz oda ha Pep vagy Klopp elmegy biztos vagyok benne, hogy ez az 'aranykor' visszaesik nálunk és a Citynél is. Sir Alex szintű edzőt (ahova lassan oda lehet helyezni a mostani két úriembert is - mégha a gyerekkori meghatározó emlékek miatt Ferguson nálam mindig egy külön kategória lesz) nem találsz és pótolni nem fogsz tudni akárhogy is akarod majd.
alatriste
Löfli
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Santi Mina.mekkora tehetségnek indult, oszt' mi lett belőle 😮
több mint 4 éve
Csak bennem van az az érzés, hogy ma a Real fog továbbjutni? Az zavar csak benne, hogy akkor a Pool vissza fog nekik vágni a döntőben.Nyomnak egy Last Dance-t az öregek, kipaterolják a pénzes csapatokat aztán a döntőben a Pool ellen rutinból behúzzák 😊
dugo93
Amúgy már a PSG, Chelsea ellen sem volt a Real az esélyes, orbitális mákja van sokszor a csapatnak, de ha túlélik ezeket az időszakokat és jön a szokásos legendary boost percek amikor a rokkantak és vének életre kelnek bárkit agyonütnek
több mint 4 éve
Nekünk meg Wenger-éra végén/után jutott egy ilyen fiszem-faszom Stan Kroenke, aki most a Rams-brand miatt kb eladná az Arsenal-t, mint szégyenfoltot...mondjuk az MU-nál szerintem a Glazeréken sokkal több múlik, mehet oda bármekkora koponya, amíg a marketing és az "azonnali sikerek" fontosabbak, mint a koncepció és a csapatépítés, addig megette az egészet a feneIrigylem a Pool szurkolókat. Fantasztikus ez a csapat. Képtelenek hibázni. Emlékszem a Klopp előtti időkre, milyen szenvedéseken mentek keresztül a szurkolók. Aztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni… de maradt és felépített egy gyilkos-gépezetet. Öröm nézni ezt a csapatot, komolyan mondom!Amúgy pont ezért érzi át szerintem remekül minden Pool drukker mi van most Manchesterben (sorry City amikor ezt a várost leírom nekem a United jut eszembe). Én csak kb 15 éven keresztűl néztem, ahogy mi próbálkozunk, próbálkozunk de nem jön össze míg a MU bármihez nyúl arany lesz belőle - egy ember miatt. Aki nálam öregebb hosszabb ideig 'élvezhette ezt'.
#JC6
Akkor értékelődik fel igazán ezeknek a legnagyobbaknak a szerepa amikor elmennek. Sir Alex átadta a világ egyik legnagyobb brandjét, legjobb keretét, legjobb anyagi helyzetben lévő csapatát, ahol minden megvolt, hogy képesek legyenek fennmaradni mégis földbe állt a projekt mert az az 1 ember nem volt az élén.
FSG ide, olajpénz oda ha Pep vagy Klopp elmegy biztos vagyok benne, hogy ez az 'aranykor' visszaesik nálunk és a Citynél is. Sir Alex szintű edzőt (ahova lassan oda lehet helyezni a mostani két úriembert is - mégha a gyerekkori meghatározó emlékek miatt Ferguson nálam mindig egy külön kategória lesz) nem találsz és pótolni nem fogsz tudni akárhogy is akarod majd.
alatriste
Löfli
több mint 4 éve
Csak bennem van az az érzés, hogy ma a Real fog továbbjutni? Az zavar csak benne, hogy akkor a Pool vissza fog nekik vágni a döntőben.nemtom, nagyon adná a pool-city döntő mer ez a szezon kb tényleg erről a két csapatról szól
dugo93
persze az se lepne meg ha a real nyerne megint
kb mint mikor van 2 boxoló a csúcson, erre a 40es kiüti mind2t a f*szba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Csak bennem van az az érzés, hogy ma a Real fog továbbjutni? Az zavar csak benne, hogy akkor a Pool vissza fog nekik vágni a döntőben.
több mint 4 éve
Na de majd a Forest!Ja bocs, nem ide, inkább a gyűlölködjünkbe...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
mondjuk az MU-nál szerintem a Glazeréken sokkal több múlik, mehet oda bármekkora koponya, amíg a marketing és az "azonnali sikerek" fontosabbak, mint a koncepció és a csapatépítés, addig megette az egészet a feneIrigylem a Pool szurkolókat. Fantasztikus ez a csapat. Képtelenek hibázni. Emlékszem a Klopp előtti időkre, milyen szenvedéseken mentek keresztül a szurkolók. Aztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni… de maradt és felépített egy gyilkos-gépezetet. Öröm nézni ezt a csapatot, komolyan mondom!Amúgy pont ezért érzi át szerintem remekül minden Pool drukker mi van most Manchesterben (sorry City amikor ezt a várost leírom nekem a United jut eszembe). Én csak kb 15 éven keresztűl néztem, ahogy mi próbálkozunk, próbálkozunk de nem jön össze míg a MU bármihez nyúl arany lesz belőle - egy ember miatt. Aki nálam öregebb hosszabb ideig 'élvezhette ezt'.
#JC6
alatriste

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!