Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A sport1en nézem hegyi ivánt és biztos vagyok benne, hogy ez nem burlesque. Megérdemli a sport tv, hogy kimúljon
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Szoboszlai előtt Schön nyilatkozott? Mindegy is, az a fiúcska hozzon nekem is ekit! 😁
több mint 4 éve
Második félidő katasztrófa. Nem hittem volna, hogy az albán meccs után ilyet fogok írni…Lang, Gazdag, Sallói kuka. Iszonyat!
Kemény volt a vége, Andorra “beszorított”, óriási füttykoncertet kaptak a srácok…
Sajnos egy helyben topogunk és fogunk is még egy darabig.
Ez a Rossi képtelen cserélni. Hihetetlen..
Ebbe a csoportban, féltáv után örülni fogok a 3.helynek, ilyen meccsek után..
több mint 4 éve
12 pontból legalább 7 vagy 9 pont kellene esetleg a csoport második helyre....Itthon ütni Albániát és San Marinót....
Idegenben
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Nem értem ezt srácok, a győzelmet nem kell magyarázni 😛 hálistennek nem láttam.bárcsak látnám, hogy épül a csapat...de ez a meccs leépülés volt inkább a 20. perctől
Amúgy meg 2 pont a hátrányunk a pótselejtezős helyért úgy hogy még mindkét válogatott ellen játszunk. Bravúr lenne, de sztem senki sem gondolta előzetesen hogy van esély vb-re, komoly összeget mernék tenni rá hogy a jelenlegi selejtezős rendszerrel a kövi 40 évben sem jutunk ki. Nekünk az eb részvétel kell, a vb-selejtezőkön meg bátran lehet építeni a csapatot.
davemayer
Vagy lehet így akarjuk összezavarni Albániát
több mint 4 éve
Nem értem ezt srácok, a győzelmet nem kell magyarázni 😛 hálistennek nem láttam.Amúgy meg 2 pont a hátrányunk a pótselejtezős helyért úgy hogy még mindkét válogatott ellen játszunk. Bravúr lenne, de sztem senki sem gondolta előzetesen hogy van esély vb-re, komoly összeget mernék tenni rá hogy a jelenlegi selejtezős rendszerrel a kövi 40 évben sem jutunk ki. Nekünk az eb részvétel kell, a vb-selejtezőkön meg bátran lehet építeni a csapatot.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Andorra nem tud szimpatikus kiscsapat lenni, akkora cigányok, mindenkibe belerugnak, allandoan szineszkednek, rettenetes troger csapatA déli temperamentum és a magashegyi kecskeb*szók faragatlansaganak elegyétől mit vársz? 😊
gabokocka
több mint 4 éve
Andorra nem tud szimpatikus kiscsapat lenni, akkora cigányok, mindenkibe belerugnak, allandoan szineszkednek, rettenetes troger csapat
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Azért nagyon hamar nagyon mélyre sikerült ásni magunkat az EB utáni eufóriából...
Ki a faszom érti ezt
Ma is volt egy nagyon jó 20 perc, azt hittem lesz vagy 8 a vége, aztán vmi borzalom, benny hill jelenetek tömkelege.
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szalay basszus beérte Albertet és Csikart válogatottság tekintetében.Egyrészt sokkal több a válogatott meccs, mint akkoriban. Másrészt tőle nem is sajnálom annyira, ő nem zseni, de egy borzasztó alázatosan és keményen dolgozó valaki. Ez a nyilatkozata is teljesen korrekt volt. Ha elképzelem az utána következő válogatottat ezzel a sok zseleshaju, ropitestű nyegle hülyegyerekkel…
ozibozi
több mint 4 éve
Azért nagyon hamar nagyon mélyre sikerült ásni magunkat az EB utáni eufóriából...Ki a faszom érti ezt
Ma is volt egy nagyon jó 20 perc, azt hittem lesz vagy 8 a vége, aztán vmi borzalom, benny hill jelenetek tömkelege.
több mint 4 éve
Origo:az angolok egy szép góllal legyőzték Lengyelországot 😀
előre megírták a barmok, ha belekattintasz már azt írja, hogy x lett a meccs
több mint 4 éve
Szerintem a vegen az emberek nagy resze mar Andorranak szurkolt! Mert mi nem erdemeltuk meg a 3 pontot.én tuti, náluk volt szív meg akarat a maguk kis félamatőr módján
Toto21
amúgy ez a Cucu gyerek ki? 😀 mindenkivel úgy spanolt mintha a dizsi előtt lennének a bástyákkal szombat este.
több mint 4 éve
Szerintem a vegen az emberek nagy resze mar Andorranak szurkolt! Mert mi nem erdemeltuk meg a 3 pontot.
több mint 4 éve
Mindenki nyugodjon le, nemsokára EB
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Úristen ez vmi borzalom volt...
több mint 4 éve
polák iksz jó nekünk? 😀Hát 😀
Löfli
Hogy nem nyernek az angolok annak örülök. Mi kiestünk kb. Hacsak nem az osztrákok megnyerik a maradék 4 meccsüket😅
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mostmár Angliát és a Lengyeleket is meg kell verni, ja és még kéne a lengyeleknél jobb gólkülönbség kell. Itt buktunk el.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
polák iksz jó nekünk? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Ugyanaz mint barki ellen. Nem tudunk egy ertelmes tamadast vezetni... ez igy nagyon gyenge...
több mint 4 éve
Francba, mostanáig dolgoztam, lemaradtam a magyar csodáról.
több mint 4 éve
Kiegyenlített volna Andorra lebontják a Puskást a szurkolók
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Lengyelek csak egyenlítettek

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
És ott a lengyel gól.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Újabb tükörsima győzelem
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: