Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 48 261 — Whoops, looks like something went wrong.
...
Stez
Értem.
Én azért megnézném ezt a pár mennyei- hetet a sorsdöntő válogatott meccs előtt, hogy teljesít, mivel elég régen kapott rendes terhelést és most is csere volt, de már pár nappal később körbecsókolta egymást a díszmagyar Rossival a sajtóban.

Ne felejtsük el, Nikó nagy duzzogva lemondta a válogatottságot, nem is olyan rég, megsértődött mert hazautazott a nagynevű MLS-ből, képviselni a hazáját, de Leszkensz nem cserélte be csak 5 percre.
Na egy ilyen játékosnak nem a címer az első. Amit megértek, de akkor ne nyalizzon.
“Adtam én már sokat a magyar futballnak...”

Koncentráljon csak a klubjára, ahogy mondta akkor meg a családra, más örömmel repül haza ha egy percet sem játszik, meg vagyunk nélküle, nem kell udvarolni neki.
LoveSobri
Ha MLS-ben játszol utazásra elmegy 2 napod. Azalatt nem edzel. Majd pár nap aklimatizáció. Majd nem játszol. Visszarepülsz, újra ennyi, míg hasznosan nem tudod tölteni az időd. Gyakorlatilag kuka a következő fordulód a bajnokságban, ha nem beton biztos kezdő vagy, akkor félted a helyed. Magyarán csak szopatod magad, ha ilyen körülmények között is vállalod a válogatottsággal járó plusz terheket.
dawyd728
Klasszikust idézzek, minek ment oda...

Akinek ez teher az ne jöjjön, nem olyan bonyolult történet. Évi 4-5 alkalomról van szó, de nyilván van akinek ezt 12 óra utazással, van aki csak a szomszéd stadion kispadjáról felállva kell abszolválnia...
FLZOLI
Meg mindig nem foglalkozol azzal, ami a valosag. Ami ha erdekel, olvasd el az elozo hsz-em a temaban. Ha egy kicsit is kepes vagy belelatni magad a helyzetbe, akkor meg fogod erteni te is, Nikolics miert sokallt be. Es valahol igenis jogosan tette. At lett verve.

Itt nem az evi iksz alkalomrol volt szo, nem is arrol, mit akart es mit nem. Arrol volt szo, ahogy bant vele az az idiota Leekens. Na ez nagyon nem ugyanaz, mint hogy Nikolicsnak „budos volt a faradopzas”.

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
...
Stez
Értem.
Én azért megnézném ezt a pár mennyei- hetet a sorsdöntő válogatott meccs előtt, hogy teljesít, mivel elég régen kapott rendes terhelést és most is csere volt, de már pár nappal később körbecsókolta egymást a díszmagyar Rossival a sajtóban.

Ne felejtsük el, Nikó nagy duzzogva lemondta a válogatottságot, nem is olyan rég, megsértődött mert hazautazott a nagynevű MLS-ből, képviselni a hazáját, de Leszkensz nem cserélte be csak 5 percre.
Na egy ilyen játékosnak nem a címer az első. Amit megértek, de akkor ne nyalizzon.

Koncentráljon csak a klubjára, ahogy mondta akkor meg a családra, más örömmel repül haza ha egy percet sem játszik, meg vagyunk nélküle, nem kell udvarolni neki.
LoveSobri
Ha MLS-ben játszol utazásra elmegy 2 napod. Azalatt nem edzel. Majd pár nap aklimatizáció. Majd nem játszol. Visszarepülsz, újra ennyi, míg hasznosan nem tudod tölteni az időd. Gyakorlatilag kuka a következő fordulód a bajnokságban, ha nem beton biztos kezdő vagy, akkor félted a helyed. Magyarán csak szopatod magad, ha ilyen körülmények között is vállalod a válogatottsággal járó plusz terheket.
dawyd728
Klasszikust idézzek, minek ment oda...

Akinek ez teher az ne jöjjön, nem olyan bonyolult történet. Évi 4-5 alkalomról van szó, de nyilván van akinek ezt 12 óra utazással, van aki csak a szomszéd stadion kispadjáról felállva kell abszolválnia...

több mint 6 éve
dawyd728 4 198
...
Stez
Értem.

