Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Az a durva, hogy kb tényleg ennyi a difi...ukránok helyett szerbekkelNa még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
Kampman
több mint 5 éve
Szerintem ultra gáz ez a debreceni műbalhé, eddig jó ha 2000en voltak kint, most meg egyből jön a felháboródás hogy nyominger a csapat attól a 8000 plussz fotelhuligántól
több mint 5 éve
nem látom jönni, hogy Garancsi alá befeküdnek, mint Pali és Qbatovnak a meccs előtt 😀Na még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
több mint 5 éve
amugy ha a Carillo visszahozza Tamást,Bollát, beépíti Nyárit akkor ez még egy magyaros Fehérvár is lehet. Nálunk ilyenre sajnos esély sincs.ukránok helyett szerbekkelNa még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
Kampman
több mint 5 éve
ukránok helyett szerbekkelNa még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
Kenny
több mint 5 éve
Na még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkaljohat ha ti nyertetek volna ugyanez lenne.
petey
több mint 5 éve
Loki: tavaly 3., idén kiesésAmíg tudjuk ki a tejhatalmú úr idehaza a legtöbb klubtulajdonos saját maga rugdosná az öngólokat a csapat hálójába, mint hogy ez megtörténjen. Pláne, hogy a többsége tőle függ anyagilag is..
felcsút: idén 3. jövőre...
Remélem
bcsarli
Viszont most van mivel froclizni a Kosát egy darabig. 😊
több mint 5 éve
Na még pár perc és jön az orálfesztivál az éremátadással interjúkkal
több mint 5 éve
Ott volt a koronavírus 2 hullám kezdete...
több mint 5 éve
Előke?Kádár János volt a Vasas előke. 😊Ezt nem is tudtam. Mi jön még?Bayer is ráadásul 😕Kövér meg Vasas. Nekem se könnyű.Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
iktriad
nagylaza
ozibozi
nagylaza
iktriad
több mint 5 éve
Loki: tavaly 3., idén kiesésA próféta szóljon belőled!
felcsút: idén 3. jövőre...
Remélem
bcsarli
több mint 5 éve
Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....BKV Előre effektus 😀
petey
több mint 5 éve
Kádár János volt a Vasas előke. 😊Ezt nem is tudtam. Mi jön még?Bayer is ráadásul 😕Kövér meg Vasas. Nekem se könnyű.Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
iktriad
nagylaza
ozibozi
nagylaza
több mint 5 éve
Loki: tavaly 3., idén kiesésfelcsút: idén 3. jövőre...
Remélem
több mint 5 éve
AAmúgy ezerrel keresem a Puskás Akadémiában az akadémistákat, de nem nagyon sikerül találni belőlük túl sokat. Ma se.Akkor most mégse jó helyre adtuk a milliárdjainkat?
iktriad
nagylaza
több mint 5 éve
Nabazzeg, vezet a csút

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ezt nem is tudtam. Mi jön még?Bayer is ráadásul 😕Kövér meg Vasas. Nekem se könnyű.Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
iktriad
nagylaza
ozibozi
több mint 5 éve
Bayer is ráadásul 😕Kövér meg Vasas. Nekem se könnyű.Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
iktriad
nagylaza
több mint 5 éve
Amúgy ezerrel keresem a Puskás Akadémiában az akadémistákat, de nem nagyon sikerül találni belőlük túl sokat. Ma se.Akkor most mégse jó helyre adtuk a milliárdjainkat?
iktriad
több mint 5 éve
elmentem filmet nézni, látom semmi nem úgy alakul ahogy kéne😕
több mint 5 éve
Kövér meg Vasas. Nekem se könnyű.Szíjjas (sajna) Honvéd fan.Debrecen megveszi a Budafok liszencét? 😀 ilyen biztos nem volt még....Hülyeséget írtam. Töröltem. Nem vagyok magamnál.
petey
nagylaza
iktriad
több mint 5 éve
Amúgy ezerrel keresem a Puskás Akadémiában az akadémistákat, de nem nagyon sikerül találni belőlük túl sokat. Ma se.
több mint 5 éve
Viszont ezek eljuttatnak egy olyan szintre, hogy szívből tudjak örülni, ha egy ilyen csuti magyar csapat kiesik július -augusztus fordulóján. Köszi ezt is.
több mint 5 éve
Mindjárt hányok.