Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
sajtospingvin
119
Tizet nekik
6 hónapja
"Repülőrajt!" Faszom.mar varom mikor mutatjak Vezerunket es az uzsorast.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
6 hónapja
Lehet csak azért, mert rég néztem válogatott meccset meg imádom ezt a stadiont, de jó előérzetem van, szerintem nyer a magyar válogatottNovember végén majd egy hetet leszek Dublinban meló miatt és épp néztem h a Shamrock játszik majd konfetti meccset, sztem ha tudok ki is megyek. Érdekel milyen a hangulat
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
Barni formája mint 2 éve 🙏💪
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
6 hónapja
Hoppá....az ír védelem gatyaDoherty gatya, de amúgy elfogadnám nálunk is a többieket, Collinst főleg.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Poloska vagyok.
6 hónapja
"Repülőrajt!" Faszom.mar varom mikor mutatjak Vezerunket es az uzsorast.
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Repülő rajt 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
"Repülőrajt!" Faszom.
6 hónapja
Hoppá....az ír védelem gatya
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
ez gyors volt 😊
6 hónapja
Ott van baszki
6 hónapja
Lehet csak azért, mert rég néztem válogatott meccset meg imádom ezt a stadiont, de jó előérzetem van, szerintem nyer a magyar válogatott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Védelmen elég sok múlik, mert gólt szerintem nagyon max pontrúgásból ha szerzünkvedelmunk szerintem nagyon gatya, kozeppalya extra, barni is boven-boven atlag feletti.
kapitnono
6 hónapja
Védelmen elég sok múlik, mert gólt szerintem nagyon max pontrúgásból ha szerzünk

6 hónapja
Na hajrá!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
4Két kört kell nyerni, pont ugyanúgy, mint amikor Bulgária és Izland volt az ellenfél.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 hónapja
ÉS akkor ebből mennyi jut ki a VB-re?16 csapatos playoff lesz, 12 csoportmásodik és 4 nemzetek ligája csooortgyőztes aki nincs top2-ben a selejtezőcsoportjában.Csoport másodikok vagy a Nemzetek Ligájából jönnek az ellenfelek vagy mi van?Jelenleg úgy néz ki h a németek is nagy eséllyel. Tudom őket simán verjük oda-visszaDe oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
csebi
Sixo
gabokocka
6 hónapja
16 csapatos playoff lesz, 12 csoportmásodik és 4 nemzetek ligája csooortgyőztes aki nincs top2-ben a selejtezőcsoportjában.Csoport másodikok vagy a Nemzetek Ligájából jönnek az ellenfelek vagy mi van?Jelenleg úgy néz ki h a németek is nagy eséllyel. Tudom őket simán verjük oda-visszaDe oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
csebi
Sixo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 hónapja
Nekem is ez a bajom.Én megpróbáltam utánaolvasni, de feladtam.Csoport másodikok vagy a Nemzetek Ligájából jönnek az ellenfelek vagy mi van?Jelenleg úgy néz ki h a németek is nagy eséllyel. Tudom őket simán verjük oda-visszaDe oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
csebi
Sixo
Bonyolult a rendszer, de kb. mindkettő igaz.
Kampman
6 hónapja
Én megpróbáltam utánaolvasni, de feladtam.Csoport másodikok vagy a Nemzetek Ligájából jönnek az ellenfelek vagy mi van?Jelenleg úgy néz ki h a németek is nagy eséllyel. Tudom őket simán verjük oda-visszaDe oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
csebi
Sixo
Bonyolult a rendszer, de kb. mindkettő igaz.
6 hónapja
Csoport másodikok vagy a Nemzetek Ligájából jönnek az ellenfelek vagy mi van?Jelenleg úgy néz ki h a németek is nagy eséllyel. Tudom őket simán verjük oda-visszaDe oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
csebi
6 hónapja
Jelenleg úgy néz ki h a németek is nagy eséllyel. Tudom őket simán verjük oda-visszaDe oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo