Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Én speciel a 49ers elleni győzelemre utaltam, akkor mindegy mi a KC elleni meccs eredménye, nem tud rosszabb lenni a mérlegünk.Az se lenne rossz, de otthon, prime time megverni a KáCét még szebb lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Valójában 40, csak féllel számoltakElvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.és hány törpe?
Ő az aranylabdás.
Visszatért a korszak ami Uefalonaként volt csúfolva.
KeyG
deyell
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
5 hónapja
Madueke két hónap out. Eddig csak minden PL meccsen megsérült valaki, szóval amúgy semmi hírértéke már nincs ennek 😀 Ha ez így folytatódik, egy hónap múlva megint a takarítók meg az ügyvédek közül fogunk válogatni a kispadra.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.és hány törpe?
Ő az aranylabdás.
KeyG
built for this shit
5 hónapja
Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.Nem tert vissza? 😕
Ő az aranylabdás.
KeyG
Ahogy a hisztis kislanykent viselkedo Florentino Perez sem 😀
5 hónapja
Mondjuk ugyanez a spanyol media, aki terjeszteni kezdte a Yamal-hireket, tavaly ugyanigy a semmibol jott azzal, hogy nem Vinicius fog nyerni, es fejen talalta a szoget. Ugyhogy igazabol megsem jarnak mindig messze a valosagtol.Minő meglepő, megint csak az agyzsibbasztó media hype nyomatta ezt.nekem ez kicsit olyan mint a vinícius hírekElvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.Pénzért kértek fel posztolni embereket a gáláról, erről én már semmit sem hiszek el.
Ő az aranylabdás.
KeyG
Ráadásul minden szarrá van narrálva ki-ki saját ízlése szerint.
Bár amúgyis nagy ívben leszarom.
zacknorb
aztán majd jön a hiszti megint
Negritis, a vajda
Ami azért kettős, mert a media emberei döntik el ezt a díjat.
zacknorb
Csak azt nem tudom, most mi alapjan kezdtek ezeket nyomni, mert tavaly a Real-ellenes spanyol portalok kezdtek el tudatosan terjeszteni, hogy odaszurjanak ezzel is a Realnak, viszont most meg a Barcahoz kozeli portalok is nyomtak a Yamal-sztorit, kvazi tokon love sajat magukat es szeretett klubjukat. Igazabol a sajat aknajukra leptek ra a tavalyi utan.
5 hónapja
Neki még Nego elől kell.Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell”es akkor elkepzelem, hogy Maresca, Lucho meg Chivu menekul az ejszakaban.
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD
Ez az interjú lehetne a Fidesz választási kampányának zászlajára tűzve.
Fúúú gecc... én már bele sem megyek inkább 😀😀😀D zseniális az egész. Remélem a narancsosokkal együtt dobbantasz.
JC6 (Mr. Miele)
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Most akkor az uefalona elmaradt?Minő meglepő, megint csak az agyzsibbasztó media hype nyomatta ezt.nekem ez kicsit olyan mint a vinícius hírekElvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.Pénzért kértek fel posztolni embereket a gáláról, erről én már semmit sem hiszek el.
Ő az aranylabdás.
KeyG
zacknorb
Negritis, a vajda
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell”es akkor elkepzelem, hogy Maresca, Lucho meg Chivu menekul az ejszakaban.
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD
Fúúú gecc... én már bele sem megyek inkább 😀😀😀D zseniális az egész. Remélem a narancsosokkal együtt dobbantasz.
JC6 (Mr. Miele)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Én speciel a 49ers elleni győzelemre utaltam, akkor mindegy mi a KC elleni meccs eredménye, nem tud rosszabb lenni a mérlegünk.Adnám, ha el tudnánk végre kapni őket. Coen még veretlen hazai pályán, mint HC. 😀Utána se. 😉Nekem az NB II az MNF, amíg a Honvéd ott játszik. Jövő héten különösen (Honvéd - Karcag on Monday Night Football).Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.Te tuti valami időutazó vagy.
iktriad
Az MNF-re az ilyen halandóknak mint én 4 órát várni kell.
