Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
 player.hu/sport-3/az-ujpest-edzoje-kemenyen-odatartotta-a-tukrot-az-nb-i-ele/
ozibozi
Pedig most az Újpest megmutatta, ha álmodsz, hiszel az álmodban és mellette nap mint nap keményen dolgozol, akkor az megvalósulhat.

Mi volt az álom?
Kampman
Süket duma banyek.
Cseke barátom kétszer annyit fut minden egyes tréningen, mint a többiek, elsőként ér edzésre és utolsónak megy el, plusz munkát végez és jár külön edzésre, erre kap meccsek végén 5-10 perceket lassan két éve (volt persze kivétel), mert cseszik visszaosztani Vignjevic-nek 10%-20%-ot a havi fizuból...
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 465 — Cowboys fan
ozibozi
tökéletesen igaza van, de a kemény munka mellett azért igencsak kellett egy olyan sorsolás is, ami még azelőtt hozza a nagy csapatokat, hogy a mieink kiesnének.
kaphatták volna teszem azt a Nordsjaellendet, aztán azok ellen is kiestek volna csont nélkül, ugyanannyi munkával.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 382 — Vikings fan
ozibozi
Pedig most az Újpest megmutatta, ha álmodsz, hiszel az álmodban és mellette nap mint nap keményen dolgozol, akkor az megvalósulhat.

Mi volt az álom?
Kampman
Abba a hoteben aludtak mint a Real és a Barca és kényelmes volt nagyon!
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 548 — #NoStress
ozibozi

Mi volt az álom?
Kampman
Egy hét Spanyolország.

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 342 — Invisible man
ozibozi

Mi volt az álom?
Kampman
Hogy óriási szerencsével agyonverhet egy olyan csapat akit talán nem kell kiguglizni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 804
ozibozi

Mi volt az álom?

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Hmmm, a Malmö is kihagyja a hétvégi bajnokijàt...

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Hoppà az M4 közvetíti a Honvéd kupàt. Akinek nincs jobb dolga és nagyon unatkozik megnézheti ma, hogyan àllunk utànpótlàs terén a norvég és dàn csapatokhoz képest....
Fattyu
Benéztem. Csak a helyosztókat adja!
Fattyu
De a puszkusz ifi adidasban fog játszani! A fiókokra még nem gondolt a szárnyas csodalény 😀
peach
Nincs "S" -es méret. Tudodki miatt.
több mint 7 éve
 index.hu/sport/futball/2018/08/03/a_magyar_foci_szar_es_elvezi/

Erről beszéltem... alomvilag
#JC6
Igazából ez a focira való kivetítése a teljes mostani Magyarországnak.
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 827 — a new hope (again)
Hoppà az M4 közvetíti a Honvéd kupàt. Akinek nincs jobb dolga és nagyon unatkozik megnézheti ma, hogyan àllunk utànpótlàs terén a norvég és dàn csapatokhoz képest....
Fattyu
Fattyu
De a puszkusz ifi adidasban fog játszani! A fiókokra még nem gondolt a szárnyas csodalény 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Fattyu

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
 index.hu/sport/futball/2018/08/03/a_magyar_foci_szar_es_elvezi/

