Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A Fradikánál lehet 😊Szerintem kevés a pénz, az a baj. Te hogy látod?OMG warr, ez mi a szar?Nem tudom, régóta ez a nézhetetlen nulla fos megy.
Akkor már ezerszer inkább a Dió meg a Szeged jusson fel 😂
#JC6
warr_b
#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Szerintem kevés a pénz, az a baj. Te hogy látod?OMG warr, ez mi a szar?Nem tudom, régóta ez a nézhetetlen nulla fos megy.
#JC6
warr_b
több mint 4 éve
OMG warr, ez mi a szar?Nem tudom, régóta ez a nézhetetlen nulla fos megy.
#JC6

több mint 4 éve
Olasz edző marad Kisvárda simán hozta volna ezt a bajnokságot 😉még így is hozhatja, eskü szurkolok nekik
ozibozi
több mint 4 éve
OMG warr, ez mi a szar?Akkor már ezerszer inkább a Dió meg a Szeged jusson fel 😂
több mint 4 éve
Kuttor takarodj.

több mint 4 éve
annyira nem foglalkoztat, meg nem is tudom, meg kábé senki mi a picsa van. de az uccsó 15 percben elkezdtek futni a fiúk és az ute kb. ki sem jött a 16-os elől. na most ezt miért nem csinálták az első perctől, az rejtély.Azért nem volt ez olyan rossz játék.Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6
petey
Annyira kellett Onovo (vissza) ennek a csapatnak mint egy falat kenyér. Higgadt, okosan osztogat, sok labdát szerez.
A támadó trió NB1 szinten sem rossz így Zivzivadzéval.
A védelem necces, de hátha Kádár beválik.
Hogy kiesünk e? Lehet. De az nem azért van mert most szarok vagyunk hanem azért amit eddig csináltunk. Ha ma kezdődne a bajnokság akkor tuti bennmaradnánk.
A helyedben viszont nagyon aggódnék mert a Vidi igazolásai (külső szemlélőként) két éve folyamatosan mellémentek.
Bazzani
több mint 4 éve
egy dolgot nem tudnék mondani, ami miatt egy Gyirmót - Felcsút jó lenne 😀Az más miatt jó 😀Én nem örülnék ha az Újpest kiesne, a Fradi-Ute az egyetlen meccs amit várok mindig a mennyeibőlÉn meg élek-halok a Gyirmót - PAFC meccsekért 😀
Heisman
#JC6
Heisman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Az más miatt jó 😀Én nem örülnék ha az Újpest kiesne, a Fradi-Ute az egyetlen meccs amit várok mindig a mennyeibőlÉn meg élek-halok a Gyirmót - PAFC meccsekért 😀
Heisman
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Én nem örülnék ha az Újpest kiesne, a Fradi-Ute az egyetlen meccs amit várok mindig a mennyeibőlÉn meg élek-halok a Gyirmót - PAFC meccsekért 😀
Heisman
több mint 4 éve
Én nem örülnék ha az Újpest kiesne, a Fradi-Ute az egyetlen meccs amit várok mindig a mennyeibőlNekem meg az MTK-Vasas, kurvára szeretnék jövőre is látni (és nem az mb2ben)
Heisman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Én nem örülnék ha az Újpest kiesne, a Fradi-Ute az egyetlen meccs amit várok mindig a mennyeiből
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Áh, kiesni tuti nem fogtok, főleg, hogy NER-közeli lett a csapat. Gyirmót és valszeg MTK száll alá.Azért nem volt ez olyan rossz játék.Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6
petey
Annyira kellett Onovo (vissza) ennek a csapatnak mint egy falat kenyér. Higgadt, okosan osztogat, sok labdát szerez.
Hogy kiesünk e? Lehet. De az nem azért van mert most szarok vagyunk hanem azért amit eddig csináltunk. Ha ma kezdődne a bajnokság akkor tuti bennmaradnánk.
A helyedben viszont nagyon aggódnék mert a Vidi igazolásai (külső szemlélőként) két éve folyamatosan mellémentek.
