Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
nah Saliba hosszabbított, nem megy ingyé a margitba egy darabigmeg Upamecano is.
hé Konaté vegyé má példát róla
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Na, hat ez egy hosszas felepites lesz Leoni eseteben... Nagyjabol atirhatja a Liverpool kovetkezo egy eves atigazolasi terveit. Plusz Guehire kotelezoen menni kell a telen.Guéhi így kevés is lesz önmagában
Stez
kell sztem hozni 2 CB-t
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
nah Saliba hosszabbított, nem megy ingyé a margitba egy darabighé Konaté vegyé má példát róla
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Magyarok és az Aranylabda:🏆ALBERT Flórián (FTC) - 1967
🥈PUSKÁS Ferenc (Real Madrid) - 1960
4️⃣PUSKÁS Ferenc (Bp. Honvéd) - 1956
5️⃣KUBALA László (Barcelona) - 1957
5️⃣PUSKÁS Ferenc (Real Madrid) - 1961
5️⃣ALBERT Flórián (FTC) - 1966
6️⃣BOZSIK József (Bp. Honvéd) - 1956
6️⃣TICHY Lajos (Bp. Honvéd) - 1959
6️⃣ALBERT Flórián (FTC) - 1965
6️⃣BENE Ferenc (Újpesti Dózsa) - 1966
7️⃣PUSKÁS Ferenc (Real Madrid) - 1959
7️⃣NYILASI Tibor (FTC) - 1977
8️⃣KOCSIS Sándor (Bp. Honvéd) - 1956
9️⃣FARKAS János (Vasas) - 1966
🔟GROSICS Gyula (Tatabánya) - 1961
🔟GÖRÖCS János (Újpesti Dózsa) - 1962
🔟FARKAS János (Vasas) - 1967
🔟BENE Ferenc (Újpesti Dózsa) - 1971
Szavazatot kaptak még:
1957: Grosics Gyula (Tatabánya), Kocsis Sándor (Young Fellows Zürich)
1959: Bundzsák Dezső (Vasas), Grosics Gyula (Tatabánya), Albert Flórián (FTC), Göröcs János (Újpest)
1960: Göröcs János (Újpest), Sándor Károly (MTK)
1961: Tichy Lajos (Bp. Honvéd)
1962: Albert Flórián (FTC), Solymosi Ernő (Újpest), Tichy Lajos (Bp. Honvéd)
1963: Albert Flórián (FTC), Sándor Károly (MTK)
1964: Bene Ferenc (Újpest), Albert Flórián (FTC)
1965: Bene Ferenc (Újpest)
1968: Dunai II Antal (Újpest), Albert Flórián (FTC), Bene Ferenc (Újpest)
1969: Bene Ferenc (Újpest)
1972: Dunai II Antal (Újpest)
1976: Nyilasi Tibor (FTC)
1977: Törőcsik András (Újpest)
1981: Törőcsik András (Újpest), Nyilasi Tibor (FTC)
1983: Nyilasi Tibor (Austria Wien)
1985: Détári Lajos (Bp. Honvéd), Nyilasi Tibor (Austria Wien)
Negyven éve viszont senki,
Kele János:
még valami hozzá: 1995-ig a 30-35 legjobb EURÓPAI játékos közé kellett bekerülni egy ilyen szavazáson, azóta viszont már a VILÁG összes játékosára lehet szavazni.
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Bruges-westerlo 5-5 úgy hogy 4-4nél a vendégek védője lőtt egy öngólt a 92.ben majd lőtt egy "sajátot" a 98.ban 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
LOL el is felejtettem, hogy Kalvin Phillips még a Cityben játszik.
5 hónapja
Azért ami ment a magyar himnusz alatt… ilyenért más országban nagykövetet kéretnek be, legalább legyen valami jelzés értéke. Undorító az egész, úgy ahogy van. Büdös nagy szégyen, persze Vityáék kussban, mert Zsolti most fontosabb..
5 hónapja
Jah, de az soccer, egy szaros futsalmeccshez kepest ez wtf volt azert szerintem, de ez szubjektiv. En az elejen azt sem tudtam, mi van amugy, csak lattam, hogy a palyara rohannak paran, kellett fel perc, amig leesett, hogy amugy husz meterrel odebb meg mar mindenki csap mindenkit. 😀En ertem, hogy a roman szurkolokat felbaszta, hogy az eredmenyjelzon Hungary vs Hungary volt valamiert, na de ha ez zavar, akkor miert az a megoldas, hogy berohannak a palyara, majd elkezdik EGYMAST verni?van egy olyan érzésem, hogy ott próbálod a magad értelmét keresni, ahol annak semmi köze nincs a valóságban történtekhez. ha valaki azért megy valahova, hogy pozor legyen meg cipőzés, akkor tök mindegy milyen meccsen van, mennyi az állás, mi van az eredményjelzőn, megtalálja a módját, hogy legyen pozor meg cipőzés. ennyi erővel azt is írhatták volna az eredményjelzőre, hogy dagobert vs tapsi hapsi, ugyanez a vége.
Jo, sok agyuk nincs, ezt tudjuk, de ez meg a logikatlannal is logikatlanabb. Vagy azt gondoljak, a masik ultra csoport kenyszeritette az eredmenyjelzot iro emberkere, hogy te figyelj mar, poenbol ird fel Romania helyett a magyart ketszer?