LoveSobri
több mint 6 éve
...
Stez
Értem.

LoveSobri
Az a baj, hogy nem vagyunk meg nelkule. 😀
Csak ilyen nep ez a magyar, olyan elkepesztoen magas lovon ul, hogy tenyleg kepes volt megsertodni Nikolicsra, akinek nem kicsit volt igaza, mert amit Leekens muvelt vele, az geciseg volt. Itt nem az volt a problema, hogy emberunk hazajott es jatszott ot percet, hanem az volt a problema, hogy az a gyagyas, valamelyik utcasarokrol szerzett kapitany bacsi elotte korbeudvarolta Nikolicsot, es megigerte neki, hogy jatszatni fogja, amire o fogta magat es repulore ult a vilag masik oldalarol, vallalva azt, hogy igazabol alig pihen, raadasul az idoeltolodas es a sok utazas miatt teljesen szet lesz esve a valogatott szunet utan is meg, ami adott esetben kihat a klubteljesitmenyere is.

De eleg trefas, hogy a magyar futball miatt allandoan hisztizik mindenki, kozben olyan luxusban elunk, hogy megtehetjuk, hogy egy tobb orszagban rendre golkiraly gyereket kihagyunk a valogatottbol, csak azert, mert nem illik bele az elkepzeleseinkbe. Hat ha valami, ez hatalmas hiba (volt).

Mikozben a masik oldalon meg Dzsudzsakok jatszanak allandoan, mert jatszaniuk kell... Azert ne mar. 😀

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
Nézzük meg először itthon mit mutat, utána örömmel kérek elnézést.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 504 — Vikings fan
...
Stez
Értem.

LoveSobri
Így van ! Fasza magyar gyerekek vagyunk, ha egyszer már visszamondta, hiába lehet segíthetne küldjük el szépen! Rengeteg csatartehetségünk van aki sokat játszik!

Szerkesztette: Toca
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 590 — Cowboys fan
Vótmá?
 m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-az-ajto-nyitva-all-marco-rossi-nikolicsrol-2746963

33 felé, fél éve nem edzve, bohócbajnokság után RÁ van szükségünk.
LoveSobri
Nikolicnak van egy olyan furcsa képessége amii nagyon kevés magyar csatárnak.16-oson belül ritkán hibázik.
Kenny
Csaka há válogatott tétmeccsen ezek szerint el sem jut oda, mert az egyetlen valamit is számító gólját a hatalmas Andorra ellen szerezte, kb ezer éve.
több mint 6 éve
...
Stez
Értem.

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 612 — Omar's Coming Yo!
Vótmá?
 m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-az-ajto-nyitva-all-marco-rossi-nikolicsrol-2746963

LoveSobri
Nikolicnak van egy olyan furcsa képessége amii nagyon kevés magyar csatárnak.16-oson belül ritkán hibázik.
Teljesen mindegy hány éves, ha akar jönni akkor a keretben a helye.Ez nem kérdés.
Bohócbajnokság?Nézzük már meg ott kik játszanak és itthon..
Ostobaság lenne kihagyni.

több mint 6 éve
Senki sem ajnarozza az mlst, de amig te fikazod, addig az mls rendes jatekidovel es golokkal meg mindig haromszor tobbet er, mint Eppel kazahsztanja, Balogh nulla jatekperce Angliaban, vagy Bode levezetese Pakson, netan Nemeth nulla perce csapatkereses kozepette peldaul. Es lehetne sorolni. Nem azon van a hangsuly, jo e az mls, hanem azon, hogy a tobbi szarabb, es meg csak nem is jatszanak a rosszabban a magyarok. Niko talan mar kioregedoben, de meg mindig egy rugasnyival jobb azzal a tudasaval, hogy neha bele tud rugni egyenesen a labdaba, ellentetven a tobbivel, akiknek meg ez sem megy.

Es ugye sorsdonto meccs jon, lehet, hogy tobb is. Nem kiserletezhetsz. Sok jatekos nincs szereny nemzetunkben, akik stabilan tudnanak golt loni, egyaltaoan bennuk van a sansz, hogy egyszer jo helyen allnak. Eleg szegyen, hogy altalaban ilyen Patkaik talaljak a golokat.

Es igen, fennakadhatsz Nikon es a rendszeren, de azert dobtak, mert nem illett bele. Nem azert, mert rossz jatekos lenne.

több mint 6 éve
Stez,
Nézd már meg az utóbbi másfél évét Nikónak, egy olyan bajnokságban ahol nincsenek védelmek, átlagban 3 gól esik a meccseken.
2019: 33 meccs, 12 gól.

Plusz idősebb lett, lassabb.

Egyik kapitányunk se látott benne fantáziát, még Dárdai sem.
27 meccset kapott, nem ragaszkodtak hozzá. Persze, mert nem illett a rendszerbe...
Csak sajnos a magyar válogatott 30-40 éve nem játszik abban a stílusban és rendszerben, ami Nikónak fekszik.
Többször fut lesre, mint ér a labdába. A válogatottban egy játékosunk sem képes normális labdát adni a centereknek.
Szalaiban legalább van fantázia. Hiszen seggen rúgjuk állandóan a zsugát, nincs egy kis passz, kiugratás, így Nikóban màr nincs is fantázia. Ő viszont néha lefejeli vagy megtartja. Nikóval csak egyel kevesebben lennénk, ráadásul ő védekezni sem tud.

Ajnározza itt mindenki az MLS-t, ahova a nagyok 35 felett levezetni mennek, ott sem volt már húzóember, akkor meg mit akarunk mi vele? Most komolyan?
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 590 — Cowboys fan
""Ismét egy PSV-szintű profi klubhoz kerültem, ahol tényleg a lehető legjobb kezekben vagyok, és így a válogatott számára is a hasznára lehetek. Ezek után a szövetségi kapitány szíve joga eldönteni, hogy beválogat-e vagy sem".
"
ZoliMP
igaz ami igaz, a PSV most eléggé meg van zuhanva, de azért ennyire talán mégsem
több mint 6 éve
Vótmá?

LoveSobri
Kire legyen? Ugraira, Eppelre, vagy valamelyik allandoan serulo zsenire, mint Balogh? A magyar jatekosok palyat alig latnak, Niko kint legalabb jatszott rendesen, rugdosta a golokat. Kb ketyeg a bomba, van iksz meccsed, vagy baszhatod a kijutast, kiraknak teged is valoazinuleg.

Akkor ismet rakerdezek, kiben kellene bizni? A szokoevente golt szerzo, amugy alig jatszo, de jobbara hasztalan Szalaiban, aki megtartani nem tudja a labdakat, lefejelni szinten, hiaba robotol, ha semmire sem mesz vele?

Nikolics mindig is jobb jatekos volt nala, csak Storck es Dardai rendszerebe nem illett, es mindig azt vartak tole, amit o nem tud.

Vedelmed nincs, az egyetlen ertekelheto jatekosod serult, Barath iksz honapja nem jatszik, mivel amiban szunet van, van egy alibistad, akinek kotelezo jatszania ugyebar, van egy fellabud Nagy Adamban, aki amugy a kozeppalyad jelentene, van meg a sosem jatszo Sallaid, a szinten fellabu Kalmarod.

Ebbe a sorba muszaj valaki, aki kepes valamit hozzaadni a csapathoz. Nikolics az. Valo igaz, hogy neki labdak kellenek, de luxus lenne elnezni mellette, amikor meg a kezdo Szalainal is siman jobb igazabol. A selejtezo az epitkezesre volt, most ez mar az a szakasz, ahol kiserletezni nem lesz ideje Rossinak, arra van szukseg akitol tudja, mit varhat es kaphat.

Amire te azt mondod, bohoc bajnoksag, az meg mindig haromszor jobb, mint amelyikben barmelyik masik lehetseges opcio epp nem jatszik. Mert ugyebar kb nincs csatarunk, aki tenyleg lat palyat.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 368 — Lucas Scott
Vótmá?

LoveSobri
Nem tudom. Én nem kérném meg h a válogatott miatt repülőre üljön, végülis Szófia sincs közel fehervarhoz ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 088
Vótmá?

LoveSobri
Van egy kis hiányérzetem, hogy soha nem tudott kiteljesedni a válogatottban, akkor sem, amikor sorra hozta a gólkirályi címeket különböző országokban.

Mondjuk ezen már sokat nem fog javítani, de Dzsudzsáknál biztos, hogy hasznosabb lenne

több mint 6 éve
Vótmá?

több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 887 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Alisson
Rüdiger - Romagnoli - Manolas - Digne
(Florenzi) - Nainggolan - Pjanić - Strootman
Salah - ???

Milyen lenne ha.
As Roma kezdő11.
Jó, van 1-2 kifogásolható poszt elismerem, Salah mellé másik támadót nem is nagyon találtam, de átnézve ezen a csapaton azért bőven akad olyan játékos akivel előrébb tartana a csapat. Sőt.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 581
""Ismét egy PSV-szintű profi klubhoz kerültem, ahol tényleg a lehető legjobb kezekben vagyok, és így a válogatott számára is a hasznára lehetek. Ezek után a szövetségi kapitány szíve joga eldönteni, hogy beválogat-e vagy sem".
"
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 index.hu/sport/futball/2020/02/10/detari_lajos_a_magyar_futball_nem_kert_belolem_pesti_hirlap_interju_magyar_valogatott/

„Nem szeretek könyörögni azért, hogy beengedjenek valahová. Nem értem, hogy az MLSZ miért nem ad egy olyan állandó, minden pályára érvényes belépőt azoknak, akik sokat tettek a magyar labdarúgásért”

És akkor még kérdés, mért van megkérgesedve ez a rothadó rendszer, amikor mindegyik levitézlet ember automatikusnak venné a kivételezést és már kikéri magának, ha az uram-bátyám megoldjuk okosba dolgok nem működnek....

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 394
De ide már lehet hogy nem fog beférni pár jég után, mert mint tudjuk, ez már komoly csapat...
Szóval akkor majd jönni fog vlsz egy rejtélyes sérülés.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 581
"ezt a csapatot nem kell bemutatnom azoknak akik a fociban egy kicsit is járatosak"
omfg
Negritis
egyébként aki sportfogad egy ideje vagy érdekli az arab világ focija az jól ismeri az Al-Aint és tényleg jól jött ki ez most Dzsudzsinak, kérdés tud-e majd olyan játékot nyújtani hogy elégedettek legyenek vele.
davemayer
sztem én beleesek a "kicsit járatos" kategóriába, egyik arab csapatról sincs kb fingom se
Negritis
Haat negri....sztem nem vagy benne.Aki jaratos az tudja ki volt az utolso 2 evben az oceaniai es az azsiai bl gyoztes IS 🤣
Vicceltem.
több mint 6 éve
Az megvolt mindenkinek, hogy a Chelsea igazolt télen egy kib**ott senkit? 😊

FLZOLI
 twitter.com/fookinnowan/status/374636286533206016

pedig pár éve még úgy volt a MU-ba megy :/ bár tény, nálunk mindenki erősítés lenne lassan 😀 (na majd nyáron Sancho)
Borbinho
nemhogy lecsaptatok volna zsuzsira!
Negritis
lehet a MU volt az a titokzatos európai élcsapat???
csebi
ÉLcsapat!? 😅
gdavid
ne feledjük zsuzsi nyilatkozata volt, lehet ő annak tartja.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
gdavid New England Patriots 3 933 — Patriots fan

FLZOLI

pedig pár éve még úgy volt a MU-ba megy :/ bár tény, nálunk mindenki erősítés lenne lassan 😀 (na majd nyáron Sancho)
Borbinho
Negritis
csebi
ÉLcsapat!? 😅

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve

FLZOLI

Borbinho
Negritis

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 980 — The Mathematician

FLZOLI

Borbinho

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!