Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Szóval Boris lelép az MTK-tól ahol összerakott egy jól kinéző, jó focit játszó csapatot, hogy elmenjen a Vasasba 😀Tavaly is mondtam, hogy nincs még egy olyan sportág a világ akármelyik országában, ahol az első osztály gólkirálya elmegy a másodosztályba.
Na pont, az ilyenek miatt nem lehet komolyan venni a magyar focit.
Kenny
több mint 5 éve
Szóval Boris lelép az MTK-tól ahol összerakott egy jól kinéző, jó focit játszó csapatot, hogy elmenjen a Vasasba 😀és mi lesz a bajnok edző Schindlerrel? már a bajnoki cím sem elég ahhoz, hogy továbbvigye a csapatot? nem is csoda, hogy itt jár a vasas.
Na pont, az ilyenek miatt nem lehet komolyan venni a magyar focit.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Szóval Boris lelép az MTK-tól ahol összerakott egy jól kinéző, jó focit játszó csapatot, hogy elmenjen a Vasasba 😀Na pont, az ilyenek miatt nem lehet komolyan venni a magyar focit.
több mint 5 éve
Cavani összehozott egy Puskás-díj jelölt gólt, persze a szépségéhez a gólpassz is sokat hozzátett.Csak az a helyzet, hogy Bruno nem ért sztem hozzá (több lassítás után...), akkor meg de Gea adta a gólpasszt, viszont úgy meg les volt 🙈🙄
Kampman
A gól viszont gyönyörű és okos volt!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
Cavani összehozott egy Puskás-díj jelölt gólt, persze a szépségéhez a gólpassz is sokat hozzátett.
több mint 5 éve
cselszi és a racionális gazdaságpolitika, ugyan már 😀azért egy Werner igazolás után egy Kane elég odavágna ... racionális gazdaságpolitika ...Igen, valszeg a Chelsea is jól járna vele és illene is oda. Azzal inkább az a baj, hogy behánynék, ha meglátnám Kane-t Chelsea mezben. 😀Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.Mondjuk abba bele se merek gondolni hogy mennyi lett volna a Chelsea-Real ha Werner helyén Kane játszott volna 😀 Ott járna a legjobban vele a csapat és ő is. Cityhez szerintem se dobna sokat, és nem azért mert kane szar, hanem mert annyira fullon vannak már így is. Talán a MU lehet még opció.
- Guardiola 4-6-0 felállásába, és alapvetően a játékstílusába szerintem egyáltalán nem illik.
- Chelsea elvileg Haalandot szeretné.
- MU most hosszabbított Cavanival és még ott van Martial is, de szerintem neki lefőtt a kávé.
- Poolba tökéletesen illene, de ők szeirntem nem tudnak kicsengetni 100+ millát.
Duff
eaglesmcnabb
Meg azért megvárnám, hogy mi lesz a szezon vége. Ha jövőre a Chelsea az EL-ben fog vitézkedni, akkor szerintem nincs rá esélyük.
Duff
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
azért egy Werner igazolás után egy Kane elég odavágna ... racionális gazdaságpolitika ...Igen, valszeg a Chelsea is jól járna vele és illene is oda. Azzal inkább az a baj, hogy behánynék, ha meglátnám Kane-t Chelsea mezben. 😀Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.Mondjuk abba bele se merek gondolni hogy mennyi lett volna a Chelsea-Real ha Werner helyén Kane játszott volna 😀 Ott járna a legjobban vele a csapat és ő is. Cityhez szerintem se dobna sokat, és nem azért mert kane szar, hanem mert annyira fullon vannak már így is. Talán a MU lehet még opció.
- Guardiola 4-6-0 felállásába, és alapvetően a játékstílusába szerintem egyáltalán nem illik.
- MU most hosszabbított Cavanival és még ott van Martial is, de szerintem neki lefőtt a kávé.
- Poolba tökéletesen illene, de ők szeirntem nem tudnak kicsengetni 100+ millát.
Duff
eaglesmcnabb
Meg azért megvárnám, hogy mi lesz a szezon vége. Ha jövőre a Chelsea az EL-ben fog vitézkedni, akkor szerintem nincs rá esélyük.
