Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
jaja, ucsó bekezdés lemaradt a telón vhgySzerintem azzal, hogy "ki kellene baszni Piolit", lefedtem azt a reszt, hogy kellene egy normalis edzo. 😀Tok cuki, hogy ugyanazok a jatekosok, akik evek ota alibiznek a Milanban, Ibra mellett hirtelen komolyan veszik a jatekot es nem mernek leszarom modban teljesiteni, mert fosnak, hogy a sved megcsapja oket. Es lam, hirtelen a Milan csapatnak nez ki. Ez sok mindent elmond a futballistak mai felfogasarol, miket megtehetnek. De sokat elmond a bohoc Piolirol is, akinek koze sincs az edzoskodeshez, csak Ibra miatt fegyelem uralkodik a csapatnal, jonnek is a W-k.hogy aztá, 3 percenként kapjanak 2 gólt...csak kellene azért egy edző is 😊
Na Suso mellett ki kellene baszni a fel keretet es Piolit az ideny vegen, Ibraval meg hosszabbitani, aztan rendet rakni vegre.
Stez
ozibozi
Stez
több mint 6 éve
Szerintem azzal, hogy "ki kellene baszni Piolit", lefedtem azt a reszt, hogy kellene egy normalis edzo. 😀Tok cuki, hogy ugyanazok a jatekosok, akik evek ota alibiznek a Milanban, Ibra mellett hirtelen komolyan veszik a jatekot es nem mernek leszarom modban teljesiteni, mert fosnak, hogy a sved megcsapja oket. Es lam, hirtelen a Milan csapatnak nez ki. Ez sok mindent elmond a futballistak mai felfogasarol, miket megtehetnek. De sokat elmond a bohoc Piolirol is, akinek koze sincs az edzoskodeshez, csak Ibra miatt fegyelem uralkodik a csapatnal, jonnek is a W-k.hogy aztá, 3 percenként kapjanak 2 gólt...csak kellene azért egy edző is 😊
Na Suso mellett ki kellene baszni a fel keretet es Piolit az ideny vegen, Ibraval meg hosszabbitani, aztan rendet rakni vegre.
Stez
ozibozi
több mint 6 éve
Tok cuki, hogy ugyanazok a jatekosok, akik evek ota alibiznek a Milanban, Ibra mellett hirtelen komolyan veszik a jatekot es nem mernek leszarom modban teljesiteni, mert fosnak, hogy a sved megcsapja oket. Es lam, hirtelen a Milan csapatnak nez ki. Ez sok mindent elmond a futballistak mai felfogasarol, miket megtehetnek. De sokat elmond a bohoc Piolirol is, akinek koze sincs az edzoskodeshez, csak Ibra miatt fegyelem uralkodik a csapatnal, jonnek is a W-k.hogy aztá, 3 percenként kapjanak 2 gólt...csak kellene azért egy edző is 😊
Stez
több mint 6 éve
Jóska, te miről beszélsz?Csak 1-2 dolog: azért Gulat is lehetett látni a pesti éjszakában Nemeth-tel és Filkorral (?????) együtt. Sőt bevallottan a feleségét is egy romkert buli vége után szedte össze lepattanokent.Neked még van 30 éved pénzt keresni a szakmádban, Dzsudzsáknak csak a töredéke.
Másik Sobri: de van olyan aki visszalép. Én pl kb fele annyiért mentem a kkmbe dolgozni mint amit a hivatalnál vezetőként kaptam. Több ok mellett Hosszútávú befektetésként tekintettem arra h majd egy normális külföldi helyeken kulszolgalaton visszahozza a fizu azt amiről lemondtam. Szóval ha vki hosszú távon tekint jövőre, karrierre igen is meg kell tudjon hozni ilyen döntéseket.
csebi
Nekem is volt ingyen, befektetésként végzett munkám, ami később megtérült. Meg olyan is, ami nem. De mi évtizedekkel tudunk tervezni, egy sportoló években.
Sobri Jóska
A sportolók 35 felett rokkantnyugdíjba mennek?
Tiltja nekik valaki, hogy képezzék magukat?
Zsuzsinak is vannak ingatlanbefektetései..
Egyszerűen hiteltelen az ember..
több mint 6 éve
Tok cuki, hogy ugyanazok a jatekosok, akik evek ota alibiznek a Milanban, Ibra mellett hirtelen komolyan veszik a jatekot es nem mernek leszarom modban teljesiteni, mert fosnak, hogy a sved megcsapja oket. Es lam, hirtelen a Milan csapatnak nez ki. Ez sok mindent elmond a futballistak mai felfogasarol, miket megtehetnek. De sokat elmond a bohoc Piolirol is, akinek koze sincs az edzoskodeshez, csak Ibra miatt fegyelem uralkodik a csapatnal, jonnek is a W-k.Na Suso mellett ki kellene baszni a fel keretet es Piolit az ideny vegen, Ibraval meg hosszabbitani, aztan rendet rakni vegre.
több mint 6 éve
Lazio win👍😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 581
Gula ezen vedeseit hianyolom a valogatottbol.La Liga123, a depor full utolsobol a 14. lett 4 pontra a kiesestol.Az utolso 5 meccsbol 5 w 😀
több mint 6 éve
ez a Lipcse lenne a kihívója a Bayern-nek???és az a durva, hogy még így is nyerhettek volna 😊
több mint 6 éve
Tehetséges futballistáknál ugyanúgy előfordul, mint csinos nőknél h elmennek dubajozni.Dzsudzsi ezt választotta.
Azt meg embere válogatja h ez kifogásolható-e morálisan.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
a marketing jó, a pr szarNeked még van 30 éved pénzt keresni a szakmádban, Dzsudzsáknak csak a töredéke.Véleményem szerint nem is azzal van a gond, amit leírsz, mert ezt sokan tudják, amit leírtál.
Sobri Jóska
Dzsudzsák esetében az előadási mód a probléma. Már rég ki kellett volna mondania, hogy ő már inkább az anyagi jövőt helyezi előtérbe és nem a karriert. Ennyit kellene tennie és akkor nem rohanna bele állandóan a pofonokba, mint a Fortuna Sittard esetében. Akkor is előadta, hogy "jaj, nem a pénz miatt igazolt az Al-Ittihad csapatához, hanem szakmai döntés volt, nem érdeklődött igazán más csapat utána, stb". Aztán mégis kiderült, hogy lett volna más csapat, csak ott kevesebb pénzt kapott volna.
Dzsudszi a tökéletes iskola példája egy rosszul működő marketing gépezetnek.
Tejesember
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
a szépség és a szörnyeteg nincs ingyééé sehol a világon. még olcsóóban megúszta, vesznek még el tőle sokat, hiszen még előtte az élet...😊Amit zsu nagy munka aran megszerzett, azt lindus kis munka aran elcsaplizta 😆mert zsuzsi nem szedte hülyére magát? dehogynemGondoltam hogy ilyen nevek lesznek...Azert ezek az arcok vilagsztarok, dollar tizmilliokat keresnek evente. Szep dolog hogy lemondanak par milliorol neha, de valojaban nulla jelentosege van.Azert a 3 (36) vs 10 (120) milla oriasi kulonbseg szerintem, en gondolkozas nelkul uttobbit valasztanam.lusta vagyok számokat pontosan összeszedni
NBA-ben amugy milyen penzekrol mondanak le jatekosok, tehat nagysagrendileg milyen tortenetek vannak? Ez nem ironia, komolyan kerdezem.
Hendrix
de most volt ugye irving-kd aki kevesebbért írt alá h jöjjön deandre
james-wade-bosh is kevesebbért hogy Haslem maradjon
KCP 1 évre kevesebbért írt alá a lakers-hez miután eljött a pistonsból (nem jött be neki)
David West kilépett a 12.6millás player optionből hogy 1.4ért aláírjon a GSW-hez (és legyen gyűrű)
Negritis
Persze van kivetel, de ritka hogy egy atlag jatekos komoly penzrol mondjon le.
Dzsudzsak sokadrangu focista, van 10 jo eve penzt keresni, ertheto hogy maximalizalni akarja a keresetet. Ezek a fogyatekos nyilatkozatok nem kellenenek, de igazabol ezert se lehet bantani, ennyi esze van, ennyit tud.
Hendrix
3 éve simán dönthetett volna úgy hogy elmegy kutyagolni és rendbe teszi a karrierjét-hagyatékát
ehelyett harácsol tovább
ami mint mint munkásember érthető
mint sportoló gáz
és a legnagyobb probléma hogy úgy adja elő mintha sportolóként maxolná ki ami benne van
Negritis
Stez
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Tejesember
256
Neked még van 30 éved pénzt keresni a szakmádban, Dzsudzsáknak csak a töredéke.Véleményem szerint nem is azzal van a gond, amit leírsz, mert ezt sokan tudják, amit leírtál.
Sobri Jóska
Dzsudzsák esetében az előadási mód a probléma. Már rég ki kellett volna mondania, hogy ő már inkább az anyagi jövőt helyezi előtérbe és nem a karriert. Ennyit kellene tennie és akkor nem rohanna bele állandóan a pofonokba, mint a Fortuna Sittard esetében. Akkor is előadta, hogy "jaj, nem a pénz miatt igazolt az Al-Ittihad csapatához, hanem szakmai döntés volt, nem érdeklődött igazán más csapat utána, stb". Aztán mégis kiderült, hogy lett volna más csapat, csak ott kevesebb pénzt kapott volna.
Dzsudszi a tökéletes iskola példája egy rosszul működő marketing gépezetnek.
több mint 6 éve
Amit zsu nagy munka aran megszerzett, azt lindus kis munka aran elcsaplizta 😆mert zsuzsi nem szedte hülyére magát? dehogynemGondoltam hogy ilyen nevek lesznek...Azert ezek az arcok vilagsztarok, dollar tizmilliokat keresnek evente. Szep dolog hogy lemondanak par milliorol neha, de valojaban nulla jelentosege van.Azert a 3 (36) vs 10 (120) milla oriasi kulonbseg szerintem, en gondolkozas nelkul uttobbit valasztanam.lusta vagyok számokat pontosan összeszedni
NBA-ben amugy milyen penzekrol mondanak le jatekosok, tehat nagysagrendileg milyen tortenetek vannak? Ez nem ironia, komolyan kerdezem.
Hendrix
KCP 1 évre kevesebbért írt alá a lakers-hez miután eljött a pistonsból (nem jött be neki)
David West kilépett a 12.6millás player optionből hogy 1.4ért aláírjon a GSW-hez (és legyen gyűrű)
Negritis
Dzsudzsak sokadrangu focista, van 10 jo eve penzt keresni, ertheto hogy maximalizalni akarja a keresetet. Ezek a fogyatekos nyilatkozatok nem kellenenek, de igazabol ezert se lehet bantani, ennyi esze van, ennyit tud.
Hendrix
3 éve simán dönthetett volna úgy hogy elmegy kutyagolni és rendbe teszi a karrierjét-hagyatékát
ehelyett harácsol tovább
mint sportoló gáz
és a legnagyobb probléma hogy úgy adja elő mintha sportolóként maxolná ki ami benne van
Negritis
több mint 6 éve
mert zsuzsi nem szedte hülyére magát? dehogynemGondoltam hogy ilyen nevek lesznek...Azert ezek az arcok vilagsztarok, dollar tizmilliokat keresnek evente. Szep dolog hogy lemondanak par milliorol neha, de valojaban nulla jelentosege van.Azert a 3 (36) vs 10 (120) milla oriasi kulonbseg szerintem, en gondolkozas nelkul uttobbit valasztanam.lusta vagyok számokat pontosan összeszedni
Hendrix
Negritis
Hendrix
ehelyett harácsol tovább
mint sportoló gáz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
De Zsuzsi is megtehette volna ugyanezt pepitában de nem tette. Sztem ezzel van a baj H közben ráadásul olyan nyilatkozatokat ad amiket a hipokracia mellett kellene példaként idézni. Már 4 évvel ezelőtt sem futott, védekezett egy hulla gyenge bajnokságban, de meg mindig hisztizik ha nem játssza végig a válogatott meccset.Csak 1-2 dolog: azért Gulat is lehetett látni a pesti éjszakában Nemeth-tel és Filkorral (?????) együtt. Sőt bevallottan a feleségét is egy romkert buli vége után szedte össze lepattanokent.Neked még van 30 éved pénzt keresni a szakmádban, Dzsudzsáknak csak a töredéke.
Másik Sobri: de van olyan aki visszalép. Én pl kb fele annyiért mentem a kkmbe dolgozni mint amit a hivatalnál vezetőként kaptam. Több ok mellett Hosszútávú befektetésként tekintettem arra h majd egy normális külföldi helyeken kulszolgalaton visszahozza a fizu azt amiről lemondtam. Szóval ha vki hosszú távon tekint jövőre, karrierre igen is meg kell tudjon hozni ilyen döntéseket.
csebi
Nekem is volt ingyen, befektetésként végzett munkám, ami később megtérült. Meg olyan is, ami nem. De mi évtizedekkel tudunk tervezni, egy sportoló években. És a te példádból is valójában az a konklúzió, hogy effektíve többért mentél a kkmbe, csak nem a havi nettóval számoltál, hanem a tervezett emeléseket bekalkulálva, mondjuk tíz év szummájával. Egy focista nem tud ilyen tízéves terveket csinálni, sokkal több a bizonytalansági faktor, amikor mindig egy rossz becsúszásnyira van egy komoly sérüléstől, és sok a szubjektív szempont, edzők, tulajdonosok, ügynökök által érintett a karrierje.
Valamint valószínűleg egy átlag focista nem is olyan okos, mint te, vagy egy diplomás szakember.
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Gondoltam hogy ilyen nevek lesznek...Azert ezek az arcok vilagsztarok, dollar tizmilliokat keresnek evente. Szep dolog hogy lemondanak par milliorol neha, de valojaban nulla jelentosege van.Azert a 3 (36) vs 10 (120) milla oriasi kulonbseg szerintem, en gondolkozas nelkul uttobbit valasztanam.lusta vagyok számokat pontosan összeszedni
Hendrix
Negritis
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Két jó német rangadó sok lett volna egy hétvégére. Ez a Bayern - Lipcse olyan szar amilyen jó volt a tegnapi Lev-Dor.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
nepszava.us/dzsudzsak-avagy-egy-kamu-karrier-stacioi/Az igen, ritka teli találat ez a cikk.
ozibozi
több mint 6 éve
nepszava.us/dzsudzsak-avagy-egy-kamu-karrier-stacioi/“Csakhogy Dzsudzsák eltitkolta, hogy 2011-ben befejezte a versenysportot és felhagyott a labdarúgással, kizárólag üzletemberként tevékenykedett tovább, úgy tett, mintha ő még mindig egy futballista lenne. Ezt a mutatványt pedig elhitték neki, és mindenki úgy tett, mintha egy sportolóval állna szemben. Olyannyira, hogy Dzsudzsák még a magyar válogatott kapitánya is lehetett, és maradt a mai napig, ami azért furcsa, mert a csapatban a többiek, mind labdarúgók...
Dzsudzsák előtt is nagy pálya áll még egy olyan országban, ahol minden ugyanolyan hamis, hazug utánzat, mint amilyen ő maga. ..
Magyarországon még bármi lehet belőle, mert úgy vonul majd vissza, mintha sportoló lett volna, és mintha nagy karriert futott volna be, és csak rajta múlik, hogy Orbán FIFA elnöknek jelöli vagy sportminiszternek. De még külügyminiszter is lehet belőle, ha néhány évet még futsallozik...”
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 581
Perszr de egy focistanak is van egy eletpalyaja.Edzoskodes, szakmazas, lasd Szabics, Low, hajnal.Csak 1-2 dolog: azért Gulat is lehetett látni a pesti éjszakában Nemeth-tel és Filkorral (?????) együtt. Sőt bevallottan a feleségét is egy romkert buli vége után szedte össze lepattanokent.Neked még van 30 éved pénzt keresni a szakmádban, Dzsudzsáknak csak a töredéke.
csebi
Nekem is volt ingyen, befektetésként végzett munkám, ami később megtérült. Meg olyan is, ami nem. De mi évtizedekkel tudunk tervezni, egy sportoló években. És a te példádból is valójában az a konklúzió, hogy effektíve többért mentél a kkmbe, csak nem a havi nettóval számoltál, hanem a tervezett emeléseket bekalkulálva, mondjuk tíz év szummájával. Egy focista nem tud ilyen tízéves terveket csinálni, sokkal több a bizonytalansági faktor, amikor mindig egy rossz becsúszásnyira van egy komoly sérüléstől, és sok a szubjektív szempont, edzők, tulajdonosok, ügynökök által érintett a karrierje.
Valamint valószínűleg egy átlag focista nem is olyan okos, mint te, vagy egy diplomás szakember.
