Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Őszintén, én sem értem.Vécseit tényleg nem értettem. Nem játszott rosszul kint, azt meg nem veszem be hogy “nem volt jobb ajánlat” mondata esetleg elfog-e sülni, mert biztos volt.Jobb pénz vszeg nem.
Coolearie
csebi
Biztos voltak más szempontok, család stb.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Vécseit tényleg nem értettem. Nem játszott rosszul kint, azt meg nem veszem be hogy “nem volt jobb ajánlat” mondata esetleg elfog-e sülni, mert biztos volt.Jobb pénz vszeg nem.
Coolearie
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Vécseit tényleg nem értettem. Nem játszott rosszul kint, azt meg nem veszem be hogy “nem volt jobb ajánlat” mondata esetleg elfog-e sülni, mert biztos volt.
több mint 6 éve
jatekvezetes.mlsz.hu/hir/uj-kihivasokra-koncentral-a-jatekvezetokent-visszavonulo-kassai-viktorPont most tettem volna be én is...😎😎😎😎🍾🍾🍾🍾
Wááhháhá, nekem aztán nem fog hiányozni ez a büdös gyökér.
warr_b
Hiányozni fog, mint lufi árusnak a nyíl zápor!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Le jött elsőre is amit írtál. 😀 😀jogos. Nem erre gondoltam. CSak ma mar nem is merek orulni egy golnak, amig nincs kozepkezdes, mert hatha jonnek a vonalak.Vagy megse vezetnek. 😀 A VAR azert rendesen kinyirja a meccs elvezeti erteket neha.Igaz, de legalább jól használták! 😀
ulpianus
Fattyu
ulpianus
Csak lábjegyzeteltem. 😀
De igaz, még másképp jön le mint pl a NFL-ben. De talán azért mert ott teljesen más a játék ritmusa.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
jatekvezetes.mlsz.hu/hir/uj-kihivasokra-koncentral-a-jatekvezetokent-visszavonulo-kassai-viktorWááhháhá, nekem aztán nem fog hiányozni ez a büdös gyökér.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
jogos. Nem erre gondoltam. CSak ma mar nem is merek orulni egy golnak, amig nincs kozepkezdes, mert hatha jonnek a vonalak.Vagy megse vezetnek. 😀 A VAR azert rendesen kinyirja a meccs elvezeti erteket neha.Igaz, de legalább jól használták! 😀
ulpianus
Fattyu

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Vagy megse vezetnek. 😀 A VAR azert rendesen kinyirja a meccs elvezeti erteket neha.Nem nyirja ki, csak tudni kellene hasznalni. De inkabb nezem ezt, minthogy a vakeger jatekvezetok es asszistensek miatt rangadok dolnek el lesgollal, meg kamutizikkel.
ulpianus
több mint 6 éve
Vagy megse vezetnek. 😀 A VAR azert rendesen kinyirja a meccs elvezeti erteket neha.Igaz, de legalább jól használták! 😀
ulpianus
több mint 6 éve
Pali/Gabi te vagy az?Minek bizonygassak neked bármit is amikor te már eldöntötted a választ?Tehát akkor ismét felsorolod azokat a remek magyar karriereket, akik külföldről való hazaigazolás után robbantak be?Ezzel nem értek egyet, de teljesen mindegy mit mondok a Fradival kapcsolatban neked.Haza egy csapatba se igazol senki, aki akar vmit a karrierjétől.Vécsei, hányinger.Nincs már olyan, hogy klubhűség.
Ennyi.
Újabb zsoldos geci megy a szovjetexkispesti gyűjtőbe.
gabokocka
Haza két csapatba igazolhat bárki aki akar még valamit a karrierjétől.
Kenny
De legalább most már tudom, eddig miért nem került a válogatott keret közelébe.
gabokocka
Kenny
gabokocka
Jobb ma egy Fradi/Videoton,mint egy lengyel középcsapat?Igen.
Jobb ma egy Fradi/Videoton, mint egy Svájci EL induló?Igen.
Folytassam?
De ismételten mondom ,veled teljesen felesleges bármilyen Fradi/Videoton beszélgetésbe belemenni,mert képtelen vagy racionálisan gondolkodni ebben a témában.
Kenny
Noooormális?
Mert egyszer beszédült a közpénz tc a csoportkörbe, már szakmailag magasabb szintet képvisel, mint a 2 BL és 3 EL indulót felvonultató svájci bajnokság csapata? Ahol évente 4x játszol Young Boys és Basel kaliberű csapatokkal?
Itt jatszol 3x felcsút, kisvárda és hasonló jellegű bohócokkal.
Arról már ne is beszéljünk, ha bejön az új európai liga, meg nagyobb lesz a különbség...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
BVB óriásit húzott ismét.Az volt a kotelezo kivasarlasi ara. Ami mondjuk a gyoker osztrakok oriasi szarvashibaja, igy pitianer penzert el kellett engedniuk azt, akiert rohogve megkaptak volna a haromszorosat is.Haaland. Dortmund.Zseniális karrier move a srácnak.
Kenny
De amin leakadtam, az az ára: 18 M font....
Tony Adams
Stez
2021 nyarán röhögve behúznak érte 100+ M-t.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
Nem volt ez se kez, se les. Vezet a Pool.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Mondjuk én azt hittem h nem játszott de mégis így egy picit értetlenül állok. Nem biztos h jó lépés ez de ő tudja.Minek bizonygassak neked bármit is amikor te már eldöntötted a választ?Tehát akkor ismét felsorolod azokat a remek magyar karriereket, akik külföldről való hazaigazolás után robbantak be?Ezzel nem értek egyet, de teljesen mindegy mit mondok a Fradival kapcsolatban neked.Haza egy csapatba se igazol senki, aki akar vmit a karrierjétől.Vécsei, hányinger.Nincs már olyan, hogy klubhűség.
Ennyi.
gabokocka
Kenny
gabokocka
Kenny
gabokocka
Folytassam?
De ismételten mondom ,veled teljesen felesleges bármilyen Fradi/Videoton beszélgetésbe belemenni,mert képtelen vagy racionálisan gondolkodni ebben a témában.
Kenny
Lengyel közép csapatot adom de svájci 3. Helyről nem biztos h jobb hazajönni még ha nem is nagyon tudtak onnan jobb helyekre igazolni. Abban igaza van h tőlünk senki sem ment ki külföldre miután hazajött.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Minek bizonygassak neked bármit is amikor te már eldöntötted a választ?Tehát akkor ismét felsorolod azokat a remek magyar karriereket, akik külföldről való hazaigazolás után robbantak be?Ezzel nem értek egyet, de teljesen mindegy mit mondok a Fradival kapcsolatban neked.Haza egy csapatba se igazol senki, aki akar vmit a karrierjétől.Vécsei, hányinger.Nincs már olyan, hogy klubhűség.
Ennyi.
gabokocka
Kenny
gabokocka
Kenny
gabokocka
Folytassam?
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
Másra nem reagálnék, mert én nem szoktam, ha a másik oldalról nem tudok eleget.Ezen azért jót röhögtem. Én meg csak arra reagálnék, hogy ha többes szám 1ben írsz, akkor bizony nem vagy objektív. Biztos máshol még rosszabb, de én az itteni Pool fanoktól is falra mászok.
De komolyan mondom, hogy a legkulturáltabb focidrukker brigád ez a kb. 8 emberből álló kis Liverpool mag, akik itt a fórumon vagyunk. Olvasgatok én sokfelé, de ennyire objektív társaságot nem éppen találsz ha fociról van szó. Szóval ezt itt indokolatlannak érzem, de lelked rajta. Valaki biztos megbántott már többször, mert imádod ezt hozzátenni félévente legalább a topichoz.
kristóf17
Még mielőtt félreértés lenne: nem vitatom se a Pool, se Klopp, se VVD, se Robertson se senki érdemét/tudását.
Csak sokszor úgy jön le, mintha ti szartátok volna a spanyol viaszt, ellenetek fújnak mindig a bírók, csak a ti játékosaitokat rúgják le a tahó védők, stb stb. (a pár évvel ezelőtti kocsog City meg Chelsea sokat költ ezért jók téma is megmosolyogtato volt).
Ezért ha Pool meccs van inkább rá se nézek erre a topikra.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Tehát akkor ismét felsorolod azokat a remek magyar karriereket, akik külföldről való hazaigazolás után robbantak be?Ezzel nem értek egyet, de teljesen mindegy mit mondok a Fradival kapcsolatban neked.Haza egy csapatba se igazol senki, aki akar vmit a karrierjétől.Vécsei, hányinger.Nincs már olyan, hogy klubhűség.
Ennyi.
gabokocka
Kenny
gabokocka
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Az volt a kotelezo kivasarlasi ara. Ami mondjuk a gyoker osztrakok oriasi szarvashibaja, igy pitianer penzert el kellett engedniuk azt, akiert rohogve megkaptak volna a haromszorosat is.Haaland. Dortmund.Zseniális karrier move a srácnak.
Kenny
Tony Adams
több mint 6 éve
Teljes rebuild kellene, mert kilátástalan az egész. Mondjuk már vagy 3 éve nem vagyok képes végignézni egy meccsünket sem, annyira eltűnt a karakterünk.Mekkora balfasz csapat ez az Arsenal 😀Azért azt is említsük meg a rend kedvéért, hogy az a Jorginho egyenlített akinek már nem szabadott volna pályán lennie...
Kenny
Sebii
A védelem teljesen random módon képes gólokat kapni
több mint 6 éve
Mekkora balfasz csapat ez az Arsenal 😀Azért azt is említsük meg a rend kedvéért, hogy az a Jorginho egyenlített akinek már nem szabadott volna pályán lennie...
Kenny
több mint 6 éve
Haaland. Dortmund.Zseniális karrier move a srácnak.
Kenny
több mint 6 éve
Ezzel nem értek egyet, de teljesen mindegy mit mondok a Fradival kapcsolatban neked.Haza egy csapatba se igazol senki, aki akar vmit a karrierjétől.Vécsei, hányinger.Nincs már olyan, hogy klubhűség.
Ennyi.
gabokocka
Kenny
gabokocka
több mint 6 éve
Szép öklözés Leno, hogy raknád belé.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Másra nem reagálnék, mert én nem szoktam, ha a másik oldalról nem tudok eleget.Majd ha a holland is eldönt egy BL elődöntőt meg megmenti a csapatát az utolsó percben a döntőben akkor lehet egy lapon említeni őket 😊Sergio Ramos 😝😅Szóval nem láttad elégszer, de ítélkezel, oké.Tudjuk jól, hogy a brit játékosokat mennyire túlárazzák, még a legnagyobb kóklerekért is 10-20-30 millió fontokat dobálgattak már régóta.A nincs balhátvédje a Poolnak a világ vicce. 😀Robertson siman jobb TAAnal. Csak mivel az angoloknak kb. Neville ota nem volt normalis jobb bekjuk, masfel eve a csucsra van hyoe-olva TAA, Robertson meg ugye nem angol, igy ot nem koronazzak. Egyelore.Ne már hogy az LB poszt gyenge pont. Robertson kb. Top3 LB a világon.mivel "low key" így aki nem néz meccseket annak a szemében kuka
Mikey
Negritis
Stez
Robertsonra a top3 is elég light jelző. De ok. Viszont a top3 az olyan alsó hangon van meg, minthogy Messi top3 playa a posztján.
TAA pedig a PL top3-as listáján van ha jól tudom kialakított helyzetekben. De Bruyne és társai mellett, miközben a srác egy JOBB HÁTVÉD! Gólpasszban tavaly 15öt osztott ki egész évben idén már most 10-nél jár.
TAA nem a világ legjobb jobbhátvédje, de kb legjobb (szigorúan vett) szélsője is. Ja és 21 éves, na ná hogy stárolják mert Kane mellett Anglia legjobb játékosa (nyilván kevésbé kulcs poszton így nem is fogják hozzá mérni kb sose).
A Pool kb 2 éve a játékának nagy részét arra támasztja, hogy a két back felszántja a pályát és fossák a labdákat középre - jól és eredményesen. A Salah hype na az lufi volt és látjuk, hogy nem tudja azt fent tartani, de TAA ha a támadásépítésben nyújtott teljesítményét levesszük is világklasszis.
Itt pedig a transfermarkt legértékesebb védő listája. Erre nyilván van aki ad, van aki nem, mindenesetre komoly:
alatriste
Egyébként ha szerintetek van Dijk és TAA TOP1 a posztján (szerintem egyik sem az) akkor Robertson a TOP3-al tényleg gyengébb, ergó gyenge pont 😊 Jó ez csak vicc, tényleg nem láttam elégszer, hogy a munkás énjén túl a hozzáadott értékét is lássam konstans.
Érdekes azért az LB poszt világszinten, mert az Alex Sandro, Alaba, Alba, Robertson négyes egyike sincs igazából közel az elmúlt évek legjobbjaihoz a poszton (Marcelo, Lahm, Ashley Cole). Aztán a Roberto Carlos féle szintet már ne is említsük....
FLZOLI
Amúgy komolyan érdekel, hogy van Dijknál ki jobb középső védő szerinted.
Mikey
warr_b
Még mielőtt itt a Pool agresszív kismalac fanatikusai itt vért köpnének...FLZOLI
De komolyan mondom, hogy a legkulturáltabb focidrukker brigád ez a kb. 8 emberből álló kis Liverpool mag, akik itt a fórumon vagyunk. Olvasgatok én sokfelé, de ennyire objektív társaságot nem éppen találsz ha fociról van szó. Szóval ezt itt indokolatlannak érzem, de lelked rajta. Valaki biztos megbántott már többször, mert imádod ezt hozzátenni félévente legalább a topichoz.
Szerkesztette: kristóf17