Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra, köszi a türelmet!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 803 — nabege2@yahoo.com
20 perccel a vége után is gyakorlatilag teltház előtt nyilatkoznak az RTL-n a srácok. Nem semmi feeling, de nem is turistákkal van tele. 😉
ozibozi
pont ezt akartam írni, hogy én a szurkerekért drukkolok nekik, jól tolják, idegenben is korrekt létszámban mennek
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
De amúgy, EL-ben nincsen VAR? Csak mert nekem elég nagy lesnek tűnik az első Frankfurt gól.
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 669
20 perccel a vége után is gyakorlatilag teltház előtt nyilatkoznak az RTL-n a srácok. Nem semmi feeling, de nem is turistákkal van tele. 😉
több mint 7 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 083 — no es importante
Mikor az odavágók után az nso ezzel a szalagcímmel nyitott
 m.nemzetisport.hu/europa_liga/el-minimalis-elonyben-a-chelsea-elodonto-kapujaban-a-benfica-2694299

Én már borítékoltam a Frankfurt továbbjutását...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 257 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajna bealudtak, azt hitték elég a 2 gól előny.... Kár érte 😕
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 669
Lassan olyan szerethető csapat lesz ott Frankfurtban, mint mikor anno Yeboah, meg Okocha játszott ott vagy negyed százada, és az ember alig várta a Sat1-en hogy szombaton induljon 18:30 kor a ran és lássuk az a heti csodákat...
több mint 7 éve
nem volt szép meccs, ezek a hülye jugoszlávok meg meghalnak a szépségükben, nem passzolnának az istennek sem
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 808
Frankfurt meccs néz ki egyedül izgisnek...
NB2
jol ia allnak.
több mint 7 éve
Frankfurt meccs néz ki egyedül izgisnek...
több mint 7 éve
Szerintem is Laporte kezéről pattant, nem Fernando könyökéről. Brutál milyen érzelmi hullámvasút volt a két angolnál.
kristóf17
Maga Llorrente nyilatkozta, hogy hozzáért a könyöke 😊
dande
Ühüm, legalább korrekt 😊 Az benne volt végülis, hogy hozzáért, de csak minimális lehetett, mert alig látni azért. 😊

Szerkesztette: kristóf17
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 683 — Vikings fan
Szerintem is Laporte kezéről pattant, nem Fernando könyökéről. Brutál milyen érzelmi hullámvasút volt a két angolnál.
kristóf17
dande
Ott alkart mondták én azt nem láttam. Könyöke az le volt szorítva.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 257 — Így remélem megfelelek nektek.....
kristóf17
több mint 7 éve
ha már home office akkor megnézem az ismétlést 😀
Negritis
Akkor nem csak én vagyok így 😀
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 685 — The Mathematician
ha már home office akkor megnézem az ismétlést 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve

Szerkesztette: kristóf17
több mint 7 éve
Lehet szidni a VAR-t de nem erdemes.A szabalyokat kell letisztazni.Llorente kezzel ert bele veletlenul..es?
A less az less, ha 1cm ha 5m.
Tobb kommunikacio, egyeztetes sem artana a birok reszerol.

Illetve van olyan h a felvetelek alapjan sem lehet eldonteni.

Ajax golja elott kinnt volt e vagy nem.
persze rakitic esete necces ilyeneket nem szabad benezni.
ZoliMP
Én nem tudom hogy tényleg beleert-e kézzel . Nekem a felvételről se egyértemű , egyik szögből úgy tűnik, másikból nem.

Amúgy az egész VÁR végre flottul ment nem volt 1 óra várakozás
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 808
Lehet szidni a VAR-t de nem erdemes.A szabalyokat kell letisztazni.Llorente kezzel ert bele veletlenul..es?
A less az less, ha 1cm ha 5m.
Tobb kommunikacio, egyeztetes sem artana a birok reszerol.

Illetve van olyan h a felvetelek alapjan sem lehet eldonteni.