Sobri Jóska
Ne sirjunk ertuk
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 581
Irtam, h db7 eseteben meg toljak ezeket az uzeneteket, kommentaljak , interjukat adnak amik nem lennenek kotelezoek.Mi fotelszurkolok nem rohatunk fel semmit DB7-nek mert az o elete, mi csak kivetitjuk ra a vagyainkat.És arról miért Dzsudzsák tehet, hogy a döntéseit a média miként tálalja, miként jeleníti meg?
Az is ertheto, hogy persze, nem sok ember engedne a fizetesi igenyeibol, de erre is van pelda..ketto jutott eszembe:
Witsel aki kinaba , ment es hiszem, hogy a dortmundi fizetese kevesebb, mint ott volt.
Huszti: kinaba jott vissza o is es hiszem hogy kevesebb zseert.
Pl Szalai is kereshetne tobbet es biztos voltak tapogatozasok torokbol meg mas honnan is ahol tutti tobbet kapna, de inkabb kevesebbert marad egy szinvonalas bajnoksagban.
Ami sok embert idegesit, hogy a mediaban ugy jelenik, meg h a legkeresettebb, legjobb magyar jatekos es milyen jo helyre kerult pedig... pedig meg huszti karrierje, de meg Juhasze is jobb karrier foci szempontjabol, tobb BL, EL , top bajnoki meccs (tozser sem volt rossza)
Ellenben ahogy irtam DB7 nevesincs csapatoknal van es jonnek a hirek, hogy ilyen meg olyan jo dontes.
Teny, Huszti kb offolt minden megkeresest, DB7-nek meg nagyon fut a PR-ja ami szandekos, a menedzser es az o reszerol is csak visszataszito egy ido utan.
ZoliMP
Sobri Jóska
Lasd huszti.
Ilyet olvasni h csak az nso-nak arulta el🤣
Mintha az espn es a gazetta meg a marca is azt leste volna h mi lesz db7-tel
több mint 6 éve
Mivel ostoba. És őszintén ez jön ki belőle.Igen, hiszen ostobán nyilatkozik 😉Mi fotelszurkolok nem rohatunk fel semmit DB7-nek mert az o elete, mi csak kivetitjuk ra a vagyainkat.És arról miért Dzsudzsák tehet, hogy a döntéseit a média miként tálalja, miként jeleníti meg?
Az is ertheto, hogy persze, nem sok ember engedne a fizetesi igenyeibol, de erre is van pelda..ketto jutott eszembe:
Witsel aki kinaba , ment es hiszem, hogy a dortmundi fizetese kevesebb, mint ott volt.
Pl Szalai is kereshetne tobbet es biztos voltak tapogatozasok torokbol meg mas honnan is ahol tutti tobbet kapna, de inkabb kevesebbert marad egy szinvonalas bajnoksagban.
Ami sok embert idegesit, hogy a mediaban ugy jelenik, meg h a legkeresettebb, legjobb magyar jatekos es milyen jo helyre kerult pedig... pedig meg huszti karrierje, de meg Juhasze is jobb karrier foci szempontjabol, tobb BL, EL , top bajnoki meccs (tozser sem volt rossza)
Ellenben ahogy irtam DB7 nevesincs csapatoknal van es jonnek a hirek, hogy ilyen meg olyan jo dontes.
Teny, Huszti kb offolt minden megkeresest, DB7-nek meg nagyon fut a PR-ja ami szandekos, a menedzser es az o reszerol is csak visszataszito egy ido utan.
ZoliMP
Sobri Jóska
Toca
több mint 6 éve
Csak 1-2 dolog: azért Gulat is lehetett látni a pesti éjszakában Nemeth-tel és Filkorral (?????) együtt. Sőt bevallottan a feleségét is egy romkert buli vége után szedte össze lepattanokent.Neked még van 30 éved pénzt keresni a szakmádban, Dzsudzsáknak csak a töredéke.
csebi
több mint 6 éve
Igen, hiszen ostobán nyilatkozik 😉Mi fotelszurkolok nem rohatunk fel semmit DB7-nek mert az o elete, mi csak kivetitjuk ra a vagyainkat.És arról miért Dzsudzsák tehet, hogy a döntéseit a média miként tálalja, miként jeleníti meg?
ZoliMP
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mi fotelszurkolok nem rohatunk fel semmit DB7-nek mert az o elete, mi csak kivetitjuk ra a vagyainkat.És arról miért Dzsudzsák tehet, hogy a döntéseit a média miként tálalja, miként jeleníti meg?
ZoliMP