Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
www.csakfoci.hu/utanpotlas_foci/ujabb-willi-orbannal-gazdagodhat-a-magyar-foci-belgiumbol-erkezik-vedo-az-u18-as-valogatotthoz?fbclid=IwAR2aCPOXwiLgH7lcQP4K9Yj-VqGwf23LYbc0v4OmiDusWYcvBzV-LiEwyg0

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Pár napja írtam, hogy felemás érzéseim vannak.Az a baj,hogy az egész rendszert kellene rendbe rakni, ami Laporta távozàsa után kezdett szép lassan széthullani, de még palástolták a meg meg érkező sikerek. Mostanra teljesen elfogyott a szufla s nem vagyok biztos benne, hogy ezen ő fog segíteni. Aki pedig Messit teszi felelőssé ezért az irígy semmi más. Azt észre lehet venni, hogy sétálgatott (ja mikor már 6-2..., biztos mindenki lelkes lenne) de hogy 15 éve egyébként mit teljesít a srác (a mostani "pocsék" évében is csak 25 gól 21 passz) évi 60 meccsel az nyilván nem számít. A francba, hogy mer belefáradni az egész idiótaságba.... Részemről ennyi....Szerintem is bullshit, azért nem mertem beírni 😀Személyi para?Lovre sérült, Zubkov is elvileg, de nála személyi paráról hallottam.Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Reménykedhetne a Fradi, mert a Celtic tényleg pár szinttel felettük van, de szerintem az izlandiak is kivernék őket 😀
Heisman Trophy
Kenny
ZoliMP
Kenny
Én úgy tudom “sima” combizom sérülés, az utolsó fordulóból.
Sinisa
Örülünk Koemannak?
Kenny
dande
Bridge coach lesz? Mert annál többet érdemelne.
Ami előny, hogy ismeri a klubot, bátran nyúl a fiatalokhoz, és mivel Barca-legenda Ő is, remelem lesz elég tekintélye.
Messivel pl.: azt kene megértetni, hogy nem szabad minden meccsen elejétől a végéig játszania. Xavi utolsó szezonjaban ezt Lucho nagyon jól megbeszélte Vele. Ha BL van kedden, akkor az Eibar ellen nem biztos, hogy Messinek 90 percet kell játszania.
Koeman keze nagyon meg lesz kötve: ures a kincstár.
Az évek óta eladhatatlan játékosokat idén sem lesz könnyebb eladni, sőt. A brutálisan elszabadult fizukkal sem tudom mit lehet kezdeni.
Én nagyon komolyan gondolom, hogy a jövő szezontól annyit várok el, hogy a BL indulás meglegyen; Puig és Fati stabilan beepuljenek és rajtuk kívül meg 2-3 La Masia arc meg tudja mutatni magát.
Puig engem egy nagyon vékony, nagyon fehér bőrű, de még dús hajú ifjú 24-esre emlékeztet.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Az a baj,hogy az egész rendszert kellene rendbe rakni, ami Laporta távozàsa után kezdett szép lassan széthullani, de még palástolták a meg meg érkező sikerek. Mostanra teljesen elfogyott a szufla s nem vagyok biztos benne, hogy ezen ő fog segíteni. Aki pedig Messit teszi felelőssé ezért az irígy semmi más. Azt észre lehet venni, hogy sétálgatott (ja mikor már 6-2..., biztos mindenki lelkes lenne) de hogy 15 éve egyébként mit teljesít a srác (a mostani "pocsék" évében is csak 25 gól 21 passz) évi 60 meccsel az nyilván nem számít. A francba, hogy mer belefáradni az egész idiótaságba.... Részemről ennyi....Szerintem is bullshit, azért nem mertem beírni 😀Személyi para?Lovre sérült, Zubkov is elvileg, de nála személyi paráról hallottam.Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Reménykedhetne a Fradi, mert a Celtic tényleg pár szinttel felettük van, de szerintem az izlandiak is kivernék őket 😀
Heisman Trophy
Kenny
ZoliMP
Kenny
Sinisa
Örülünk Koemannak?
