Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Nantes meg az Alaves beárazza a Realt, Ancelottival az élen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
nyilván csak relatíve, mert azért mi is kurvasokat költünkpedig a Pool lehetne a remény arra, hogy nem kell a világ összes pénzét elkölteni - mint a Sziti teszi - ahhoz, hogy nyerjetek valamit.egyébként én nem láttam csak most a legvégét tudtam bekapcsolni, meg az eredmény alakulását néztem 😀 Innentől jó lenne a többi is hozni ha már, a City meg ébredjen fel mert Pool már csak 3 pontra van.Mondanám hogy megérdemeltétek.Már kezdtem volna írni, hogy naná pont a City ellen nyerünk mikor tizenegyesből X, gondolatban eljinxeltem, igazi mester vagyok 😀 persze ha úgy nézzük ez is siker. 😊Sőt már vezetünk megint 😀 😀 😀 LOL
dande
dande
De. Tényleg megérdemeltétek. 😀
Parázs kis meccs volt. Védelem nulla.
Coolearie
dande
slowmotion
de ugye rendszerbe igazolunk alapvetően ezért nem kell 5-6x annyit költeni
khm man u khm
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Élőben ez a Zachariassen rosszabb mint a tévében öregemEgyetlen épkézláb csatár az MTK-ban persze hogy meccs előtt lesz covidos. Azért nem hiszem, hogy a kiesés ellen küzdő MTK lenne a hibás, mert a Fradi mindent elcsesz. Semmit nem játszottak csak talán a 2.félidő közepétől.
Ritka szar meccs, mondjuk az MTK 20 méterre védekezik a kaputól 😂
#JC6
több mint 4 éve
pedig a Pool lehetne a remény arra, hogy nem kell a világ összes pénzét elkölteni - mint a Sziti teszi - ahhoz, hogy nyerjetek valamit.egyébként én nem láttam csak most a legvégét tudtam bekapcsolni, meg az eredmény alakulását néztem 😀 Innentől jó lenne a többi is hozni ha már, a City meg ébredjen fel mert Pool már csak 3 pontra van.Mondanám hogy megérdemeltétek.Már kezdtem volna írni, hogy naná pont a City ellen nyerünk mikor tizenegyesből X, gondolatban eljinxeltem, igazi mester vagyok 😀 persze ha úgy nézzük ez is siker. 😊Sőt már vezetünk megint 😀 😀 😀 LOL
dande
dande
Coolearie
dande
több mint 4 éve
Fuh ez a Vecsei, kivagyok tőle.. de nagyon az orosz taktikáját sem vélem felfedezni, mi akar ez lenni
több mint 4 éve
egyébként én nem láttam csak most a legvégét tudtam bekapcsolni, meg az eredmény alakulását néztem 😀 Innentől jó lenne a többi is hozni ha már, a City meg ébredjen fel mert Pool már csak 3 pontra van.Mondanám hogy megérdemeltétek.Már kezdtem volna írni, hogy naná pont a City ellen nyerünk mikor tizenegyesből X, gondolatban eljinxeltem, igazi mester vagyok 😀 persze ha úgy nézzük ez is siker. 😊Sőt már vezetünk megint 😀 😀 😀 LOL
dande
dande
Coolearie
több mint 4 éve
Mondanám hogy megérdemeltétek.Már kezdtem volna írni, hogy naná pont a City ellen nyerünk mikor tizenegyesből X, gondolatban eljinxeltem, igazi mester vagyok 😀 persze ha úgy nézzük ez is siker. 😊Sőt már vezetünk megint 😀 😀 😀 LOL
dande
dande
több mint 4 éve
City bazmeg csalással nyer ellenünk, Spursnek meg leadja a meccset oda-vissza
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Már kezdtem volna írni, hogy naná pont a City ellen nyerünk mikor tizenegyesből X, gondolatban eljinxeltem, igazi mester vagyok 😀 persze ha úgy nézzük ez is siker. 😊Sőt már vezetünk megint 😀 😀 😀 LOL
dande
több mint 4 éve
Élőben ez a Zachariassen rosszabb mint a tévében öregemRitka szar meccs, mondjuk az MTK 20 méterre védekezik a kaputól 😂
több mint 4 éve
Már kezdtem volna írni, hogy naná pont a City ellen nyerünk mikor tizenegyesből X, gondolatban eljinxeltem, igazi mester vagyok 😀 persze ha úgy nézzük ez is siker. 😊
több mint 4 éve
lol
több mint 4 éve
Edersont néha nem értem.
több mint 4 éve
Szegény Szaniszló Csabi szerintem félidőben hazamegy.😂
több mint 4 éve
ezen a meccsen is az lesz a kulcs hogy mikor találunk gólt, vagy egyáltalán sikerül e megintÉs Saka is betalál 😊 boldogság
ESR, 48.perc 😊
Heisman
majdnem sikerült elbaszni, de megvan a 3 pont 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Kurva digis net behalt, erre öt percen belül 2-1 ide, köszi.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
burnley amúgy mit csinál? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
mané b+
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ezt a nyomorult gólt. Simán mellément volna, ha Matip nem teszi bele a lábát. 🤦
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
ezen a meccsen is az lesz a kulcs hogy mikor találunk gólt, vagy egyáltalán sikerül e megintESR, 48.perc 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
Felkészülési időszak van, de azért csak megütöttük az Iszlocs Minks veretes csapatát egy hármassal.zogyinói Torpedo forever !
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2022/02/19/vegrehajtas-inditott-a-dzsudzsak-balazs-erdekeltsegebe-tartozo-leghajos-ceg-ellen-a-nav

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hát ezen beszartam. Honnan szedik elő ezeket? 😃😃😃Innen:
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-dozsolhetne-a-ghanai-kiraly-fiakent-de-a-munkat-valasztotta-a-honved-uj-igazolasa-2877393
#JC6
bunteto.com/labdarugas/ghanai-ezustkanal-izlandi-golgejzir-kadiri-es-jonsson-kispesten/
több mint 4 éve
Hát ezen beszartam. Honnan szedik elő ezeket? 😃😃😃m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-dozsolhetne-a-ghanai-kiraly-fiakent-de-a-munkat-valasztotta-a-honved-uj-igazolasa-2877393