Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
értem én, hogy Szima egy faszkalap lett, mióta nem ő tudja lenyúlni a kaszinókból a lét és most már nem ő tolja bele a legtöbb lóvét a magyar futballba klubszinten, de az amit a debreceni "szurkolók" csináltak tegnap az mindentől függetlenül legalja. Majd "megveszi" tőle egy másik oligarcha a klubot, nem fogják hagyni, hogy a kijelölt keleti főváros lent poshadjon a többiek között a mennyei 2-ben.Igen, amikor Szima tett is a klubba pénzt, akkor jöttek az eredmények. Mióta a kaszinókat elbukta, azóta semmit nem tesz bele és ami be jön pénz, azt is kiveszi lásd Balogh Norbert eladásából befolyó összeg.Loki téma:Akkor jó volt Szima mikor bajnokságokat nyertek?
Ugyanakkor talán ahhoz, hogy újra elindulhasson a Loki felfelé kellett most ez, mert évek óta szépen épül le a klub (a tavalyi bronzérem egyfajta csoda volt). És ha ehhez a megtisztuláshoz kell az is, hogy Szima kikerüljön a képből, akkor a kiesés ezt csak elősegíti.
ervinator
Mi ez a megtisztulás duma?
Soroljam, hogy kiknél olvastam ezt az utóbbi időben és hol tartanak? Haladás, Nyíregyháza, Győr, Vasas...az MTK feljutott magyar srácokkal gyorsan vett is 3 külföldit.
Szerintem pont a megtisztulás irányba indultak el a fiatal magyar játékosokkal és Vitelkivel Debrecenben. Csak mentálisan összeestek és jöttek a pofonok. Aztán Szima megijedt, hogy kieshetnek és szólt a régi havernak mert benne bízott.
Utólag mindenki okos , hogy kár volt váltani de egyértelmű pánikdöntés volt.Újpesten bejött az edzőváltás itt nem.
Nehéz felvenni a versenyt a fradi vidi párossal. Jó irányba indultak el azzal, hogy racionalizálják a költségeket és nem ölnek milliókat külföldi játékosok vásárlásába.
Tanulni kell a hibákból és építkezni tovább.Megtalálni az edzőt. Én lehet, hogy elhoznám a helyükben Waltnert Kaposvárról.
gordon
A fiatal magyar játékosok beépítése nem most kezdődött el, hanem már évekkel ezelőtt. Tavaly szinte ugyanezzel a kerettel lett 3. a Loki és nem azért mert annyira erős volt a keret. Arról nem is beszélve, hogy Szima előszeretettel szólt / szól bele a kezdőcsapatba, de még az akadémia működésébe is.
Szóval Szimával folyamatosan épült le a csapat az utóbbi években és valószínűleg ezen már ő sem akar változtatni, így megfáradt ez a kapcsolat. Erre értem a megtisztulást, ha ehhez az kell, hogy 4 évig maradjunk az NB2-ben, mert nem érkezik olyan tulaj, aki áldozni is szeretne a klubra, akkor legyen ez.
ervinator
Egyébként kissé abszurd ezt futballnak nevezni.
több mint 6 éve
Ezt is érdemes elolvasni + megnézni a benne lévő OV-felvételt, ami egy hónapja, május végén készült:OV 2013-ból (lenne még mit szemezgetni):Magánadományoknak köszönhetően. Imádom ezt a részt. 😊
„Reális célkitűzésnek tartom azt, hogy először egy, majd később, amikor elérjük a nemzetközi minősítésben a románok szintjét, akkor pedig két magyar csapat rendszeresen legyen ott a legjobb 32-ben. Tehát a Bajnokok Ligája csoportkörében. Szerintem középtávon a Fradinak kötelező folyamatosan jelen lenni a 32-ben (...)”
„Itt van Benczés Miklós, és még vannak azért a magyar edzővilágban néhányan, ha nem is elegen, akik nagy jövő előtt állnak a saját szakmájukban. Egészen nyilvánvaló a számomra, hogy Benczés Miklósból nagy edző lehet. Nem lehet nem észrevenni. Látszik a csapatain.”
„A mi akadémiánk, amely nem pályázik nemzetközi babérokra, köszöni szépen, a saját utánpótlás-nevelésének meg az ide érkező magánadományoknak köszönhetően – közhasznú alapítványként – áll a lábán.”
www.pfla.hu/?q=news/4151
nagylaza
Nem pályáztak nemzetközi babérokra, persze, de olyan sikeres az UP nevelésük, hogy az akadémiáról kikerült tehetségekkel mégis sikerült elérniük. Nagyszerű nemzethy sikereink újabb példája!
Mikey
foci.444.hu/2020/06/27/68-milliardba-kerult-de-vegul-csucsra-ert-orban-futballhobortja
több mint 6 éve
Kinek kell egy veszteséges klub? Csak a stadion fenntartására rámegy bárki gatyája.Igen, amikor Szima tett is a klubba pénzt, akkor jöttek az eredmények. Mióta a kaszinókat elbukta, azóta semmit nem tesz bele és ami be jön pénz, azt is kiveszi lásd Balogh Norbert eladásából befolyó összeg.Loki téma:Akkor jó volt Szima mikor bajnokságokat nyertek?
Ugyanakkor talán ahhoz, hogy újra elindulhasson a Loki felfelé kellett most ez, mert évek óta szépen épül le a klub (a tavalyi bronzérem egyfajta csoda volt). És ha ehhez a megtisztuláshoz kell az is, hogy Szima kikerüljön a képből, akkor a kiesés ezt csak elősegíti.
ervinator
Soroljam, hogy kiknél olvastam ezt az utóbbi időben és hol tartanak? Haladás, Nyíregyháza, Győr, Vasas...az MTK feljutott magyar srácokkal gyorsan vett is 3 külföldit.
Szerintem pont a megtisztulás irányba indultak el a fiatal magyar játékosokkal és Vitelkivel Debrecenben. Csak mentálisan összeestek és jöttek a pofonok. Aztán Szima megijedt, hogy kieshetnek és szólt a régi havernak mert benne bízott.
Utólag mindenki okos , hogy kár volt váltani de egyértelmű pánikdöntés volt.Újpesten bejött az edzőváltás itt nem.
Nehéz felvenni a versenyt a fradi vidi párossal. Jó irányba indultak el azzal, hogy racionalizálják a költségeket és nem ölnek milliókat külföldi játékosok vásárlásába.
Tanulni kell a hibákból és építkezni tovább.Megtalálni az edzőt. Én lehet, hogy elhoznám a helyükben Waltnert Kaposvárról.
gordon
A fiatal magyar játékosok beépítése nem most kezdődött el, hanem már évekkel ezelőtt. Tavaly szinte ugyanezzel a kerettel lett 3. a Loki és nem azért mert annyira erős volt a keret. Arról nem is beszélve, hogy Szima előszeretettel szólt / szól bele a kezdőcsapatba, de még az akadémia működésébe is.
Szóval Szimával folyamatosan épült le a csapat az utóbbi években és valószínűleg ezen már ő sem akar változtatni, így megfáradt ez a kapcsolat. Erre értem a megtisztulást, ha ehhez az kell, hogy 4 évig maradjunk az NB2-ben, mert nem érkezik olyan tulaj, aki áldozni is szeretne a klubra, akkor legyen ez.
ervinator
Csak az állami csecs marad.
több mint 6 éve
OV 2013-ból (lenne még mit szemezgetni):Magánadományoknak köszönhetően. Imádom ezt a részt. 😊
„Reális célkitűzésnek tartom azt, hogy először egy, majd később, amikor elérjük a nemzetközi minősítésben a románok szintjét, akkor pedig két magyar csapat rendszeresen legyen ott a legjobb 32-ben. Tehát a Bajnokok Ligája csoportkörében. Szerintem középtávon a Fradinak kötelező folyamatosan jelen lenni a 32-ben (...)”
„Itt van Benczés Miklós, és még vannak azért a magyar edzővilágban néhányan, ha nem is elegen, akik nagy jövő előtt állnak a saját szakmájukban. Egészen nyilvánvaló a számomra, hogy Benczés Miklósból nagy edző lehet. Nem lehet nem észrevenni. Látszik a csapatain.”
„A mi akadémiánk, amely nem pályázik nemzetközi babérokra, köszöni szépen, a saját utánpótlás-nevelésének meg az ide érkező magánadományoknak köszönhetően – közhasznú alapítványként – áll a lábán.”
www.pfla.hu/?q=news/4151
nagylaza
Nem pályáztak nemzetközi babérokra, persze, de olyan sikeres az UP nevelésük, hogy az akadémiáról kikerült tehetségekkel mégis sikerült elérniük. Nagyszerű nemzethy sikereink újabb példája!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
OV 2013-ból (lenne még mit szemezgetni):„Reális célkitűzésnek tartom azt, hogy először egy, majd később, amikor elérjük a nemzetközi minősítésben a románok szintjét, akkor pedig két magyar csapat rendszeresen legyen ott a legjobb 32-ben. Tehát a Bajnokok Ligája csoportkörében. Szerintem középtávon a Fradinak kötelező folyamatosan jelen lenni a 32-ben (...)”
www.pfla.hu/?q=news/4151
több mint 6 éve
Rá kell állni az állami csöcsre!Igen, amikor Szima tett is a klubba pénzt, akkor jöttek az eredmények. Mióta a kaszinókat elbukta, azóta semmit nem tesz bele és ami be jön pénz, azt is kiveszi lásd Balogh Norbert eladásából befolyó összeg.Loki téma:Akkor jó volt Szima mikor bajnokságokat nyertek?
ervinator
gordon
ervinator
több mint 6 éve
Igen, amikor Szima tett is a klubba pénzt, akkor jöttek az eredmények. Mióta a kaszinókat elbukta, azóta semmit nem tesz bele és ami be jön pénz, azt is kiveszi lásd Balogh Norbert eladásából befolyó összeg.Loki téma:Akkor jó volt Szima mikor bajnokságokat nyertek?
ervinator
gordon
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Komolyan nb1-es lesz a budafok? Beszarok, kis srácként még fociztam is ott valami nagyon UUUU csapatba 😀náluk is szinte csak magyarok vannak, és egy magyar származású ausztrál parkolóházas futballőrült tolja nekik a pénzt számolatlanul
alatriste
ja ezt még a térképhez:
ilyen alapon a többség számára az alábbi 20 csapatos nb1 lenne a tökéletes
Fradi, Újpest, MTK, Vasas, Honvéd
Diósgyőr, Vidi, ZTE
Nyíregyháza, Debrecen, Szolnok, Békéscsaba, Szeged, Pécs, Kaposvár, Haladás, Győr
Kecskemét, Veszprém/Ajka, Szekszárd/Paks
és a Tatabánya, Dunaújváros, Sopron, Eger négyes mondjuk a liftező
abszolút nem értem, hogy miért nem legalább ezt valósította meg ov és baráti köre, számos stadiont és akadémiát fel lehetett volna/fel lehetne építeni jóval nagyobb támogatottsággal (bár a kétharmad így is megvan, minek erőlködni persze)
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
na, már éppen kezdtem anyázni, hogy mégis milyen tizenegyes miatt nem jött a tegnapi Atleti-Alaves (0:1)-es szelvényem, erre látom, hogy a másik oldalon mit fújtak be.anyám borogass...
több mint 6 éve
Robinak még nincs meg asszem a megfelelő papírja, ezért "igazoltuk" le Disztl Lászlót szakmai igazgatónakLoki téma:Akkor jó volt Szima mikor bajnokságokat nyertek?
ervinator
gordon
több mint 6 éve
Komolyan nb1-es lesz a budafok? Beszarok, kis srácként még fociztam is ott valami nagyon UUUU csapatba 😀az mb2 az a szinte üres festővászon, amire sokkal könnyebb szép dolgokat ráprojektálniNagyon igaz.Loki téma:Mi ez a megtisztulás duma?
ervinator
gordon
Ne romantizáljátok az NB2-t. Az egy mocsár, egy gettó. NB1-hez közelítő fizetések, NB3-hoz közelítő színvonal mellett. A csapatok több mint fele teljesen céltalan, nihilista módon játszik és működik, mivel kiesni nem tud, de feljutni sincs esélye.
A kieső csapatok a megtisztulás helyett általában csak még inkább belesüppednek a szarba, még ha néhány parazita esetleg le is lép.
Kampman
szemben az mb1-gyel, ami mint egy rothko kép, az egyszeri ember számára értelmetlen, és csak egy kiválasztott rétegnek ér rengeteget
r.baggio

Liverpool Fc
több mint 6 éve
az mb2 az a szinte üres festővászon, amire sokkal könnyebb szép dolgokat ráprojektálniNagyon igaz.Loki téma:Mi ez a megtisztulás duma?
ervinator
gordon
Ne romantizáljátok az NB2-t. Az egy mocsár, egy gettó. NB1-hez közelítő fizetések, NB3-hoz közelítő színvonal mellett. A csapatok több mint fele teljesen céltalan, nihilista módon játszik és működik, mivel kiesni nem tud, de feljutni sincs esélye.
A kieső csapatok a megtisztulás helyett általában csak még inkább belesüppednek a szarba, még ha néhány parazita esetleg le is lép.
Kampman

szemben az mb1-gyel, ami mint egy rothko kép, az egyszeri ember számára értelmetlen, és csak egy kiválasztott rétegnek ér rengeteget

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Hogy két fővárosa lesz MagyarországnakMindössze két város tud felvonultatni majd két nb2-es csapatot: BP és Debrecen, és akkor még valaki azzal merészel jönni, hogy kósának nincs igaza...Mert mit mond a kósa?
r.baggio
peach
Ránézek az nb2 térképére és igazat kell neki adnom, ekkora vátesz

---
több mint 6 éve
Nagyon igaz.Loki téma:Mi ez a megtisztulás duma?
ervinator
gordon
több mint 6 éve
Mert mit mond a kósa?Mindössze két város tud felvonultatni majd két nb2-es csapatot: BP és Debrecen, és akkor még valaki azzal merészel jönni, hogy kósának nincs igaza...Jobb lesz az mb2 jövőre mint az első osztály.Szeged!!!!!!Sőt, még a Győr is ott van.Nem a szezon utolsó 10 percében kellett volna elkezdeni focizni, teljesen jogosan vetetik le a mezt.Old school NB1 az NBII-ben (+Hali)
Nem baj, jövőre lesznek jó kis rangadók az NB2-ben (Csaba, Nyíregyháza, Vasas, Pécs).
cspeti98
Fast Willie
cspeti98
Bazzani
peach
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Loki téma:Akkor jó volt Szima mikor bajnokságokat nyertek?
ervinator
több mint 6 éve
Mindössze két város tud felvonultatni majd két nb2-es csapatot: BP és Debrecen, és akkor még valaki azzal merészel jönni, hogy kósának nincs igaza...Jobb lesz az mb2 jövőre mint az első osztály.Szeged!!!!!!Sőt, még a Győr is ott van.Nem a szezon utolsó 10 percében kellett volna elkezdeni focizni, teljesen jogosan vetetik le a mezt.Old school NB1 az NBII-ben (+Hali)
Nem baj, jövőre lesznek jó kis rangadók az NB2-ben (Csaba, Nyíregyháza, Vasas, Pécs).
cspeti98
Fast Willie
cspeti98
Bazzani
peach

---
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Egyébként mi volt jogtalan a Fradi kizárásában? Mint laikus kérdem.Jogos, jogtalan, de mindenképpen észszerű:
Kozben Google a barátom lett, tényleg érdekes magyar posványos futball sztori.
Toca
Ide figyelj te Fradi, én azt látom, hogy neked nincs elég pénzed. Támadt egy kurva jó ötletem. Kizárlak az mb2-be, hogy kevesebb legyen a pénzed. És akkor azt hiszem, már lesz elég pénzed.
több mint 6 éve
Egyébként mi volt jogtalan a Fradi kizárásában? Mint laikus kérdem.Miután a független bíróságok ezt a döntést hoztak, elég egyértelmű h miért volt jogtalan.
Kozben Google a barátom lett, tényleg érdekes magyar posványos futball sztori.
Toca
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/20061207/masodfokon_is_nyert_az_ftc_az_mlsz_ellen
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Azért hasonlítsd össze a két keretet.Azt még megvárom amíg kihozzátok, hogy tulajdonképpen ti még most is el vagytok nyomva.Nem volt semmilyen hasonló helyzetet. 2006ban egy újpesti vezetésű MLSZ kizárta teljesen szabálytalanul a csapatot, vagy legalábbis olyan okok alapján, amelyet lehetett volna alkalmazni az nb1 80%ra. Épp ezek után főleg az ujpestiektol a politikai ellenszelre való hivatkozás minimum megmosolyogtató. Amíg őket nem zárják ki mondvacsinált okok miatt addig sztem maradjanak csöndben.Ránézek a tabellára és azt látom, hogy ez remek szezon volt az Újpesttől. 6.hely szép eredmény ekkora politikai ellenszélben.Az is szép volt, amikor a politikai ellenszél mégis megmentett titeket 2014-ben, miközben a Fradi 2006-ban hasonló helyzetben lement a másodosztályba 😊
Azért szép volt amikor a Fradi-Újpesten is csak mi kaptunk büntetést huhogás miatt úgy, hogy a lila tábor ott sem volt kb.
A fradisták meg végig cigányoztak minket meg mocskoltak, a stadiont meg kb felgyújtották.
Az még éppen belefért.
Bazzani
Kampman
csebi
És ennek ellenére vagytok bajnokok.
Amikor utoljára piaci alapon kellett működnötök akkor úgy csődbe mentetek ahogy illik. Aztán jött a megmentő csöcs.
Amúgy a kizárással én sem értettem egyet, de ha olyan jók voltatok akkor miért tartott 3évig feljutni?
Bazzani
Szóval sem mondtam h most el vagyunk nyomva, csak te is könnyen elfelejtetted, hogy anno egy újpesti vezetés mit művelt az MLSZ élén.
Amúgy sztem ha nem vmi idióta ülne most is a klub élén akkor simán tudna piaci alapon működni. Nem lenne ilyen bajnoki cím, nem lenne ennyi külföldi, nem lenne el csoportkor, de nekem jobban tetszene az a csapat.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Elvárnám, hogy mint helyi legnagyobb szurkoló, tudd hány bajnoki és magyar kupát nyert a Fradi!ok.Gratulálok elértél arra a szintre, amikor a 16 éves srác a papa Mercijével menőzik és mikor azt mondjak ez nem eredmény akkor megkérdezi, hogy ti mit tudtok felmutatni?5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Ti mit tudtok felmutatni? 😊
Kenny
Egyébként ha már annyira el vagy telve akkor számold össze a becsülettel és nagy munkával összetett címeket, mert nekem első blikkre azt se tudod miből mennyit nyertetek.
Ebből az felsorolásból amire büszke lehetsz az 1 EL kör, azt szép volt, kérdés kell-e megint annyi időt várni rá.
Toca
Kenny
Én pl. tudom a Diosgyorrol pedig nem is néztem a meccsüket az elmúlt 10 évben 😛
több mint 6 éve
ok.Gratulálok elértél arra a szintre, amikor a 16 éves srác a papa Mercijével menőzik és mikor azt mondjak ez nem eredmény akkor megkérdezi, hogy ti mit tudtok felmutatni?5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Kenny
Egyébként ha már annyira el vagy telve akkor számold össze a becsülettel és nagy munkával összetett címeket, mert nekem első blikkre azt se tudod miből mennyit nyertetek.
Ebből az felsorolásból amire büszke lehetsz az 1 EL kör, azt szép volt, kérdés kell-e megint annyi időt várni rá.
Toca
több mint 6 éve
Teljesen félrebeszélsz, ők ezt mára már elfelejtették, hogy Kisteleki, hogy üldözte el a Fradit. Minden csak a máról szól 😀Nem volt semmilyen hasonló helyzetet. 2006ban egy újpesti vezetésű MLSZ kizárta teljesen szabálytalanul a csapatot, vagy legalábbis olyan okok alapján, amelyet lehetett volna alkalmazni az nb1 80%ra. Épp ezek után főleg az ujpestiektol a politikai ellenszelre való hivatkozás minimum megmosolyogtató. Amíg őket nem zárják ki mondvacsinált okok miatt addig sztem maradjanak csöndben.Ránézek a tabellára és azt látom, hogy ez remek szezon volt az Újpesttől. 6.hely szép eredmény ekkora politikai ellenszélben.Az is szép volt, amikor a politikai ellenszél mégis megmentett titeket 2014-ben, miközben a Fradi 2006-ban hasonló helyzetben lement a másodosztályba 😊
Azért szép volt amikor a Fradi-Újpesten is csak mi kaptunk büntetést huhogás miatt úgy, hogy a lila tábor ott sem volt kb.
A fradisták meg végig cigányoztak minket meg mocskoltak, a stadiont meg kb felgyújtották.
Az még éppen belefért.
Bazzani
Kampman
csebi
Lényeg, hogy évről évre be vannak árazva. ( jojo tudom allami penz blbablablabla)
több mint 6 éve
Gratulálok elértél arra a szintre, amikor a 16 éves srác a papa Mercijével menőzik és mikor azt mondjak ez nem eredmény akkor megkérdezi, hogy ti mit tudtok felmutatni?5 év alatt 2 bajnoki cím 3 magyar kupa és egy EL csoportkör.Bocs, de ugyanott vagytok mint 5 éve, ugyanis több mint 5 éve ömlik hozzátok a pénz és kb semmit nem tudtok felmutatni. Csak ugye ott fent nem lopni kéne, hanem okosan befektetni!Nnna 1 óra alatt kibökte a végén Bozsik, hogy nem lehetetlen a BL csoportkör.1 meccsen nem lehetetlen, de sok esélyt én sem látok rá. De lemákolható. Az EL-nek viszont meg kéne lennie, hogy érjen valamit ez az elmúlt 2 év. Ha nem leszünk konstans EL résztvevők 3-4-5 évig akkor gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 5 éve.
tabzs, függöny
petey
Kenny
NB2
Kenny
Szerkesztette: Toca