Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Azért külföldről a magyar foci pont így nézhet ki.ez nagyon igaz, Európából nézve felesleges követni csak a sportértéke szempontjából.Szerintem az arabokon és néhány 35 feletti levezetni de ugyanakkor még nagy lóvét leakasztani vágyó focistán kívül kurvára senkit nem érdekel sehol az arab világ focija... 😊"ezt a csapatot nem kell bemutatnom azoknak akik a fociban egy kicsit is járatosak"egyébként aki sportfogad egy ideje vagy érdekli az arab világ focija az jól ismeri az Al-Aint és tényleg jól jött ki ez most Dzsudzsinak, kérdés tud-e majd olyan játékot nyújtani hogy elégedettek legyenek vele.
omfg
Negritis
davemayer
warr_b
davemayer
A fanatikus rétegen kívül (ami gondolom tevééknél is megvan) a kutyát nem érdekli, és jobbára szerencse vadász külfödiek és levitézlet botlábúak jönnek ide jó pénzért.
több mint 6 éve
Az megvolt mindenkinek, hogy a Chelsea igazolt télen egy kib**ott senkit? 😊 OFFICIAL: Chelsea has announced the signing of highly-rated South Korean teenager Foo-Kin No-Wan.
— Troll Football (@TrollFootball) January 31, 2020
több mint 6 éve
ez nagyon igaz, Európából nézve felesleges követni csak a sportértéke szempontjából.Szerintem az arabokon és néhány 35 feletti levezetni de ugyanakkor még nagy lóvét leakasztani vágyó focistán kívül kurvára senkit nem érdekel sehol az arab világ focija... 😊"ezt a csapatot nem kell bemutatnom azoknak akik a fociban egy kicsit is járatosak"egyébként aki sportfogad egy ideje vagy érdekli az arab világ focija az jól ismeri az Al-Aint és tényleg jól jött ki ez most Dzsudzsinak, kérdés tud-e majd olyan játékot nyújtani hogy elégedettek legyenek vele.
omfg
Negritis
davemayer
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
mert nem sportfogadsz 😊sztem én beleesek a "kicsit járatos" kategóriába, egyik arab csapatról sincs kb fingom se"ezt a csapatot nem kell bemutatnom azoknak akik a fociban egy kicsit is járatosak"egyébként aki sportfogad egy ideje vagy érdekli az arab világ focija az jól ismeri az Al-Aint és tényleg jól jött ki ez most Dzsudzsinak, kérdés tud-e majd olyan játékot nyújtani hogy elégedettek legyenek vele.
omfg
Negritis
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Szerintem az arabokon és néhány 35 feletti levezetni de ugyanakkor még nagy lóvét leakasztani vágyó focistán kívül kurvára senkit nem érdekel sehol az arab világ focija... 😊"ezt a csapatot nem kell bemutatnom azoknak akik a fociban egy kicsit is járatosak"egyébként aki sportfogad egy ideje vagy érdekli az arab világ focija az jól ismeri az Al-Aint és tényleg jól jött ki ez most Dzsudzsinak, kérdés tud-e majd olyan játékot nyújtani hogy elégedettek legyenek vele.
omfg
Negritis
davemayer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Szerintem pedig mar reg nagyon rossz, ha valakinek minden klubvaltasanal magyarazkodnia kell, hogy a csapat amugy hu de mennyire nivos es jo, es allandoan eloadast kell tartania a vilagnak, hogy az, amit csinalt, az bizony kurva jo. Illetve szanalmas is. Persze Dzsu kapcsan tovabbra is tartom, hogy o tenyleg olyan sik buta szegeny, hogy amiket mond, azt nem rizsabol tolja, hanem tenyleg ezeket is gondolja. De ez a valogatott zakok utani szovegeleseinel is igy van, amik total wtfek es koszonoviszonyban sincsenek a valosaggal. Csak hat o ugy hiszi, de.
több mint 6 éve
sztem én beleesek a "kicsit járatos" kategóriába, egyik arab csapatról sincs kb fingom se"ezt a csapatot nem kell bemutatnom azoknak akik a fociban egy kicsit is járatosak"egyébként aki sportfogad egy ideje vagy érdekli az arab világ focija az jól ismeri az Al-Aint és tényleg jól jött ki ez most Dzsudzsinak, kérdés tud-e majd olyan játékot nyújtani hogy elégedettek legyenek vele.
omfg
Negritis
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
"ezt a csapatot nem kell bemutatnom azoknak akik a fociban egy kicsit is járatosak"egyébként aki sportfogad egy ideje vagy érdekli az arab világ focija az jól ismeri az Al-Aint és tényleg jól jött ki ez most Dzsudzsinak, kérdés tud-e majd olyan játékot nyújtani hogy elégedettek legyenek vele.
omfg
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
"ezt a csapatot nem kell bemutatnom azoknak akik a fociban egy kicsit is járatosak"omfg
több mint 6 éve
a "link van" kérdésre 2020-ban a válasz, az hogy csak Zelda van 😀myonlineradio.hu/radio-1/archivumCsak "link" van!😀😀😀Csodás a reggeli DB7 interjú Balazsekkal.link van? 😀
Hála Istennek az előrelépés megkérdőjelezhetetlen!
Sinisa
Negritis
(Ez olyan lett, mint egy koreai gyorskorcsolyázó neve...😀)
zemanla
Sinisa
köszi a linket meg is hallgatom gyorsan kiváncsi vagoyk bár nem szeretem ezeket a pojácákat, de zsuzsi hülyesége érdekel
több mint 6 éve
myonlineradio.hu/radio-1/archivumCsak "link" van!😀😀😀Csodás a reggeli DB7 interjú Balazsekkal.link van? 😀
Sinisa
Negritis
zemanla
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Csak "link" van!😀😀😀Csodás a reggeli DB7 interjú Balazsekkal.link van? 😀
Sinisa
Negritis
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Csodás a reggeli DB7 interjú Balazsekkal.link van? 😀
Sinisa
több mint 6 éve
Mondjuk aki olasz focit néz, az meg is érdemli a szenvedést, csapattól függetlenül 😀Remélem ebből árad az irónia. 😊
Mi jön még, Ligue 1et is néz valaki?! c'mon bruh
Borbinho
több mint 6 éve
Csodás a reggeli DB7 interjú Balazsekkal.Hála Istennek az előrelépés megkérdőjelezhetetlen!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Mondjuk aki olasz focit néz, az meg is érdemli a szenvedést, csapattól függetlenül 😀 Mi jön még, Ligue 1et is néz valaki?! c'mon bruh
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Csak nekem tűnt úgy, hogy szarul állították meg a videót a második inter gól esetében, és amúgy les volt?Szerintem is les volt, de mar megszoktuk.
Duff
több mint 6 éve
Csak nekem tűnt úgy, hogy szarul állították meg a videót a második inter gól esetében, és amúgy les volt?
több mint 6 éve
Nem láttam csak az eredményt s már kezdtem magamban fogalmazni a dolgot, hogy rég örültem ennyire ACM győzelemnek Juve drukkerként.....rég örültem volna.... 😕Juve+Barca, te jó ég 😀
De legalább a Betist sikerült legyőzni idegenben, ez se rossz.
dande
Ez most visszahozott az életbe 😀

több mint 6 éve
Nem láttam csak az eredményt s már kezdtem magamban fogalmazni a dolgot, hogy rég örültem ennyire ACM győzelemnek Juve drukkerként.....rég örültem volna.... 😕De legalább a Betist sikerült legyőzni idegenben, ez se rossz.
több mint 6 éve
Nagyon remélem, hogy azok, akik ezt a csapatot ide süllyesztették, elvonulnak a picsába a futball környékéről.Hogy az Inter egy félidőn át a pályán sem léve, olyan játszi könnyedséggel bassza agyon a Milant 0–2-ről, hogy meg sem kell izzadnia, az vérlázító.
Persze, amikor az ellenfélbe ilyen Eriksenek állnak be a kispadról, a Milanban pedig egy értelmes játékos sincs, akkor ezen nincs semmi meglepő.
De ez a meccs kiábrándítóbb volt bárminél az elmúlt években tapasztalt szarokhoz képest is, ez pedig félelmetes.

több mint 6 éve
Ezt a meccset simán elcsalaták a Sintérnek, brávó!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Lazio winÚgy néz ki jövőre egy kedvező sorsolás után mehetünk Lazio BL meccsre a környékre. Prága,Salzburg,Zagráb adná nagyon.
👍😀
zemanla
több mint 6 éve
az ucsó már kb kispályás alazó göl volt
több mint 6 éve
Pioli tenyleg egeszen zsenialis koponya, 20 perc alatt nyal harmat a csapata, o nem cserel. 30 perce szenved a csapata, nem cserel.