Duff
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A szlovák 2. ligából a múlt szombaton, szinte csodával határos módon feljutott az 1. ligába a Liptószentmiklós (Liptovský Mikuláš), ráadásul története során első alkalommal.S ami még érdekesebb, hogy a csapatban egy csomó játékos félamatőr, mert a foci mellett dolgoznak is! A klubban a játékosok átlagban 50 - 900 euró között keresnek (ez nem vicc).
A város már harmadik éve ún. költségvetési provizórium alatt gazdálkodik, ezért a fociklubnak az ígért 150ezer eurós támogatás helyett csak 55ezer eurót tudott az idei szezonban nyújtani. De így is megnyerték a bajnokságot és kiharcolták a feljutást.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kane Angliában TOP3 játékos, pláne értelmes középpályával mögötte. Mivel egyik top angol csapatban sem rohangál most ilyen elől így bármelyik csapatba beférne és megérné a pénzt.Szerintem az MU-ba megy majd.
100 milliót a Pool nem fog fizetni. A Cselszy így is telített az elől lévő posztokon hogy egy instant kezdő bekeruljon akit mindig nyomatni kell majd az ára miatt. A Cityben főnyeremény lenne egy ilyen befejező, de az edzőfejedelem majd megoldja okosba 6 törpével. +kell a pénz a 60 milliós védőkre a padra is.
több mint 5 éve
Na végre Kane is szeretne kupákat nyerni, jó látni 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Igen, valszeg a Chelsea is jól járna vele és illene is oda. Azzal inkább az a baj, hogy behánynék, ha meglátnám Kane-t Chelsea mezben. 😀Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.Mondjuk abba bele se merek gondolni hogy mennyi lett volna a Chelsea-Real ha Werner helyén Kane játszott volna 😀 Ott járna a legjobban vele a csapat és ő is. Cityhez szerintem se dobna sokat, és nem azért mert kane szar, hanem mert annyira fullon vannak már így is. Talán a MU lehet még opció.
Duff
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.Mondjuk abba bele se merek gondolni hogy mennyi lett volna a Chelsea-Real ha Werner helyén Kane játszott volna 😀 Ott járna a legjobban vele a csapat és ő is. Cityhez szerintem se dobna sokat, és nem azért mert kane szar, hanem mert annyira fullon vannak már így is. Talán a MU lehet még opció.
Duff
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
túl sérülékeny és nem vagyok meggyőzve hogy passzolna klopphozMondjuk ezt amúgy nem is értem. Finoman szólva sem járnának szarul.Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.sőt nem is akarják.
...
Duff
slowmotion
Duff
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mondjuk ezt amúgy nem is értem. Finoman szólva sem járnának szarul.Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.sőt nem is akarják.
...
Duff
slowmotion
több mint 5 éve
Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.sőt nem is akarják. bár lehet, hogy akkor végre elkezdenénk megkapni a tizenegyeseket visszamenőleg is.
...
Duff
több mint 5 éve
Kane offolni szeretné nyáron a Spurst, de maradna Angliában. Hát erre kíváncsi leszek.- Guardiola 4-6-0 felállásába, és alapvetően a játékstílusába szerintem egyáltalán nem illik.
több mint 5 éve
ja. vmeik sorsdöntő BL meccs előtt beugrott az edzőközpontba és közölte Hummelssel, Müllerrel, hogy amíg ő kapitány addig ők nem lesznek válogatottak. asszem Pool elleni visszavágó volt, jól feltüzelte a fiúkat ...Müller visszatér a nationalelfbeeddig Löw miatt nem volt?
csebi
slowmotion
több mint 5 éve
Müller visszatér a nationalelfbeeddig Löw miatt nem volt?
csebi
több mint 5 éve
Müller visszatér a nationalelfbe
több mint 5 éve
Irtam 1.5 hete h meg csunyan pofara eshetunk, FA kupa meg BL gyozelem helyett 5.hely es jovore EL.Ha mi vernenk holnap a Leicestert, a Pool meg szerdan a Burnleyt, akkor utolso forduloban is csak a golkulonbseg fog donteni 😀vagy a chelsea legyen 5. és nyerjen BL-t 😀
Jelenleg Pool es Leicester is +21ben vannak, de a tobb gol miatt elonyben a Leicester.
