Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Szanaszét szopat minket Glimt. Még jó, hogy eddig mindent kihagytak még a 11est is.
5 hónapja
Faszért kell ott játszania, amikor ilyen gyengén nyomják a középpályásokErre 11 es? ..Faszért kell egyáltalán csapkodni
Nomac
slowmotion
5 hónapja
Elég nagy bajban a Frankfurt a lapos beadásoknál
Poloska vagyok.
5 hónapja
25. percben járunk, 70% a Bodonál van a labda, 6ot lőttek már és 3szor annyi pontos passzuk van. Innen szép felállni.
5 hónapja
Eketike is komoly önző bajnok, jópárszor leadhatta volna, erre addig forog mire elhagyja a labdát..nincs Salah a pályán így most mindenki hős akar lenni egyedül
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Eketike is komoly önző bajnok, jópárszor leadhatta volna, erre addig forog mire elhagyja a labdát..

5 hónapja
Erre 11 es? ..visszakézből arcon csapta
Nomac
az
5 hónapja
Erre 11 es? ..
5 hónapja
Wirtz ezt hova sarkazta? 😀 Lehet tényleg jót tenne neki pár meccs pihi

5 hónapja
Szob megunta az RB-t.
5 hónapja
és nyilván jön a bünti ...
5 hónapja
édes pöcsöm ezt kihagyni?!
5 hónapja
Salah a padon?Frimpong a jobb szélen és Dominik az RB?
vannak ám érdekességek
5 hónapja
A galata-pool meccshez tud esetleg valaki linket? Alig alig nezek most sportot, teljesen kiestem a link keresgetesbol 😕www.plplayer.com
Miknar
5 hónapja
A galata-pool meccshez tud esetleg valaki linket? Alig alig nezek most sportot, teljesen kiestem a link keresgetesbol 😕
5 hónapja
sajnos nem
5 hónapja
Monaco után az Atalantát is elkapja a Bruge?
5 hónapja
Milyen kedvesek a Galata fanok: www.thisisanfield.com/2025/09/galatasaray-fans-late-night-fireworks-fail-to-disturb-liverpool-squad/
5 hónapja
Mondjuk a Bayern, Real Madrid, Barcelona és PSG részéről irreális célnak tűnik a PL megnyerése.Ez a felhigulas megvolt a 2000es évek első felében is, csak nyilván kevésbé volt látványosÉn most is lehurroglak. 😊 De nem az ilyen költés miatt.
Aztán majd ha megint jön a szar lemorzsolódik a resztli és marad a KOP
Tudom hogy le lettem hurrogva hogy ilyen költekezés után mindent is nyerni kell, de nekem EPL top4 és ECL top8 az elvárás
A keret meg diszfunkcionalis és kell neki sok meló, amihez Salah pihentetése se ártana
De majd ANK alatt
Negritis, a vajda
Egy ilyen szintű csapatnak a cél a PL + BL elődöntő, mint minden nagyobb csapatnak a világban.
Pool, Arsenal, City, Bayern, Real Madrid, Barcelona, PSG. Ezeknek mind.
Ez a beugró. Ha valamilyen okok miatt az nem sikerül, akkor is lehet értékelni a szezont pozitívra ettől még.
ECL amúgy a konfettit jelenti inkább, hacsak nem Palace szurkoló vagy, azt nem látom sehogy se jönni 😊
Heisman nádor
5 hónapja
Imadom Reveszt. Neki valami koros kesztetese van, hogy ha eltelik harom honap, muszaj valakit kibasznia maga mellol, maga alol.Azért még előtte leül egy kicsit ő is dirigálni.
Aztan tutira jon Storck, mar a nyaron, ahogy beszopta vele, sejteni lehetett, hogy az alkalmat varja es megy ra ujra.
Stez
Poloska vagyok.
5 hónapja
Imadom Reveszt. Neki valami koros kesztetese van, hogy ha eltelik harom honap, muszaj valakit kibasznia maga mellol, maga alol.Aztan tutira jon Storck, mar a nyaron, ahogy beszopta vele, sejteni lehetett, hogy az alkalmat varja es megy ra ujra.