Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Csóri kapus, mi az esély ott pattan meg egy göröngyön? 😊sokkal inkább mögötte kellett volna lenni...
petey
több mint 4 éve
Én is 😊SZEDD KI BOHOC!!!Ezen mondjuk nagyot röhögtem 😀
Kenny
Szesze
több mint 4 éve
"Mi vagyunk a legnagyobbak" 😊
több mint 4 éve
Ryan Mmaee olyan dolgokat tud mint Fradi csatár nagyon régen. Belovi a helyzeteit, felpasszolt labdákat jól meg játssza, és jól helyezkedik. Hogy került hozzánk ez a srác? 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
megérdemelt vezetés egy gyönyörű góllal!!Kellene még 2-3 ilyen, hogy legyen némi sansz.
Szesze
több mint 4 éve
megérdemelt vezetés egy gyönyörű góllal!!Origo címlap?
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az Eagles vakondja ide is elért 😛 😀
több mint 4 éve
Az M4 be is írta h 2-0, ez kettőt ér, olyan rossz 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
megérdemelt vezetés egy gyönyörű góllal!!
több mint 4 éve
Vakond kidugta.
több mint 4 éve
SZEDD KI BOHOC!!!LOL 😊
Kenny
több mint 4 éve
SZEDD KI BOHOC!!!Égből pottyant golocska volt
Kenny
több mint 4 éve
Jézus f@szom...😀 😀 😀
több mint 4 éve
2014-ben és 2018-ban is az volt.Én sem hiszem. De le van vezetve honnan a belsos info. Ráadásul az indok: h választás évében vidéki város legyen a bajnok. Mondtam is h wtf.NemáHallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
csebi
petey
csebi
több mint 4 éve
Én sem hiszem. De le van vezetve honnan a belsos info. Ráadásul az indok: h választás évében vidéki város legyen a bajnok. Mondtam is h wtf.NemáHallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
csebi
petey
több mint 4 éve
Még ha azt mondaná, hogy a Felcsútnak, én is elhinném.NemáHallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
csebi
petey
több mint 4 éve
NemáHallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
csebi
több mint 4 éve
Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltHajnal legyőzte Rebrovot, /egy hajnalka és a mögötte álló körök/ szarnak a
csebi
feadiraa, csak lóvé maradjon okosban.
Magyarországnak nem kell
A profizmus, így kb odaveszett és elvesztegetett 3 év lett ez. Szerencsére.
Aki nem fagyista csak örül neki hogy magyarosan zárult ez a sztori. 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
És annak mi értelme lenne?Hallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
csebi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Hallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
több mint 4 éve
Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Haalandert 150et is adnékA Chelsea mostantól minden évben kifizet legalább 50 misit egy támadó ért?Grealish és Kane lesz, Haaland valószínűleg ChelseaA ManCici feldobott 100 millió angol fontocskát J. Grealishért. A Villa nem tud nemet mondani. Állítólag közel a megegyezés, ha Jack átmegy az orvosin holnap.Ha csak ő de Haaland és Kane nem akkor jó
ulpianus
davemayer
Willie Parker
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal