Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 373 — Cowboys fan
Elromlott ez az MRI...
5 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 941
Mekkora meccset hoz az Union. 😀

Burke tripla. Hihetetlen. Nagyon egyben van ez az Ansah-Ilic-Burke trió.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 762 — Whoops, looks like something went wrong.
Marha érdekes a Sunderland, ha leülök megnézni egy meccsüket, nem tudok nem drukkolni nekik.
Tony Adams
Az Aston Villa viszont konkretan siralom iden, ami a tamadojatekot illeti. Szep lassan elfogy ez az Emery-magic, ami megvolt eddig.

5 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 058
Marha érdekes a Sunderland, ha leülök megnézni egy meccsüket, nem tudok nem drukkolni nekik.
Tony Adams
fel se tűnik, hogy emberhátrányban vannak. Így is kb lejátszák az Aston Villa-t. Megérdemelnék a pontot
5 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 853 — Colts Fan
5 hónapja
YoungZeeZee 9 515
azert egy lazio-roma meg mindig a Mehes-Szaniszlo parossal volt a legelvezetesebb.
Kenny
Ki volt az a barom aki a fővárosi derbit délután 1-r tette, amikor Forma-1 is van?
iktriad
hat en voltam esti derbyn es nem volt vicces esoben, sotetben futni a rendorok elol😃

amugy annyi balhe volt az esti meccsekt, hogy mar szinte minden evben van egy deli meccs meg ezt el lehet adni az azsiai piacra
Kenny
volt errol cikk ma h mierr van napkozben a meccs
5 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 532 — Omar's Coming Yo!
azert egy lazio-roma meg mindig a Mehes-Szaniszlo parossal volt a legelvezetesebb.
Kenny
Ki volt az a barom aki a fővárosi derbit délután 1-r tette, amikor Forma-1 is van?
iktriad
hat en voltam esti derbyn es nem volt vicces esoben, sotetben futni a rendorok elol😃

amugy annyi balhe volt az esti meccsekt, hogy mar szinte minden evben van egy deli meccs meg ezt el lehet adni az azsiai piacra

5 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Igazi Derby della Capitale, kevés gól 2 piros lap.
Sixo
És Roma siker! 😀
5 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 159 — LIGHTS OUT!
Igazi Derby della Capitale, kevés gól 2 piros lap.

5 hónapja
YoungZeeZee 9 515
Kenny
iktriad
A város és a liga egyeztetve.
zacknorb
nekem is uj volt de kb 2004 ota nincs esti meccs aztan lett ujra majd megint sztorno
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 941 — Kinek mit intézett a kormánya
Kenny
iktriad
A város és a liga egyeztetve.

Poloska vagyok.
5 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kenny
5 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 532 — Omar's Coming Yo!

5 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 853 — Colts Fan
Onana GÓLPASSZT adott a Trabzonban.
zacknorb
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 941 — Kinek mit intézett a kormánya
Onana GÓLPASSZT adott a Trabzonban.

Poloska vagyok.
5 hónapja
YoungZeeZee 9 515
Csalódott vagyok, hogy reggel 7 óra és nem baszták ki a horvátot meg a fél csapatot nem cserélték le utánpótlásra.
KeyG
" a Fradi kivételével az összes NBI-es csapat, amelyik stadiont kapott az elmúlt 15 évben, az kiesett az NBI-ből.
Most az Újpest stadionja van előkészületben."
5 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 039
Csalódott vagyok, hogy reggel 7 óra és nem baszták ki a horvátot meg a fél csapatot nem cserélték le utánpótlásra.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
5 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 374 — beers & Packers
Kizárt dolognak tartom hogy Vitya cimbijét Hornyákot kitegyék. Ott OV élet és halál ura és köztudott hogy cimbik.
JC6 (Mr. Miele)
Nyilván nem más, hanem OV lesz az, aki elküldi a selyemzsinórt. Cimbiség ide, vagy oda.
5 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 963
Kizárt dolognak tartom hogy Vitya cimbijét Hornyákot kitegyék. Ott OV élet és halál ura és köztudott hogy cimbik.
Én már múlt héten is mondtam, hogy Gézafiam jön Újpestre. Vicc 😃
Ki kellene menni az ETO - Fradira..

Amúgy néztem ezt a PAFC meccset, egyszerűen siralmas a játékvezetői felfogás Magyarországon. Szinte 10-20 másodpercenként lefúj valami szarságot.

Újpest edzot sajnálom. Csávó nem sok mindenről tehet, de full komolyan kiállt a szurkolók elé, akik vízzel meg sörrel locsolták.
Más megcsinálta volna? Kötve hiszem..
5 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 058
Lassan Hornyáknak is leáldozik Felcsúton...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Csercseszov az országban van még, ha nem Vitya majd megejt egy telefont
5 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 374 — beers & Packers
Ha nem Hornyák utolsó felcsúti meccsét láttuk, akkor az csak azért van, mert még nem találták meg az utódját. Szerintem.
5 hónapja
Kibasszák és mehet Újpestre

Poloska vagyok.
5 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 716
Ma Pest vs K betűvel kezdődő vidéki csapatok 0-2 😀

BVSC és UTE is kikapott, szerintem mind a két edző menni fog ezek után
Toto21
mondjuk én már nyáron se értettem, minek kellett Csábi Józsit elküldeni
Löfli
Hát mert gondolom vár rá egy üres szék Békéscsabán/Mezőkövesden/Rákospalotán vagy hol nem volt még.

5 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 588 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Sheffield Utd-vel mi van amúgy? tavaly champo playoff, idén 6 meccs, 6 vereség 😮

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!