Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 116
Miért is érezted korainak ?
Arany,Jó csapat ,BL továbbjutás .....
Mi kell még ?
Plusz (ukrán/orosz )mentalitás,nagyon nem tűri se nem az ugatást se nem a lazsálást !
Mi kell ennél több ??
Rózsa Sándor (betyár)
Doll papával is azonnal hosszabbítottak, ment is a kukába 3 év.

Arany, persze, de csak fél évet volt edző, nem fogom a Vidi eurépai turnéjára, de ez azért nagy előny, még akkor is, ha azok pontokban nem azonnal jelentkeztek.
Jó csapat volt nem egyszer Doll keze alatt, 1-2x nagyon jól igazoltak, de láttuk, hogy utána vegetáltak, mivel sok múlik egy edző felkészítésén.
Nem vitatom, Rebrov jót tett a Fradinak, de korai volt még ez a szerződés hosszabbítás, minden tekintetben.

Az ukrán meg orosz mentalitással a Mennyeiben ugyanúgy kitörölheted, itt semmi nem számít már ezen a szinten, csak a pénz. Hogy hónap végén mekkora összeg pittyen üzenetben. Ld.: Petrjak.
Rebrov is valami iszonyat pénzt keres, ráadásul amikor idejött és kecót keresett a Fradi neki, 10 ezer euro alatti havi bérleti díjú lakásba bele sem tette a lábát.
Anyagilag ez nagyon más szint, és pont nekem, meg neked fáj a legjobban, de ez részletkérdés, meg hát ki nem szarja le, csak legyen jó a focink!!!444

Azt pedig ne felejtsd, hogy az ellenfelet sosem becsüljük le. Ez legfőképpen igaz lehet az FTC-re és az elmúlt 5-6 évére. Ha a "hülye hozzáállás" és a "tipikus magyar gondolkodás" a fő ütőkártyád, akkor te egyáltalán nem követed a balkáni futballt, csak minden szarhoz odakommentelsz.

A Dinamo Zageb egy teljesen más szint, mint az FTC. Még akkor is, ha ott ugyanúgy átszövi a futballt a korrupció. De tudnod kell, hogy egy Dinamo-játékos - főleg, ha 18-24 éves - nem azért lép pályára minden hétvégén, meg néha kupameccsen, mert alig várja, hogy pittyegjen a telefon, hanem topligába akar szerződni. Mert meg akarja mutatni. Mert ha nem csúszik - mászik, ha nem teszi oda magát és azt látja a BBB hogy lelketlen, akkor másnap kimennek az edzésre és elbeszélgetnek vele, hogy a mellkasán a címer mindennél többet ér.

A Dinamo az egyik legjobb, ha nem a legjobb UP-nevelő klub az EU-ban. Lehet azzal jönni, hogy évek óta bejutnak vagy nagyon közel vannak az adott kupaporond csoportkörében/nél, de érdemi eredményt nem érnek el, viszont nem is veszteséget termelnek és nem az állambácsinak kell évről-évre a hónuk alá nyúlni.
Mert tehetségeket képeznek. Olyan játékosokat építenek fel topligássá, akik máshol nem kellettek. Akikről már lemondtak. És sok pénzért tudnak játékosokat eladni.

Nem 6-1-es összesítés lesz, ha összejön a párosítás, nüanszok fognak dönteni.
De ne legyen kétséged afelől, hogy az NK simán kiüti a Fradit.

Ja volim te, Dinamo.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 514
Dinamo simán kiveri a Fradit, nincs miről álmodozni. Amúgyis nehogy a Valletta túl nagy falat legyen..
O1G
De van!
Például arról, hogy nem veri ki, na meg arról hogy túljutnak a Valettán!
Toca
Ha túljutnak a Valettán,
megtelik a wallet tán.
empty taxi
Aztán Rebrov vall-e tán?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 484 — Vikings fan
Dinamo simán kiveri a Fradit, nincs miről álmodozni. Amúgyis nehogy a Valletta túl nagy falat legyen..
O1G
Ez nagyon hülye hozzá állás.
Tipikus magyar gondolkodás.
Akárki akármit mond (nem vagyok Fradi szurkoló sőt ) de ez a csapat most nagyon rendben van.
Arról nem is beszélve hogy mire a Dinamo jön erősebb lesz a csapat pl.Lanza.
Szoval simán van a Fradinak egy 30-40 % esélye,szerintem ez a realitás.
Rózsa Sándor (betyár)
van a faszt van, és nem hülye hozzáállás, hanem a realitás
Negritis
Lehet hülyén hangzik de ha túl megyünk leendő lakohelyem csapatán én már elégedett leszek a Fradi idei szereplésével, viszont korainak éreztem Rebrov új szerződését
csebi
Mi kell még ?
Plusz (ukrán/orosz )mentalitás,nagyon nem tűri se nem az ugatást se nem a lazsálást !
Mi kell ennél több ??
Rózsa Sándor (betyár)
Vannak akik szeretik az 1 párharcos mintavételt, van akik nem.
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
O1G
Akárki akármit mond (nem vagyok Fradi szurkoló sőt ) de ez a csapat most nagyon rendben van.
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Lehet hülyén hangzik de ha túl megyünk leendő lakohelyem csapatán én már elégedett leszek a Fradi idei szereplésével, viszont korainak éreztem Rebrov új szerződését
csebi
Mi kell még ?
Mi kell ennél több ??
Rózsa Sándor (betyár)
Tehetség, játéktudás stb..ezt úgy írod, hogy nem veszed figyelembe az ellenfelet. Szimplán lenézed..
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
O1G
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
csebi
Mi kell még ?
Mi kell ennél több ??
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 275 — NFL bracket champion '26
O1G
De van!
Toca
Ha túljutnak a Valettán,
megtelik a wallet tán.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 484 — Vikings fan
O1G
De van!
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 252
 img.index.hu/imgfrm/1/8/4/9/THM_0002281849.gif
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 729 — #NoStress
O1G
A szomszédokkal mi a helyzet, azt mondd, Mr.TöröljétekazaccountomKétbetűegyszám.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 304 — Lucas Scott
O1G
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 689 — The Mathematician
O1G
Rózsa Sándor (betyár)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
O1G
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 116
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 729 — #NoStress
És végülis az EB-t is megnyerhetjük kis szerencsével, jó ágon, ha kitart a hurráoptimizmus, és lenne még pár stadion.

több mint 6 éve
Vidi kemenyen belehuzott ... mi meg sajnos nem kaptunk kifejezetten nagy nevet, Orosz Pali meg el is hiszi h oket is ki tudjuk pattintani
csebi
Sajna ez igy szopo. A vidi aki csoportkoros volt kapott egy legjobb 4-be jutott csapatot. Mondjuk nem irnam le oket, mert derekasan helytalltak tavaly. a padjuk meg sztem hosszabb lett.
A croatia meg, kicsivel de altalaban mindig ok mentek tovabb magyar csapatok ellen. A legjobbakat mindenkinek!
ZoliMP
A Fehérvár pont az a csapat a nemzetközi kupában aki szarik az előzetes esélyekre. Nikolicnál tavaly az ilyen éles meccseken jött ki, hogy mennyire jó edző és mennyire jól ismeri a csapatát, ott van nekik Petryak is, aki nemzetközi szinten is jónak mondható szélső, szóval szerintem bőven van esélyük ( nem lenézve persze a Frankfurtot) .

Mi meg kaptunk egy jó ellenfelet, akit két meccsen elkaphatunk.Kéne egy "killer" csatár előre már erre a párharca, mert én Sighnevicben nem látom még azt, hogy ő oldaná meg a Dani által hagyott űrt.
Kenny
Sztem jó lesz a Szigony, nemzetközi szinten azért nagy űrt nem hagyott a Dani!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 571
Vidi kemenyen belehuzott ... mi meg sajnos nem kaptunk kifejezetten nagy nevet, Orosz Pali meg el is hiszi h oket is ki tudjuk pattintani
csebi
Sajna ez igy szopo. A vidi aki csoportkoros volt kapott egy legjobb 4-be jutott csapatot. Mondjuk nem irnam le oket, mert derekasan helytalltak tavaly. a padjuk meg sztem hosszabb lett.
A croatia meg, kicsivel de altalaban mindig ok mentek tovabb magyar csapatok ellen. A legjobbakat mindenkinek!
ZoliMP
A Fehérvár pont az a csapat a nemzetközi kupában aki szarik az előzetes esélyekre. Nikolicnál tavaly az ilyen éles meccseken jött ki, hogy mennyire jó edző és mennyire jól ismeri a csapatát, ott van nekik Petryak is, aki nemzetközi szinten is jónak mondható szélső, szóval szerintem bőven van esélyük ( nem lenézve persze a Freiburgot) .

Mi meg kaptunk egy jó ellenfelet, akit két meccsen elkaphatunk.Kéne egy "killer" csatár előre már erre a párharca, mert én Sighnevicben nem látom még azt, hogy ő oldaná meg a Dani által hagyott űrt.
Kenny
A freiburgot lenezhetik 😊 azzal nincs baj. A frankfurtra kell kell figyelni, amugy kb burkoltan ezt irtam, hogy a vidi ha odateszi magat akkor tud meglepetest okozni eselyesebb csapat ellen is, mondjuk azert a real es barca liverpool mas szint lenne sztem.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 598 — Omar's Coming Yo!
Freiburg ellen tényleg lenne esélyük😊
NB2
jóhátna, érted freiburg frankfurt nem volt elég az a hozzávetőleg 1000 óra FM, hogy megjegyezzem őket 😀

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 453 — nabege2@yahoo.com
Freiburg ellen tényleg lenne esélyük😊
több mint 6 éve
csebi
ZoliMP
A Fehérvár pont az a csapat a nemzetközi kupában aki szarik az előzetes esélyekre. Nikolicnál tavaly az ilyen éles meccseken jött ki, hogy mennyire jó edző és mennyire jól ismeri a csapatát, ott van nekik Petryak is, aki nemzetközi szinten is jónak mondható szélső, szóval szerintem bőven van esélyük ( nem lenézve persze a Frankfurtot) .

Szerkesztette: Kenny

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 571
csebi
több mint 6 éve

több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 420 — Chiefs GM
Nem sok pénzt tennék az usztasák ellen, akik folyamatosan edzésben is vannak. 😊
ozibozi
Pont erre gondoltam, hogy Zágrábban szarra veretni magát az embernek pár ezer vérszomjas balkánival nem akkora buli 😊

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 363
Nem sok pénzt tennék az usztasák ellen, akik folyamatosan edzésben is vannak. 😊
több mint 6 éve
Mennyire lesz szétszedve Zágráb belvárosa?
r.baggio
Hat ha a horvatok provokalni fognak akkor nagyon. Reg voltam kulfoldi turan de ezt nem hagyom ki.

több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 415 — Packers Suicide Squad
Ha a Vallettán sikerülni túljutni, jöhet a Dinamo Zagreb vagy a Tbiliszi

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.