Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 432
Csak, hogy tisztázzuk, hogy ez a “gyenge” bolgár csapat mit ért el az utóbbi időben, íme az elmúlt 5 év európai teljesítményük:

Ludogorec elmúlt 5 év:

13/14: EL B csoport 1., legjobb között kiverték a Laziot, majd a legjobb 16 között estek ki a Valencia ellen.

14/15: BL B csoportban 4., de 4 ponttal (1 győzelem a Basel ellen és egy döntetlen a Liverpool ellen)

15/16: nem voltak csoportkörben

16/17: BL-ben csoport 3.-ak lettek 3 ponttal (2 X a Basel és egy a PSG ellen), majd az EL-ben a legjobb 32 között búcsúztak

17/18: EL C csoportban 2., majd a legjobb 32 között a Milan ellen estek ki.

De persze, a többség most is elintézi ezt a sikert azzal, hogy csak egy szar bolgár csapat...
Jughead
Lehet én vagyok túl érzékeny, de ki mondta, hogy ez egy gyenge csapat lenne?! Amúgy azért hasra sem esnék előttük, csak azért mert egy csomó brazil játszik náluk. Úgy tűnik 3 évente nem sikerül nekik. Bár lenne egy magyar csapat, akinek 3 évente nem sikerül csoportkörbe jutni.
Szóval nem hiszem, hogy jó irány lenne, ha túlságosan felfújjuk ezt a várnai csapatot, azért komoly fölényben voltak mindkét meccsen, a röhejes kiállítás ellenére is. Ha ebből azt gondolják a Vidis fiúk, hogy kurvajók, akkor nagyon rábaszhatnak a malmői no-go zónában.
Amit viszont végre lehetett látni, hogy jól védekezett egy magyar csapat és ehhez nem szoktam hozzá. Úgyhogy ezúttal is gratula nekik, de azért tényleg kíváncsi lennék, hogy ki húzta le a Ludogorecet?
Klaci79
Nem céloztam senkire, csak úgy az általános vélekedésre reagáltam, de ha úgy érzed neked címeztem, akkor valószínűleg te is. 😊 Egyébként azóta visszaolvastam, és volt olyan ezen a fórumon is, aki konkrétan gyenge csapatnak nevezte őket.
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 348 — nabege2@yahoo.com
Csak, hogy tisztázzuk, hogy ez a “gyenge” bolgár csapat mit ért el az utóbbi időben, íme az elmúlt 5 év európai teljesítményük:

Ludogorec elmúlt 5 év:

13/14: EL B csoport 1., legjobb között kiverték a Laziot, majd a legjobb 16 között estek ki a Valencia ellen.

14/15: BL B csoportban 4., de 4 ponttal (1 győzelem a Basel ellen és egy döntetlen a Liverpool ellen)

16/17: BL-ben csoport 3.-ak lettek 3 ponttal (2 X a Basel és egy a PSG ellen), majd az EL-ben a legjobb 32 között búcsúztak

De persze, a többség most is elintézi ezt a sikert azzal, hogy csak egy szar bolgár csapat...
Jughead
A bolgárok jók, dicséret illeti a Vidit, hogy nyertek, de ha ezt az oda-visszavágót 10x lejátsszák kb egyszer lesz összesítésben 1-0 ide, a többi esetben tuti mind bolgár továbbjutás, és az összesítésben a 0-7 is összejöhetett volna. Most szerencsés volt a Vidi, ennyi...
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 993

Ludogorec elmúlt 5 év:

Jughead
Lehet én vagyok túl érzékeny, de ki mondta, hogy ez egy gyenge csapat lenne?! Amúgy azért hasra sem esnék előttük, csak azért mert egy csomó brazil játszik náluk. Úgy tűnik 3 évente nem sikerül nekik. Bár lenne egy magyar csapat, akinek 3 évente nem sikerül csoportkörbe jutni.
Szóval nem hiszem, hogy jó irány lenne, ha túlságosan felfújjuk ezt a várnai csapatot, azért komoly fölényben voltak mindkét meccsen, a röhejes kiállítás ellenére is. Ha ebből azt gondolják a Vidis fiúk, hogy kurvajók, akkor nagyon rábaszhatnak a malmői no-go zónában.
Amit viszont végre lehetett látni, hogy jól védekezett egy magyar csapat és ehhez nem szoktam hozzá. Úgyhogy ezúttal is gratula nekik, de azért tényleg kíváncsi lennék, hogy ki húzta le a Ludogorecet?
több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 432

Ludogorec elmúlt 5 év:

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 376 — Csodabogár
petey, ismerd be, nem jó ez a szerb vonal. Akkor jatszanak, amikor akarnak, máskor meg telibeszarják az egészet. Tavaly is lefeküdtek a csoportkör elott a haveroknak...
De nézd meg, ha csak 2-3 van közülük a pályán, mindjárt jobb a leányzó fekvése.
Amigy tényleg, Juhász az egyik leggusztustalanabb. De ne aggódj, a Fradiban se csipek sok mindenkit 😆
Grat nektek, remelem a Malmot is kiveritek mostmár.
#JC6
én sem kedvelem őket túlzottan, tőlem holnap csomagolhatnának Scepovicék, Lazovic és Nikolov is, nem titkolom. de ez ilyen, minden edző a sajátjait kedveli. nekünk most szerb jutott.
de Nikolic tudom, hogy ütötte az asztalt erősítésért, azt csak Kokó tudja miért nem hozott akár nem szerbeket.
Amúgy Simon Tibi tök ugyanolyan volt, mint Juhász.

köszi!

Szerkesztette: petey

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
a CFR kiejteset amugy is meg kell bosszulni a svedeken, hajra Vidi! 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
petey, ismerd be, nem jó ez a szerb vonal. Akkor jatszanak, amikor akarnak, máskor meg telibeszarják az egészet. Tavaly is lefeküdtek a csoportkör elott a haveroknak...
De nézd meg, ha csak 2-3 van közülük a pályán, mindjárt jobb a leányzó fekvése.
Amigy tényleg, Juhász az egyik leggusztustalanabb. De ne aggódj, a Fradiban se csipek sok mindenkit 😆
Grat nektek, remelem a Malmot is kiveritek mostmár.
több mint 7 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 491 — Sworn to the Dark
Fun transfermarkt fact:
Ludogorets 45.5M font
Malmo 16.05M font
Vidi 12.51M font
szoval elvileg egy kb azonos erobol allo ellenfel johet. