Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Én onnan tudom hogy Pool meccs van hogy csalnak ellenük 😀most képzeljétek el, meddig hallgathattuk volna, ha megadja a nemtizit 😊Ez mondjuk a te nonstop fröcsögésed mellett egész vicces 😀
slowmotion
dugo93
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
most képzeljétek el, meddig hallgathattuk volna, ha megadja a nemtizit 😊Ez mondjuk a te nonstop fröcsögésed mellett egész vicces 😀
slowmotion
több mint 4 éve
www.premierleague.com/match/59231jön a piros/rózsaszín felirat hogy gól, és megáll bennem az ütő
aztán elolvastam
Goal! Manchester United 2, Liverpool 4. Mohamed Salah (Liverpool) left footed shot from the centre of the box to the centre of the goal. Assisted by Curtis Jones following a fast break.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nah tessék 6 gólos meccs lett végül 😊
több mint 4 éve
édesfaszom, még a végén kiderül, hogy nem azért nem lesz meg a BL-hely, mert dögvész pusztított a védőink között, hanem mert Zsota kiesett tizenöt bajnokira egy olyan meccsen, amikor már biztos csoportelsőként léptünk pályára a Mutyiland ellen.egyébként ezt mondtuk tavasszal is, a gond az volt h a bobby-mané-salah trió rottyon van mentálisan-fizikailag
slowmotion
origi meg shakira pedig sajnos kuka
jota jó volt és tudott segíteni a 3asnak pihenni, aztán megsérült
az elején a kieső CB-k ellenére se kaptunk gólt, csak a csatárok enerváltsága valamint a CMD-k elvesztése miatt (sérülés + cb pótlás) elég komolyan megborult azu a gépezet amit Klopp épít és próbál egybe tartani
több mint 4 éve
az egyik átpattant a teste alatt, a másiknál derékszögben eltartott kézzet ért labdába.Azt hittem ezen a meccsen azzal is szabályos. Kezdek összezavarodni.Erdekes ez kéz volt?az.
alatriste
slowmotion
alatriste
nem ez a baj, hanem hogy Mektominé megmozdulásának megint nem volt köze a focihoz, de a var a nyújtott lábbal sípcsontra tartást továbbengedi, mert miért ne.
ő fogja rúgni az egyenlítő gólt.
több mint 4 éve
hazaiaknak az 😀Azt hittem ezen a meccsen azzal is szabályos. Kezdek összezavarodni.Erdekes ez kéz volt?az.
alatriste
slowmotion
alatriste
több mint 4 éve
Azért jóval jobbak már év végén így is mint voltak az utóbbi hetekben.Ahhoz képest hogy 5-1 lehetett volna. Most majdnem 3-3Ebből látszik hogy ez a pool sem a tavalyi. De lesznek ők még jók Kloppal sztem
Toca
davemayer
Szerintem jövőre ugyanúgy PL esélyesek. Plane ha nem lesz BL esetleg.
több mint 4 éve
Azt hittem ezen a meccsen azzal is szabályos. Kezdek összezavarodni.Erdekes ez kéz volt?az.
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Erdekes ez kéz volt?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ahhoz képest hogy 5-1 lehetett volna. Most majdnem 3-3Ebből látszik hogy ez a pool sem a tavalyi. De lesznek ők még jók Kloppal sztem
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ahhoz képest hogy 5-1 lehetett volna. Most majdnem 3-3
több mint 4 éve
amikor sorozatban hagyjuk ki a meccslabdákat, akkor szoktuk megszívni.ott is a 2-3, nem is nézem tovább ...
tipszmikszen 9.75 mot éppen a HD, lehet meg kéne tenni.
slowmotion
több mint 4 éve
amikor sorozatban hagyjuk ki a meccslabdákat, akkor szoktuk megszívni.tipszmikszen 9.75 mot éppen a HD, lehet meg kéne tenni.
több mint 4 éve
csak bekapcsolstam a spílert végül, nyilván jota kapufa
több mint 4 éve
Atyaég mit művelnek védekezés címén,mondjuk lehetett sejteni hogy szarok lesznek de ennyire...Baillyt és lindelofot felejtsuk már el most már tényleg, képtelenség velük stabilan játszani.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Fernandes már megint mit reklamál? olyan, mint a fiam osztálytársa, nem tudja elviselni, ha hátrányban vannak, már az is fáj neki, ha mellé lépnek 😮mehet akkor jövőre a psg-be 😀
slowmotion
amúgy asszem nem is nézem most, mer azóta mennek be a helyzetek
több mint 4 éve
Fernandes már megint mit reklamál? olyan, mint a fiam osztálytársa, nem tudja elviselni, ha hátrányban vannak, már az is fáj neki, ha mellé lépnek 😮
több mint 4 éve
édesfaszom, még a végén kiderül, hogy nem azért nem lesz meg a BL-hely, mert dögvész pusztított a védőink között, hanem mert Zsota kiesett tizenöt bajnokira egy olyan meccsen, amikor már biztos csoportelsőként léptünk pályára a Mutyiland ellen.
több mint 4 éve
most képzeljétek el, meddig hallgathattuk volna, ha megadja a nemtizit 😊Bailly eddig a legjobb emberetek
slowmotion
több mint 4 éve
Nagelsmann bácsi elfelejtette, hogy még a Leipzig edzője, annyira jól motiválta ez a kupadöntő
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
most képzeljétek el, meddig hallgathattuk volna, ha megadja a nemtizit 😊szaraxik a stream is, el is engedtem a pcsiába
slowmotion
több mint 4 éve
most képzeljétek el, meddig hallgathattuk volna, ha megadja a nemtizit 😊