Soccer
ha megnézed elég szépen bővül a partizánEz most valamiféle kollabb Marcival?Péntek este 18:00-tól indul a PartizánSport, a Partizán új műsora a sportvilág legfontosabb kulturális-társadalmi és gazdasági aspektusairól. Én ebben host leszek, ami nagyon új szerepkör számomra, szóval bizonyosan nem lesz egyből minden tökéletes - de talán megéri belenézni 😊 pic.twitter.com/bj4l7x4qSL
— Kele János (@janekk_) April 29, 2021
nemtom hogy ez jó vagy sem, de várom 😀
Negritis
Willie Parker
vannak a marci kontentek, visszatért a feminista csaj
megjött az új csávó aki most csinált egy ker tv adást
jön kele...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ez most valamiféle kollabb Marcival?Péntek este 18:00-tól indul a PartizánSport, a Partizán új műsora a sportvilág legfontosabb kulturális-társadalmi és gazdasági aspektusairól. Én ebben host leszek, ami nagyon új szerepkör számomra, szóval bizonyosan nem lesz egyből minden tökéletes - de talán megéri belenézni 😊 pic.twitter.com/bj4l7x4qSL
Negritis
Érdekes lesz Janek műsorvezetői pozícióban, ő inkább az a típus, akinek mindenről van egy sarkos véleménye, amit nehezen tud magában tartani (én amúgy nagyon bírom).Péntek este 18:00-tól indul a PartizánSport, a Partizán új műsora a sportvilág legfontosabb kulturális-társadalmi és gazdasági aspektusairól. Én ebben host leszek, ami nagyon új szerepkör számomra, szóval bizonyosan nem lesz egyből minden tökéletes - de talán megéri belenézni 😊 pic.twitter.com/bj4l7x4qSL
Negritis
De nem bírom ezt a Kelétakkor íme az indok hogy miért ne nézd egy melegnek a csatornáját 😀
#JC6
A trollfoci hasonló témájú hulladékával kell versenyezni, szóval nem magas a mérce 😊Péntek este 18:00-tól indul a PartizánSport, a Partizán új műsora a sportvilág legfontosabb kulturális-társadalmi és gazdasági aspektusairól. Én ebben host leszek, ami nagyon új szerepkör számomra, szóval bizonyosan nem lesz egyből minden tökéletes - de talán megéri belenézni 😊 pic.twitter.com/bj4l7x4qSL
Negritis
Péntek este 18:00-tól indul a PartizánSport, a Partizán új műsora a sportvilág legfontosabb kulturális-társadalmi és gazdasági aspektusairól. Én ebben host leszek, ami nagyon új szerepkör számomra, szóval bizonyosan nem lesz egyből minden tökéletes - de talán megéri belenézni 😊 pic.twitter.com/bj4l7x4qSL
RIPSzeretem ezeket az indexes linkeket.
index.hu/kultur/2021/04/29/trollfoci-komikus-halaleset-el-risitas/
dande
Komikus haláleset
Remelem a visszavagon Pep szol nekik h dugjak el a labdat az elejetol, es mar az elso felidoben kikuldenek vagy 3 franciat.igen. itt végre volt egy bíró, aki fel merte mutatni a pirosat. sajnos a BM elleni meccsen is volt hasonló szitu, ha jól emlékszem sárga sem lett.
A legalja amit csinalnak minden meccsukon. Amig jol all a meccs trukkozgetes, flegma megoldasok, fetrenges, amint szarul allnak atmennek az utolso patkany rugdosodo stilusba. Meg 90 percen at pofazni a sporinak.
A PL ilyen szempontbol azert biztos megnevel, mert tudasra a City kerete is ugyan ott van, sot. Mondjuk biztos sokat dob h Neymar a csapat arca
Borbinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Remelem a visszavagon Pep szol nekik h dugjak el a labdat az elejetol, es mar az elso felidoben kikuldenek vagy 3 franciat.Henrik kb ez mondta a meccs utan. fejben nincsenek felkeszitve. a francia meccseken nincs ekkora iram se fejben se futasban ha van akkor rogton bunyo kb. lasd marseille, lyon.
A legalja amit csinalnak minden meccsukon. Amig jol all a meccs trukkozgetes, flegma megoldasok, fetrenges, amint szarul allnak atmennek az utolso patkany rugdosodo stilusba. Meg 90 percen at pofazni a sporinak.
A PL ilyen szempontbol azert biztos megnevel, mert tudasra a City kerete is ugyan ott van, sot. Mondjuk biztos sokat dob h Neymar a csapat arca
Borbinho
Szerintem nem (csak) ezért. Ezek a játékosok sokkal higgadtabbak, mint mi nézők. Neymar stílusa ilyen, de ettől még tény, hogy nagyszerű focista és bizony néha próbálják fegyelmezni, mert egy-egy cselével meghülyíti az embert.Vajon miert? Mert visszataszito stilusban jatszik es viselkedik.Nekem még ez sem nagyon...el sem tudom képzelni mekkorákat kap időnként...színészkedik persze, de azért durván odalépnek neki minden meccsen tucatszor.Neynar hàtrànyban nàr nem fetreng 😊A baj, hogy meg akkor is. Egeszen irritalo egy csavo, pedig ezeken a dramain kivul az egvilagon semmi gondom sincs vele.
NB2
Stez
Klaci79
Stez
Jó ha döntenem kellene, hogy őt vagy Mbappét igazolja le a csapatom, egyértelmű lenne a döntés. Még +100 millió euróért is akár.
na ez egy tipikus nógrád megye hármas belépő volt,Az a baj hogy Kállót kizárták 😂
kálló-vanyarc, duplapiros az 5. percben, nagyon arra hajazott, csak ott volt végkifejlet is a belépő után
eaglesmcnabb
Vajon miert? Mert visszataszito stilusban jatszik es viselkedik.Nekem még ez sem nagyon...el sem tudom képzelni mekkorákat kap időnként...színészkedik persze, de azért durván odalépnek neki minden meccsen tucatszor.Neynar hàtrànyban nàr nem fetreng 😊A baj, hogy meg akkor is. Egeszen irritalo egy csavo, pedig ezeken a dramain kivul az egvilagon semmi gondom sincs vele.
NB2
Stez
Klaci79
Nekem még ez sem nagyon...el sem tudom képzelni mekkorákat kap időnként...színészkedik persze, de azért durván odalépnek neki minden meccsen tucatszor.Neynar hàtrànyban nàr nem fetreng 😊A baj, hogy meg akkor is. Egeszen irritalo egy csavo, pedig ezeken a dramain kivul az egvilagon semmi gondom sincs vele.
NB2
Stez
Neynar hàtrànyban nàr nem fetreng 😊A baj, hogy meg akkor is. Egeszen irritalo egy csavo, pedig ezeken a dramain kivul az egvilagon semmi gondom sincs vele.
NB2
Nem gondoltam volna ezt 2 napja.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
vág még egyet a City és vége is
kálló-vanyarc, duplapiros az 5. percben, nagyon arra hajazott, csak ott volt végkifejlet is a belépő után
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
az se volt vidám 😀ezeket a potyákat ha a real szopná tuti agyfaszt kapnék, két ilyen nokedli góllal kiszopni nem lesz túl vidám 😀Sajnos én meg emlékszem a tavaly City meccsre…
eaglesmcnabb
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!