Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Bencsics Márk elemzésért nem menne a szomszédba:Sanyi bácsi ha ezt most olvasná...Jah, ő már csak ilyen, de nézhető, szórakoztató és szerethető a foci is meg a csapat is 😊Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
Mondjuk amíg a mezőny második fele ellen hozzuk szépen a meccseket nincs baj. Aztán jövőre lehet gálázni 😀
warr_b
ozibozi
warr_b
Mikey
youtu.be/cR6rT56S3Ns
több mint 5 éve
miért, szerinted nincs fent fórumon?Sanyi bácsi ha ezt most olvasná...Jah, ő már csak ilyen, de nézhető, szórakoztató és szerethető a foci is meg a csapat is 😊Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
Mondjuk amíg a mezőny második fele ellen hozzuk szépen a meccseket nincs baj. Aztán jövőre lehet gálázni 😀
warr_b
ozibozi
warr_b
Mikey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Sanyi bácsi ha ezt most olvasná...Jah, ő már csak ilyen, de nézhető, szórakoztató és szerethető a foci is meg a csapat is 😊Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
warr_b
ozibozi
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Rangers ma is nyert a Celtic ellen, innen szinte lehetetlen hogy ne nyerjék meg a ligát.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Jah, ő már csak ilyen, de nézhető, szórakoztató és szerethető a foci is meg a csapat is 😊Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
warr_b
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
warr_b
több mint 5 éve
Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat. Mondjuk amíg a mezőny második fele ellen hozzuk szépen a meccseket nincs baj. Aztán jövőre lehet gálázni 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Egy újabb tipikus sötét ügy. A felcsuti paradicsomból.Havi 30.000 euróért a harmadosztályba.
foci.444.hu/2021/01/02/vagyonokert-focizik-a-felcsut-nb-iii-as-tartalekcsapataban-az-alban-csodaszelso
több mint 5 éve
szerintem nyolc. abból lett tíz, amikor a kapafoga _véletlenül_ beleakadt Ivanovic vállába.Ha jól rémlik anno a Suarez - Evra ügyben is ez a szó hangzott el. Akkor is védekezett azzal Lajos, hogy náluk ez a szó nem sértő.Szeretem, amikor mások jobban tudják mi bánt valakit, mint az illető saját maga.valami koszi negrito...de egy haverjanak es ez allitolag naluk nem serto sot, nagyon is kedves.ez a cavanis fiszfasz ugy.Mit írt?
bakker nem tudta, hogy ez a szo itt rasszista, de azonnal torolte.
bakker erre megbuntetik!
teny lehetett volna korultekintobb, de ha olyan rasszista lenne mar kiderult volna. palermo es foleg psg sem a MIEP csapata.
😀
YoungZeeZee
Mikey
YoungZeeZee
Mikey
Abból az ügyből talán 10 vagy 14 meccs körüli eltiltás lett.
alatriste
több mint 5 éve
Ha jól rémlik anno a Suarez - Evra ügyben is ez a szó hangzott el. Akkor is védekezett azzal Lajos, hogy náluk ez a szó nem sértő.Szeretem, amikor mások jobban tudják mi bánt valakit, mint az illető saját maga.valami koszi negrito...de egy haverjanak es ez allitolag naluk nem serto sot, nagyon is kedves.ez a cavanis fiszfasz ugy.Mit írt?
bakker erre megbuntetik!
teny lehetett volna korultekintobb, de ha olyan rasszista lenne mar kiderult volna. palermo es foleg psg sem a MIEP csapata.
😀
YoungZeeZee
Mikey
YoungZeeZee
Mikey
Abból az ügyből talán 10 vagy 14 meccs körüli eltiltás lett.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
“ Kyle Walker Londonban tartott bulit ahol 19, Premier Leagueben játszó játékos is részt vett.Akkor ez a valódi ok amiért elhalasztják a holnapi Burnley-Fulham meccset is. Nájsz.
A 19-ből 11-en megfertőződtek, és ez volt a fő ok, ami miatt elhalasztották a Tottenham-Fulham meccset.
Ez a 4. alkalom, hogy Walker megsérti a Covidra vonatkozó biztonsági előírásokat, és kérik, hogy a játékjogát a szezon végéig függesszék fel.
A bulin egyébként Jadon Sancho is részt vett, aki magánrepülőjével érkezett.”
Hogy ebből mi is a legit azt nem tudom de mindenesetre a wonderlic tesztje valahol a 0-1 között lehet. ☠️
Coolearie
Remélem úgy függesztik fel a játékjogát, hogy fizetés nélkül is marad a szezon végéig. Nem mintha attól csődbe menne, de akkor talán leesne neki hogy idióta barom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
“ Kyle Walker Londonban tartott bulit ahol 19, Premier Leagueben játszó játékos is részt vett.A 19-ből 11-en megfertőződtek, és ez volt a fő ok, ami miatt elhalasztották a Tottenham-Fulham meccset.
Ez a 4. alkalom, hogy Walker megsérti a Covidra vonatkozó biztonsági előírásokat, és kérik, hogy a játékjogát a szezon végéig függesszék fel.
A bulin egyébként Jadon Sancho is részt vett, aki magánrepülőjével érkezett.”
Hogy ebből mi is a legit azt nem tudom de mindenesetre a wonderlic tesztje valahol a 0-1 között lehet. ☠️
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 615
Rangers meze 2Rule?😀
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 615
Ito, a kedvencem mikor a piacon orditottak mindig h eurito EURITO😂Főleg hogy az -ito alapból neveknél általában egy kedves kicsinyító képző, mint pl László helyett Lacika.valami koszi negrito...de egy haverjanak es ez allitolag naluk nem serto sot, nagyon is kedves.ez a cavanis fiszfasz ugy.Mit írt?
bakker erre megbuntetik!