Erről beszéltem... alomvilag
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 714 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
A Honvéd meccsét is elhalasztották volna vagy eltolják, ez le is jött közleményben. Az El sorsolás miatt túl közel kerültek volna a meccsek, ha jól tudom ez nemzetközi szabályozás.
Mondjuk ezen már nem kell aggódnunk. 😀😀
Fattyu
Máshol miért nem probléma hogy szerda-szombat vagy csütörtök-vasárnap ritmusban kell játszani RENDSZERESEN?
Mikey
Cöhh. Összehasonlítani az MB1 terhelését mással. Szerinted miért kell 2 hónapot pihenniük télen még a külföldieknek is akik ide igazolnak? 😀
Matthew99
No jó visszakerestem a cikket.
Ha tovàbbjutottunk volna, akkor kedd lett volna a meccs időpontja, előtte meg vasàrnap a Paks. Ez 2 nap különbség, Ezért kellett volna mozgatni a bajnokit!!!!! Úgyhogy ezen nincs làtnivaló....
De mint mondottam, ezen màr nem kell aggódunk! 😀😀
A Vidinél nem àstam bele magam, de akkor is ha ez kell hogy bejussanak a csoportkörbe akkor legyen. Segítsük Őket. Ha a Fradi vagy a Debrecen, vagy a Vasas, stb akkor is. Én így àllok hozzà.
Fattyu
asszem 72 óra a szabály, hogy legalább annyinak kell eltelnie a 2 meccs között,
bár akkor engem fm beszopatott tegnap vasárnap city, kedden pool meccs volt PLbe :d
eaglesmcnabb
angoloknál teljesen máshogy van a sok kupa meg a tv-s szerződések miatt. nem véletlenül nyomnak le télen 3 meccset 5-6 nap alatt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 215 — je suis poloska
A Honvéd meccsét is elhalasztották volna vagy eltolják, ez le is jött közleményben. Az El sorsolás miatt túl közel kerültek volna a meccsek, ha jól tudom ez nemzetközi szabályozás.
Fattyu
Máshol miért nem probléma hogy szerda-szombat vagy csütörtök-vasárnap ritmusban kell játszani RENDSZERESEN?
Mikey
Cöhh. Összehasonlítani az MB1 terhelését mással. Szerinted miért kell 2 hónapot pihenniük télen még a külföldieknek is akik ide igazolnak? 😀
Matthew99
Ha tovàbbjutottunk volna, akkor kedd lett volna a meccs időpontja, előtte meg vasàrnap a Paks. Ez 2 nap különbség, Ezért kellett volna mozgatni a bajnokit!!!!! Úgyhogy ezen nincs làtnivaló....
A Vidinél nem àstam bele magam, de akkor is ha ez kell hogy bejussanak a csoportkörbe akkor legyen. Segítsük Őket. Ha a Fradi vagy a Debrecen, vagy a Vasas, stb akkor is. Én így àllok hozzà.
Fattyu
asszem 72 óra a szabály, hogy legalább annyinak kell eltelnie a 2 meccs között,
bár akkor engem fm beszopatott tegnap vasárnap city, kedden pool meccs volt PLbe :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 205
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Várjatok, Zsótér tegnapi meccs utáni nyilatkozata megvan?
Aranyköpés: “a Sevilla játékosoktól nem pattant el a labda.”
Egyik óriási görbe tükre ez a magyar focinak csúfolt ízének.
😆
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Fattyu
Mikey
Matthew99

Szerkesztette: Fattyu

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 342 — Invisible man
Fattyu
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 398
Amúgy nem tök mindegy, hogy halasztják-e vagy sem? Ha ez nekik így jobb, akkor halasszák el. Egyedül a Malmö háborodhatna ezen fel.
Jughead
Nekem teljesen mindegy. Csak végtelenül szánalmasnak tartom.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
 index.hu/sport/futball/2018/08/03/nb_i_mezokovesd_mol_vidi_fc_elhalasztas/ 😀😀😀 mondjuk asszem ezt már tavaly is eljátszották 😊
Löfli
Emellé rakva Supka nyilatkozatát.
Őszintén mi a redvas picsaert nem lehet egy normális fizikumot megkövetelni?
2 kor EL és 2 kor bajnoki és egyiken se hajtottak szét magukat és már nem bírják.
Hat befosok
Toca
Ki mondta, hogy nem birjak?
De most komolyan, attol a Magyarorszagtol varod el, hogy ne legyen halasztas, aminek a szeretett fovezere focibuzi, minden penzt ebbe ol bele es azt akarja az arcodba tunkolni, hogy a magyar futball igenis jo es fasza?

Tokre alap volt, a fentiek erdeke az, hogy minden egyes pluszeselyt megadjanak a Videotonnak, mert ha bravurt ernek el, akkor igenis folyhat a csapbol az, hogy micsoda focikank van, es latjatok, itt az eredmeny.
Stez
Supka mondta.
És ha szerinted tökre alap, hogy azt nyilatkozza az edző hogy augusztus 2.-n azért esnek ki mert a srácok nem bírták a sorozatterhelést akkor nincs több kérdésem...
több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 432
Amúgy nem tök mindegy, hogy halasztják-e vagy sem? Ha ez nekik így jobb, akkor halasszák el. Egyedül a Malmö háborodhatna ezen fel.
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 398
Fattyu

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
 index.hu/sport/futball/2018/08/03/nb_i_mezokovesd_mol_vidi_fc_elhalasztas/ 😀😀😀 mondjuk asszem ezt már tavaly is eljátszották 😊
Löfli
De akkor elhalasztják a jövő hétvégi bajnokijukat is a Debrecen ellen? Mert hát utána is kedden játszanak a Malmövel.
Mikey
Majd jövőre bepótolják. Vagy 2 év múlva. Tökmindegy.

Az NSO kommentszekciójában leltem, 2015-ös sztori:
"Az MLSZ versenybizottsága elutasította a Debrecen halasztási kérelmét, így a Honvéd elleni, vasárnap 18 órára kiírt meccset meg is rendezik ebben az időpontban.
A szövetség azért nem járult hozzá a találkozó elhalasztásához, mert azt "semmilyen váratlan új körülmény nem indokolja.
A BL-ben és az EL-ben induló magyar csapatok, éppen a nemzetközi versenyképességet erősítendő, más összetételű keretet alakíthattak ki, mint azok, akik nem indulnak az európai kupákban, így a heti két mérkőzést jelentő sorozatterhelés nem okoz váratlan problémát" - áll a közleményben."

😀😀😀