Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Nem kapcsolódik szervesen ide, de neked ruszofilként tetszeni fog:Vajon a csoki örmény nem szülőföldjén látta meg a napvilágot?Karabahi ő , csak elkergették
slowmotion
ozibozi
hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_abh%C3%A1zok
5 hónapja
Cb-s srácok tüntetnek, vagy hol a szurkolas? 😊Az első 5 percben csendes buzimlsz volt.
gamerkr
5 hónapja
Cb-s srácok tüntetnek, vagy hol a szurkolas? 😊
5 hónapja
tudtok adni egy streamet?m4sport.hu/2025/10/10/upcoming-event/magyarorszag-ormenyorszag-labdarugas-vb-selejtezo/
peach
kosz a kattintast 😛
5 hónapja
Vajon a csoki örmény nem szülőföldjén látta meg a napvilágot?Karabahi ő , csak elkergették
slowmotion
5 hónapja
Vajon a csoki örmény nem szülőföldjén látta meg a napvilágot?
5 hónapja
tudtok adni egy streamet?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Ez a kígyóvállú riporter kaphatna egy sallert …csak úgy
5 hónapja
Dibusz is ott van a cserepadnal. Vajh milyen faja tanacsokat osztogathat xdVálogatott játékosok vagytok, nektek ezt érezni kell
Stez
5 hónapja
Dibusz is ott van a cserepadnal. Vajh milyen faja tanacsokat osztogathat xd
5 hónapja
az igaz, de van egy elég jó képessége, hogy tizenhaton belül nem kérdez hanem bebassza.Kedvelem Tothot, de o meg a faradt vedok ellen is keves. 😀amúgy összjátékban sokkal jobb, mint Tóth Barna, technikásabb is, Tóth meg jöhet a fáradt belső védők ellen ha kell.Az ove aligha. 😛Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kenny
De szerintem 2-1-re vagy 3-1re nyerunk.
Stez
Kenny
Mondjuk Lukacs is egy brainfart jatekos sebessegben.
Stez
5 hónapja
Kedvelem Tothot, de o meg a faradt vedok ellen is keves. 😀amúgy összjátékban sokkal jobb, mint Tóth Barna, technikásabb is, Tóth meg jöhet a fáradt belső védők ellen ha kell.Az ove aligha. 😛Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
Kenny
Stez
Kenny
Mondjuk Lukacs is egy brainfart jatekos sebessegben.
5 hónapja
Azért az is elég sokat elmond h Gulácsi azért nem posztolja agyon magát a közösségi mediaban főleg nem a gyerekeirol. De mióta lemondta a válogatottságot vhogy a válogatott meccsek napjain mindig tesz ki képet/videot ahigy a gyerekeivel tölti az időt.Nem csak akkor amúgy, a csávó csak a meccsekről posztol, megha a gyerekekkel tölti az időt.
csebi
És ez már igaz 6-7 éve, amióta követem (a Család az család volt kivétel)
Poloska vagyok.
5 hónapja
Azért az is elég sokat elmond h Gulácsi azért nem posztolja agyon magát a közösségi mediaban főleg nem a gyerekeirol. De mióta lemondta a válogatottságot vhogy a válogatott meccsek napjain mindig tesz ki képet/videot ahigy a gyerekeivel tölti az időt.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Szerbia-Albánia, minimum 5 lap, 1,29Ezekből melyik éri el a középszerű, a mid szintet?
Sajnos a "középszerű nacionalista provokáció miatt, pl. drónreptetés, Milosevic-éltetés vagy kecskeáldozás a meccs még az 1. félidőben félbeszakad" eseményre sehol nem találok oddsot.
Kampman
Poloska vagyok.
5 hónapja
Szerbia-Albánia, minimum 5 lap, 1,29Sajnos a "középszerű nacionalista provokáció miatt, pl. drónreptetés, Milosevic-éltetés vagy kecskeáldozás a meccs még az 1. félidőben félbeszakad" eseményre sehol nem találok oddsot.
5 hónapja
Szerintem a Vikings-Colts követőben is ott somfordált valahol.szerintem a 28-3Eddig mi volt a legnagyobb iktriadozás?Csak mondom, Iktriad a top3 Iktriad között sincs.A legjobbtól tanultam😁😁😁Estére szerintem X vagy kikapunk.....Szép iktriad, szép
Sixo
Sixo
Löfli
5 hónapja
Szalai Attilának mit kell tennie ahhoz, hogy ne legyen kezdő?Bokaficam kevés lenne, egy törés talán ami segíthetne
nagir
5 hónapja
Szalai Attilának mit kell tennie ahhoz, hogy ne legyen kezdő?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
5 hónapja
szerintem a 28-3Eddig mi volt a legnagyobb iktriadozás?Csak mondom, Iktriad a top3 Iktriad között sincs.A legjobbtól tanultam😁😁😁Estére szerintem X vagy kikapunk.....Szép iktriad, szép
Sixo
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
amúgy összjátékban sokkal jobb, mint Tóth Barna, technikásabb is, Tóth meg jöhet a fáradt belső védők ellen ha kell.Az ove aligha. 😛Estére szerintem X vagy kikapunk.....Tóth Barna nagy meccse lesz, 2-3 góllal nyerünk.
Kenny
Stez
5 hónapja
Hogy egy stadionkeresztelőn hogy jut eszedbe 11es után kimenni ünnepelni vendégként a hazai tábor elé mutogatni.És kiállították az idióta barmot
Tipik Bátonyterenye, anyja apja testvérek.
zacknorb
Poloska vagyok.
5 hónapja
Eddig mi volt a legnagyobb iktriadozás?Csak mondom, Iktriad a top3 Iktriad között sincs.A legjobbtól tanultam😁😁😁Estére szerintem X vagy kikapunk.....Szép iktriad, szép
Sixo
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018