Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 612
Teny h sokkal jobbak ellen jatszanak es kb tet nelkuli minden meccs, de basszus kapsz 4 - 5 golt az akkor is rosszul kelljen esnie....Siger teli vigyora egy picit mar tulzas.Mondtam én hogy tipmixültek 😊
YoungZeeZee
dande
A fradi kicsi kipukkadt, faradtak de van 20+ jatekosuk de dibusz isael meg meg paran kb minden meccsen jatszanak....
több mint 5 éve
Szerintem nyugodtan mondhatjuk,hogy eddig papírforma eredmények születtek (a Dinamo meccset leszámítva),ha szigorúan csak a játéktudást és a költségvetést vesszük figyelembe.Nem mellesleg a fradinál jóval erősebb csapatokat jobban megszórtak idén már (Leipzig,Salzburg,Atalanta).Folytatni kell tovább az építkezést,remélhetőleg a télen érkezni fog 2-3 minőségi játékos,akik a jövő évi selejtezőn már sokat fognak tudni segíteni.
több mint 5 éve
Gladbach 6-0, Bayern 6-2, Dortmund 3-0, Lipcse 2-1, ez egy jó kör volt. 😊 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Siger teli vigyora egy picit mar tulzas.Mondtam én hogy tipmixültek 😊
YoungZeeZee
több mint 5 éve
A végén a Mezkunyerálás is pipa.
több mint 5 éve
Siger teli vigyora egy picit mar tulzas.Ő olyan, mint Joker
YoungZeeZee

több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 612
Siger teli vigyora egy picit mar tulzas.
több mint 5 éve
A poen hogy eleg 1 jo meccs decemberben a kijev ellen az EL hez.Azért érdemes ránézni a Kijev és a Fradi gólarányára. A Kijevnek simán kinéz, hogy otthon elkapják a Barcát és valljuk be a Fradi sem esélyesként megy Kijevbe. Nem mondom, hogy nem lenne jó egy EurópaLiga a Fradinak, de ehhez egy kisebb csoda kell.
Remelem addigra rebrov azokat rakja be akik szeretnenek is focizni
Adirotor
több mint 5 éve
Végülis el kell ismerni, némileg nagyobb nevekből áll a Juve, valamilyen szinten elfogadható, hogy találtak 4 gólt, és szerencsével megnyerték a meccset. De ha az a 4 gól nincs, akkor sima 1-0 a Fradinak.A rossz idojaras mindig a gyengebbik csapatot segiti... Na majd Torinoban megkapjak!
Sobri Jóska
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
A poen hogy eleg 1 jo meccs decemberben a kijev ellen az EL hez.Remelem addigra rebrov azokat rakja be akik szeretnenek is focizni
több mint 5 éve
Végülis el kell ismerni, némileg nagyobb nevekből áll a Juve, valamilyen szinten elfogadható, hogy találtak 4 gólt, és szerencsével megnyerték a meccset. De ha az a 4 gól nincs, akkor sima 1-0 a Fradinak.
több mint 5 éve
Tehát akkor ezentúl zártkapu a fradinak a b közép miatt? Vagy ők viccen kívül egynek számítanak?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Kivancsisagbol megneztem, a 16 meccsbol 4en voltak nezok a heten. Midtjylland-Ajax (132 nezo, 11 ezres stadion), Lokomotiv Moszkva-Atletico Madrid (telt haz, 27k nezo), Zenit-Lazio (itt meg nem talaltam infot), meg a Fradi-Juve.Azt jo volt latni, h a tavolsagot betartottak (a B kozepet leszamitva).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Goooooooooooooooool
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Még 3t 😀
több mint 5 éve
Bolit sokkal hamarabb kellene behozni
több mint 5 éve
Amúgy kb szerintem most fáradtak el teljesen a kettős terhelésben.
több mint 5 éve
Oke, hogy 0-4, de nekunk van egy nemzeti konzultacionk.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Letolt gatya az.A kettő nem zárja ki egymást csak csúnya látvány 😛
ozibozi
több mint 5 éve
Elso felido szerintem tobb mint korrekt volt, masodikat felejtsuk el...
több mint 5 éve
Letolt gatya az.
több mint 5 éve
Dibusz tuti tipmixült.....