Stez
amúgy az emlékezetes 3-0nál is úgy unatkoztak a második félidőben, hogy a román szurkolói csoportok elkezdték egymást verni, náluk valszeg ez a hagyomány xd de az óriási balhé cikkcímnél azért finoman elmosolyodtam, ez csak egy kis mókázás volt. nálam az óriási balhé a 20 évvel ezelőtti zenit-cska videókban merül ki, többszáz ember ront egymásnak, mint vmi hadosztály találkozó 💀
fake.id
5 hónapja
En ertem, hogy a roman szurkolokat felbaszta, hogy az eredmenyjelzon Hungary vs Hungary volt valamiert, na de ha ez zavar, akkor miert az a megoldas, hogy berohannak a palyara, majd elkezdik EGYMAST verni?van egy olyan érzésem, hogy ott próbálod a magad értelmét keresni, ahol annak semmi köze nincs a valóságban történtekhez. ha valaki azért megy valahova, hogy pozor legyen meg cipőzés, akkor tök mindegy milyen meccsen van, mennyi az állás, mi van az eredményjelzőn, megtalálja a módját, hogy legyen pozor meg cipőzés. ennyi erővel azt is írhatták volna az eredményjelzőre, hogy dagobert vs tapsi hapsi, ugyanez a vége.
Jo, sok agyuk nincs, ezt tudjuk, de ez meg a logikatlannal is logikatlanabb. Vagy azt gondoljak, a masik ultra csoport kenyszeritette az eredmenyjelzot iro emberkere, hogy te figyelj mar, poenbol ird fel Romania helyett a magyart ketszer?
Stez
amúgy az emlékezetes 3-0nál is úgy unatkoztak a második félidőben, hogy a román szurkolói csoportok elkezdték egymást verni, náluk valszeg ez a hagyomány xd de az óriási balhé cikkcímnél azért finoman elmosolyodtam, ez csak egy kis mókázás volt. nálam az óriási balhé a 20 évvel ezelőtti zenit-cska videókban merül ki, többszáz ember ront egymásnak, mint vmi hadosztály találkozó 💀
5 hónapja
En ertem, es ez is szep es jo, de ha el van baszva egy felirat, amirol a helyszinen levo rendezo tehet, illetve a tabla kezeloje, miert a rendoroknek mesz neki? 😀En ertem, hogy a roman szurkolokat felbaszta, hogy az eredmenyjelzon Hungary vs Hungary volt valamiert, na de ha ez zavar, akkor miert az a megoldas, hogy berohannak a palyara, majd elkezdik EGYMAST verni?Elv a másik oldalról segíteni mentek át a rohamrendőrök elleni harcba.
Stez
zacknorb
Raadasul a szurkolok a balhe kozben petardakat dobaltak a palyara. Ergo eselyesen keszultek valami balhera mar ettol fuggetlenul is, mert egy csarnokba egyebkent nem hozol petardat.
Szerkesztette: Stez
5 hónapja
En ertem, hogy a roman szurkolokat felbaszta, hogy az eredmenyjelzon Hungary vs Hungary volt valamiert, na de ha ez zavar, akkor miert az a megoldas, hogy berohannak a palyara, majd elkezdik EGYMAST verni?Elv a másik oldalról segíteni mentek át a rohamrendőrök elleni harcba.
Stez
Poloska vagyok.
5 hónapja
En ertem, hogy a roman szurkolokat felbaszta, hogy az eredmenyjelzon Hungary vs Hungary volt valamiert, na de ha ez zavar, akkor miert az a megoldas, hogy berohannak a palyara, majd elkezdik EGYMAST verni?Jo, sok agyuk nincs, ezt tudjuk, de ez meg a logikatlannal is logikatlanabb. Vagy azt gondoljak, a masik ultra csoport kenyszeritette az eredmenyjelzot iro emberkere, hogy te figyelj mar, poenbol ird fel Romania helyett a magyart ketszer?
5 hónapja
Két román ultracsoport ment egymásnak.A jelenlétünkkel provokáltunk
Az az érzésem, hogy ebből mi fogunk büntetést kapni.
Kampman
5 hónapja
román üt románt, minden pofon jó helyre megy.Már megint ki dobott oda közéjük egyetlen darab rántott szeletet?
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Faszom.... Mindent is kihagyunkNice jynx bro
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Poloska vagyok.
5 hónapja
Faszom.... Mindent is kihagyunk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Megint vezetnek a románok.... Nekünk van helyzetünk ezek meg találnak egy gólt
Draft

5 hónapja
Ezzel a balheval azert legalabb a csapatuknak is artottak.

5 hónapja
Se a románokat, se minket nem fognak büntetni. Brady 4 meccs, azt hittem ez egyértelmű.
5 hónapja
Amúgy pont a Honvéd meccs után ki a gecinek jutott eszébe ezt Craiovaba vinni?
Poloska vagyok.
5 hónapja
Mi van akkor a magyar játékosok azt mondanák bocsi ebben az akolban nem játszunk tovább mert féltjük a testi épségünketMinket büntetnének meg, mert a megfélemlített bíró, a huligánokkal összekacsintó rendező és a korrupt sportdiplomaták egybehangzóan állítanák, hogy de minden rendben volt, csak már megint a magyarok akadékoskodtak.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
5 hónapja
Mi van akkor a magyar játékosok azt mondanák bocsi ebben az akolban nem játszunk tovább mert féltjük a testi épségünket
Draft