Soccer

42 feliratkozó

7 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 694
Ez az egész lebonyolítás is szánalmas tőlünk függetlenül. Korrupt FIFA megnövelte a létszámot a világtalanok és lakatlan szigetek számára akik kettőt nem tudnak dekázni, de Európának plusz helyet nem adnak. Sokan kíváncsiak a Banglades vs Lakatlan szigetek meccsre
remontada
Persze mindig más a hibás....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Tanuld meg értelmezni az első mondatot
7 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 163 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ilyen esély kb. 30 évente van, 1997, most volt ez.

Bezárult megint egy window, a csodálatos magyar utánpótlás garantálja a jövőt a következő 25 évre.
Kampman
Veszünk 11 albánt. 😀
iktriad
Végülis mi szeretnénk Kelet-Európa Svájca lenni, nem?
Willie Parker
És mint tudjuk: Svájc = albán A válogatott. 😀
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 252 — The Mathematician
Amúgy egy ilyen végjátékban kell újoncot avatni + beküldeni egy pár meccsen szerepelt játékost 3 percre?
Csak kérdem...
bogjosi
lukács először kezdett, akkor kérdőjelezzük meg azt is

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
StormST Denver Broncos 13 052 — SB 50 Champion @ Grund
Sajnos nincs játékunk olyan csapatok ellen, akiknél alapvetően azért jobbak vagyunk.
Klaci79
Ezt pofázom régóta, de én vagyok a hülye
Én is évek óta ezt papolom, az olyan csapatok ellen, akik ellen nem tudunk kontrázni, mert ők állnak be ellenünk, nem tudunk mit csinálni, hiányzik a kreativitás, a pontosság, a koncentráció...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 284 — Cowboys fan
Pistám, most akkor tudank focizni az írek vagy nem?
petey
Nyilván hülyén hangzott, de a kreativitás csíráját se véltem felfedezni az írek játékában, szóval nem volt teljesen hülyeség a beszólás 😊 mondjuk a kapusuk sokkal jobb lol
Jakehomer
Konkretan az elso meccsen bakizo Kelleher nyerte meg a mait nekik, ez volt a kulonbseg.

Ami gaz, elnezve a ket csapatot, ezt az ir csapatot rohogve kellett volna vernunk.
Stez
Az első meccsen mit is bakizott Kelleher? Kapott a lec alá nyolc méterről egyet meg a hosszú oldalra egy vedhetetlen fejest. Amit lehetett, azt fogott, talán a mai első gól volt a leginkább védhető.

Easily a meccs legjobbja volt kint is, ma is.
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 639

Bezárult megint egy window, a csodálatos magyar utánpótlás garantálja a jövőt a következő 25 évre.
Kampman
Veszünk 11 albánt. 😀
iktriad
Minden gúny nélkül, nincs más lehetőség.
Le kell vadászni a diaszpóra már kint született, a hazai posvánnyal lehetőleg sosem érintkező tagjait.
Aztán persze, hogy közülük hányan akarják itthon égetni magukat, az is érdekes kérdés volna.
Kampman
de a keret jó része most is ilyen
Negritis, a vajda
Tudom, ennek is köszönhető, hogy legalább ide eljutottunk, hogy az utolsó meccs utolsó percében chokerkedünk, nem pedig az első kéthárom fordulóban dől el a sorsunk, ahogy a kilencvenes meg a 2000-es években ez jellemző volt.
7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 724 — Csodabogár
petey
Nyilván hülyén hangzott, de a kreativitás csíráját se véltem felfedezni az írek játékában, szóval nem volt teljesen hülyeség a beszólás 😊 mondjuk a kapusuk sokkal jobb lol
Jakehomer
gólra játsszák ezt még mindig, nem szépségre. ezen kívül megbaszták a portugálokat , akiket mi nem tudunk 1000 éve.

7 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 312 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Ez az egész lebonyolítás is szánalmas tőlünk függetlenül. Korrupt FIFA megnövelte a létszámot a világtalanok és lakatlan szigetek számára akik kettőt nem tudnak dekázni, de Európának plusz helyet nem adnak. Sokan kíváncsiak a Banglades vs Lakatlan szigetek meccsre
remontada
warr_b-vel együtt fogjuk nézni ezeket a rangadókat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 540 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mindegy, az Írek sem jutnak ki, és mi sem vettük volna sikerrel a következő két ki-ki meccset.

7 hónapja
ozibozi New York Giants 21 805
Az a baj hogy a szurkolókkal is elhitették —teszik most is—hogy mi jobb csapat vagyunk mint az Ír.
Csak ez miben mutatkozott meg. Szebben cseleztek, vagy jobban tolódtak, mert legyőzni egyszer sem sikerült ôket 😕
7 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 301
Marco Rossi: Sajnálom Magyarország. De ma a bíró is ellenünk volt, ahogy az egész világ. Sajnos az örmények lefeküdtek a portugáloknak, a portugálok pedig nem kaparták ki a gesztenyét nekünk. Meccs közben olvasgattam a kommenteket, remelem örülnek azok az emberek. Grazie
7 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 367 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
remontada
Persze mindig más a hibás....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 878

Kampman
Veszünk 11 albánt. 😀
iktriad
Végülis mi szeretnénk Kelet-Európa Svájca lenni, nem?
7 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 304
Amúgy egy ilyen végjátékban kell újoncot avatni + beküldeni egy pár meccsen szerepelt játékost 3 percre?
Csak kérdem...

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 759 — Poloska confirmed
Legalább annyi pozitívuma lenne ennek a meccsnek, hogy viktorgeci agyvérzést kap, de ennyi szerencsénk sincs...
7 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 522
Azért sajnálom a stadionban a szurkolókat, főleg a gyerekeket.
Hányszor, de hányszor éltem át én is ezt, hogy az utolsó pillanatban (általában a svédek és Ibra) lőnek egy gólt és aztán csak ott állsz, döbbenten, néma csendben, értetlenül és kiüresedve.

Döbbenet bakker, hogy a nyomorult labdát nem tudjuk megtartani az utolsó pár percre, hanem beállunk védekezni.
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 292 — Whoops, looks like something went wrong.
Viszlat Maestro. Legyen tokod legalabb ajanld fel.
Lemeccseltek megint.
Kenny
Igazabol nem. Amit kitalalt, ult. Aztan kidobta a Mister a kukaba harom siralmas cserevel.

7 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 933 — beers & Packers
Rossi is hibás. Második meccsen visszaállunk bekkelni. Megérdemeltük!
Toto21
Cserélsz védőt ilyen szituban az utolsó percekben?
7 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 694
7 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 367 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
X-re állunk és a 96-dik percbes góllal kikapunk....
Jobb előre felkészülni és a fordítottja jön be 😁
Hát gyerekek Iktriad baszódj meg...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
StormST Denver Broncos 13 052 — SB 50 Champion @ Grund
3 teljesen elkerülhető gólt kaptunk, nekem ez a meccs igazából Rossi-é, nem lehet ilyen meccsen ennyire szar taktikával beleérni a meccs végébe, abszolút nem készültünk az ívelgetésre, nem húztuk az időt, nem is próbáltuk tartani a labdát, a cseréknél meg nem ilyenkor kell újoncokat avatni, akik csillogó szemmel és tele gatyával kéne kiharcolják 40 év után a VB-kijutás esélyét...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 252 — The Mathematician

Kampman
Veszünk 11 albánt. 😀
iktriad
Le kell vadászni a diaszpóra már kint született, a hazai posvánnyal lehetőleg sosem érintkező tagjait.
Aztán persze, hogy közülük hányan akarják itthon égetni magukat, az is érdekes kérdés volna.
Kampman
de a keret jó része most is ilyen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 711 — Omar's Coming Yo!
Viszlat Maestro. Legyen tokod legalabb ajanld fel.
Lemeccseltek megint.

7 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 292 — Whoops, looks like something went wrong.
petey
Jakehomer
Konkretan az elso meccsen bakizo Kelleher nyerte meg a mait nekik, ez volt a kulonbseg.

Ami gaz, elnezve a ket csapatot, ezt az ir csapatot rohogve kellett volna vernunk.

7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 639

Kampman
Veszünk 11 albánt. 😀
iktriad