Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Grealish egészen fenomenális. Ha van esze a Unitednak, akkor minden pénzt megad érte. Abszolút top class szint, amit egy az egyben tud, ahogy lát a pályán...
több mint 6 éve
Angliában még lenne is értelme, mert ott a bajnokikat és a kupameccseket nem ugyanaz a szervezet jegyzi, de mi kis ország vagyunk, nekünk csak egy csőcselékünk van... fociban isSejtettem! 😁a bundázósraNyilván a digó rúgja gólt, akit el kellett volna tiltani a faszbaKire gondolsz?
slowmotion
Fattyu
slowmotion
El is tiltottàk, de az egy màsik sorozatra szól.
Fattyu
több mint 6 éve
Sejtettem! 😁a bundázósraNyilván a digó rúgja gólt, akit el kellett volna tiltani a faszbaKire gondolsz?
slowmotion
Fattyu
slowmotion
El is tiltottàk, de az egy màsik sorozatra szól.
több mint 6 éve
kedvencem az volt amikor azt mondta hogy alapvonalon belülről támadták a labdát.Elgondolkodtam, hogy hát kívülről nem tudjátok baszki 😀Oda akartam írni, de gondoltam nem köt bele senki. 😀 De ez nem az a fórum 😀Azt mondja Hangya, hogy a második félidőben ők domináltak (... 😀), ráadásul ha nem kapnak gólt, akár a vezetést is megszerezhették volna. Húbazmeg. Az igen. Igen, ezen kívül ha ti rúgjátok az egyetlen gólt a meccsen, akkor nyertek.kivéve ha öngól 😀
Bálesz
Negritis
Bálesz
több mint 6 éve
Oda akartam írni, de gondoltam nem köt bele senki. 😀 De ez nem az a fórum 😀Azt mondja Hangya, hogy a második félidőben ők domináltak (... 😀), ráadásul ha nem kapnak gólt, akár a vezetést is megszerezhették volna. Húbazmeg. Az igen. Igen, ezen kívül ha ti rúgjátok az egyetlen gólt a meccsen, akkor nyertek.kivéve ha öngól 😀
Bálesz
Negritis

több mint 6 éve
Azt mondja Hangya, hogy a második félidőben ők domináltak (... 😀), ráadásul ha nem kapnak gólt, akár a vezetést is megszerezhették volna. Húbazmeg. Az igen. Igen, ezen kívül ha ti rúgjátok az egyetlen gólt a meccsen, akkor nyertek.kivéve ha öngól 😀
Bálesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Azt mondja Hangya, hogy a második félidőben ők domináltak (... 😀), ráadásul ha nem kapnak gólt, akár a vezetést is megszerezhették volna. Húbazmeg. Az igen. Igen, ezen kívül ha ti rúgjátok az egyetlen gólt a meccsen, akkor nyertek.

több mint 6 éve
a bundázósraNyilván a digó rúgja gólt, akit el kellett volna tiltani a faszbaKire gondolsz?
slowmotion
Fattyu
több mint 6 éve
Csak kiesett az egyik tej foga 😊Baszki ezt a meccset sem usztuk meg h nem folyik ver vmeik Fradi játékosnal ...Kokónak is véletlenül volt véres a szája 🧐
csebi
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
A magyar futball egyik örömünnepe lesz, amikor Juhasz Roland hivatalosan visszavonul.Még pár hónap és kereshetsz új kiskedvencet
A leggusztustalanabb, legundorítóbb játékos ever.
LoveSobri
több mint 6 éve
Sansza nem volt a pontra se a Fehérvárnak.Zéró.Nulla.Nem is értem miért ilyen taktikával jöttek ide.Mondjuk tény, hogy jól védekezünk.
több mint 6 éve
A magyar futball egyik örömünnepe lesz, amikor Juhasz Roland hivatalosan visszavonul.Ha átélted a kilencvenes éveket, ezt te sem gondolhatod komolyan 😀
A leggusztustalanabb, legundorítóbb játékos ever.
LoveSobri
több mint 6 éve
Baszki ezt a meccset sem usztuk meg h nem folyik ver vmeik Fradi játékosnal ...Kokónak is véletlenül volt véres a szája 🧐
csebi
több mint 6 éve
A magyar futball egyik örömünnepe lesz, amikor Juhasz Roland hivatalosan visszavonul.A leggusztustalanabb, legundorítóbb játékos ever.
több mint 6 éve
Azért Úgy látom Frimpong is sikeresen elvégezte a Juhász tahósági tanfolyamat ...msc-t végzett belőle,magától a dékántól tanult személyesen.
csebi
több mint 6 éve
Baszki ezt a meccset sem usztuk meg h nem folyik ver vmeik Fradi játékosnal ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
azt lehet tudni miért nincs teltház???Glamour napok van
NB2
több mint 6 éve
azt lehet tudni miért nincs teltház???Mert ez ennyi embert érdekel.
NB2
több mint 6 éve
Azért Úgy látom Frimpong is sikeresen elvégezte a Juhász tahósági tanfolyamat ...
több mint 6 éve
azt lehet tudni miért nincs teltház???
több mint 6 éve
Istenem de egy kurva gyenge meccs a 2 “top” csapattól. Vicc ez a bohóc liga
több mint 6 éve
ha kapna egy értelmes labdát a tizenhatoson belül bebaszná, nincs kétségem efelől.A magyar válogatottba követelt Nikolics jatszik?Keresd az öregembert a pályán!
LoveSobri
csebi
több mint 6 éve
A magyar válogatottba követelt Nikolics jatszik?Keresd az öregembert a pályán!
LoveSobri