Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Van ilyen is ha vakaki szeretne csatlakozni :
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
szerencsére nem csak a magyar csapatok szopnak, azért volt egy-két érdekes eredmény 😀Lacit mindig lebecsülik…
na összegyűjtöttem :
- Az Austria Wien X-elt az izlandi Breidablikkal
- a többszörös csoportkörös Qarabag 0-0-át játszott az izraeli Ashdod ellen
- az elmúlt években Szlovéniában egyeduralkodó Maribor kikapott a Hammarby ellen
- a román Craiova kikapott Lacitól
- az AEK kikapott 2-1-re a bosnyák Veleztől
- a Dán AGF kikapott az észak-ír Larnetól
- a Feyenoord 0-0-át játszott idegenben a koszovói Drita ellen
- a szerezetett belarusz ligából a Szatyor kikapott a Fola Esch-től
Heisman
több mint 4 éve
Mert egyik legjobb jatekosotok sztemHouri ment a tarcsiba, remelem ott is tartják egész szezonban 😊miért?
csebi
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Már úgy a 2. Napon az voltindex.hu/sport/futball/2021/07/22/botranyos-nezoteri-rendbontasba-torkollott-a-bl-selejtezo/jólvan már kezd szánalmas lenni ez a"jujujujj mennyit kapunk egy másik csapat rendbontásáért?" mantra...
Vajon mennyi zárt kaput kapunk ezért?
warr_b
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem lattam a meccset de egy Xre csak jók vaduzban az újpestiek, innen azért már tovább lehet mennia Vaduz be fog rámolni kettőt otthonHelp me, túl fáradt vagyok, ráadásul még a módosításról is lemaradtam.hosszabbítás lesz
Szóval nem számít az idegenben lőtt gól. Ok.
UTE-Vaduz 2-1.
Vaduz-UTE 1-0.
Ki megy tovább?
#JC6
Löfli
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ok csak nálunk semmi ilyen jellegű atrocitás nem volt, semmi tettlegesség. Erre 3 meccs, akkor ez mennyi lenne ahhoz mèrten, fèl év?! És ami a vicces hogy ők is full visszaesők, pont olyan arcok mint amilyenek 20-30 éve a fradi ultrák voltak (vagy most is azok). Az egyik törzstagot pont ismerem is, munkatársam, tegnap kint is volt. Kick-box bajnok, 20 éves...index.hu/sport/futball/2021/07/22/botranyos-nezoteri-rendbontasba-torkollott-a-bl-selejtezo/jólvan már kezd szánalmas lenni ez a"jujujujj mennyit kapunk egy másik csapat rendbontásáért?" mantra...
warr_b
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
szerencsére nem csak a magyar csapatok szopnak, azért volt egy-két érdekes eredmény 😀na összegyűjtöttem :
- Az Austria Wien X-elt az izlandi Breidablikkal
- a többszörös csoportkörös Qarabag 0-0-át játszott az izraeli Ashdod ellen
- az elmúlt években Szlovéniában egyeduralkodó Maribor kikapott a Hammarby ellen
- a román Craiova kikapott Lacitól
- az AEK kikapott 2-1-re a bosnyák Veleztől
- a Dán AGF kikapott az észak-ír Larnetól
- a Feyenoord 0-0-át játszott idegenben a koszovói Drita ellen
- a szerezetett belarusz ligából a Szatyor kikapott a Fola Esch-től
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
megint simán lehet, hogy csak a Fradi éli meg az augusztustmindig azt hiszed nincs lejjebb, de mindig van!
szégyen amit a klubcsapataink előadnak
több mint 4 éve
a Vaduz be fog rámolni kettőt otthonHelp me, túl fáradt vagyok, ráadásul még a módosításról is lemaradtam.hosszabbítás lesz
UTE-Vaduz 2-1.
Vaduz-UTE 1-0.
Ki megy tovább?
#JC6
Löfli
több mint 4 éve
Help me, túl fáradt vagyok, ráadásul még a módosításról is lemaradtam.hosszabbítás lesz
UTE-Vaduz 2-1.
Vaduz-UTE 1-0.
Ki megy tovább?
#JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Help me, túl fáradt vagyok, ráadásul még a módosításról is lemaradtam.Szóval nem számít az idegenben lőtt gól. Ok.
UTE-Vaduz 2-1.
Vaduz-UTE 1-0.
Ki megy tovább?
több mint 4 éve
György Tamás csak megvette a Pécset, ahogy hallom.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Újpesti agytrösztök 😀 bazdmeg nekiállnak joga bonitozni aztán felbaszák a svájcit és még nekik áll feljebb 😀
több mint 4 éve
Milyen jól sikerült beharangozó szöveget rittyentettek a Fb-ra a felcsuti penzmosoda meccse ele Puskás Ferenc oldalán:“Tovább öregbítheti ma 18.00 órától (tv: M4 Sport) Puskás Ferenc nevét a felcsúti csapat, amely az Európa-konferencialiga 2. selejtezőkörében Lettországban lép pályára a Rigas FS ellen.”
több mint 4 éve
Ez a Jenő nem lett okosabbViszont sokkal butábbnak már nehéz lenni, szal talán rosszabb nem lesz 😀
petey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Attól, hogy a hollandok is butak a magyarok nem lettek okosabbak.index.hu/sport/futball/2021/07/22/botranyos-nezoteri-rendbontasba-torkollott-a-bl-selejtezo/Nem látod fekete pólós magyarok voltak ott is !
warr_b
A Hollandok nyugodtak és barátságosak ők senkit nem bántanak nézd meg milyenek voltak Pesten
Ezek csak magyarok lehettek
VvAlekosz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
index.hu/sport/futball/2021/07/22/botranyos-nezoteri-rendbontasba-torkollott-a-bl-selejtezo/Nem látod fekete pólós magyarok voltak ott is !
warr_b
A Hollandok nyugodtak és barátságosak ők senkit nem bántanak nézd meg milyenek voltak Pesten
Ezek csak magyarok lehettek
több mint 4 éve
Vaduz elleni meccsen azért némileg morbid h az Újpest mezszponzora a Tippmix. 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Houri ment a tarcsiba, remelem ott is tartják egész szezonban 😊miért?
csebi
több mint 4 éve
index.hu/sport/futball/2021/07/22/botranyos-nezoteri-rendbontasba-torkollott-a-bl-selejtezo/jólvan már kezd szánalmas lenni ez a"jujujujj mennyit kapunk egy másik csapat rendbontásáért?" mantra...
warr_b
több mint 4 éve
index.hu/sport/futball/2021/07/22/botranyos-nezoteri-rendbontasba-torkollott-a-bl-selejtezo/Vajon mennyi zárt kaput kapunk ezért?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Benjamin Büchel, az FM 2016-ban cserekapusom volt az Oxford Unitednél 😊
több mint 4 éve
és/vagy bundaNeeeeeeeeeeeeeeeeem 🤣🤣🤣Tippmixpro-n nem tanulnak a történelemből, Újpest-Vaduzra a 0-4 100as odds 😁😉🤣Annak idején itt 0-0 lett, nem?
davemayer
slowmotion
Szegény Bicskeit buktatták
davemayer