Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én speciel a 49ers elleni győzelemre utaltam, akkor mindegy mi a KC elleni meccs eredménye, nem tud rosszabb lenni a mérlegünk.
Őszentsége Sobri Jóska
Az se lenne rossz, de otthon, prime time megverni a KáCét még szebb lenne.
5 hónapja
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.
Ő az aranylabdás.
Visszatért a korszak ami Uefalonaként volt csúfolva.
KeyG
és hány törpe?
deyell
Valójában 40, csak féllel számoltak

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
5 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 700 — "Montoya por favor!"
Madueke két hónap out. Eddig csak minden PL meccsen megsérült valaki, szóval amúgy semmi hírértéke már nincs ennek 😀 Ha ez így folytatódik, egy hónap múlva megint a takarítók meg az ügyvédek közül fogunk válogatni a kispadra.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 409 — Sworn to the Dark
Ő az aranylabdás.
KeyG
és hány törpe?

built for this shit

5 hónapja
Blevi 9 007 — Lions & Cowboys fan
Ő az aranylabdás.
KeyG
Nem tert vissza? 😕
Ahogy a hisztis kislanykent viselkedo Florentino Perez sem 😀
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 758 — Whoops, looks like something went wrong.
Ő az aranylabdás.
KeyG
Pénzért kértek fel posztolni embereket a gáláról, erről én már semmit sem hiszek el.
Ráadásul minden szarrá van narrálva ki-ki saját ízlése szerint.
Bár amúgyis nagy ívben leszarom.
zacknorb
nekem ez kicsit olyan mint a vinícius hírek
aztán majd jön a hiszti megint
Negritis, a vajda
Minő meglepő, megint csak az agyzsibbasztó media hype nyomatta ezt.
Ami azért kettős, mert a media emberei döntik el ezt a díjat.
zacknorb
Mondjuk ugyanez a spanyol media, aki terjeszteni kezdte a Yamal-hireket, tavaly ugyanigy a semmibol jott azzal, hogy nem Vinicius fog nyerni, es fejen talalta a szoget. Ugyhogy igazabol megsem jarnak mindig messze a valosagtol.

Csak azt nem tudom, most mi alapjan kezdtek ezeket nyomni, mert tavaly a Real-ellenes spanyol portalok kezdtek el tudatosan terjeszteni, hogy odaszurjanak ezzel is a Realnak, viszont most meg a Barcahoz kozeli portalok is nyomtak a Yamal-sztorit, kvazi tokon love sajat magukat es szeretett klubjukat. Igazabol a sajat aknajukra leptek ra a tavalyi utan.

5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 333 — Saturday Night Lights
Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell”
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD

Ez az interjú lehetne a Fidesz választási kampányának zászlajára tűzve.

Fúúú gecc... én már bele sem megyek inkább 😀😀😀D zseniális az egész. Remélem a narancsosokkal együtt dobbantasz.
JC6 (Mr. Miele)
es akkor elkepzelem, hogy Maresca, Lucho meg Chivu menekul az ejszakaban.
csebi
Neki még Nego elől kell.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 789 — The Mathematician
Ő az aranylabdás.
KeyG
Pénzért kértek fel posztolni embereket a gáláról, erről én már semmit sem hiszek el.
zacknorb
Negritis, a vajda
zacknorb
Most akkor az uefalona elmaradt?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 829 — Lucas Scott
Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell”
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD

Fúúú gecc... én már bele sem megyek inkább 😀😀😀D zseniális az egész. Remélem a narancsosokkal együtt dobbantasz.
JC6 (Mr. Miele)
es akkor elkepzelem, hogy Maresca, Lucho meg Chivu menekul az ejszakaban.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 275 — #NoStress
Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.
iktriad
Te tuti valami időutazó vagy.
Az MNF-re az ilyen halandóknak mint én 4 órát várni kell.
KeyG
Nekem az NB II az MNF, amíg a Honvéd ott játszik. Jövő héten különösen (Honvéd - Karcag on Monday Night Football).

Kivéve 2 hét múlva (Jags - Chiefs - és biztos nem lesz rosszabb a mérlegünk a meccs előtt, mint a KáCének). 😀
iktriad
Utána se. 😉
Őszentsége Sobri Jóska
Adnám, ha el tudnánk végre kapni őket. Coen még veretlen hazai pályán, mint HC. 😀
iktriad
Én speciel a 49ers elleni győzelemre utaltam, akkor mindegy mi a KC elleni meccs eredménye, nem tud rosszabb lenni a mérlegünk.

5 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.
iktriad
KeyG
Nekem az NB II az MNF, amíg a Honvéd ott játszik. Jövő héten különösen (Honvéd - Karcag on Monday Night Football).

Kivéve 2 hét múlva (Jags - Chiefs - és biztos nem lesz rosszabb a mérlegünk a meccs előtt, mint a KáCének). 😀
iktriad
Utána se. 😉
Őszentsége Sobri Jóska
Adnám, ha el tudnánk végre kapni őket. Coen még veretlen hazai pályán, mint HC. 😀
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 275 — #NoStress
iktriad
KeyG

iktriad
Utána se. 😉

5 hónapja
ozibozi New York Giants 21 033
Megy a nemzetközi sajtál a győztesekkel, de a kommentátorok már kicsekkoltak. Mondjuk spanyol meg francia nyelven értő vlsz kevesebb van mint angolul tudó.
5 hónapja
iktriad
KeyG

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 938 — Kinek mit intézett a kormánya
Ő az aranylabdás.
KeyG
zacknorb
Negritis, a vajda

Poloska vagyok.
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 938 — Kinek mit intézett a kormánya
na az uveglabu halatlan senkihazi megnyerte.

amugy jogosan.
Kenny
Februárban behívtam ezt, és mondták a Barcasok, hogy az a baj látják, és irgalmatlan agyfaszt fognak kapni.

Poloska vagyok.
5 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 159 — LIGHTS OUT!
A fél PSG jelölve lett az Aranylabdára. Ők meg éppen kikaptak az OMtől xD

5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 693 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

amugy jogosan.
Kenny
Inkább mint az kis taknyos ficsúr

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 693 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Dembelé át Aranylasztis

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 532 — Omar's Coming Yo!

amugy jogosan.

5 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 963
Visszautasítottam csapatokat a Premier League-ből és a Bundesligából is, de Olaszországból sosem jött ajánlat. Sőt, pénzt kértek azért, hogy edzőként dolgozhassak”

"Magyarország visszaadta a méltóságomat, ma már szinte én is magyarnak érzem magam. A nyelv nehéz, egy-két kifejezést ismerek, de alapvetően spanyolul és angolul beszélek a játékosokkal”

"Több tucat játékos debütálásához járultam hozzá. Hatalmas munkát végzünk a tehetségek felkutatásában. Mindenki ismeri Szoboszlai Dominiket és Kerkez Milost, de az igazi siker az, hogy sikerült felépíteni Varga Barnabást, aki a negyedosztályban játszott, és egy gyárban dolgozott. "

„Remek a kapcsolatom Orbán Viktorral. Időnként találkozunk, néha pedig ír nekem, hogy megtudja, mi lesz az összeállítás, vagy azt, melyik játékosokat fogom behívni a keretbe. De mindenben teljes szabadságom van. A legutóbbi Európa-bajnokság után sértéseket kaptam a közösségi médiában, fenyegettek engem és a családomat, de nem érdekel. Hálás vagyok Magyarországnak, mert megmentette az életemet. És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell”
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD

5 hónapja
Egye fene, maradhat így.
Mindenki nyeri a hazai derbyt, és zsa NB1.
zacknorb
Legyen inkább fordítva a sorrend.
nagylaza, főpohárnok
Átadjuk ezt, és nyerjük a kupát.
Én fogom átvenni ifjabb Hernádi Zsoltitól.

Poloska vagyok.
5 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 374 — beers & Packers
Egye fene, maradhat így.
zacknorb
Legyen inkább fordítva a sorrend.
5 hónapja

Egye fene, maradhat így.

Poloska vagyok.
5 hónapja
NB2 New England Patriots 28 241 — nabege2@yahoo.com
iktriad
KeyG
Az valszeg nem lesz 4-3
zacknorb
papíron lehet 😊
meg is teszem 2000 euróval 😀