Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
saját szöglet után, igenDe az egyik gólt 2-0 után kontrából kaptuk? OkosJó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
Klaci79
Fast Willie
több mint 7 éve
Egyébként éreztem, hogy megint jól játszva bukjuk el, de mindegy, mert szép menetelés volt. Ja, még látom, hogy innentől bukjuk a holland bajnoki címet, mert megzuhanunk és becsúszik egy x.
több mint 7 éve
Jó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂minimál Spurs helyzetbe kerülés mellett is full gázon nyomatták a presszinget, és hát egy szögletet megye I-es módon benéztek.
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
elfáradtak, megijedtek, és leginkább nem használták ki a helyzeteiket. és nem volt náluk egy Van Dijk, hogy Llorentét lefejelje.
több mint 7 éve
Abból a szempontból rossz egy kicsit az Ajax kiesése, hogy tényleg van némi esély egy kudarckerülő, unalmas döntőre, két egymást nagyon jól ismerő csapattal
több mint 7 éve
Basszameg, hiányzott egy kis rutin az ajaxból...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
De az egyik gólt 2-0 után kontrából kaptuk? OkosJó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
Klaci79
több mint 7 éve
Egyébként mit csodálkozunk, csak beérett végre Ted Lasso munkája. 😊 www.youtube.com/watch?v=6KeG_i8CWE8
több mint 7 éve
Ha hoznak egy Pool-Alavest fordított végeredménnyel én elégedett leszek 😊
több mint 7 éve
hát ha valaki jól tipszmikszelt ebben a két napban jól keresett gondolom 😊meccs előtt gondolkoztam egy Spurs továbbjutáson @2,95, de inkább teniszre tettem.
na innen tuti hogy egy ratyi döntő lesz 😀
manuszka86
Liverpool - Barcelona továbbjutó H (meccs előtt) @ 13,00
Ajax - Tottenham 2,5 over (meccs előtt) @ 1,65
Ajax - Tottenham félidő 1,5 over (25. perc) @ 2,00
Ajax - Tottenham 5. gól V (70. perc) @ 2,40
Ajax - Tottenham 5. gól H (80. perc) @ 2,85 - na ezt azért, mert az ötödik gólban biztos voltam, csak abban nem, hogy a Spurs veri - utána jött Ziyech kapufája
csak hát a játék kedvéért csinálom, tehát minimál tétekkel.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
Csoro Ajaxnak annyira szurkoltam pedig, hogy csinálja meg a csodát a szétvásárlás előtt...Ha Tadics meg tudja tartani szögletnél és nem akad bele a saját lábába... Milyen kis apróságokon múlik ugye.
Uncsi angol fáradt 1:0 lesz a döntő valakinek ☹️
több mint 7 éve
Jó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Úgy jöttek ki a 2.félidőre, hogy megnyerték...ott
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie
több mint 7 éve
Jó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Ott ahol a barca, elhitte hogy megvan
Hol kúrta el az Ajax?
Fast Willie

több mint 7 éve
Döntő félidő 3-0Rendes játékidő 3-3
Hosszabbítás első 15perc 5-3
Hosszabbítás második 15perc 5-5
és napokig rúgják a 11-eseket

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Cirka 2 éven belül Eagles SB, téli olimpiai magyar arany, Spurs BL döntő (győzelem?) nem panaszkodhatom 😀
több mint 7 éve
Pochettinot kérem a Barca vagy az Argentin válogatott élére 😊Először jöjjön ki az intenzívről. 😊
dande
több mint 7 éve
Pochettinot kérem a Barca vagy az Argentin válogatott élére 😊Amíg Messi ott van szerintem nem lesz.
dande
több mint 7 éve
Jobban viselem, h most kapott ki így a kedvenc csapatom, mintha szokásosan egy döntőben adjuk elö
több mint 7 éve
Az én szememben a történet a Jedi visszatérrel véget ért, úgyhogy a Disney-s borzalmak rám nincsenek hatássalDarth Vader halott. Snook halott. Darth Maul halott. Dooku gróf halott. De Palpatine (az új trailer szerint) még él. 😉Én vagyok az első padawan, azaz a sith logika szerint én foglak megölni.Ezért írtam bazdmeg ezért ez ért ezért ezértPADAWAN.
dande
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 7 éve
Na baszki, Ezek a zsidók bármikor kicsesznek akár egymással is. 😊
több mint 7 éve
Ha a döntőben egyik csapat félidőben 3-0ra megy most már mindenki tudja mit kell csinálni...

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Mi a fasz? Wtf? Azt a rohadt életbe. SZLAMB. Meg a világ összes káromkodása...
több mint 7 éve
Pochettinot kérem a Barca vagy az Argentin válogatott élére 😊
több mint 7 éve
Darth Vader halott. Snook halott. Darth Maul halott. Dooku gróf halott. De Palpatine (az új trailer szerint) még él. 😉Én vagyok az első padawan, azaz a sith logika szerint én foglak megölni.Ezért írtam bazdmeg ezért ez ért ezért ezértPADAWAN.
dande
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
PL olyan kemény hogy nem figyelnek az ELre és a BLre a csapatok.Frankfurt lesimázza,miről beszélsz?
4 csapat lesz ennek megfelelően a 2 döntőben 😀
Toca
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil