Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Oriasi ez a semmirol valo vitatkozas, hogy ramos jobb vagy van dyk.Már nem azért, de Varane <> van Dijk összevetésről volt szó, Ramos csak trollkodásból került megint a szóbeszédbe 😊
Az a baj, hogy tok mas ellenfelek ellen toljak, mas ligaban es ki tudja, hogy az esetleges taktikai utasitasok hogy neznek ki. Nincs egy objektiv szam ami alapjan lehetne merni.
De csamcsogni jo meg cikket irni is lehet errol.
egy top 10-es lista sem "megbizhato"
messi a vilag legjobb jatekosa, de csak tamadasban, persze nincs is olyan jatekos aki minden poszton ugyanugy teljesitene.
ZoliMP
Az, hogy persze nem indult erről érdemi vita (mert egyébként ez szerintem valid téma lenne) más kérdés....
több mint 6 éve
A fradi uj igazolasa.Fél évig jó lesz aztán a szokásos 😊
Egyszeruen nem hiszem, hogy a svajci ligahoz kepest az nb1/fradi elorelepes.
Az is hulyeseg, hogy az nb1-bol konnyebb bekerulni a valogatottba.
Csak a penz vagy a csalad tobbi tagja motivalhatta.
Fasza 😀
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 579
A fradi uj igazolasa.Egyszeruen nem hiszem, hogy a svajci ligahoz kepest az nb1/fradi elorelepes.
Az is hulyeseg, hogy az nb1-bol konnyebb bekerulni a valogatottba.
Csak a penz vagy a csalad tobbi tagja motivalhatta.
Fasza 😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 579
Oriasi ez a semmirol valo vitatkozas, hogy ramos jobb vagy van dyk.Az a baj, hogy tok mas ellenfelek ellen toljak, mas ligaban es ki tudja, hogy az esetleges taktikai utasitasok hogy neznek ki. Nincs egy objektiv szam ami alapjan lehetne merni.
De csamcsogni jo meg cikket irni is lehet errol.
egy top 10-es lista sem "megbizhato"
messi a vilag legjobb jatekosa, de csak tamadasban, persze nincs is olyan jatekos aki minden poszton ugyanugy teljesitene.
több mint 6 éve
Igen akkor legalább posztra is jön. Amúgy vicces h kb a keret fele volt picipest vagy légióDLP,amire szükség volt mert az egész őszt 3 játékossal hoztuk le a tengelyben kb.Látva a lugano utóbbi 5-6 év eladásait nem igaz. Nagyobb ligába annyi embert sem adott mint a Fradi. Ennek ellenére azért meglepő nekem. Amúgy a srác mit játszik? Btb vagy irányító vagy verő ember?Azért szerintem még mindig jóval könnyebb onnan továbblépni mint a honi posványból. Pláne, hogy azért az legalább 1 kategóriával komolyabb bajnokság és meccsterhelés.Szerintem kicsit túl van misztifikálva ez a Svájci liga. Semmi extra. Az, hogy több pénzt kapnak itthon meg alap már régóta. Tudok pár összeget, lesokkolódnál mennyit kapnak 😀Régen rossz, ha egy magyar klub anyagilag ugyan annyit vagy jobbat tud ajánlani mint egy svájci csapat....Van egy gyereke, meg felesége, de ők is kint éltek vele.Őszintén, én sem értem.Vécseit tényleg nem értettem. Nem játszott rosszul kint, azt meg nem veszem be hogy “nem volt jobb ajánlat” mondata esetleg elfog-e sülni, mert biztos volt.Jobb pénz vszeg nem.
Coolearie
csebi
Biztos voltak más szempontok, család stb.
Sinisa
Coolearie
FLZOLI
Kenny
Sosem szerettem az ilyen levegőbe mondott "én tudója vagyok ennek meg annak" arcoskodásoknak. Vagy mond akkor névvel az összeget vagy halgasd el mindörökké 😊
FLZOLI
csebi
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
A West Ham Unitednél is van baj a tulajdonosi fejekben, Moyes megy vissza váltani Pellegrinit. 😀Sosem fogom megérteni az ilyet.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Azért egy 95. perces öngóllal nyerni, faszt idegelik az embert 😊Birmingham - Leeds 4-5, mi meccs volt 😀Leedsnek ez szerintem specialitása, mintha tavaly is lett volna ilyen meccsük
Csodás nap, idegenben legyőztük a keltákat, 9 év után, kezd beérni StiviG munkája.
THE GERS!!!
#JC6
slowmotion
Védelemmel is a fasz lett, az utolsó négy meccsen 10 kapott gól, előtte 21 meccsen kaptunk ennyit... :-/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Birmingham - Leeds 4-5, mi meccs volt 😀Leedsnek ez szerintem specialitása, mintha tavaly is lett volna ilyen meccsük
Csodás nap, idegenben legyőztük a keltákat, 9 év után, kezd beérni StiviG munkája.
THE GERS!!!
#JC6
több mint 6 éve
Birmingham - Leeds 4-5, mi meccs volt 😀Csodás nap, idegenben legyőztük a keltákat, 9 év után, kezd beérni StiviG munkája.
THE GERS!!!
több mint 6 éve
A fradiból be lehet kerülni a válogatottba...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Off:Másra nem reagálnék, mert én nem szoktam, ha a másik oldalról nem tudok eleget.Ezen azért jót röhögtem. Én meg csak arra reagálnék, hogy ha többes szám 1ben írsz, akkor bizony nem vagy objektív....Borbinho
De komolyan mondom, hogy a legkulturáltabb focidrukker brigád ez a kb. 8 emberből álló kis Liverpool mag, akik itt a fórumon vagyunk. Olvasgatok én sokfelé, de ennyire objektív társaságot nem éppen találsz ha fociról van szó. Szóval ezt itt indokolatlannak érzem, de lelked rajta. Valaki biztos megbántott már többször, mert imádod ezt hozzátenni félévente legalább a topichoz.
kristóf17
| Nem megyek bele a többibe, mert a megfogalmazásból érzem az fölöslegességét sajnos, viszont ehhez annyit, hogy bármennyire fura, de akármilyen helyzetben tudok objektív lenni. Nem ismersz, így nem tudod, de hidd el, kapufa ez az általánosítás, ami így igen megmosolyogtató 😊 |
Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
DLP,amire szükség volt mert az egész őszt 3 játékossal hoztuk le a tengelyben kb.Látva a lugano utóbbi 5-6 év eladásait nem igaz. Nagyobb ligába annyi embert sem adott mint a Fradi. Ennek ellenére azért meglepő nekem. Amúgy a srác mit játszik? Btb vagy irányító vagy verő ember?Azért szerintem még mindig jóval könnyebb onnan továbblépni mint a honi posványból. Pláne, hogy azért az legalább 1 kategóriával komolyabb bajnokság és meccsterhelés.Szerintem kicsit túl van misztifikálva ez a Svájci liga. Semmi extra. Az, hogy több pénzt kapnak itthon meg alap már régóta. Tudok pár összeget, lesokkolódnál mennyit kapnak 😀Régen rossz, ha egy magyar klub anyagilag ugyan annyit vagy jobbat tud ajánlani mint egy svájci csapat....Van egy gyereke, meg felesége, de ők is kint éltek vele.Őszintén, én sem értem.Vécseit tényleg nem értettem. Nem játszott rosszul kint, azt meg nem veszem be hogy “nem volt jobb ajánlat” mondata esetleg elfog-e sülni, mert biztos volt.Jobb pénz vszeg nem.
Coolearie
csebi
Sinisa
Coolearie
FLZOLI
Kenny
Sosem szerettem az ilyen levegőbe mondott "én tudója vagyok ennek meg annak" arcoskodásoknak. Vagy mond akkor névvel az összeget vagy halgasd el mindörökké 😊
FLZOLI
csebi
több mint 6 éve
Látva a lugano utóbbi 5-6 év eladásait nem igaz. Nagyobb ligába annyi embert sem adott mint a Fradi. Ennek ellenére azért meglepő nekem. Amúgy a srác mit játszik? Btb vagy irányító vagy verő ember?Azért szerintem még mindig jóval könnyebb onnan továbblépni mint a honi posványból. Pláne, hogy azért az legalább 1 kategóriával komolyabb bajnokság és meccsterhelés.Szerintem kicsit túl van misztifikálva ez a Svájci liga. Semmi extra. Az, hogy több pénzt kapnak itthon meg alap már régóta. Tudok pár összeget, lesokkolódnál mennyit kapnak 😀Régen rossz, ha egy magyar klub anyagilag ugyan annyit vagy jobbat tud ajánlani mint egy svájci csapat....Van egy gyereke, meg felesége, de ők is kint éltek vele.Őszintén, én sem értem.Vécseit tényleg nem értettem. Nem játszott rosszul kint, azt meg nem veszem be hogy “nem volt jobb ajánlat” mondata esetleg elfog-e sülni, mert biztos volt.Jobb pénz vszeg nem.
Coolearie
csebi
Sinisa
Coolearie
FLZOLI
Kenny
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Azért szerintem még mindig jóval könnyebb onnan továbblépni mint a honi posványból. Pláne, hogy azért az legalább 1 kategóriával komolyabb bajnokság és meccsterhelés.Szerintem kicsit túl van misztifikálva ez a Svájci liga. Semmi extra. Az, hogy több pénzt kapnak itthon meg alap már régóta. Tudok pár összeget, lesokkolódnál mennyit kapnak 😀Régen rossz, ha egy magyar klub anyagilag ugyan annyit vagy jobbat tud ajánlani mint egy svájci csapat....Van egy gyereke, meg felesége, de ők is kint éltek vele.Őszintén, én sem értem.Vécseit tényleg nem értettem. Nem játszott rosszul kint, azt meg nem veszem be hogy “nem volt jobb ajánlat” mondata esetleg elfog-e sülni, mert biztos volt.Jobb pénz vszeg nem.
Coolearie
csebi
Sinisa
Coolearie
FLZOLI
Kenny
több mint 6 éve
Szerintem kicsit túl van misztifikálva ez a Svájci liga. Semmi extra. Az, hogy több pénzt kapnak itthon meg alap már régóta. Tudok pár összeget, lesokkolódnál mennyit kapnak 😀Régen rossz, ha egy magyar klub anyagilag ugyan annyit vagy jobbat tud ajánlani mint egy svájci csapat....Van egy gyereke, meg felesége, de ők is kint éltek vele.Őszintén, én sem értem.Vécseit tényleg nem értettem. Nem játszott rosszul kint, azt meg nem veszem be hogy “nem volt jobb ajánlat” mondata esetleg elfog-e sülni, mert biztos volt.Jobb pénz vszeg nem.
Coolearie
csebi
Sinisa
Coolearie
FLZOLI
több mint 6 éve
Azért anno ugyan ekkora tehetség volt Alexander Isak is, bazi nagy stealnek tűnt a gyerek aztán finoman szólva sem robbantott Dortmundban.BVB óriásit húzott ismét.Az volt a kotelezo kivasarlasi ara. Ami mondjuk a gyoker osztrakok oriasi szarvashibaja, igy pitianer penzert el kellett engedniuk azt, akiert rohogve megkaptak volna a haromszorosat is.Haaland. Dortmund.Zseniális karrier move a srácnak.
Kenny
De amin leakadtam, az az ára: 18 M font....
Tony Adams
Stez
2021 nyarán röhögve behúznak érte 100+ M-t.
Sinisa
Nyilván a norvég a tankszerű felépítésével simán megélhet majd az angol ligában ezután, ha esetleg nem jön össze a német kaland.
Amúgy ez elég lúzer módi a Leipzig-tól, hogy riválisnak ad el játékost a fiókcsapatból.
több mint 6 éve
Régen rossz, ha egy magyar klub anyagilag ugyan annyit vagy jobbat tud ajánlani mint egy svájci csapat....Van egy gyereke, meg felesége, de ők is kint éltek vele.Őszintén, én sem értem.Vécseit tényleg nem értettem. Nem játszott rosszul kint, azt meg nem veszem be hogy “nem volt jobb ajánlat” mondata esetleg elfog-e sülni, mert biztos volt.Jobb pénz vszeg nem.
Coolearie
csebi
Sinisa
Coolearie
több mint 6 éve
Bobby kezd formába lendülni, de reméljük nem lesz semmi baja Manénakén meg alig várom h elvigye valaki Salah-t ....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Most a City edzőt akarna buktatni?Vagy szimplan csak elfaradt mindenki igy az ev vegere. A Pool is rendre szenvedett par kivetellel az elmult honapokban, a City is. Ez nem allapot, hogy 3-5 naponta tetmeccset kell jatszaniuk, es akkor meg valogatott is, meg az allando szarsagok, mint a klub vb es hasonlo bohockodasok, raadasul a nyaron is vegigrepulik a foldet ezek a csapatok, mert a penz miatt allandoan Azsiaba kell menniuk szorakozgatni. A City es a Pool ugyanugy ki van fulladva, a kulonbseg annyi, hogy a Cityben tobb kulcsember dolt ki serules miatt, amit mar vegkepp nem bir ep a csapat, mig a Poolnal ugy a mag eddig nem serult meg, igy neg boven eleg a banda, hogy erobol bedaralja az ellenfeleket. Utobbinal akkor lesz nagy gaz, ha Mane kidol, azt nem fogja mar elbirni Klopp sem, ellentetben peldaul Szalah nelkul rohogve ugyanigy nyernek a meccseket. A szethype-olt sztar, a vilag talan legtulertekeltebb jatekosa. Nelkule szinte mar jobb is a Liverpool.
Coolearie
több mint 6 éve
Igazából ma se lett volna teljesen más az eredmény VAR nélkül... oh, wait!Vagy megse vezetnek. 😀 A VAR azert rendesen kinyirja a meccs elvezeti erteket neha.Nem nyirja ki, csak tudni kellene hasznalni. De inkabb nezem ezt, minthogy a vakeger jatekvezetok es asszistensek miatt rangadok dolnek el lesgollal, meg kamutizikkel.
ulpianus
Stez
LiVARpool 😎
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Most a City edzőt akarna buktatni?
több mint 6 éve
Van egy gyereke, meg felesége, de ők is kint éltek vele.Őszintén, én sem értem.Vécseit tényleg nem értettem. Nem játszott rosszul kint, azt meg nem veszem be hogy “nem volt jobb ajánlat” mondata esetleg elfog-e sülni, mert biztos volt.Jobb pénz vszeg nem.
Coolearie
csebi
Sinisa
több mint 6 éve
Nyertel. Igazad van.Pali/Gabi te vagy az?Minek bizonygassak neked bármit is amikor te már eldöntötted a választ?Tehát akkor ismét felsorolod azokat a remek magyar karriereket, akik külföldről való hazaigazolás után robbantak be?Ezzel nem értek egyet, de teljesen mindegy mit mondok a Fradival kapcsolatban neked.Haza egy csapatba se igazol senki, aki akar vmit a karrierjétől.Vécsei, hányinger.Nincs már olyan, hogy klubhűség.
Ennyi.
Újabb zsoldos geci megy a szovjetexkispesti gyűjtőbe.
gabokocka
Haza két csapatba igazolhat bárki aki akar még valamit a karrierjétől.
Kenny
De legalább most már tudom, eddig miért nem került a válogatott keret közelébe.
gabokocka
Kenny
gabokocka
Jobb ma egy Fradi/Videoton,mint egy lengyel középcsapat?Igen.
Jobb ma egy Fradi/Videoton, mint egy Svájci EL induló?Igen.
Folytassam?
De ismételten mondom ,veled teljesen felesleges bármilyen Fradi/Videoton beszélgetésbe belemenni,mert képtelen vagy racionálisan gondolkodni ebben a témában.
Kenny
Noooormális?
Mert egyszer beszédült a közpénz tc a csoportkörbe, már szakmailag magasabb szintet képvisel, mint a 2 BL és 3 EL indulót felvonultató svájci bajnokság csapata? Ahol évente 4x játszol Young Boys és Basel kaliberű csapatokkal?
Itt jatszol 3x felcsút, kisvárda és hasonló jellegű bohócokkal.
Arról már ne is beszéljünk, ha bejön az új európai liga, meg nagyobb lesz a különbség...
gabokocka