Ajax golja elott kinnt volt e vagy nem.
persze rakitic esete necces ilyeneket nem szabad benezni.
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 808
Amúgy Laportenak benne volt a keze mindhárom gólban, nagyon nem jött neki össze kb semmi
Toca
De a city kapusa sem hozott ossze nagy dolgokat.Nem mondom h az o lelken szaradnak a golok de bravurt nem hozott nagyon.
több mint 7 éve
A Pool-Barca előrehozott döntő lesz, gyakorlatilag az első meccs a BL-ben ahol a Barca megizzadhat.
A másik ágon a "kiscsapatok" meccse érdekes lesz, mert mind2 csapat úgy megy neki, hogy vazze BL döntőt játszhatunk és van esélyünk!

És ezért mondtam én is már hetek óta, hogy ez a BL a Barcáé. Tiszta ide Pats PO amúgy😊
(kiesett a PSG, a Bayern, a 3x-os Real, a mumussal felálló Juve, a legjobb keretes MC, tényleg csak a Pool maradt)

Egyébként mivel én rühellem a Barcát, mindegy ki csak ne ők😊
NB2
29 év után a PL kell elsődleges legyen

Ha most azt modják, hogy a PL meglesz én le tudnék mondani a BLről. Akár még a Barca is nyerhetné, persze ha nem a Pool jut a döntőbe akkor a másik ágról jövőnek fogok drukkolni.

Remélem a Cityt ez a 93. perces hullámhegy-hullámvölgy földhöz vág még legalább egy hétig és a hétvégén is és a városi derbin is pontot buknak.
29. év baxki... 29... kell ez a bajnoki cím!
alatriste
Szerintem röhögve gurítanak nekik egy 5-öst!
NB2
Látom már te a nagy mondások mestere vagy!
Toca
Hát most mond mi történik ha nem így lesz?😊
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 685 — The Mathematician
Annyiszor cseszték már el az utolsó percekben, teljesítménytől függetlenül végre kijárt már egy ilyen győzelem a Spursnek szerintem. COYS

Amúgy a Barca szurkolókon kívül szerintem mindenki úgy van a végső győzelemmel, hogy legyen akárki csak a Barca ne. 😀
Duff
liverpool szurkolóként ha megvan a bajnokság nem zavar ha a másik ág nyeri a bl-t 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 528
Annyiszor cseszték már el az utolsó percekben, teljesítménytől függetlenül végre kijárt már egy ilyen győzelem a Spursnek szerintem. COYS

Amúgy a Barca szurkolókon kívül szerintem mindenki úgy van a végső győzelemmel, hogy legyen akárki csak a Barca ne. 😀
több mint 7 éve
Amúgy Laportenak benne volt a keze mindhárom gólban, nagyon nem jött neki össze kb semmi
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 737 — Jedi Master
Egy Ajax - Pool döntő igazán üdítő lenne 😊 Hátha kisülne belőle egy Pool-Alaves 5-4 szerű meccs

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
A Pool-Barca előrehozott döntő lesz, gyakorlatilag az első meccs a BL-ben ahol a Barca megizzadhat.
A másik ágon a "kiscsapatok" meccse érdekes lesz, mert mind2 csapat úgy megy neki, hogy vazze BL döntőt játszhatunk és van esélyünk!

És ezért mondtam én is már hetek óta, hogy ez a BL a Barcáé. Tiszta ide Pats PO amúgy😊
(kiesett a PSG, a Bayern, a 3x-os Real, a mumussal felálló Juve, a legjobb keretes MC, tényleg csak a Pool maradt)

Egyébként mivel én rühellem a Barcát, mindegy ki csak ne ők😊
NB2
29 év után a PL kell elsődleges legyen

Ha most azt modják, hogy a PL meglesz én le tudnék mondani a BLről. Akár még a Barca is nyerhetné, persze ha nem a Pool jut a döntőbe akkor a másik ágról jövőnek fogok drukkolni.

Remélem a Cityt ez a 93. perces hullámhegy-hullámvölgy földhöz vág még legalább egy hétig és a hétvégén is és a városi derbin is pontot buknak.
29. év baxki... 29... kell ez a bajnoki cím!
alatriste
Szerintem röhögve gurítanak nekik egy 5-öst!
NB2
Látom már te a nagy mondások mestere vagy!
több mint 7 éve
Pepnek BL kene , Kloppnak bajnoki cím úgyhogy fordítva lesz.