Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Amelyik évben nyertünk Soroksáron, akkor feljutottunk.Basszus, Radó után Otigba is elkezd jó lenni?A második félidő azé' már sokkal jobban néz ki.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Basszus, Radó után Otigba is elkezd jó lenni?A második félidő azé' már sokkal jobban néz ki.
zacknorb
5 hónapja
Basszus, Radó után Otigba is elkezd jó lenni?
Poloska vagyok.
5 hónapja
Pont belaggolt a YouTube, nyilván gólÉn is csak az ismétlést láttam.
zacknorb
5 hónapja
Pont belaggolt a YouTube, nyilván gól
Poloska vagyok.
5 hónapja
Nem tudom mi rosszabb, a Vasas meccs, vagy a Net4+ appSoroksár-Vasas lelátón kezd forrósodni a hangulat"Lipcsei Peti, te lófejű geci". Vallatni lehet ezzel a meccsel.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
5 hónapja
Soroksár-Vasas lelátón kezd forrósodni a hangulat"Lipcsei Peti, te lófejű geci". Vallatni lehet ezzel a meccsel.
zacknorb
5 hónapja
Soroksár-Vasas lelátón kezd forrósodni a hangulat
Poloska vagyok.
5 hónapja
De a Pool akkor szokott nyerni.Szóval ilyen érzés Pool szurkolónak lenni 😛Mer az előző fordulóban nem a 93. percben egyenlített az Arsenal a City ellen.
Heisman nádor
Sixo
Poloska vagyok.
5 hónapja
Szóval ilyen érzés Pool szurkolónak lenni 😛Mer az előző fordulóban nem a 93. percben egyenlített az Arsenal a City ellen.
Heisman nádor
5 hónapja
Szóval ilyen érzés Pool szurkolónak lenni 😛
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Ez a Paraszt fejeli pont..
5 hónapja
Ez meg 11-es lesz 😀
5 hónapja
Azért ha Arsenal fan lennék, kicsit ki lennék akadva a bíróraszokásos. itt mindig elfújjál a meccsünket
Nomac
5 hónapja
Kamu Fradi szabadrúgás
5 hónapja
Azért ha Arsenal fan lennék, kicsit ki lennék akadva a bíróraSokat segítene.
Nomac
5 hónapja
Azért ha Arsenal fan lennék, kicsit ki lennék akadva a bíróraÁh. Semmi okunk nincs rá.
Nomac

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Azért ha Arsenal fan lennék, kicsit ki lennék akadva a bíróra
5 hónapja
Elrepült a kapus jobb térde te vak...Főleg úgy hogy megadta a pályán..ilyen ítéletet még nam láttam mióta van VAR
Matthew99
5 hónapja
Elrepült a kapus jobb térde te vak...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Ez vicc 😅😅
5 hónapja
Ezen mit néznek?