Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Zombori v Bozsik volt az aki azt mondta h a két golos vezetés a legveszélyesebb előny?1-3-nál támad a Pool 😀😀😀 jó nézni 😊hokiban a kétgólos előny a legveszélyesebb, és hát az elmúlt hetek játékát látva szerintem a szakmai stáb erre rá fog rántani
Heisman
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
1-3-nál támad a Pool 😀😀😀 jó nézni 😊hokiban a kétgólos előny a legveszélyesebb, és hát az elmúlt hetek játékát látva szerintem a szakmai stáb erre rá fog rántani
Heisman
több mint 5 éve
1-3-nál támad a Pool 😀😀😀 jó nézni 😊a busz nem
Heisman
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
1-3-nál támad a Pool 😀😀😀 jó nézni 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Felall 5 vedovel a Pool ellen ugy, h amugy a legjobb vedot az csapatbol a padon hagyja. Ennek teljesen elment az esze.El! De nem most....
Duff
több mint 5 éve
Felall 5 vedovel a Pool ellen ugy, h amugy a legjobb vedot az csapatbol a padon hagyja. Ennek teljesen elment az esze.
több mint 5 éve
Pf ennyi amatőrt, ipari hulladék ez a szint a Tham védelmében
több mint 5 éve
szép volt Mou
több mint 5 éve
azt megértem, hogy kéz miatt nem adják meg, no de ha Dier kezezett előbb, akkor nem nekünk kellett volna szabival jönni félpályáról? köszben másik kezezés 😊
több mint 5 éve
Mou mi a f@szt akar egy ilyen védelemmel? Komolyan nem értem...
több mint 5 éve
Kéz
több mint 5 éve
A Spurs védelem a csatárok álma.a Thiago ellenit láttad? szó szerint megállt a csávó előtt becsúszásnál, Hojbjerg meg ment előre, mint a USN vadászgépek leszálláskor a kiengedett elkapóhoroggal
A Pool védők azonnal odabasznak, amint veszély lenne...ezzel szemben Salah-ék mellett csak szép nyugodtan állnak a védők.
tehát kaptunk két sárgát, ami közül egyik sem ért lapot. értem.😀 😀 😀
slowmotion
Ne már
Klaci79
Phillips se talált lábat, csípő-csípő ütközés volt, ennél nagyobbra se adnak lapot. látványos volt, azt adom. de ennél súlyosabbat sem szoktak lappal honorálni.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
A Spurs védelem a csatárok álma. A Pool védők azonnal odabasznak, amint veszély lenne...ezzel szemben Salah-ék mellett csak szép nyugodtan állnak a védők.
tehát kaptunk két sárgát, ami közül egyik sem ért lapot. értem.😀 😀 😀
slowmotion
Ne már
több mint 5 éve
tehát kaptunk két sárgát, ami közül egyik sem ért lapot. értem.
több mint 5 éve
Hát ez a Pool 1az1-ben a leeresztett Dortmund. Szerintetetek mi az az eredmény ebben vagy a következő szezonban amikor elgondolkoznak Klopp menesztésén? Nem biztos hogy van ilyen és simán lehet visszaút csak elméleti a kérdés.Kiesés a PLbol
FLZOLI

Liverpool Fc
több mint 5 éve
gyors szépítésde ezt még küldeném műringyónak
több mint 5 éve
KlasszikSpurs 😊kapuslúzerség.
ozibozi
több mint 5 éve
Tudtam, hogy nem kellene néznem szívesen Pool 😉
több mint 5 éve
Klasszik kapus lúzerség.
több mint 5 éve
ősszel a man u és a spurs már kiesetta man city épp hogy bl-be
a pool meg simán bajnok lesz
most mi vagyunk gödörbe, meglepne ha nem érnénk oda a dobogóra a végén
több mint 5 éve
Továbbra is vicc ez a Spurs...ilyen védőket 😀
több mint 5 éve
Hát ez a Pool 1az1-ben a leeresztett Dortmund. Szerintetetek mi az az eredmény ebben vagy a következő szezonban amikor elgondolkoznak Klopp menesztésén? Nem biztos hogy van ilyen és simán lehet visszaút csak elméleti a kérdés.Nem lesz kupa hely.
FLZOLI
Na de gólt rúgtak !
több mint 5 éve
Hát ez a Pool 1az1-ben a leeresztett Dortmund. Szerintetetek mi az az eredmény ebben vagy a következő szezonban amikor elgondolkoznak Klopp menesztésén? Nem biztos hogy van ilyen és simán lehet visszaút csak elméleti a kérdés.Legfeljebb úgy járnak mint mi DPvel az Eaglesnél...
FLZOLI
több mint 5 éve
Hát ez a Pool 1az1-ben a leeresztett Dortmund. Szerintetetek mi az az eredmény ebben vagy a következő szezonban amikor elgondolkoznak Klopp menesztésén? Nem biztos hogy van ilyen és simán lehet visszaút csak elméleti a kérdés.