Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Loki téma:Ez a saját nevelésű dolog oké csak épp a Szatmári, Kinyik Kusnyir trió hozott össze annyi gólt hátul h abból kiesés lett. Épp a 24.hun volt erről egy jó cikk.
Szerintem ezt Tőzsér jól megfogalmazta, ha a bajnoki cím ünneplésekor nincs baj azzal, hogy az ultrák berohannak ünnepelni, akkor most is érthető, ha az ultrák berohannak levetetni a mezt. Mindaddig amíg tettlegesség nincs (nem tudok ilyenről, de javítsatok ki) addig szerintem nincs gond.
És lehet hogy ezen a meccsen megtettek mindent, azt is aláírom, hogy nagyon nagy teher volt rajtuk, ami negatívan hathat a teljesítményre, ugyanakkor ezt a vermet saját maguknak ásták. Meg lett buktatva Herczeg András, aki tavaly gyakorlatilag ugyanezzel a kerettel ért el bronzérmet.
Ugyanakkor talán ahhoz, hogy újra elindulhasson a Loki felfelé kellett most ez, mert évek óta szépen épül le a klub (a tavalyi bronzérem egyfajta csoda volt). És ha ehhez a megtisztuláshoz kell az is, hogy Szima kikerüljön a képből, akkor a kiesés ezt csak elősegíti.
Egyébként, ha a Paks ki van emelve, hogy csak magyarokkal mit ért el, akkor megjegyezném, hogy a Debrecen méltatlanul nincs kiemelve ilyen téren. A mostani kezdő 11-ből 9 játékos magyar volt, és még ha hozzávesszük, hogy kapusposzton Kosicky helyett Nagy Sándor volt az első számú kapus az idény során, akkor ez is megbecsülendő a mai magyar futballban. De idevehetjük a saját nevelésű játékosok számát is, mert csak a mai kezdőből: Ferenczi, Szatmári, Kinyik, Kusnyír, Tőzsér, Szécsi (és ha nem eltiltottak, akkor Varga Kevin és Bódi is ott lett volna a kezdőben)
ervinator
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem volt semmilyen hasonló helyzetet. 2006ban egy újpesti vezetésű MLSZ kizárta teljesen szabálytalanul a csapatot, vagy legalábbis olyan okok alapján, amelyet lehetett volna alkalmazni az nb1 80%ra. Épp ezek után főleg az ujpestiektol a politikai ellenszelre való hivatkozás minimum megmosolyogtató. Amíg őket nem zárják ki mondvacsinált okok miatt addig sztem maradjanak csöndben.Ránézek a tabellára és azt látom, hogy ez remek szezon volt az Újpesttől. 6.hely szép eredmény ekkora politikai ellenszélben.Az is szép volt, amikor a politikai ellenszél mégis megmentett titeket 2014-ben, miközben a Fradi 2006-ban hasonló helyzetben lement a másodosztályba 😊
Azért szép volt amikor a Fradi-Újpesten is csak mi kaptunk büntetést huhogás miatt úgy, hogy a lila tábor ott sem volt kb.
A fradisták meg végig cigányoztak minket meg mocskoltak, a stadiont meg kb felgyújtották.
Az még éppen belefért.
Bazzani
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ránézek a tabellára és azt látom, hogy ez remek szezon volt az Újpesttől. 6.hely szép eredmény ekkora politikai ellenszélben.Az is szép volt, amikor a politikai ellenszél mégis megmentett titeket 2014-ben, miközben a Fradi 2006-ban hasonló helyzetben lement a másodosztályba 😊
Azért szép volt amikor a Fradi-Újpesten is csak mi kaptunk büntetést huhogás miatt úgy, hogy a lila tábor ott sem volt kb.
A fradisták meg végig cigányoztak minket meg mocskoltak, a stadiont meg kb felgyújtották.
Az még éppen belefért.
Bazzani
több mint 5 éve
Ránézek a tabellára és azt látom, hogy ez remek szezon volt az Újpesttől. 6.hely szép eredmény ekkora politikai ellenszélben.Azért szép volt amikor a Fradi-Újpesten is csak mi kaptunk büntetést huhogás miatt úgy, hogy a lila tábor ott sem volt kb.
Az még éppen belefért.
több mint 5 éve
Szeged!!!!!!Sőt, még a Győr is ott van.Nem a szezon utolsó 10 percében kellett volna elkezdeni focizni, teljesen jogosan vetetik le a mezt.Old school NB1 az NBII-ben (+Hali)
Nem baj, jövőre lesznek jó kis rangadók az NB2-ben (Csaba, Nyíregyháza, Vasas, Pécs).
cspeti98
Fast Willie
cspeti98
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 591
Loki téma:Tetlegesseg nem volt de volt kemenyebb lokdosodes 2-3-4 ember 1 ellen.
Szerintem ezt Tőzsér jól megfogalmazta, ha a bajnoki cím ünneplésekor nincs baj azzal, hogy az ultrák berohannak ünnepelni, akkor most is érthető, ha az ultrák berohannak levetetni a mezt. Mindaddig amíg tettlegesség nincs (nem tudok ilyenről, de javítsatok ki) addig szerintem nincs gond.
És lehet hogy ezen a meccsen megtettek mindent, azt is aláírom, hogy nagyon nagy teher volt rajtuk, ami negatívan hathat a teljesítményre, ugyanakkor ezt a vermet saját maguknak ásták. Meg lett buktatva Herczeg András, aki tavaly gyakorlatilag ugyanezzel a kerettel ért el bronzérmet.
Ugyanakkor talán ahhoz, hogy újra elindulhasson a Loki felfelé kellett most ez, mert évek óta szépen épül le a klub (a tavalyi bronzérem egyfajta csoda volt). És ha ehhez a megtisztuláshoz kell az is, hogy Szima kikerüljön a képből, akkor a kiesés ezt csak elősegíti.
Egyébként, ha a Paks ki van emelve, hogy csak magyarokkal mit ért el, akkor megjegyezném, hogy a Debrecen méltatlanul nincs kiemelve ilyen téren. A mostani kezdő 11-ből 9 játékos magyar volt, és még ha hozzávesszük, hogy kapusposzton Kosicky helyett Nagy Sándor volt az első számú kapus az idény során, akkor ez is megbecsülendő a mai magyar futballban. De idevehetjük a saját nevelésű játékosok számát is, mert csak a mai kezdőből: Ferenczi, Szatmári, Kinyik, Kusnyír, Tőzsér, Szécsi (és ha nem eltiltottak, akkor Varga Kevin és Bódi is ott lett volna a kezdőben)
ervinator
index.hu/sport/futball/2020/06/27/debrecen-paks_1-1_debrecen-szurkolok_palyara_rohanas/
több mint 5 éve
Loki téma:Szerintem ezt Tőzsér jól megfogalmazta, ha a bajnoki cím ünneplésekor nincs baj azzal, hogy az ultrák berohannak ünnepelni, akkor most is érthető, ha az ultrák berohannak levetetni a mezt. Mindaddig amíg tettlegesség nincs (nem tudok ilyenről, de javítsatok ki) addig szerintem nincs gond.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Sikerrel vettétek az MBIII-at, valami megindultpécsiként én lófaxt, de nem is jön hozzánk annyi pénz😊5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Ti mit tudtok felmutatni? 😊
Kenny
NB2
több mint 5 éve
pécsiként én lófaxt, de nem is jön hozzánk annyi pénz😊5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Kenny
több mint 5 éve
5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
több mint 5 éve
Ez a legkisebb bajuk ugyan most, de csak engem idegesít hogy a Loki nézőszámai minden egyes hazai meccsen 0-ra végződtek? 😀😀😀DEz lenne a legnagyobb baj a magyar focival...
9400, 2800, 3200, 2100, stb 😀😀
Rohadt idegesítő (nekem 😀)
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nem a lopás megy(bár közvetetten az), hanem a habzsidőzsi lóvé nem számít.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Befektetés híresen nincs, már Doll alatt is ment a megvesszünk mindenkit, aki egyeneset bír rúgni..vagy eladják egy jó kis kokó/kurva túráért cserébe..
több mint 5 éve
kezdődik a prime-on a legénybúcsú nézzétek, alapmű 😊
több mint 5 éve
Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
több mint 5 éve
Mészáros Lőrinc puszit ad. Sírok...propeller.hu/sport/3550010-bronzermes-lett-orban-falujanak-csapata-meszaros-puszit-is?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
több mint 5 éve
Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Szerkesztette: Kenny
több mint 5 éve
Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.tabzs, függöny
több mint 5 éve
Ez a legkisebb bajuk ugyan most, de csak engem idegesít hogy a Loki nézőszámai minden egyes hazai meccsen 0-ra végződtek? 😀😀😀DNyugi. Jó darabig nullára fog végződni az a nézőszám otthon 😀
9400, 2800, 3200, 2100, stb 😀😀
#JC6
több mint 5 éve
Ez a legkisebb bajuk ugyan most, de csak engem idegesít hogy a Loki nézőszámai minden egyes hazai meccsen 0-ra végződtek? 😀😀😀D9400, 2800, 3200, 2100, stb 😀😀
több mint 5 éve
Kuttor azért szépen csendben elindul egy Dárdai féle úton. Régen volt ennyire szimpatikus magyar edző itthon.Nagyon remélem nem temetik el a nyilatkozata miatt.
több mint 5 éve
youtu.be/am7LO8HWwF4?t=61Kösz, hogy felraktad: azt hiszem, ezek szánalmasan emblematikus percek.
😀
Saját szurkólotársaik kiröhögik őket .D
Kenny
több mint 5 éve
Nekünk egyetemen mondta az egyik angol nyelvvel foglalkozó nyelvész tanárunk, hogy ne erőltessük az ilyen kiejtéseket, úgyis leveszik rólunk, hogy nem vagyunk britek/amerikaiak 😀Akcentus zavar. Nekem volt két hetem Kairóban mikor rengeteget voltam brit kollégákkal (16-os EB alatt) és a végére felvettem a brit kiejtést, ezért hihetetlen számomra ez.Azért az ember azt hinne h sok év angliai meló után szépen megtanul az ember angolul beszélni, aztam megszólal Rebrov és rájössz h nem.Folyékonyan beszél, érthetően.
csebi
Tipikus szláv akcentus, de szerintem rendben van.
Kampman
csebi
több mint 5 éve
Jézusom ti ennyit tudtok kommentelni erre a foshalomra.Hello, fogjál vissza! A Magyar Fociról beszélsz! A Szent Grál ehhez képest műanyag utánzat!
Mindig meg tudtok lepni.
Toca
több mint 5 éve
Akcentus zavar. Nekem volt két hetem Kairóban mikor rengeteget voltam brit kollégákkal (16-os EB alatt) és a végére felvettem a brit kiejtést, ezért hihetetlen számomra ez.Azért az ember azt hinne h sok év angliai meló után szépen megtanul az ember angolul beszélni, aztam megszólal Rebrov és rájössz h nem.Folyékonyan beszél, érthetően.
csebi
Tipikus szláv akcentus, de szerintem rendben van.
Kampman
több mint 5 éve
Jézusom ti ennyit tudtok kommentelni erre a foshalomra.Ha érzelemmentes, hideg fejjel nézem, tökre igazad van.
Mindig meg tudtok lepni.
Toca
De sokszor beszippant engem is. Nem olyan nagy baj.