Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
CuJo szép szólót tolt
Negritis
csak a befejezésbe csúszott kis hiba
slowmotion
az más kérdés

förtelmes teljesítmény volt amúgy, nem érdemeltünk pontot

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 649 — Cowboys fan
CuJo szép szólót tolt
Negritis
csak a befejezésbe csúszott kis hiba
több mint 5 éve
CuJo szép szólót tolt

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 591
Jaj de botrányos tizenegyes volt Salahtól.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nem biztos h Salah-ra bíznám a tiziket, de mind1

több mint 5 éve
látom a fulhamnél is nekiálltak fát vágni ...

több mint 5 éve
Annyira jó nézni, ahogy Curtis Jones szépen-lassan alapemberré válik. A következő Liverpool mezem majd amivel szülinapomra fogom meglepni magam tuti az ő nevével és számával lesz feliratozva.
Mikey
Neki én is nagyon örülök! De Jota 6-8 hét off. Ennek kevésbé 😕
alatriste
Tsimikas is ...
 www.liverpoolfc.com/news/first-team/419909-jurgen-klopp-s-diogo-jota-injury-update

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
Annyira tipikus 1x volt végre lehetőség Spurs meccset nézni akkor is elcsesszük... Meg addig mondta az khm komnentátor hogy mióta ne kaptunk gólt, tudtam, hogy berúgják.... Zahát csak 10 éve "nem kedvelem"mindig borsot tör a kedvenceim orra alábárhol játszik.... Negredo 2.0😕
több mint 5 éve
teljesen vakon van a bíró. a var-ozás vagy tizenegyes vagy kirúgás, erre szögletet ad (mondjuk eleve odáig el sem kellett volna jutni, de nem először basztunk volna rá mezőnyfaultra). a gól előtt teljesen nyilvánvaló lökés, semmi. Curtis sárgája dettó, még jó, hogy abból nem kaptunk gólt.
nincs átütőerő a csapatban, a passzok fele MB2-es szintű, úgy nem csoda, hogy szinte egyetlen épkézláb támadásunk sincs.
slowmotion
ilyen játék mellett felesleges bírózni

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 649 — Cowboys fan
teljesen vakon van a bíró. a var-ozás vagy tizenegyes vagy kirúgás, erre szögletet ad (mondjuk eleve odáig el sem kellett volna jutni, de nem először basztunk volna rá mezőnyfaultra). a gól előtt teljesen nyilvánvaló lökés, semmi. Curtis sárgája dettó, még jó, hogy abból nem kaptunk gólt.
nincs átütőerő a csapatban, a passzok fele MB2-es szintű, úgy nem csoda, hogy szinte egyetlen épkézláb támadásunk sincs.
több mint 5 éve
hát eddig nem sok közünk van a meccshez

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Klopp teljesen kivan, maximálisan megértem.
Mikey
Egyetértek.
Viszont a két kezes lökés miért nem fault? Ennek ellenére jogos az 1-0.
több mint 5 éve
Klopp teljesen kivan, maximálisan megértem.

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 514 — Lucas Scott
Ezt a dortmundot nem ertem...mindig balfaszkodnak it.😂
YoungZeeZee
ki is rúgták az edzőt
r.baggio
Asszem szezon végén is rezgett a léc h maradjon-e tovább amit akkor sem értettem és ezt sem értem. Jelenlegi Dortmund keret ennél nem jobb. Csunya az 1-5 de ennyire elég ez a keret

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 891 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Annyira jó nézni, ahogy Curtis Jones szépen-lassan alapemberré válik. A következő Liverpool mezem majd amivel szülinapomra fogom meglepni magam tuti az ő nevével és számával lesz feliratozva.
Mikey
Neki én is nagyon örülök! De Jota 6-8 hét off. Ennek kevésbé 😕

Liverpool Fc
több mint 5 éve

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 478
A két csapatban 16 magyar állampolgár már régen volt egyszerre a pályán és játszott a dobogóért a mennyeiben.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 343 — je suis poloska
Pinyő vs BognárGyuri az M4 sport+ csatornán.
Ennél nagyobb párharcot szvsz a mai MB1-ben nem lehetne összerakni.
Mekkora rangadó, micsoda gólok!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
YoungZeeZee
ki is rúgták az edzőt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Remélem most elhallgatnak megint gyorsan a zavarják el Zidane-t,nem edző ő hangok! #HalaMadrid
zavi27
A baj nem a rangadókkal van, hanem a töltelék meccsekkel.
Spanyol Juventus lett a csapat, amivel nem is lenne baj, ha a következő meccsen majd nem a Marcelo, Isco, Asensio... féle kóklerekkel oldalra kitesz majd nyomorék beadás a kapunak háttal álló Benzemának taktikával indulna neki elvenni a kedvét az egyszerű szurkolónak az életkedvét 😊

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 643 — Amerikai sportok rajongója
Remélem most elhallgatnak megint gyorsan a zavarják el Zidane-t,nem edző ő hangok! #HalaMadrid
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 615
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 514 — Lucas Scott
Alaba úgy néz ki h Real nyártól. Hol látjátok? Hol fog játszani ott, melyik poszton?
csebi
Ramos menni fog és az ő helyén.
Matthew99
Nem hinném, hogy elengedik, szerintem 2 évre simán aláír. Nélküle romokban a védelem általában. Alabának nem látnám értelmét
kapitnono
pedig elvileg karácsony előtt megegyeznek vele (már két tárgyaláson túl vannak)
középpálya: sztem nem véletlen, hogy senki sem játszatta ott Alabat, és inkább folyamatosan igazoltunk oda drágábban még akkor is mikor a bal hátvéd szerep vagy most már a középhátvéd pozi is meg lenne oldva. sztem nem annyira jó játékos ott, mint aminek képzeli magát.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 343 — je suis poloska
En a kozeppalyan elneznem siman alabat, amilyen szarok vagyunk ott, csak erositest jelentene.

Ennek a Baturinanak mi a toszt kéne csinalnia, hogy kezdjen stabilan? Akarmikor nezek fradit, beaall es lő egyet 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 597 — Bla, bla, bla
Alaba úgy néz ki h Real nyártól. Hol látjátok? Hol fog játszani ott, melyik poszton?
csebi
Itt már sokszor ki lett taglalva szakértők által, hogy a borszine miatt max az epitkezeseken dolgozhat vagy pincerkedik a VIP paholyban
FLZOLI
azért fontos megjegyezni, hogy Sobri nem azt mondta, hogy egyáltalán nem igazol fekákat a Real, csak azt, hogy a csapat arca nem lehet az. na most Alaba szerintem semmiképpen sem lenne a csapat arca, úgyhogy ennyiből ez nem gátló tényező. (eleve Marcelo a cséká-helyettes, nem? csak hát a balbunkó az ritkán a gólvágó csatár...)
slowmotion
a brazil ronaldo nem az volt? és nem a csapat arcának szánták?
ami persze nyilván a sérülései miatt offos volt
Negritis
Robbie Carlos smafu?
warr_b
Jah, erre felé is van egy gyerkőce a Szigetközben... Az anyukája a legnagyobb jegy beszerzési forrás volt Győrben Real meccsekre!!😉😊😀amúgy semmi köze a témához, csak eszebe jutott... 🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
  Felkapott fórum témák