Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Csak rúgjanak még egyet most és akkor cash outolhatok 😁Mi menti meg ezt az embert? Elhiszi még bárki hogy ez a kretén taktika működni fog egyszer?!1. Sesko magic.
Elég ideje ott van már h lehessen látni hova vezet ez.
davemayer
2. Bedobja Bayindirt a busz alá és nyer még pár meccset magának.
zacknorb
Baynidirt ilyen huzamos ideig kezdetni elképesztő amatőr dolog, hozzáteszem a mai 2 gól nem az ő sara
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Mi menti meg ezt az embert? Elhiszi még bárki hogy ez a kretén taktika működni fog egyszer?!1. Sesko magic.
Elég ideje ott van már h lehessen látni hova vezet ez.
davemayer
2. Bedobja Bayindirt a busz alá és nyer még pár meccset magának.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Szerintem is korrektki a faszom áll fel Shaw-Maguire kezdővel egy PL meccsen?Maguire egy korrekt játékos, csak a tiktok korszak egyik legnagyobb sérültje, plusz az utóbbi pár év geci nagy üres területek Man Unitedében ő van ezzel szopatva.
NB1be lehet kevés lenne ez a duó
Negritis, a vajda
zacknorb
De a taktika teljesen off számára
Így max csere lenne nálam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Mi menti meg ezt az embert? Elhiszi még bárki hogy ez a kretén taktika működni fog egyszer?! Elég ideje ott van már h lehessen látni hova vezet ez.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Long throws per match since 2020/21Season Total
2020/21 0.89
2021/22 1.27
2022/23 1.44
2023/24 1.47
2024/25 1.52
2025/26 3.44
A Brentford ebben pont élen jár, és ma is büntetnek a long throw-kal
Poloska vagyok.
5 hónapja
ki a faszom áll fel Shaw-Maguire kezdővel egy PL meccsen?Maguire egy korrekt játékos, csak a tiktok korszak egyik legnagyobb sérültje, plusz az utóbbi pár év geci nagy üres területek Man Unitedében ő van ezzel szopatva.
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
5 hónapja
ki a faszom áll fel Shaw-Maguire kezdővel egy PL meccsen?Plusz Shaw mint középhátvéd... #Amorim
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Azért arra kiváncsi vagyok hogy ez hogy nem volt les, a válla nekem előrébb volt mint Maguire lábfeje - bár a homorításos lesreállítás megmozdulás miatt megérdemli h ne legyen az, te jó ég... Sanchez b+, ha te nem vagy akkora balfasz lehet h már edzőcseréről álmodozhatnánk
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
ki a faszom áll fel Shaw-Maguire kezdővel egy PL meccsen?NB1be lehet kevés lenne ez a duó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Beverte!Nem kicsit, nagyon
Ryan Schottenheimer
Poloska vagyok.
5 hónapja
Maguire, kösz de inkább ülj le!
5 hónapja
Beverte!
5 hónapja
Miközben az első Harry Potter megy az RTL-en, a West Ham nemet mondott Potterre.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Ez a Veszbrom egy világi balfasz csapat.Kettő meccslabdájuk volt 1:0- nál, az egyik egy szabadrúgás után a kapusról kipattanó labda, amit a srác a gólvonalon fekvő kapus felett akart ellőni öt méterről, csak föle ment vagy öt méterrel, a másik meg a hosszú oldalról ellőtt labda ami egy méterrel kerülte el a kapufát, pedig még meg is nézte a sarkot a gyerek - talán az öt és felesen belül ment ki.
Aztán persze a hosszabbításban egy lecsúszott lövés bepattan az egyik védőről.
5 hónapja
Ebből is látszik hogy ez az ország sosem változik meg. Most ha Horváth a ziccert beveri akkor 3:2, most diadal kört futnának.Erre megint kihívják a játékosokat, nem értik meg hogy ezek ennyit tudnak? Ráadásul ahogy nézem nem sok kopasz beszél angolul.
Ha meg nem tetszik valami akkor ne menjenek meccsre.
Most ilyen fenyegetés mennyit ér? Attól jobban fognak játszani?
Vége lehetne már ennek a felkérdezésnek…
5 hónapja
Ha az Újpest nem akar kiesni, azért a nyíregyieket ütni kéne otthon
5 hónapja
Igazgasd a hajad te barom, hát ifiben lecserélnek egy ilyen lövésért
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
Stegen a 4 hónapos térdműtét miatti kihagyással.Ter Stegen meg Szczesny ott van még.Y.Áront vissza kell hozni😏Joan Garcia meniszkuszműtét, és Raphinha is megsérültGarcia 4-6 hét, Rafi 3 hét.
zacknorb
Sixo
dande2
Sixo
Poloska vagyok.
5 hónapja
Ter Stegen meg Szczesny ott van még.Y.Áront vissza kell hozni😏Joan Garcia meniszkuszműtét, és Raphinha is megsérültGarcia 4-6 hét, Rafi 3 hét.
zacknorb
Sixo
dande2
5 hónapja
Joan Garcia meniszkuszműtét, és Raphinha is megsérültGarcia 4-6 hét, Rafi 3 hét.
zacknorb
5 hónapja
Joan Garcia meniszkuszműtét, és Raphinha is megsérült
Poloska vagyok.