Bazzani
több mint 4 éve
Olasz edző marad Kisvárda simán hozta volna ezt a bajnokságot 😉Jó lesz az portugálnak is.
ozibozi
több mint 4 éve
Olasz edző marad Kisvárda simán hozta volna ezt a bajnokságot 😉
több mint 4 éve
Nem is kell többet mondani a magyar fociról, mint, hogy a két kirakat csapat élet-halál harcot vív a falusi pénz és légiós mosodákkal. Nyilván komoly szakma van mögötte, hogy sikerül eltuntetni a rohadt sok és a nagyon sok elégedett kozpenz közötti különbséget
több mint 4 éve
Szerintem most elég pofásan fest azért a csapat az igazolásokkal. Ha valaki fos és reménytelen volt ezen a meccsen az a Fehérvár, tudjuk milyen büdzsével, mekkora háttérrel hosszú évek óta. Ha megnézzük a tavaszunkat, játszottunk a bajnok, kiemelkedő csapattal egy majdnem x-es meccset, a dobogós Kisvárdával döntetlen, és vertük a 4. helyezett Fehérvárt tabella alapján, kupában is tovább mentünk alig kapva gólokat ezeken a meccseken. Egyedül a Gyirmót zakó lóg ki csúnyán nekem eddig.Azért nem volt ez olyan rossz játék.Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6
petey
Bazzani
több mint 4 éve
Azért nem volt ez olyan rossz játék.Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6
petey
több mint 4 éve
Amúgy kiderült végül hogy mi volt ennek a hatalmas bőgésnek az oka? Gondolom nem a vereség viselte meg ennyire.Na jó.Oly sok aljasságot láttam már a magyar fociban, hogy azt hittem, már nem tudok meglepődni, de ez baszod túlszárnyal mindent. Faszért nem lehetett egy perc után elvenni a képet?? Szarrágó, görény, hozzá nem értő brigád!
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/02/20/video-nikolics-nemanja-beallitotta-a-fehervar-nb-i-es-golrekordjat-de-nem-oromeben-sirt-a-kamera-elott/?fbclid=IwAR0pUbDaw7T8w2j2OP9-VbmWmBQSb0rxmKvYK0A7pznA_3flXoZhc_Z7i_U#
Valószínűleg sem a riporter csajszi, sem a szerkesztő nem az eszéért tart ott ahol…
#JC6
Szokol
több mint 4 éve
persze 😀az megvan, hogy a kieses kozelebb van, mint a dobogo (nem az elso hely)? amugy vicc, hogy egy ilyen mtk meccs utan meg mindig mi vezetunk ...nem is fognak hiányozni a lila makik jövőre az nb1-ből senkinek 😀nem kell élete meccsét játszani senkinek ahhoz, hogy ezt a sz.r setétvárt megverje 😊Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6
petey
Stoki
látom trollfocira sokat jársz
petey
csebi
több mint 4 éve
Ennyit írok: KOSNa jó.Koczka Henrietta konkrétan a riporter szakma megcsúfolása, egészen elképesztő katasztrófa, amit művel hétről hétre. Vagy magasabb körből valakinek a valakije, vagy valaki kitartóan dugja, de valami borzalom szerencsétlen.
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/02/20/video-nikolics-nemanja-beallitotta-a-fehervar-nb-i-es-golrekordjat-de-nem-oromeben-sirt-a-kamera-elott/?fbclid=IwAR0pUbDaw7T8w2j2OP9-VbmWmBQSb0rxmKvYK0A7pznA_3flXoZhc_Z7i_U#
Valószínűleg sem a riporter csajszi, sem a szerkesztő nem az eszéért tart ott ahol…
#JC6
Bálesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Na jó.Oly sok aljasságot láttam már a magyar fociban, hogy azt hittem, már nem tudok meglepődni, de ez baszod túlszárnyal mindent. Faszért nem lehetett egy perc után elvenni a képet?? Szarrágó, görény, hozzá nem értő brigád!
#JC6
több mint 4 éve
A herta sem hasit miota dardait elkuldtek.sztem ott akkor csesztek el, mikor jott a befekteto es Palit elkuldtek. ott ha Pali esszel osztotta volna be az igazolasokat akkor elorebb lennenek. teljesen inkompetens igazolasaik voltak, azota amiatt szivnak.
Sztem bobicnak kene lenni az edzonek.
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
az megvan, hogy a kieses kozelebb van, mint a dobogo (nem az elso hely)? amugy vicc, hogy egy ilyen mtk meccs utan meg mindig mi vezetunk ...nem is fognak hiányozni a lila makik jövőre az nb1-ből senkinek 😀nem kell élete meccsét játszani senkinek ahhoz, hogy ezt a sz.r setétvárt megverje 😊Úgy néz ki nem Szabics volt a gond 😃ez egy kurvára felforgatott csapat volt, nem is értem mi volt ez a kezdő. ettől függetlenül ezt a fos újpestet illett volna megcsapni. de idén ez van, ellnünk játssza mindenki az élete meccsét. de már nem is tud érdekelni 😀
#JC6
petey
Stoki
látom trollfocira sokat jársz
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.