Kenny
több mint 5 éve
Ez a szar a kiscsapatoknál h 2-szer egymás után nem tud jól játszani!Úgy nehéz nyerni, ha nem lősz kapura, hanem még a 16-oson belül is tologatod a labdát.
steelwolf
Az egész második félidőben nem volt összesen 2 kapuralövése a Lipcsének. 0-2-es félidő után. A cseh cserecsatárnál kb. hatszor volt a labda a 16-oson belül, egyszer se próbált meg gólt lőni.
Ritkán látok gurulós focit, de az utóbbi években mindig ez a fő problémám, hogy nem lőnek. Pedig egy jó erős lövés, és ha gól nem is lesz, lehet szöglet, ami újabb sansz, vagy kirúgás, és akkor van idő visszazárkózni. Pláne ha a másik csapat nyilvánvalóan jobb, technikásabb, erősebb. Lövésből lehet gól, lövés nélkül nem.
több mint 5 éve
Ha holnap nyer a Bayern, akkor a jelenlegi 2 legjobb csapat játszhat egymás ellen a döntőbenJó azért a Felcsút jobb náluk csak a kurva korona miatt nem játszhatnak a döntőben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Szerintem is bullshit, azért nem mertem beírni 😀Személyi para?Lovre sérült, Zubkov is elvileg, de nála személyi paráról hallottam.Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Heisman Trophy
Kenny
ZoliMP
Kenny
Sinisa
Örülünk Koemannak?
több mint 5 éve
Ez a szar a kiscsapatoknál h 2-szer egymás után nem tud jól játszani!várható volt...
steelwolf
ráadásul Gula sem brillírozik... és akkor finom voltam
több mint 5 éve
Személyi para?Lovre sérült, Zubkov is elvileg, de nála személyi paráról hallottam.Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Heisman Trophy
Kenny
ZoliMP
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Ez a szar a kiscsapatoknál h 2-szer egymás után nem tud jól játszani!
több mint 5 éve
Ez a Mukiele rettentő ostoba.
több mint 5 éve
Kár, hogy Gula nem tud extrát hozni ezen a meccsen.
több mint 5 éve
Olyan jól játszik a csapat, a szezonbérlet minden eurója megérte, otthon vertük a Barcat és a Realt 😊kozben a valencia bajbanAkkor már inkább a Levantét, átnevezik Leventére és indulhat a banzáj.
www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2778783
nem akarja megvenni meszaros?
ZoliMP
Kampman
Ezt ne vegye el már tőlem Lölő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
kozben a valencia bajbanhogy még több csapat legyen "magyar érdekeltségű" amikor kirakják a heti programot?
ZoliMP
több mint 5 éve
Lovre sérült, Zubkov is elvileg, de nála személyi paráról hallottam.Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Heisman Trophy
Kenny
ZoliMP
több mint 5 éve
Érik számomra az egyik legrosszabb BL döntő párosítás evör... s ezen a Lyon is csak nagyon kicsit segítene, de sok esélyt nem látok rá... francért nem bírta az Atalanta...
több mint 5 éve
kozben a valencia bajbanAkkor már inkább a Levantét, átnevezik Leventére és indulhat a banzáj.
ZoliMP
több mint 5 éve
6:3 a Breszt-Asztana 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 594
kozben a valencia bajbanwww.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2778783
több mint 5 éve
Mentálisan teljesen off ez a Lipcse.nagy szamok torvenye alapjan egyszer dontoznie kell az olajosok egyikenek.
Kampman
több mint 5 éve
eh, psg döntő lesz, ez gyász...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 594
Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Heisman Trophy
Kenny
több mint 5 éve
Elitltás vagy sérülés?Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Heisman Trophy
Kenny
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Vezet basszus a PSGReménykedhetne a Fradi, mert a Celtic tényleg pár szinttel felettük van, de szerintem az izlandiak is kivernék őket 😀