Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Griz-t ki venné meg? főleg annyiért, hogy ne legyen hatalmas bukta az egész.A barca ha levetkozi Messi fizeteset mar nagyot lep elore (penzugyileg) + egy Grizes eladas mar rendbe is tenne oket (rovidtavon legalabbis)...a barca mondjuk pont belenyúlt ebbe azzal h 3 100m+os igazolás ketyeg még mindigÉn csak azt nem értem, ha óriási bajban vannak a szuperligában ácsingózó csapatok és értse meg mindenki ez elkerülhetetlen stb, akkor ezek a csapatok hogy a viharba tudnak csak úgy 100 milliókat kicsengetni? Főleg miután befuccsolt a mestertervük így legalább 1-2-3 évvel csúszik, ha nem többel.Ritkan szokott ez egyszeri kifizetes lenni, 5-10 eves torlesztes, ugy meg 10-20 millio torlesztese nem akkora gond meg ekkora bajban sem. A Realnal mondjuk eleg sok nagy fizetesu jatekos valoszinu tavozni fog igy siman beleferne egy ilyen igazolas.
Vagy nincsenek akkora szarban és csak kifogásokat keresnek a jelenlegi struktúra felrugására vagy szarban vannak tényleg, de segg buták és még az utolsó pillanatban sem tanulnak saját hülyeségükből. Bármi van nem lettek szimpatikusabbak.
dawyd728
rokaur
amúgy a szuperliga esetében ez a fajta gazdálkodás komoly probléma, és ők is ugyanolyan szarrágók lennének mint az uefa
Negritis
Igen, de pont a Dortmund és Zorc nehéz tárgyalópartner, mert Sancho esetében is egy összegben kérték a 120 milliót. A max engedményük annyi volt, hogy 90 millió egy hónapon belül, majd három hónap múlva +30, de akkor vannak még bónuszok, ezen bukott meg a MU transzfer.Az oke, a lakast is ugy veszed, hogy az elado rogton keri az osszeget nem 20 ev mulva de a Bank aki hitelezi az mar nem 😊
Willie Parker
rokaur
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
rokaur
876
A barca ha levetkozi Messi fizeteset mar nagyot lep elore (penzugyileg) + egy Grizes eladas mar rendbe is tenne oket (rovidtavon legalabbis)...a barca mondjuk pont belenyúlt ebbe azzal h 3 100m+os igazolás ketyeg még mindigÉn csak azt nem értem, ha óriási bajban vannak a szuperligában ácsingózó csapatok és értse meg mindenki ez elkerülhetetlen stb, akkor ezek a csapatok hogy a viharba tudnak csak úgy 100 milliókat kicsengetni? Főleg miután befuccsolt a mestertervük így legalább 1-2-3 évvel csúszik, ha nem többel.Ritkan szokott ez egyszeri kifizetes lenni, 5-10 eves torlesztes, ugy meg 10-20 millio torlesztese nem akkora gond meg ekkora bajban sem. A Realnal mondjuk eleg sok nagy fizetesu jatekos valoszinu tavozni fog igy siman beleferne egy ilyen igazolas.
Vagy nincsenek akkora szarban és csak kifogásokat keresnek a jelenlegi struktúra felrugására vagy szarban vannak tényleg, de segg buták és még az utolsó pillanatban sem tanulnak saját hülyeségükből. Bármi van nem lettek szimpatikusabbak.
dawyd728
rokaur
amúgy a szuperliga esetében ez a fajta gazdálkodás komoly probléma, és ők is ugyanolyan szarrágók lennének mint az uefa
Negritis
Igen, de pont a Dortmund és Zorc nehéz tárgyalópartner, mert Sancho esetében is egy összegben kérték a 120 milliót. A max engedményük annyi volt, hogy 90 millió egy hónapon belül, majd három hónap múlva +30, de akkor vannak még bónuszok, ezen bukott meg a MU transzfer.Az oke, a lakast is ugy veszed, hogy az elado rogton keri az osszeget nem 20 ev mulva de a Bank aki hitelezi az mar nem 😊
Willie Parker
több mint 4 éve
Igen, de pont a Dortmund és Zorc nehéz tárgyalópartner, mert Sancho esetében is egy összegben kérték a 120 milliót. A max engedményük annyi volt, hogy 90 millió egy hónapon belül, majd három hónap múlva +30, de akkor vannak még bónuszok, ezen bukott meg a MU transzfer.Én csak azt nem értem, ha óriási bajban vannak a szuperligában ácsingózó csapatok és értse meg mindenki ez elkerülhetetlen stb, akkor ezek a csapatok hogy a viharba tudnak csak úgy 100 milliókat kicsengetni? Főleg miután befuccsolt a mestertervük így legalább 1-2-3 évvel csúszik, ha nem többel.Ritkan szokott ez egyszeri kifizetes lenni, 5-10 eves torlesztes, ugy meg 10-20 millio torlesztese nem akkora gond meg ekkora bajban sem. A Realnal mondjuk eleg sok nagy fizetesu jatekos valoszinu tavozni fog igy siman beleferne egy ilyen igazolas.
dawyd728
rokaur
több mint 4 éve
de most nincs sérülése, állítólag közösen Löwwel döntöttek, hogy tudjon regenerálódni. tekintettel arra, hogy 31 éves, talán a jövő évi vb még benne lehet, de több nem. vszeg Löw megmondta neki, hogy nem viszi és így jelentették be.Reus pedig nem megy az EB-re.Ő általában ki szokta hagyni a nagy tornákat.
csebi
Kampman
picit sajnálom, mert hatalmas játékos lehetett volna belőle, és idén végre nagyjából elkerülték a sérülések, bár sztem éppen mostnem volt olyan jó (tavaly 19 meccsen lőtt 11 gólt, idén 31-en 7-et ...). így, hogy Müller jön vissza feltehetőleg sok szerepe sem lett volna.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
a barca mondjuk pont belenyúlt ebbe azzal h 3 100m+os igazolás ketyeg még mindigÉn csak azt nem értem, ha óriási bajban vannak a szuperligában ácsingózó csapatok és értse meg mindenki ez elkerülhetetlen stb, akkor ezek a csapatok hogy a viharba tudnak csak úgy 100 milliókat kicsengetni? Főleg miután befuccsolt a mestertervük így legalább 1-2-3 évvel csúszik, ha nem többel.Ritkan szokott ez egyszeri kifizetes lenni, 5-10 eves torlesztes, ugy meg 10-20 millio torlesztese nem akkora gond meg ekkora bajban sem. A Realnal mondjuk eleg sok nagy fizetesu jatekos valoszinu tavozni fog igy siman beleferne egy ilyen igazolas.
dawyd728
rokaur
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
rokaur
876
Én csak azt nem értem, ha óriási bajban vannak a szuperligában ácsingózó csapatok és értse meg mindenki ez elkerülhetetlen stb, akkor ezek a csapatok hogy a viharba tudnak csak úgy 100 milliókat kicsengetni? Főleg miután befuccsolt a mestertervük így legalább 1-2-3 évvel csúszik, ha nem többel.Ritkan szokott ez egyszeri kifizetes lenni, 5-10 eves torlesztes, ugy meg 10-20 millio torlesztese nem akkora gond meg ekkora bajban sem. A Realnal mondjuk eleg sok nagy fizetesu jatekos valoszinu tavozni fog igy siman beleferne egy ilyen igazolas.
dawyd728
több mint 4 éve
Reus pedig nem megy az EB-re.Ő általában ki szokta hagyni a nagy tornákat.
csebi
több mint 4 éve
Reus pedig nem megy az EB-re.
több mint 4 éve
Meg is van az új MTK edző: Giovanni Constantino.Nem kell hosszú hozzászólás, hogy eddig mit ért el vezetőedzőként...mondjuk Boris-nál sem volt hosszú ez a lista, ez meg is látszódott a tavasz során...
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Az alap a 6pont, ha az nincs meg nincs is miről beszélni. 2db 1-1 gólos győzelem esetén azonban ha a Leicester 3-al veri a Spurst akkor még ez is kevés, szóval a pontok mellett még némi gólkülönbség javítás is kéne (többször jöjjön fel Becker fejelni).
Most 1-el jobb a Pool goal dif-je, 2 meccsen kell úgy nyerni, hogy azok gólkülönbsége nem lehet rosszabb mint a Leicester győzelni aránya a Tottenham ellen.
Nyilván ha Rodgersék nem nyernek az utcsó fordulóban akkor nekünk is elég a 4 pont vagy akár a 3 is ha ki is kapnának.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 4 éve
dawyd728
4 215
Én csak azt nem értem, ha óriási bajban vannak a szuperligában ácsingózó csapatok és értse meg mindenki ez elkerülhetetlen stb, akkor ezek a csapatok hogy a viharba tudnak csak úgy 100 milliókat kicsengetni? Főleg miután befuccsolt a mestertervük így legalább 1-2-3 évvel csúszik, ha nem többel.Vagy nincsenek akkora szarban és csak kifogásokat keresnek a jelenlegi struktúra felrugására vagy szarban vannak tényleg, de segg buták és még az utolsó pillanatban sem tanulnak saját hülyeségükből. Bármi van nem lettek szimpatikusabbak.
több mint 4 éve
Majd meg meglátjuk.Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.Haaland 1 évet biztosan marad Dortmundban. Ő maga jelentette ki.
- Guardiola 4-6-0 felállásába, és alapvetően a játékstílusába szerintem egyáltalán nem illik.
- Chelsea elvileg Haalandot szeretné.
- MU most hosszabbított Cavanival és még ott van Martial is, de szerintem neki lefőtt a kávé.
- Poolba tökéletesen illene, de ők szeirntem nem tudnak kicsengetni 100+ millát.
Duff
Hope
Idén 100+t elkérhetnek tőle, jövő nyáron olcsóbb lesz.
Nem hiszem hogy a Dortmund megtartja ha bárki ad érte egy 110-120-at mondjuk.
több mint 4 éve
Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.Haaland 1 évet biztosan marad Dortmundban. Ő maga jelentette ki.
- Guardiola 4-6-0 felállásába, és alapvetően a játékstílusába szerintem egyáltalán nem illik.
- Chelsea elvileg Haalandot szeretné.
- MU most hosszabbított Cavanival és még ott van Martial is, de szerintem neki lefőtt a kávé.
- Poolba tökéletesen illene, de ők szeirntem nem tudnak kicsengetni 100+ millát.
Duff
több mint 4 éve
Brendan Rodgers with the FA Cup trophy in Europa League. pic.twitter.com/5V7XkBjBAE
— . (@Nigerianscamsss) May 18, 2021
Nah akkor tessek igy kimenni a Villa es a City ellen is mint itt az elso felidoben, es nem lesz gond.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Hogy lenne szabad? A Tottenhamnel van.Pokettino nem volt szabad?Meg is van az új MTK edző: Giovanni Constantino.Elég meleg, hogy egy ilyen potens keretet egy nulla km-es vezetőedzőre bíznak.
eaglesmcnabb
Kenny
YoungZeeZee
több mint 4 éve
A végére bedaráltuk a Sotont is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
digi adja 😊Eléggé bekezdett a Chelsea, nem semmi tempót tolnak.persze most hogy mondom had szóljon, nem adja a tv 😀
alatriste
Negritis
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Eléggé bekezdett a Chelsea, nem semmi tempót tolnak.kár, hogy csóri Werner taszítja a szabályos gólokat.
alatriste
(amikor felrúgták a tizenhatoson belül, nem tudom melyik világban nem tizenegyes)
több mint 4 éve
Eléggé bekezdett a Chelsea, nem semmi tempót tolnak.persze most hogy mondom had szóljon, nem adja a tv 😀
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 636
Pokettino nem volt szabad?Meg is van az új MTK edző: Giovanni Constantino.Elég meleg, hogy egy ilyen potens keretet egy nulla km-es vezetőedzőre bíznak.
eaglesmcnabb
Kenny
több mint 4 éve
Eléggé bekezdett a Chelsea, nem semmi tempót tolnak.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Meg is van az új MTK edző: Giovanni Constantino.Elég meleg, hogy egy ilyen potens keretet egy nulla km-es vezetőedzőre bíznak.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Nyugi, Ha elmegy REBROV fogtok szopni ti is újra bőven. 😉Szóval Boris lelép az MTK-tól ahol összerakott egy jól kinéző, jó focit játszó csapatot, hogy elmenjen a Vasasba 😀és mi lesz a bajnok edző Schindlerrel? már a bajnoki cím sem elég ahhoz, hogy továbbvigye a csapatot? nem is csoda, hogy itt jár a vasas.
Na pont, az ilyenek miatt nem lehet komolyan venni a magyar focit.
Kenny
csebi
több mint 4 éve
ezek miatt is dobtam a magyar focit, mint bajnoskag.Mondjuk az is szánalom, hogy 13 góllal (aminek legalább a fele büntető volt) gólkirály tudott lenni. A másik szánalom, hogy az nb2-ben is csak tizenhármat rúgott 😀 Persze Pekár NULLÁjánál sokkal jobb, ez tény 😊Szóval Boris lelép az MTK-tól ahol összerakott egy jól kinéző, jó focit játszó csapatot, hogy elmenjen a Vasasba 😀Tavaly is mondtam, hogy nincs még egy olyan sportág a világ akármelyik országában, ahol az első osztály gólkirálya elmegy a másodosztályba.
Na pont, az ilyenek miatt nem lehet komolyan venni a magyar focit.
Kenny
Kampman
warr_b
egy meccset nem neztem vegig. se osszefoglalo se semmi. max 5 percig ha csorgott 1-1 meccs a tv-ben aztan csaaaa
😊
kapnom kene egy kis zsetont mint az anonim alkoholistak.
1 ev, no nemzeti liga!
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"