Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 332
Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.
Blevi
Ennek nincs hírértéke már így nem is beszélünk róla. Majd ha az ellenkezője történik..
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 640 — Omar's Coming Yo!
hat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃

6 hónapja
Blevi 9 061 — Lions & Cowboys fan
Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.
6 hónapja
NB2 New England Patriots 28 568 — nabege2@yahoo.com
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/566823455_4050295525191286_680521749423333334_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=bjmIkOHfPLkQ7kNvwGPB_Lb&_nc_oc=AdqbndPOKWJmP7aLuqIHshlxhNxEi8kxoDrlhRqBR0RZJcxA7a0ncoxe-kpVbPsC5vI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=eEtiEuvpRMLUnWCk5PTXJw&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af6Yl14QhQwmKr9UWCllSld1cacZzKNw4tUexbR1W_IaDA&oe=6A0A4EC4
431.938 Aufrufe · 2.599 Reaktionen | Nem akármilyen góllal került hátrányba a Honvéd a Kozármisleny otthonában. 😳 | M4 Sport
Nem akármilyen góllal került hátrányba a Honvéd a Kozármisleny otthonában. 😳

kispesti kapus összehozta az első gólt 😊
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 171
Marokkó 2-0-ra vezet Argentína ellen az U20-as VB-döntőben.

6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 957 — #NoStress
Ha a grófnak van esze akkor visszavonul!!!
french
Ha lenne esze tudná, hogy ez mindenhol piros.
Klaci79
Láttam a felvételt, a meccset nem, miért lökte fel a srácot? Nem volt nála labda, beszólt valamit?
Őszentsége Sobri Jóska
Ahogy lattam, a gyereknel volt labda, amikor Grof elindult fele, egy kicsit belepockolt, Grof pont ezt a mozdulatot latta es egybol jofej volt. A gyerek sem volt sportszeru, de el nem rugta a labdat, szerintem kb 20 centire pockolte el, meg ott volt boven a labanal, amikor Grof ellokte.
Stez
Akkor már a szemem se a régi. Vagy túl régi.

6 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 422 — Whoops, looks like something went wrong.
french
Klaci79
Láttam a felvételt, a meccset nem, miért lökte fel a srácot? Nem volt nála labda, beszólt valamit?
Őszentsége Sobri Jóska
Ahogy lattam, a gyereknel volt labda, amikor Grof elindult fele, egy kicsit belepockolt, Grof pont ezt a mozdulatot latta es egybol jofej volt. A gyerek sem volt sportszeru, de el nem rugta a labdat, szerintem kb 20 centire pockolte el, meg ott volt boven a labanal, amikor Grof ellokte.

6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 957 — #NoStress
french
Klaci79

6 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló
Na, legalább a négy csere dolog megoldódott, ennyi pozitívum maradt meccs utánra 😀

6 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 045
gróf BŰNÖZŐ dávid instája nagyot megy😁
french
Trollfoci is hozza a fizesd szintet😡
french
Jééé a trollfoci letörölte a gyermekbántalmazós posztját😁😁
french
Mit tettek ki?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
6 hónapja
french Philadelphia Eagles 56
french
french
Jééé a trollfoci letörölte a gyermekbántalmazós posztját😁😁

Szerkesztette: french
6 hónapja
gyurczi New York Giants 2 676 — Giants fan
Volt már olyan, hogy valakit kiállítottak, mert fellökött egy labdaszedőt?
nagylaza, főpohárnok
azt hiszem PL-ben valamelyik dinamo londonos fel is rúgta az egyiket vagy valami ilyesmi rémlik
remontada
jaja, Hazard volt a Swansea ellen a mikiegér kupában, ki is kaptunk 😀
Löfli
A 90-es években asszem a Honvéd valami ex jugó csapat ellen játszott idegenben, a labdaszedő hozzávágta a labdát talán a szélső védőhöz az meg rámozdult, vagy visszadobta a labdát, aztán repült a piros. Nagyon régen volt, lehet pontatlan a sztori...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
6 hónapja
french
6 hónapja

Szerkesztette: french
6 hónapja
french
Klaci79
Ez pont ugyan az az eset amikor a kalandparkban alárúgott a gyereknek a karateedző.
6 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 083
french
6 hónapja
6 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
En viszont tovabbra sem ertem, hogy a Ferencvarosnal hogy nem kepesek olyan edzot talalni evek ota, aki kepes volna motivalni a csapatot a bajnoksagra is. Evek ota sir a labda nehany kivetellel a Fradinal, erolkodnek, aztan Varga vagy fejel egyet vagy sem, de ezek tobbsege nem kidolgozott es felepitett, tudatos akcio. Nem hogy teljesen hulye ez a csapat evek ota es nincsenek agyak, akik szetosszak a labdakat, de az, hogy egy ilyen kerettel mennyire sokszor nem tudnak dominalni egy NB I-es csapat ellen, es nem csak egy Paks ellen, az azert nekem erthetetlen.

Allandoan jon a felsopolcos edzo meg jatekos eloadas, aztan basszameg az europai kupameccsek kivetelevel folyamatosan motivalatlanok csomoan.

Volt itt budos tirpak szerb, ir legenda, osztrak tikitaka csavo, orosz ikon, es lehetne sorolni, aztan lofasz a jatek mindenkivel, mindegyiknek nagyobb volt a fustje, mint a langja. Siralom belegondolni, hogy a Fradi az elmult evek legszebb focijat, raadasul dominans focit egyedul a lenezett, nudli paraszt Mate Csabaval tudta jatszani, egy szros masodedzovel.

Nem ertem... Tok mas stilusu edzok, stabok, felfogasok, taktikak, kicserelodott haromszor a keret is, megsincs fejlodes. Rebrov ota. El ide vagy oda, ami papiron szepiti a dolgokat, de jatekra megis egy helyben toporgas erzetem van, nem fejlodes.
Stez
Detarinak nincs csapata, csak mondom. Ajanlom figyelmukbe.

Szerkesztette: Hendrix

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 730 — Cowboys fan
Slot out vót má?
remontada
nagyon buta hozzászólás lenne, valljuk be
slowmotion
akkor marad a Szobonak a padon a helye.. 😀
remontada
Amúgy a Slot nagy taktikus. Tudta h ha ad egy ilyen alamizsnát az még legalább hónapokig padon tartja Amorimot ami neki csak jó.
csebi
a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb sikerül összerakni egy olyan csapatot a trafóban, ami megint karcolni fog, csak idő kérdése az egész.
6 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló
a spori azért pánik szerűen lefújta gyorsan miután varga állt a kapuba 😀 nem zavarta, hogy 3-4 perc volt a hosszabbításból a gróf féle cirkusz
peach
Fent van az összefoglaló, nem volt annyi.
95:40 körül kapta a pirosat Gróf, 96:50-nél már a kesztyűt veszi Varga. Másfél percet tett rá a 97-re Bogár, mert 98:25-nél fújta le.

6 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 144
Na vajon Robbie mit nyilatkozik. A bíró elcsalta😆
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 422 — Whoops, looks like something went wrong.
En viszont tovabbra sem ertem, hogy a Ferencvarosnal hogy nem kepesek olyan edzot talalni evek ota, aki kepes volna motivalni a csapatot a bajnoksagra is. Evek ota sir a labda nehany kivetellel a Fradinal, erolkodnek, aztan Varga vagy fejel egyet vagy sem, de ezek tobbsege nem kidolgozott es felepitett, tudatos akcio. Nem hogy teljesen hulye ez a csapat evek ota es nincsenek agyak, akik szetosszak a labdakat, de az, hogy egy ilyen kerettel mennyire sokszor nem tudnak dominalni egy NB I-es csapat ellen, es nem csak egy Paks ellen, az azert nekem erthetetlen.

Allandoan jon a felsopolcos edzo meg jatekos eloadas, aztan basszameg az europai kupameccsek kivetelevel folyamatosan motivalatlanok csomoan.

Volt itt budos tirpak szerb, ir legenda, osztrak tikitaka csavo, orosz ikon, es lehetne sorolni, aztan lofasz a jatek mindenkivel, mindegyiknek nagyobb volt a fustje, mint a langja. Siralom belegondolni, hogy a Fradi az elmult evek legszebb focijat, raadasul dominans focit egyedul a lenezett, nudli paraszt Mate Csabaval tudta jatszani, egy szros masodedzovel.

Nem ertem... Tok mas stilusu edzok, stabok, felfogasok, taktikak, kicserelodott haromszor a keret is, megsincs fejlodes. Rebrov ota. El ide vagy oda, ami papiron szepiti a dolgokat, de jatekra megis egy helyben toporgas erzetem van, nem fejlodes.

6 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 969 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Volt már olyan, hogy valakit kiállítottak, mert fellökött egy labdaszedőt?
nagylaza, főpohárnok
azt hiszem PL-ben valamelyik dinamo londonos fel is rúgta az egyiket vagy valami ilyesmi rémlik
remontada
jaja, Hazard volt a Swansea ellen a mikiegér kupában, ki is kaptunk 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 182 — Gràcies Pep!
Nem csak egy meccsre tiltanám el ezért grófot!
nagir
Az azonnali piros elvileg nem is nagyon lehet egy meccs, de most én is remélem, hogy vastagon fog majd az a ceruza. Legalja dolog volt.
Bálesz
3-10 meccs között lehet bármi.
Kenny
Szerintem ez a legalja volt.
Kíváncsi vagyok “Fradistának lenni felelősség” QB hogyan fogja kommentálni.
Én még ma este szerződést bontanék Vele.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
6 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Slot out vót má?
remontada
nagyon buta hozzászólás lenne, valljuk be
slowmotion
akkor marad a Szobonak a padon a helye.. 😀
remontada
Amúgy a Slot nagy taktikus. Tudta h ha ad egy ilyen alamizsnát az még legalább hónapokig padon tartja Amorimot ami neki csak jó.
csebi
Mint Zombori Sanyi fenykoraban.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain