Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 159 — The Mathematician

nemtom hogy ez jó vagy sem, de várom 😀
Negritis
Ez most valamiféle kollabb Marcival?
Willie Parker
ha megnézed elég szépen bővül a partizán
vannak a marci kontentek, visszatért a feminista csaj
megjött az új csávó aki most csinált egy ker tv adást
jön kele...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 311

Negritis
Ez most valamiféle kollabb Marcival?
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 551

Negritis
Érdekes lesz Janek műsorvezetői pozícióban, ő inkább az a típus, akinek mindenről van egy sarkos véleménye, amit nehezen tud magában tartani (én amúgy nagyon bírom).
több mint 5 éve
De nem bírom ezt a Kelét
#JC6
akkor íme az indok hogy miért ne nézd egy melegnek a csatornáját 😀

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
De nem bírom ezt a Kelét
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Negritis
A trollfoci hasonló témájú hulladékával kell versenyezni, szóval nem magas a mérce 😊

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
RIP

index.hu/kultur/2021/04/29/trollfoci-komikus-halaleset-el-risitas/
dande
Szeretem ezeket az indexes linkeket.
Komikus haláleset

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
RIP

index.hu/kultur/2021/04/29/trollfoci-komikus-halaleset-el-risitas/
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 595 — Lucas Scott
Remelem a visszavagon Pep szol nekik h dugjak el a labdat az elejetol, es mar az elso felidoben kikuldenek vagy 3 franciat.

A legalja amit csinalnak minden meccsukon. Amig jol all a meccs trukkozgetes, flegma megoldasok, fetrenges, amint szarul allnak atmennek az utolso patkany rugdosodo stilusba. Meg 90 percen at pofazni a sporinak.

A PL ilyen szempontbol azert biztos megnevel, mert tudasra a City kerete is ugyan ott van, sot. Mondjuk biztos sokat dob h Neymar a csapat arca
Borbinho
igen. itt végre volt egy bíró, aki fel merte mutatni a pirosat. sajnos a BM elleni meccsen is volt hasonló szitu, ha jól emlékszem sárga sem lett.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 635
Remelem a visszavagon Pep szol nekik h dugjak el a labdat az elejetol, es mar az elso felidoben kikuldenek vagy 3 franciat.

A legalja amit csinalnak minden meccsukon. Amig jol all a meccs trukkozgetes, flegma megoldasok, fetrenges, amint szarul allnak atmennek az utolso patkany rugdosodo stilusba. Meg 90 percen at pofazni a sporinak.

A PL ilyen szempontbol azert biztos megnevel, mert tudasra a City kerete is ugyan ott van, sot. Mondjuk biztos sokat dob h Neymar a csapat arca
Borbinho
Henrik kb ez mondta a meccs utan. fejben nincsenek felkeszitve. a francia meccseken nincs ekkora iram se fejben se futasban ha van akkor rogton bunyo kb. lasd marseille, lyon.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Neynar hàtrànyban nàr nem fetreng 😊
NB2
A baj, hogy meg akkor is. Egeszen irritalo egy csavo, pedig ezeken a dramain kivul az egvilagon semmi gondom sincs vele.
Stez
Nekem még ez sem nagyon...el sem tudom képzelni mekkorákat kap időnként...színészkedik persze, de azért durván odalépnek neki minden meccsen tucatszor.
Klaci79
Vajon miert? Mert visszataszito stilusban jatszik es viselkedik.
Stez
Szerintem nem (csak) ezért. Ezek a játékosok sokkal higgadtabbak, mint mi nézők. Neymar stílusa ilyen, de ettől még tény, hogy nagyszerű focista és bizony néha próbálják fegyelmezni, mert egy-egy cselével meghülyíti az embert.
Jó ha döntenem kellene, hogy őt vagy Mbappét igazolja le a csapatom, egyértelmű lenne a döntés. Még +100 millió euróért is akár.
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
na ez egy tipikus nógrád megye hármas belépő volt,
kálló-vanyarc, duplapiros az 5. percben, nagyon arra hajazott, csak ott volt végkifejlet is a belépő után
eaglesmcnabb
Az a baj hogy Kállót kizárták 😂
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 48 362 — Whoops, looks like something went wrong.
NB2
A baj, hogy meg akkor is. Egeszen irritalo egy csavo, pedig ezeken a dramain kivul az egvilagon semmi gondom sincs vele.
Stez
Nekem még ez sem nagyon...el sem tudom képzelni mekkorákat kap időnként...színészkedik persze, de azért durván odalépnek neki minden meccsen tucatszor.
Klaci79
Vajon miert? Mert visszataszito stilusban jatszik es viselkedik.

több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 540 — Vikings fan
Bárki csak a City ne nyerjen. 😀
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igeeeeeen, remélem innen már meglesz legalább a döntő 😊
több mint 5 éve
NB2
Stez
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 48 362 — Whoops, looks like something went wrong.
NB2

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 540 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 540 — Vikings fan
Két angol csapat jól beárazta az ellenfeleit.
Nem gondoltam volna ezt 2 napja.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 880 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
várható volt hogy Navasnak nem lesz olyan meccs mint München ellen, de azért az az első gól 😮
vág még egyet a City és vége is

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 352 — je suis poloska
na ez egy tipikus nógrád megye hármas belépő volt,
kálló-vanyarc, duplapiros az 5. percben, nagyon arra hajazott, csak ott volt végkifejlet is a belépő után

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Ezt a csávót egy 10 meccsre tiltanám el...
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 352 — je suis poloska
ezeket a potyákat ha a real szopná tuti agyfaszt kapnék, két ilyen nokedli góllal kiszopni nem lesz túl vidám 😀
eaglesmcnabb
Sajnos én meg emlékszem a tavaly City meccsre…
Toca
az se volt vidám 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!