😀
YoungZeeZee
Mikey
YoungZeeZee
Heisman
több mint 5 éve
Az NB1 egy golden parachute. Ha külföldön megégsz, már kiöregedtél, stb., itthon mindig várhat egy milliókat kínáló állás. Ráadásul a magyar futballközeg annyira hozzászokott a sikertelenséghez, hogy már egy Pisont-féle alakra is "legendaként" hivatkoznak, szóval a biztos egzisztencia mellet a tekintély és a szeretet is adott.Természetesen mindezt akkor, ha nem szarsz az asztal közepére, nem kritizálod túl sokat és túl hevesen a hazai posványt. A bundáról meg pláne soha nem beszélsz.
Vass Ádám története egy jó példa, de nyilván van sok más is.
youtu.be/yd5BmESsEIA?t=3387
több mint 5 éve
Nincs ambíció bennük az egy dolog, de hazajöjjenek a posványba az még aljább szint. Nyilván simán lehet, hogy nem vállalják a HC poszt miatti stresszt (Dárdai) vagy csak simán tudják magukról hogy jobban szeretnek a háttérben dolgozni (Lőw).Low zsolt is dardai szinten nyilatkozik...a csalad az elso stb..ami itt is emberileg ok de sportszalmailag nulla.ha legnagyobb neveink is inkabb a kenyelmet valasztjak..Biztos neki is végső soron találnak majd itthon egy nyugdíjas állást nem sokára a szövetségben. Nagyon kar mert éppen bennük bíztam h csinálnak esetleg egy Parcells fele coaching treet is h magyar fiatal edzoket vesznek szarnyaik alá. De hat jobb a kényelem mindkettőnek.
YoungZeeZee
csebi
Az már a honi nyomort tükrözi, hogy mégis mekkora hőstörténetet és megváltó mítoszt tud kreálni egyes játékosok vagy edzők köré, hogy aztán csúcsra porgessek a hype vonatot mert tudják, hogy a magyar proli neplelek csak 2 állapotban működik jól: ha valakit nagyon kell utálni vagy nagyon kell szeretni.
több mint 5 éve
Mintha nektek lenne gusztusotok ebben a fostengerben úszni.Low zsolt is dardai szinten nyilatkozik...a csalad az elso stb..ami itt is emberileg ok de sportszalmailag nulla.ha legnagyobb neveink is inkabb a kenyelmet valasztjak..Biztos neki is végső soron találnak majd itthon egy nyugdíjas állást nem sokára a szövetségben. Nagyon kar mert éppen bennük bíztam h csinálnak esetleg egy Parcells fele coaching treet is h magyar fiatal edzoket vesznek szarnyaik alá. De hat jobb a kényelem mindkettőnek.
YoungZeeZee
csebi
több mint 5 éve
Nincs azzal baj ha hazajönnek és a szövetségben vállalnak felelős pozíciót. Edzőképzés/utánpótlás nevelés.Low zsolt is dardai szinten nyilatkozik...a csalad az elso stb..ami itt is emberileg ok de sportszalmailag nulla.ha legnagyobb neveink is inkabb a kenyelmet valasztjak..Biztos neki is végső soron találnak majd itthon egy nyugdíjas állást nem sokára a szövetségben. Nagyon kar mert éppen bennük bíztam h csinálnak esetleg egy Parcells fele coaching treet is h magyar fiatal edzoket vesznek szarnyaik alá. De hat jobb a kényelem mindkettőnek.
YoungZeeZee
csebi
Csak hát a Dárdai féle tanulmányt is lesöpörték az asztalról..
több mint 5 éve
Low zsolt is dardai szinten nyilatkozik...a csalad az elso stb..ami itt is emberileg ok de sportszalmailag nulla.ha legnagyobb neveink is inkabb a kenyelmet valasztjak..Biztos neki is végső soron találnak majd itthon egy nyugdíjas állást nem sokára a szövetségben. Nagyon kar mert éppen bennük bíztam h csinálnak esetleg egy Parcells fele coaching treet is h magyar fiatal edzoket vesznek szarnyaik alá. De hat jobb a kényelem mindkettőnek.
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 615
Low zsolt is dardai szinten nyilatkozik...a csalad az elso stb..ami itt is emberileg ok de sportszalmailag nulla.ha legnagyobb neveink is inkabb a kenyelmet valasztjak..
több mint 5 éve
Pedig nagy császárnak indul Jese az első szezonja erős lett. Csak hat a cikk alapján mindenki rájött mi lehet a gond.index.hu/sport/2021/01/01/o_volt_az_uj_maradona_-_ma_senkinek_se_kell/Respekt aki ezt igy osszeszedte es ketlem h az index iroja tette.
zseniális olvasmány
Negritis
Amugy latszik h kieesnek dolgok ahogy oregszem...erre a sracra nem is emlekszem😂
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 615
index.hu/sport/2021/01/01/o_volt_az_uj_maradona_-_ma_senkinek_se_kell/Respekt aki ezt igy osszeszedte es ketlem h az index iroja tette.
zseniális olvasmány
Negritis
Amugy latszik h kieesnek dolgok ahogy oregszem...erre a sracra nem is emlekszem😂
több mint 5 éve
index.hu/sport/2021/01/01/o_volt_az_uj_maradona_-_ma_senkinek_se_kell/zseniális olvasmány
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!