Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
papíron lehet 😊Az valszeg nem lesz 4-3Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.Te tuti valami időutazó vagy.
iktriad
Az MNF-re az ilyen halandóknak mint én 4 órát várni kell.
KeyG
zacknorb
meg is teszem 2000 euróval 😀
5 hónapja
Az valszeg nem lesz 4-3Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.Te tuti valami időutazó vagy.
iktriad
KeyG
Poloska vagyok.
5 hónapja
Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.Te tuti valami időutazó vagy.
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.
5 hónapja
Korábban a Vasas, ha megszerezte a vezetést, ölni kezdte a játékot. Örülök, hogy ma már más a csapat mentalitása.
5 hónapja
Yamal megkapta az "aranyifjú" díjat ez szerintem rendben van. Erre hívta a családot.Az Aranylabda Dembelè lesz szvsz, ezt se hittük volna akár csak kèt ève....
5 hónapja
Olasz cikk, ugyhogy gondolom forditoba be lett vagva, aztan amennyire a szerzo erti a szlenget, meg egy-egy kifejezes nem tukorforditasat, hanem atirasat, olyan lett a vegeredmeny. Nem olvastam a teljes cikket, eleg volt nehany bekezdes is, arad sok allitasabol a duh es a magyarazkodas, mintha amugy meg kellene magyaraznia barmit is. Nem kell, megis teszi, ebbol is erezni, hogy tovabbra is be van gozolve barmilyen kritikatol, es nem tudja abbahagyni a cikkek olvasasat, amit mar regota ismetelget, hogy befejezi, mert mindenki csak fikazni tud.Vargát is sokan felfedezték és felépítették… 😂😂"És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell” – így a magyar válogatott szövetségi kapitánya."Valljuk be, ebben az interjuban a Mister eleg sokszor tokon szurta magat. Raadasul nem szoltak neki, hogy ne Budapestet, hanem Magyarorszagot fenyezze, mert elobbi pont nem az a slepp, amit fenyezni szabad. 🙂
YoungZeeZee
Stez
Amúgy a cikk fordítása gyenge vagy a Mister beszélt össze-vissza?
Sinisa
Most amugy nem is nagyon remlik, hogy a ket vb-selejtezo utan oltottak volna akar lapok, akar barmelyik kicsit is nagyobb sportportal, maximum nehol kommentelok. De oszinten, ki az az elmebeteg, aki nekiall peldaul facebookon kommentelet olvasni a meccs cikke alatt, ami a valogatottrol szol? Ez mar beteg.
5 hónapja
Két gól szögletből. Vicc.
5 hónapja
Azok is elmehetnének már a picsába, maradjanak az X faktornálNem közvetíti semmi a szavazást?RTL + streaming
KeyG
ozibozi
We are just the Ravens!
5 hónapja
Nem közvetíti semmi a szavazást?
We are just the Ravens!
5 hónapja
Mentségére legyen mondva, akkor a másik kapura lőtt, és az messze van tőlem, nem hallhatta tanácsaimat.Ma már kihagyott három ziccert, lehet, hogy ő is megelégelte a dolgot.Igen, hangosan kiáltottam a gólpassz előtt hogy RADÓ NE KURD ELKorábban ilyet 10-ből 10x kapura rúgott
zacknorb
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
Itt egyből jó volt.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Ma már kihagyott három ziccert, lehet, hogy ő is megelégelte a dolgot.Igen, hangosan kiáltottam a gólpassz előtt hogy RADÓ NE KURD ELKorábban ilyet 10-ből 10x kapura rúgott
zacknorb
ozibozi
5 hónapja
Igen, hangosan kiáltottam a gólpassz előtt hogy RADÓ NE KURD ELKorábban ilyet 10-ből 10x kapura rúgott
zacknorb
5 hónapja
Vargát is sokan felfedezték és felépítették… 😂😂"És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell” – így a magyar válogatott szövetségi kapitánya."Valljuk be, ebben az interjuban a Mister eleg sokszor tokon szurta magat. Raadasul nem szoltak neki, hogy ne Budapestet, hanem Magyarorszagot fenyezze, mert elobbi pont nem az a slepp, amit fenyezni szabad. 🙂
YoungZeeZee
Stez
Amúgy a cikk fordítása gyenge vagy a Mister beszélt össze-vissza?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
5 hónapja
Nehogy lesérüljön a következő nagy csaták előttRadó ma is tarthatatlan ✌️😂A pályán is
ozibozi
Lekapta Erős
zacknorb
5 hónapja
Igen, hangosan kiáltottam a gólpassz előtt hogy RADÓ NE KURD EL
Poloska vagyok.
5 hónapja
Gála

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Radó ma is tarthatatlan ✌️😂Most megérdemli a dicséretet. Ezt a gólt még meg fogom nézni néhányszor.
ozibozi
5 hónapja
Radó ma is tarthatatlan ✌️😂A pályán is
ozibozi
Lekapta Erős
Poloska vagyok.
5 hónapja
Radó ma is tarthatatlan ✌️😂
5 hónapja
Gyönyörű!!!
5 hónapja
"És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell” – így a magyar válogatott szövetségi kapitánya."Valljuk be, ebben az interjuban a Mister eleg sokszor tokon szurta magat. Raadasul nem szoltak neki, hogy ne Budapestet, hanem Magyarorszagot fenyezze, mert elobbi pont nem az a slepp, amit fenyezni szabad. 🙂
YoungZeeZee
5 hónapja
Jó kis meccs ez, már csak a W-t kellene behúzni.