Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Oly mindegy, ezeket az íreket megesszük az utolsó meccsen.Nagyon rossz eredmény lenne. Ők verik örményeket otthon és 1 ponttal előttünk lennének..Egyébként sem értem, miért lenne nekünk a jó, pláne a legjobb eredmény a 0-0.Igen, ebbe a lélektani tényezőbe nem gondoltam bele.A döntetlen egyébként talán a legjobb eredmény lenne.Sztem nagyon nem, minket idegből kitömnek nagyon ha ez 0-0
Kampman
davemayer
De a kitömés amúgy is benne van.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
remontada
7 hónapja
Nagyon rossz eredmény lenne. Ők verik örményeket otthon és 1 ponttal előttünk lennének..Egyébként sem értem, miért lenne nekünk a jó, pláne a legjobb eredmény a 0-0.Igen, ebbe a lélektani tényezőbe nem gondoltam bele.A döntetlen egyébként talán a legjobb eredmény lenne.Sztem nagyon nem, minket idegből kitömnek nagyon ha ez 0-0
Kampman
davemayer
Kampman
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
Hát, ez a kapusé.
7 hónapja
A döntetlen egyébként talán a legjobb eredmény lenne.de nem lett (Morgan Freeman)
Kampman
7 hónapja
Mindegy, a kérdés okafogyott...Egyébként sem értem, miért lenne nekünk a jó, pláne a legjobb eredmény a 0-0.Igen, ebbe a lélektani tényezőbe nem gondoltam bele.A döntetlen egyébként talán a legjobb eredmény lenne.Sztem nagyon nem, minket idegből kitömnek nagyon ha ez 0-0
Kampman
davemayer
Kampman
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
Abból indultam ki, hogy a döntetlennel az írek nem kerülnek hozzánk közel, viszont egy "esetleges", tehát kb. lehetetlen, de mégiscsak esetleges portugálok elleni győzelemmel beérnénk őket.Egyébként sem értem, miért lenne nekünk a jó, pláne a legjobb eredmény a 0-0.Igen, ebbe a lélektani tényezőbe nem gondoltam bele.A döntetlen egyébként talán a legjobb eredmény lenne.Sztem nagyon nem, minket idegből kitömnek nagyon ha ez 0-0
Kampman
davemayer
Kampman
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
Egyébként sem értem, miért lenne nekünk a jó, pláne a legjobb eredmény a 0-0.Igen, ebbe a lélektani tényezőbe nem gondoltam bele.A döntetlen egyébként talán a legjobb eredmény lenne.Sztem nagyon nem, minket idegből kitömnek nagyon ha ez 0-0
Kampman
davemayer
Kampman
7 hónapja
Igen, ebbe a lélektani tényezőbe nem gondoltam bele.A döntetlen egyébként talán a legjobb eredmény lenne.Sztem nagyon nem, minket idegből kitömnek nagyon ha ez 0-0
Kampman
davemayer
7 hónapja
Bocs, ezt nem tudtam.🙂Nem értem amúgy, hogy Ronaldo milyen megfontolásból lőtte középre.A 11esekkel kezd hadilábon állni, többet is kihagyott már
nagylaza, főpohárnok
Meg persze azert hagyta ki mert már csak a portugal w kellene a mixemhez
davemayer
7 hónapja
A döntetlen egyébként talán a legjobb eredmény lenne.Sztem nagyon nem, minket idegből kitömnek nagyon ha ez 0-0
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Nem értem amúgy, hogy Ronaldo milyen megfontolásból lőtte középre.A 11esekkel kezd hadilábon állni, többet is kihagyott már
nagylaza, főpohárnok
Meg persze azert hagyta ki mert már csak a portugal w kellene a mixemhez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Rengeteg példa van rá, hogy megváltoztatta.hát bazdmeg ez hogy 11-es a Portugáloknak?A könyökét is érte sztem, de ha igen akkor is a testéről pattant szóval nem az.
kajak mellkason lőtte a csávót
petey
Ez a legnagyobb baj a mai VARral hogy nehezen vagy egyáltalan nem akarjak megvaltoztatni amit a biró ítél a pályán, holott ez lenne a dolguk
davemayer
7 hónapja
Nem értem amúgy, hogy Ronaldo milyen megfontolásból lőtte középre.
7 hónapja
hát bazdmeg ez hogy 11-es a Portugáloknak?A könyökét is érte sztem, de ha igen akkor is a testéről pattant szóval nem az.
petey
Ez a legnagyobb baj a mai VARral hogy nehezen vagy egyáltalan nem akarjak megvaltoztatni amit a biró ítél a pályán, holott ez lenne a dolguk
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Ja, látom...meg, de kihagyta Roni XDDDDhát bazdmeg ez hogy 11-es a Portugáloknak?Megadták már?
petey
nagylaza, főpohárnok
petey
7 hónapja
meg, de kihagyta Roni XDDDDhát bazdmeg ez hogy 11-es a Portugáloknak?Megadták már?
petey
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
a labda nem hazudik? 😊
7 hónapja
hát bazdmeg ez hogy 11-es a Portugáloknak?Megadták már?
petey
7 hónapja
hát bazdmeg ez hogy 11-es a Portugáloknak? kajak mellkason lőtte a csávót
7 hónapja
Materazzi 2006-os Empoli elleni öngóljához hasonló, bár talán kevésbé epic, mint az volt.Bolgár védő jó 25 méteres lövéssel emelte át a saját kapusát, vezetnek a törökök.Na ezt latnom kell 🤣🤣🤣
Kampman
davemayer
7 hónapja
Bolgár védő jó 25 méteres lövéssel emelte át a saját kapusát, vezetnek a törökök.Na ezt latnom kell 🤣🤣🤣
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal