Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
FTCÉn egy ilyen nb1-et szeretnék:
Kispest
Újpest
MTK
Videoton
ZTE
Szombathely
Győr
Debrecen
Nyíregyháza
Szeged
Pécs
Kecskemét
DVTK
Békéscsaba
Paks
Hú, de durván élveznék egy ilyen bajnokságot pedig 😀
#JC6
Fradi
Újpest
Kispest
MTK
Vasas
Csepel
Bvsc
III. Kerület
Reac
BKV Előre
Budafok
ESMTK
Pénzügyőr
Siketek
Gamma
BEAC

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
nezzuk miota 12 csapat van:A kubok szempontjából mindenképp a 16 csapatos bajnokság kellene, de talán a válogatott szempontjából sem lenne rosszabb.Én is inkább levinném 10 csapatra, még az is sok lenne itthonra, de azt hiszem, ez a minimum szám, amivel az UEFÁ-ban mehet egy nemzeti bajnokság.Liecheinsteinben nincs bajnoksag.csak kupa ha jol tufom.
Kampman
A 16 sztem is sok lenne.a 12 jelenleg jo sztem is.
YoungZeeZee
Sallói mondta amikor még a zte-nél volt és feljutottak hogy a csapatok nem mernek fokozatosan építkezni, értékes keretet lépcsőzetesen létrehozni, mert könnyen a másodosztályban találják magukat (elég megnézni mekkora szokott lenni a különbség általában az utolsó 7-8 csapat között, ami a liga 60-70%-a!), és szerintem ebben pont igaza volt. Ha most én lennék GM vhol én sem helyezném előtérbe a fiatalokat (csak akik már jók), feltölteném külföldiekkel a keretet hogy minél több esély legyen a bennmaradásra. Szvsz pl ebből sült ki a kisvárda idei jó szereplése, hogy a keretet a kieséstől való félelem miatt "túlságosan" felturbózták, a légiósok nagy része bevált.
Ezt nem akarta csinálni pl az mtk, ezért is eshetnek ki. Nincs középmezőny, hiányzik az a 4-5 csapat akik stabilan bent maradnak és tervezhetnek az nb1es tagsággal, és így bártabban nyúlhatnának fiatalokhoz. Az eredmènykényszer hazai tehetségek hiányában ilyen légiós dömpinget okoz, ezt lehetne megállítani (talán) a 16 csapatos nb1-el.
Amiért még sztem fel kellene emelni az a vidéki csapatok miatt van, hogy egy dvtk, nyíregy, hali, pècs, szeged, békéscsaba, kecsó ne szoruljon ki az nb1ből stabilan.
davemayer
2015/16: 4. az MTK ment is az EL selejtezobe majd kovetkezo evben kieses. Vasas majdnem kiesik (1ponton mult) kovetkezo evben meg bronzermes.
2016/17: Vasas 3. majd kovetkezo evben kiesik utolsokent,
18/19: Debrecen 3. majd kovetkezo evben kiesik.
19/20: Honved 5. es MK gyoztes, majd 20/21ben eppen benn marado.
raadasul folyamatosan surusodik a mezony:
15/16: 11. hely 31 pont, 6. hely 46., 16/17: 11. hely 37 pont 6. hely: 43, 17/18: 11. hely 36 pont 6. hely 43, 18/19: 11. hely 34 pont 6. hely: 44, 19/20: 11. hely 39 pont, 6. hely: 43 pont 20/21: 11. hely 33 pont, 6. hely: 42.
lenyegeben 1-2 meccsen dol el, hogy benn maradsz vagy akar mehetnel-e komolyabb celokert is kis szerencsevel. nem hiszem, hogy sok mindenben ertek egyet Salloival, de ebben igaza van.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A kubok szempontjából mindenképp a 16 csapatos bajnokság kellene, de talán a válogatott szempontjából sem lenne rosszabb.Én is inkább levinném 10 csapatra, még az is sok lenne itthonra, de azt hiszem, ez a minimum szám, amivel az UEFÁ-ban mehet egy nemzeti bajnokság.Liecheinsteinben nincs bajnoksag.csak kupa ha jol tufom.
Kampman
YoungZeeZee
Sallói mondta amikor még a zte-nél volt és feljutottak hogy a csapatok nem mernek fokozatosan építkezni, értékes keretet lépcsőzetesen létrehozni, mert könnyen a másodosztályban találják magukat (elég megnézni mekkora szokott lenni a különbség általában az utolsó 7-8 csapat között, ami a liga 60-70%-a!), és szerintem ebben pont igaza volt. Ha most én lennék GM vhol én sem helyezném előtérbe a fiatalokat (csak akik már jók), feltölteném külföldiekkel a keretet hogy minél több esély legyen a bennmaradásra. Szvsz pl ebből sült ki a kisvárda idei jó szereplése, hogy a keretet a kieséstől való félelem miatt "túlságosan" felturbózták, a légiósok nagy része bevált.
Ezt nem akarta csinálni pl az mtk, ezért is eshetnek ki. Nincs középmezőny, hiányzik az a 4-5 csapat akik stabilan bent maradnak és tervezhetnek az nb1es tagsággal, és így bártabban nyúlhatnának fiatalokhoz. Az eredmènykényszer hazai tehetségek hiányában ilyen légiós dömpinget okoz, ezt lehetne megállítani (talán) a 16 csapatos nb1-el.
Amiért még sztem fel kellene emelni az a vidéki csapatok miatt van, hogy egy dvtk, nyíregy, hali, pècs, szeged, békéscsaba, kecsó ne szoruljon ki az nb1ből stabilan.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 653
Én is inkább levinném 10 csapatra, még az is sok lenne itthonra, de azt hiszem, ez a minimum szám, amivel az UEFÁ-ban mehet egy nemzeti bajnokság.Liecheinsteinben nincs bajnoksag.csak kupa ha jol tufom.
Kampman
több mint 4 éve
az MB1 a NER óta csak hobbi a potentátoknak. Garancsi pl. pont telibeszarja a vidit amíg kap zsíros megrendeléseket. elég csak megnézni a név körüli hercehurcát Széles Gáborral. hol vannak már azok a régi vezetők akiknek ez volt az élete. akár Vidi vagy Fradinál is vagy Újpesten. helyette jöttek Kisvárda, Mezőkövesd, felcsút..pfej.Miért most van utánpótlásnevelés? Most nem 500-1000 néző előtt megy a meccsek nagy része? Most nem tucatlégiósok vannak a legtöbb helyen így is? Most amúgy arra fogják sokszor, hogy nem mer a legtöbb csapat fiatalokat bedobni, kipróbálni, mert minden meccs élet-halál, hiszen ha párszor nyersz vagy kikapsz azonnal óriásit mozoghatsz a tabellán, mindig "eredménykényszer" van.😊 Ha a piaci alap számítana, meg hány normális edző van, akkor elég lenne 3-4 csapatos bajnokság kb. Nem mondom, hogy hozzák vissza a 16 csapatot, mert ez is évtizedek óta tipikus magyaros, hogy mindig pont az a formátum lenne a jó, meg ideális itthon ami éppen nincs, de ez a három körös, abból sorsolás útján igazságtalan rendszer sem a legideálisabb. Ha már el kell viselni ezeket a hontalan, felesleges helyi NER csapatokat, akkor lehet még pár nagyobb múltú is beleférne, nem ártana melléjük legalább.16 csapat oke volt 30 eve. De azok az idok elmultak. Piaci alapu a buli (normal helyeken), nalunk meg nincs 12 ertelmes edzo, nem hogy 12 vezeto vagy 150 magyar focista. A szentlorinc-kecske szintje lenne a total erdektelen 9.helyezett vs 13. helyezett meccse.hát szerintem a 16 sokkal jobb volt, inkább a 20 csapatos nb2-nek nincs értelme, pláne hogy az mb1-ben csak 12-en vannak. mb2 ugyanúgy fel van pumpálva, akkor (bocs a szurkolóktól),de ne ilyen szentlőrincekkel meg tiszakécskékkel bohóckodjanakhát én az MTK-n kívül a DVTK-t meg a Vasast kedvelem leginkább idehaza, rég vót má mindhárom az mb1ben, egyszer összejöhetne, talán majd ha 16ra emelik a létszámot.Remelem sose emelik 16-ra. A 12 is sok, amig nincs 10 csapatra elegendo jatekosunk. Ennek a felpumpalt lufinak sok ertelme nincs sajnos. Elobb-utobb kipukkan es akkor jon a rideg valosag. Mondjuk akkor vegre elindulhat a valodi munka is es termelhetnek maguknak jatekosokat is.
eaglesmcnabb
topin
eaglesmcnabb
A bajnoksag meccseinek fele tet nelkul futna ki, utanpotlas neveles nelkul, tucatlegiosokkal 500-1000 nezo elott. Semmi ertelme.
topin
zavi27
Saját pénzből, piacképes fizuval amit ér ez a posvány. Nem túlfújt Kánánként.
Ha majd belátjátok hogy kizárólag a NER mani miatt van itt bármi is, akkor amint kikerülnek ezek a pénzek érteni fogjátok, hogy nem bír el ez a közeg 16 csapat sem minőségben, sem anyagilag.
Amúgy ezért írtam, hogy a 12 is sok. Az meg hogy mi vilt a múltban, meg tradicionális csapat, meg nagy megyeszékhely felejtsük már el.
Annak kell ott lenni, aki oda jut. Azt meg nálunk pénzből lehet megoldani, mert UP nevelés zéró.
topin
több mint 4 éve
A Steelers hazai beceneveVasas? Az mi?Egy szakszervezet, mi más?
😜😃
#JC6
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Én is inkább levinném 10 csapatra, még az is sok lenne itthonra, de azt hiszem, ez a minimum szám, amivel az UEFÁ-ban mehet egy nemzeti bajnokság.
több mint 4 éve
Jogos, eladták magukat a sátánnak, bezzeg a többiek…A helyén van kezelveFTCÉs hol a VASAS?
Kispest
Újpest
MTK
Videoton
ZTE
Szombathely
Győr
Debrecen
Nyíregyháza
Szeged
Pécs
Kecskemét
DVTK
Békéscsaba
Paks
#JC6
Komolytalan ember vagy !
ozibozi
slowmotion
több mint 4 éve
A helyén van kezelveFTCÉs hol a VASAS?
Kispest
Újpest
MTK
Videoton
ZTE
Szombathely
Győr
Debrecen
Nyíregyháza
Szeged
Pécs
Kecskemét
DVTK
Békéscsaba
Paks
#JC6
Komolytalan ember vagy !
ozibozi
több mint 4 éve
FTCÉs hol a VASAS?
Kispest
Újpest
MTK
Videoton
ZTE
Szombathely
Győr
Debrecen
Nyíregyháza
Szeged
Pécs
Kecskemét
DVTK
Békéscsaba
Paks
#JC6
Komolytalan ember vagy !
több mint 4 éve
FTCKispest
Újpest
MTK
Videoton
ZTE
Szombathely
Győr
Debrecen
Nyíregyháza
Szeged
Pécs
Kecskemét
DVTK
Békéscsaba
Paks
több mint 4 éve
Miért most van utánpótlásnevelés? Most nem 500-1000 néző előtt megy a meccsek nagy része? Most nem tucatlégiósok vannak a legtöbb helyen így is? Most amúgy arra fogják sokszor, hogy nem mer a legtöbb csapat fiatalokat bedobni, kipróbálni, mert minden meccs élet-halál, hiszen ha párszor nyersz vagy kikapsz azonnal óriásit mozoghatsz a tabellán, mindig "eredménykényszer" van.😊 Ha a piaci alap számítana, meg hány normális edző van, akkor elég lenne 3-4 csapatos bajnokság kb. Nem mondom, hogy hozzák vissza a 16 csapatot, mert ez is évtizedek óta tipikus magyaros, hogy mindig pont az a formátum lenne a jó, meg ideális itthon ami éppen nincs, de ez a három körös, abból sorsolás útján igazságtalan rendszer sem a legideálisabb. Ha már el kell viselni ezeket a hontalan, felesleges helyi NER csapatokat, akkor lehet még pár nagyobb múltú is beleférne, nem ártana melléjük legalább.16 csapat oke volt 30 eve. De azok az idok elmultak. Piaci alapu a buli (normal helyeken), nalunk meg nincs 12 ertelmes edzo, nem hogy 12 vezeto vagy 150 magyar focista. A szentlorinc-kecske szintje lenne a total erdektelen 9.helyezett vs 13. helyezett meccse.hát szerintem a 16 sokkal jobb volt, inkább a 20 csapatos nb2-nek nincs értelme, pláne hogy az mb1-ben csak 12-en vannak. mb2 ugyanúgy fel van pumpálva, akkor (bocs a szurkolóktól),de ne ilyen szentlőrincekkel meg tiszakécskékkel bohóckodjanakhát én az MTK-n kívül a DVTK-t meg a Vasast kedvelem leginkább idehaza, rég vót má mindhárom az mb1ben, egyszer összejöhetne, talán majd ha 16ra emelik a létszámot.Remelem sose emelik 16-ra. A 12 is sok, amig nincs 10 csapatra elegendo jatekosunk. Ennek a felpumpalt lufinak sok ertelme nincs sajnos. Elobb-utobb kipukkan es akkor jon a rideg valosag. Mondjuk akkor vegre elindulhat a valodi munka is es termelhetnek maguknak jatekosokat is.
eaglesmcnabb
topin
eaglesmcnabb
A bajnoksag meccseinek fele tet nelkul futna ki, utanpotlas neveles nelkul, tucatlegiosokkal 500-1000 nezo elott. Semmi ertelme.
topin
zavi27
Saját pénzből, piacképes fizuval amit ér ez a posvány. Nem túlfújt Kánánként.
Ha majd belátjátok hogy kizárólag a NER mani miatt van itt bármi is, akkor amint kikerülnek ezek a pénzek érteni fogjátok, hogy nem bír el ez a közeg 16 csapat sem minőségben, sem anyagilag.
Amúgy ezért írtam, hogy a 12 is sok. Az meg hogy mi vilt a múltban, meg tradicionális csapat, meg nagy megyeszékhely felejtsük már el.
Annak kell ott lenni, aki oda jut. Azt meg nálunk pénzből lehet megoldani, mert UP nevelés zéró.
több mint 4 éve
Legyen 14-14 csapat szerintem azt kész. 28 meccs épp elég lenne.26 lenne az 😉
Heisman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Miért most van utánpótlásnevelés? Most nem 500-1000 néző előtt megy a meccsek nagy része? Most nem tucatlégiósok vannak a legtöbb helyen így is? Most amúgy arra fogják sokszor, hogy nem mer a legtöbb csapat fiatalokat bedobni, kipróbálni, mert minden meccs élet-halál, hiszen ha párszor nyersz vagy kikapsz azonnal óriásit mozoghatsz a tabellán, mindig "eredménykényszer" van.😊 Ha a piaci alap számítana, meg hány normális edző van, akkor elég lenne 3-4 csapatos bajnokság kb. Nem mondom, hogy hozzák vissza a 16 csapatot, mert ez is évtizedek óta tipikus magyaros, hogy mindig pont az a formátum lenne a jó, meg ideális itthon ami éppen nincs, de ez a három körös, abból sorsolás útján igazságtalan rendszer sem a legideálisabb. Ha már el kell viselni ezeket a hontalan, felesleges helyi NER csapatokat, akkor lehet még pár nagyobb múltú is beleférne, nem ártana melléjük legalább.16 csapat oke volt 30 eve. De azok az idok elmultak. Piaci alapu a buli (normal helyeken), nalunk meg nincs 12 ertelmes edzo, nem hogy 12 vezeto vagy 150 magyar focista. A szentlorinc-kecske szintje lenne a total erdektelen 9.helyezett vs 13. helyezett meccse.hát szerintem a 16 sokkal jobb volt, inkább a 20 csapatos nb2-nek nincs értelme, pláne hogy az mb1-ben csak 12-en vannak. mb2 ugyanúgy fel van pumpálva, akkor (bocs a szurkolóktól),de ne ilyen szentlőrincekkel meg tiszakécskékkel bohóckodjanakhát én az MTK-n kívül a DVTK-t meg a Vasast kedvelem leginkább idehaza, rég vót má mindhárom az mb1ben, egyszer összejöhetne, talán majd ha 16ra emelik a létszámot.Remelem sose emelik 16-ra. A 12 is sok, amig nincs 10 csapatra elegendo jatekosunk. Ennek a felpumpalt lufinak sok ertelme nincs sajnos. Elobb-utobb kipukkan es akkor jon a rideg valosag. Mondjuk akkor vegre elindulhat a valodi munka is es termelhetnek maguknak jatekosokat is.
eaglesmcnabb
topin
eaglesmcnabb
topin
Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
Legyen 14-14 csapat szerintem azt kész. 28 meccs épp elég lenne.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
16 csapat oke volt 30 eve. De azok az idok elmultak. Piaci alapu a buli (normal helyeken), nalunk meg nincs 12 ertelmes edzo, nem hogy 12 vezeto vagy 150 magyar focista. A szentlorinc-kecske szintje lenne a total erdektelen 9.helyezett vs 13. helyezett meccse.hát szerintem a 16 sokkal jobb volt, inkább a 20 csapatos nb2-nek nincs értelme, pláne hogy az mb1-ben csak 12-en vannak. mb2 ugyanúgy fel van pumpálva, akkor (bocs a szurkolóktól),de ne ilyen szentlőrincekkel meg tiszakécskékkel bohóckodjanakhát én az MTK-n kívül a DVTK-t meg a Vasast kedvelem leginkább idehaza, rég vót má mindhárom az mb1ben, egyszer összejöhetne, talán majd ha 16ra emelik a létszámot.Remelem sose emelik 16-ra. A 12 is sok, amig nincs 10 csapatra elegendo jatekosunk. Ennek a felpumpalt lufinak sok ertelme nincs sajnos. Elobb-utobb kipukkan es akkor jon a rideg valosag. Mondjuk akkor vegre elindulhat a valodi munka is es termelhetnek maguknak jatekosokat is.
eaglesmcnabb
topin
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Kuttor nagy szaki, akinel csak a donteshozo Nagy Miklos zsenialisabb. A kozos munka pedig lathatoan sikert arat.OMG warr, ez mi a szar?Nem tudom, régóta ez a nézhetetlen nulla fos megy.
Akkor már ezerszer inkább a Dió meg a Szeged jusson fel 😂
#JC6
warr_b
2 eve mondom, hogy amig Nagy dont, addig random eredmenyek lesznek. Amikor eppen kifut a tuti akkor megy a vallveregetes, amikor meg lukra fut, akkor majd jovore.. onvizsgalatnak nyoma sincs. Ahogy az egesz focinkban nincs kb, kulonben a Koko hogy kerulhetne ujra es ujra vezetoszerepbe??
több mint 4 éve
hát szerintem a 16 sokkal jobb volt, inkább a 20 csapatos nb2-nek nincs értelme, pláne hogy az mb1-ben csak 12-en vannak. mb2 ugyanúgy fel van pumpálva, akkor (bocs a szurkolóktól),de ne ilyen szentlőrincekkel meg tiszakécskékkel bohóckodjanakhát én az MTK-n kívül a DVTK-t meg a Vasast kedvelem leginkább idehaza, rég vót má mindhárom az mb1ben, egyszer összejöhetne, talán majd ha 16ra emelik a létszámot.Remelem sose emelik 16-ra. A 12 is sok, amig nincs 10 csapatra elegendo jatekosunk. Ennek a felpumpalt lufinak sok ertelme nincs sajnos. Elobb-utobb kipukkan es akkor jon a rideg valosag. Mondjuk akkor vegre elindulhat a valodi munka is es termelhetnek maguknak jatekosokat is.
eaglesmcnabb
topin
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
hát én az MTK-n kívül a DVTK-t meg a Vasast kedvelem leginkább idehaza, rég vót má mindhárom az mb1ben, egyszer összejöhetne, talán majd ha 16ra emelik a létszámot.Remelem sose emelik 16-ra. A 12 is sok, amig nincs 10 csapatra elegendo jatekosunk. Ennek a felpumpalt lufinak sok ertelme nincs sajnos. Elobb-utobb kipukkan es akkor jon a rideg valosag. Mondjuk akkor vegre elindulhat a valodi munka is es termelhetnek maguknak jatekosokat is.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
hát én az MTK-n kívül a DVTK-t meg a Vasast kedvelem leginkább idehaza, rég vót má mindhárom az mb1ben, egyszer összejöhetne, talán majd ha 16ra emelik a létszámot.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
OMG warr, ez mi a szar?
#JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azért nagyon durva vetülete az egész NER-nek a magyar futball.A Fradikánál lehet 😊Szerintem kevés a pénz, az a baj. Te hogy látod?OMG warr, ez mi a szar?Nem tudom, régóta ez a nézhetetlen nulla fos megy.
#JC6
warr_b
#JC6
warr_b
Van pénz szarásig, de amíg a csókos, hozzánemértő, alkalmatlan haverok ülnek vezetői pozícióban, a világ minden pénze sem elég... ls Vasas, Vidi, stb.
Iszonyat görbe tükör. Kár, hogy az nem néz bele, akinek kellene 😀