Ha azonban ugy alakul a 37.fordulo ahogy fent irtam, akkor min 2vel jobb golarannyal inditana a Pool az utolso fordulot.
Remelem igy lesz, mert akkor nekunk meglenne a BL es lenne egy kva jo kis utolso fordulo 😀
A Ligue1 tabella alja ami igazan kemeny, 6 csapat 3 ponton belul, a 6bol 1 fog csak kiesni 😀
Borbinho
Negritis
2012ben ugy mentunk a BL dontore, h azon mult lesz-e BL indulas kovi szezonban.
Erre iden is van esely 😀
Raadasul 2012ben behuztuk az FA kupat is a BL melle... 😀 el tudtam vna viselni ha legyakjuk az Arsenalt mult heten.
Az az L sztem egy hatalmas (es ami meg fontosabb, egy kevesbe vart) extra nyomast rakott a csapatra, ami mar a szombati kupadonton is latszott.
Ha nem lesz BL jovore akk kizart h el tudnank hozni Haalandot...(mondjuk amugy se latok ra sok eselyt, pedig egy top csatar kelleni fog).
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
nem-nem, a Wenger-kupa a negyedik helyet jelenti. a bajnoksághoz köze nincs a csapatoknak, de a BL-indulás megvan.Az szombaton voltUgye mekkora harc megy az Arsene-kupáértHa mi vernenk holnap a Leicestert, a Pool meg szerdan a Burnleyt, akkor utolso forduloban is csak a golkulonbseg fog donteni 😀vagy a chelsea legyen 5. és nyerjen BL-t 😀
Jelenleg Pool es Leicester is +21ben vannak, de a tobb gol miatt elonyben a Leicester.
Ha azonban ugy alakul a 37.fordulo ahogy fent irtam, akkor min 2vel jobb golarannyal inditana a Pool az utolso fordulot.
Remelem igy lesz, mert akkor nekunk meglenne a BL es lenne egy kva jo kis utolso fordulo 😀
A Ligue1 tabella alja ami igazan kemeny, 6 csapat 3 ponton belul, a 6bol 1 fog csak kiesni 😀
Borbinho
Negritis
Heisman
Kampman
több mint 5 éve
ezt csak most olvasom, hát ez hatalmas. foci.444.hu/2021/05/16/az-edzokent-eltiltott-bozsik-peter-59-evesen-frissen-igazolt-jatekoskent-ult-le-a-kispadra
érthetetlen ez. nálunk vizilabdában az volt a szabály, hogy nem ülhetsz le a kispadra ha bmien minőségedben eltiltanak.
több mint 5 éve
telex.hu/zacc/2021/05/17/az-nb-ii-igazi-bajnoka-egy-ponttal-megelozte-a-bajnoknak-hitt-debrecent"A jelenlegi keret védekezésben nem elég harcos, támadásban meg kellenének azok a pluszok, hogy a helyzetekből gólok szülessenek, s többet kellene birtokolni a labdát is."
Én még mindig csak pislogok. Tudom volt róla szó tegnap de most fogtam fel…
Toca
Hát mindjárt lefordulok a székről. Vinnyogva röhögök.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Ha mi vernenk holnap a Leicestert, a Pool meg szerdan a Burnleyt, akkor utolso forduloban is csak a golkulonbseg fog donteni 😀Igen néztem már én is, hogy a Pool 12 pontja utcsó 4 meccsen még lehet kevés is lesz, ha Rodgersék az utcsóban nagy arányban győznek.
Borbinho
Ha X lesz vagy a Leicester behúzza a holnapit akkor HA mi két hasonló 95. perces Allison fejessel hozunk 6 pontot akkor tuti a helyünk, mert akkor a Chelsea ellen már biztos megvan a pontelőny is.
De ugye a Leicester utcsó furdulóban a Spursel játszik, az se könnyű meccs, mert ők meg az EL hely megtartásáért mennek, vagy nevezzük konferencia liga elkerülésnek mind1. 😀
Piszok izgalmas a vége az tuti! 😀

Liverpool Fc