Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 636
Tudom.nem rad errettem hanem a psgre🤣Nem dőlt el nagyon hamar.LOL 😀sztetek lesz bunyo vagy piros a psgnel?ha nagyon hamar eldől, akkor szerintem egyik sem.
YoungZeeZee
Kampman
YoungZeeZee
Kampman
több mint 5 éve
Mbappé nélkül fogatlan oroszlánokKiszállnak a katariak vagy elmennek a sztárok?tavaly a psg-nek is 😀 de ők nem nyertek...és több milliárd font elköltése után végre a BL-döntőbe is eljut a Sziti. hát, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb ennek is el kellett következnie.A Chelsea-nek is sikerült, sőt ők még nyertek is egyet.
slowmotion
Kampman
és ahogy nézem egy darabig megint nem kerülnek a tűz közelébe
Negritis
Ha egyik sem, akkor valószínűleg ott lesznek még egy darabig.
Kampman
pikáns lenne hétvégén egy MC-Chelsea meccs, ha előtt mindketten BL döntőbe jutottak volna 😊
több mint 5 éve
Még mindig érvényes a PSG sosem fog BL-t nyerni axióma 😀Ahogy a sziti sem
warr_b
több mint 5 éve
disclaimer: Mariska az egyik legnagyobb suttyó, ha kiesésre állnak. csórikám nagyon nem bír veszteni, valszeg túl sokáig élt az egyik késelős barrióban.Nem igazán.Inkább Neymarból néztem ki egy ilyen alattomos pirosat, nem di Mariából.Di Maria? normálisabbnak? oszt' gyakran láttad már hátrányban játszani?
Oké, hogy argentin, de ő mindig kicsit normálisabbnak tűnt.
Kampman
slowmotion
Kampman
több mint 5 éve
a tűz közele nálam döntőKiszállnak a katariak vagy elmennek a sztárok?tavaly a psg-nek is 😀 de ők nem nyertek...és több milliárd font elköltése után végre a BL-döntőbe is eljut a Sziti. hát, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb ennek is el kellett következnie.A Chelsea-nek is sikerült, sőt ők még nyertek is egyet.
slowmotion
Kampman
Negritis
Kampman
ilyen gyenge fejekkel nem látom hogyan nyernek 3 párharcot egymás után
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Még mindig érvényes a PSG sosem fog BL-t nyerni axióma 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kiszállnak a katariak vagy elmennek a sztárok?tavaly a psg-nek is 😀 de ők nem nyertek...és több milliárd font elköltése után végre a BL-döntőbe is eljut a Sziti. hát, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb ennek is el kellett következnie.A Chelsea-nek is sikerült, sőt ők még nyertek is egyet.
slowmotion
Kampman
Negritis
több mint 5 éve
tavaly a psg-nek is 😀 de ők nem nyertek...és több milliárd font elköltése után végre a BL-döntőbe is eljut a Sziti. hát, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb ennek is el kellett következnie.A Chelsea-nek is sikerült, sőt ők még nyertek is egyet.
slowmotion
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
...és több milliárd font elköltése után végre a BL-döntőbe is eljut a Sziti. hát, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb ennek is el kellett következnie.A Chelsea-nek is sikerült, sőt ők még nyertek is egyet.
slowmotion
több mint 5 éve
Raktam egy Neymar sárgát, biztos, ami biztos 😊Verrattira van most egy 15-ös odds, hogy kiállítják 😀 bet365-önVerrati sem biztos, hogy pályán marad, csak a bíró jóindulatán múlott, hogy nem lett meg a 2. sárga.Nem is lehet sehol élő fogadást tenni, hogy lesz még egy piros.
NB2
Kampman
kapitnono
több mint 5 éve
...és több milliárd font elköltése után végre a BL-döntőbe is eljut a Sziti. hát, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb ennek is el kellett következnie.
több mint 5 éve
Nem igazán.Inkább Neymarból néztem ki egy ilyen alattomos pirosat, nem di Mariából.Di Maria? normálisabbnak? oszt' gyakran láttad már hátrányban játszani?
Kampman
slowmotion
több mint 5 éve
Verrattira van most egy 15-ös odds, hogy kiállítják 😀 bet365-önVerrati sem biztos, hogy pályán marad, csak a bíró jóindulatán múlott, hogy nem lett meg a 2. sárga.Nem is lehet sehol élő fogadást tenni, hogy lesz még egy piros.
NB2
Kampman

több mint 5 éve
Inkább Neymarból néztem ki egy ilyen alattomos pirosat, nem di Mariából.Di Maria? normálisabbnak? oszt' gyakran láttad már hátrányban játszani?
Kampman
több mint 5 éve
Verrati sem biztos, hogy pályán marad, csak a bíró jóindulatán múlott, hogy nem lett meg a 2. sárga.Nem is lehet sehol élő fogadást tenni, hogy lesz még egy piros.
NB2
több mint 5 éve
Verrati sem biztos, hogy pályán marad, csak a bíró jóindulatán múlott, hogy nem lett meg a 2. sárga.a tegnapi magyar kupa meccs bírója kiszórta volna
NB2
több mint 5 éve
Verrati sem biztos, hogy pályán marad, csak a bíró jóindulatán múlott, hogy nem lett meg a 2. sárga.
több mint 5 éve
Vicc csapat ez a PSG. Bravó CiMáriának
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
nagyon keményen szétestek
több mint 5 éve
Nem dőlt el nagyon hamar.LOL 😀sztetek lesz bunyo vagy piros a psgnel?ha nagyon hamar eldől, akkor szerintem egyik sem.
YoungZeeZee
Kampman
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 636
LOL 😀sztetek lesz bunyo vagy piros a psgnel?ha nagyon hamar eldől, akkor szerintem egyik sem.
YoungZeeZee
Kampman
több mint 5 éve
Inkább Neymarból néztem ki egy ilyen alattomos pirosat, nem di Mariából.Oké, hogy argentin, de ő mindig kicsit normálisabbnak tűnt.
több mint 5 éve
Ott is a piros, jó hogy megraktam 😀Mondjuk Neymar patkányra tippeltem volna, de így is jó

több mint 5 éve
Guardiola 10 év után újra BL-döntőben.Ahol biztosan egy régi, jól ismert ellenfél fog szembejönni.
több mint 5 éve
Game over