Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Meccs képe alapján megérdemelt az Atalanta vezetés.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
M4 inkább nem is adja?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Lol, vicces fickók ezek az írek 😀The S*n, jajj.
www.thesun.ie/sport/football/5767000/bohemians-refugees-welcome-kit-fehervar-europa-league/
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Lol, vicces fickók ezek az írek 😀Hungary helyett Hungry-t írtak annyira viccesek
www.thesun.ie/sport/football/5767000/bohemians-refugees-welcome-kit-fehervar-europa-league/
warr_b
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Lol, vicces fickók ezek az írek 😀www.thesun.ie/sport/football/5767000/bohemians-refugees-welcome-kit-fehervar-europa-league/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Yes, Parejo végre elhúzta a picsáját Valenciaból 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Nem gond, megbocsátok 😊fű alatt...Kontextus nélkül az egyszeri olvasó nem érti, hogy mire ez a vagdalkozás 😊Fű alatt megint egy egész jó kis Sevilla épül.FC Vakond Sevilla?
FLZOLI
- Egyedi újításként az UEFA behozza a vizilabda mintájára a föld alatti kamerát
- elég sok munkája lesz a pályamunkásoknak
davemayer
Köztük én sem 😊
FLZOLI
Próbáltam viccelni, sorry
davemayer
több mint 6 éve
Mivel MU drukker vagy, elnézzük 😆fű alatt...Kontextus nélkül az egyszeri olvasó nem érti, hogy mire ez a vagdalkozás 😊Fű alatt megint egy egész jó kis Sevilla épül.FC Vakond Sevilla?
FLZOLI
davemayer
Köztük én sem 😊
FLZOLI
davemayer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
fű alatt...Kontextus nélkül az egyszeri olvasó nem érti, hogy mire ez a vagdalkozás 😊Fű alatt megint egy egész jó kis Sevilla épül.FC Vakond Sevilla?
FLZOLI
davemayer
Köztük én sem 😊
FLZOLI
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Kontextus nélkül az egyszeri olvasó nem érti, hogy mire ez a vagdalkozás 😊Fű alatt megint egy egész jó kis Sevilla épül.FC Vakond Sevilla?
FLZOLI
davemayer
Köztük én sem 😊
több mint 6 éve
Fű alatt megint egy egész jó kis Sevilla épül.FC Vakond Sevilla?
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Fű alatt megint egy egész jó kis Sevilla épül.
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-az-orosz-valogatott-amatorokkel-jatszott-kiutotte-a-birot-2777519?utm_content=buffer3f826&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb&fbclid=IwAR2Y3WowocFouflYJnM3Jc3JtGTLBnYSjSy-sOCgbhMSKK7vYThIdTnjx4Y

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
A Wolvesnak a kihagyott 11-ese óta kb helyzete sem volt 😀 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Zombori Zalán a Digi1 EL felvezető műsorában 😊Borzasztó hallgatni, de pl a franciafoci magazinban szerintem kifejezetten jó.
Lesznek ebből még mémek 😀
Kampman
De az biztos hogy nem egy Rudolf Geri.. 😃
több mint 6 éve
Zombori Zalán a Digi1 EL felvezető műsorában 😊Lesznek ebből még mémek 😀
több mint 6 éve
Az előző rendszerben megcsontosodott és kirobbanthatatlan urambátyám világ mellett ez a magyar futball másik kulturális mocsara. Mind a kettőn felül kell emelkednie annak, aki szeretne az nb1-es szintnél feljebb jutni.Primitív mind a kettő oldal. Kár is rá a karaktert pazarolni... Ez a fajta proli gyökerű újgazdag szubkultúra annyira véglény kategória hogy azt kár is minősíteni„Az igazság, hogy egy barátommal visszamentünk az étterembe, ahol korábban ott felejtette a sapkáját. Egy percet töltöttünk a helyszínen, amikor a folyosóról belépett két kapucnis, az arcukat maszkkal eltakaró férfi. Ezután szó nélkül leütöttek. Én azonnal eszméletemet vesztettem és a földre kerültem. A barátom szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta és el tudott menekülni” – idézi Busait a noizz.hu.Attól mert kobunko és taperol nem kellene agyon verni. Azt meg elvárni Magyarországon h vki közszereplő lenyilatkozza h igen megfogtam a segget/ megcsocsoresztem ezért jöttek a pofonok, hat sztem naivnak kell lenni.
Nagyon bírom a palit. Ezek szerint se beállva, se részeg nem volt és nem tapizott mást. Biztos vak a haverom 😀
#JC6
csebi
FLZOLI
több mint 6 éve
Primitív mind a kettő oldal. Kár is rá a karaktert pazarolni... Ez a fajta proli gyökerű újgazdag szubkultúra annyira véglény kategória hogy azt kár is minősíteni„Az igazság, hogy egy barátommal visszamentünk az étterembe, ahol korábban ott felejtette a sapkáját. Egy percet töltöttünk a helyszínen, amikor a folyosóról belépett két kapucnis, az arcukat maszkkal eltakaró férfi. Ezután szó nélkül leütöttek. Én azonnal eszméletemet vesztettem és a földre kerültem. A barátom szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta és el tudott menekülni” – idézi Busait a noizz.hu.Attól mert kobunko és taperol nem kellene agyon verni. Azt meg elvárni Magyarországon h vki közszereplő lenyilatkozza h igen megfogtam a segget/ megcsocsoresztem ezért jöttek a pofonok, hat sztem naivnak kell lenni.
Nagyon bírom a palit. Ezek szerint se beállva, se részeg nem volt és nem tapizott mást. Biztos vak a haverom 😀
#JC6
csebi
több mint 6 éve
„Az igazság, hogy egy barátommal visszamentünk az étterembe, ahol korábban ott felejtette a sapkáját. Egy percet töltöttünk a helyszínen, amikor a folyosóról belépett két kapucnis, az arcukat maszkkal eltakaró férfi. Ezután szó nélkül leütöttek. Én azonnal eszméletemet vesztettem és a földre kerültem. A barátom szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta és el tudott menekülni” – idézi Busait a noizz.hu.Attól mert kobunko és taperol nem kellene agyon verni. Azt meg elvárni Magyarországon h vki közszereplő lenyilatkozza h igen megfogtam a segget/ megcsocsoresztem ezért jöttek a pofonok, hat sztem naivnak kell lenni.
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
„Az igazság, hogy egy barátommal visszamentünk az étterembe, ahol korábban ott felejtette a sapkáját. Egy percet töltöttünk a helyszínen, amikor a folyosóról belépett két kapucnis, az arcukat maszkkal eltakaró férfi. Ezután szó nélkül leütöttek. Én azonnal eszméletemet vesztettem és a földre kerültem. A barátom szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta és el tudott menekülni” – idézi Busait a noizz.hu. Nagyon bírom a palit. Ezek szerint se beállva, se részeg nem volt és nem tapizott mást. Biztos vak a haverom 😀
több mint 6 éve
azért hiába Matic mérföldekkel jobban nyomja középpályán mint Fred....csak kár hogy kifele megy már a korból
több mint 6 éve
erős gyerek ez a dán hátvéd, milyen ketrecharcot tudnának nyomni Bödével...