Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Innovációde nincs váczi zotyó szektor, szánalmas
Van csapolt Staro is
zacknorb
5 hónapja
YoungZeeZee
9 515
"És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell” – így a magyar válogatott szövetségi kapitánya."
5 hónapja
az aranylabdát újságírók szavazzák meg?Ja, origo meg mandiner
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
InnovációVan csapolt Staro is
Poloska vagyok.
5 hónapja
Szívós csapat ez a Kövesd, és helyzetek nélkül is képes gólokat szerezni.
5 hónapja
Helyi bemondó gec nagyon vakonKétszer elnézte a sárgást és bemondta hogy Békéscsaba 0
Poloska vagyok.
5 hónapja
És mivel nem ismerik fel az összes focistát csak a híreseket, azért inkább Párizsról beszélnek meg az építeszetről a kommentátorok
5 hónapja
Radó! Micsinátál?!Ez már az a Radó akit ismerünk.
nagylaza, főpohárnok
Ismeretlen fehér pólós (én) a B4 szektorban
Poloska vagyok.
5 hónapja
Aranylabda, egy csomó nő estélyiben vonul ide-oda, ez most nem focis díjátadó?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Radó! Micsinátál?!És megkérdezem újra!
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Radó! Micsinátál?!
5 hónapja
Milyen focisták vannak még itt hátra, hogy ha 48 góllal és 12 assisttal csak 13. az ember.szerintem elbaszták a listát, Messi meg Cé sincs rajta
Sixo
5 hónapja
már egy éve ott van? rohan az idő.MajdnemOlise csak 30. Picit elorebb gondoltama Palackkal nyert egy tusfürdő kupát oszt' annyi
beltazor
slowmotion
Bayern és Bundesliga.
zacknorb
5 hónapja
az aranylabdát újságírók szavazzák meg?The voting system is handled by 100 journalists from the top 100 FIFA-ranked countries. They are responsible for selecting the winner in the men's category, as well as the recipient of the Yashin Trophy (best goalkeeper).
Sixo
Tudom hogy nehéz az 1 perces Google keresés, de ezt adja ki.
Poloska vagyok.
5 hónapja
MajdnemOlise csak 30. Picit elorebb gondoltama Palackkal nyert egy tusfürdő kupát oszt' annyi
beltazor
slowmotion
Bayern és Bundesliga.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Olise csak 30. Picit elorebb gondoltama Palackkal nyert egy tusfürdő kupát oszt' annyi
beltazor
5 hónapja
nekem ez kicsit olyan mint a vinícius hírekElvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.Pénzért kértek fel posztolni embereket a gáláról, erről én már semmit sem hiszek el.
Ő az aranylabdás.
Visszatért a korszak ami Uefalonaként volt csúfolva.
KeyG
Ráadásul minden szarrá van narrálva ki-ki saját ízlése szerint.
Bár amúgyis nagy ívben leszarom.
zacknorb
aztán majd jön a hiszti megint
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.Pénzért kértek fel posztolni embereket a gáláról, erről én már semmit sem hiszek el.
Ő az aranylabdás.
KeyG
Ráadásul minden szarrá van narrálva ki-ki saját ízlése szerint.
Bár amúgyis nagy ívben leszarom.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után. Ő az aranylabdás.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
marketing es kesz.A labdarugas megcsufolasa lenne a france footballtol, ha tenyleg odavagjak az aranylabdat Yamalnak. Meg a sajat csapataban sem o volt a legjobb, nem hogy a vilagon.Én az ő esetében a jelölést sem értem, vagy, hogy miért beszélnek róla top nagyon kevésben. Lehet, hogy pár év múlva ő lesz az aki elviszi, de a tavalyi szezonjával beszélni sem szabadna róla.
Stez
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Szektor bezárás?
Kenny