KeyG
Kivéve 2 hét múlva (Jags - Chiefs - és biztos nem lesz rosszabb a mérlegünk a meccs előtt, mint a KáCének). 😀
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
5 hónapja
Adnám, ha el tudnánk végre kapni őket. Coen még veretlen hazai pályán, mint HC. 😀Utána se. 😉Nekem az NB II az MNF, amíg a Honvéd ott játszik. Jövő héten különösen (Honvéd - Karcag on Monday Night Football).Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.Te tuti valami időutazó vagy.
iktriad
KeyG
Kivéve 2 hét múlva (Jags - Chiefs - és biztos nem lesz rosszabb a mérlegünk a meccs előtt, mint a KáCének). 😀
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Utána se. 😉Nekem az NB II az MNF, amíg a Honvéd ott játszik. Jövő héten különösen (Honvéd - Karcag on Monday Night Football).Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.Te tuti valami időutazó vagy.
iktriad
KeyG
iktriad
5 hónapja
Megy a nemzetközi sajtál a győztesekkel, de a kommentátorok már kicsekkoltak. Mondjuk spanyol meg francia nyelven értő vlsz kevesebb van mint angolul tudó.
5 hónapja
Nekem az NB II az MNF, amíg a Honvéd ott játszik. Jövő héten különösen (Honvéd - Karcag on Monday Night Football).Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.Te tuti valami időutazó vagy.
iktriad
KeyG
5 hónapja
Minő meglepő, megint csak az agyzsibbasztó media hype nyomatta ezt.nekem ez kicsit olyan mint a vinícius hírekElvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.Pénzért kértek fel posztolni embereket a gáláról, erről én már semmit sem hiszek el.
Ő az aranylabdás.
KeyG
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
5 hónapja
na az uveglabu halatlan senkihazi megnyerte.Februárban behívtam ezt, és mondták a Barcasok, hogy az a baj látják, és irgalmatlan agyfaszt fognak kapni.
amugy jogosan.
Kenny
Poloska vagyok.
5 hónapja
A fél PSG jelölve lett az Aranylabdára. Ők meg éppen kikaptak az OMtől xD
5 hónapja
na az uveglabu halatlan senkihazi megnyerte.Inkább mint az kis taknyos ficsúr
amugy jogosan.
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Dembelé át Aranylasztis
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
na az uveglabu halatlan senkihazi megnyerte. amugy jogosan.
5 hónapja
„Visszautasítottam csapatokat a Premier League-ből és a Bundesligából is, de Olaszországból sosem jött ajánlat. Sőt, pénzt kértek azért, hogy edzőként dolgozhassak” "Magyarország visszaadta a méltóságomat, ma már szinte én is magyarnak érzem magam. A nyelv nehéz, egy-két kifejezést ismerek, de alapvetően spanyolul és angolul beszélek a játékosokkal”
"Több tucat játékos debütálásához járultam hozzá. Hatalmas munkát végzünk a tehetségek felkutatásában. Mindenki ismeri Szoboszlai Dominiket és Kerkez Milost, de az igazi siker az, hogy sikerült felépíteni Varga Barnabást, aki a negyedosztályban játszott, és egy gyárban dolgozott. "
„Remek a kapcsolatom Orbán Viktorral. Időnként találkozunk, néha pedig ír nekem, hogy megtudja, mi lesz az összeállítás, vagy azt, melyik játékosokat fogom behívni a keretbe. De mindenben teljes szabadságom van. A legutóbbi Európa-bajnokság után sértéseket kaptam a közösségi médiában, fenyegettek engem és a családomat, de nem érdekel. Hálás vagyok Magyarországnak, mert megmentette az életemet. És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell”
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD
5 hónapja
Átadjuk ezt, és nyerjük a kupát.Egye fene, maradhat így.Legyen inkább fordítva a sorrend.
Mindenki nyeri a hazai derbyt, és zsa NB1.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Én fogom átvenni ifjabb Hernádi Zsoltitól.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Egye fene, maradhat így.Legyen inkább fordítva a sorrend.
zacknorb
5 hónapja

Egye fene, maradhat így.
Poloska vagyok.
5 hónapja
papíron lehet 😊Az valszeg nem lesz 4-3Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.Te tuti valami időutazó vagy.
iktriad
KeyG
zacknorb
meg is teszem 2000 euróval 😀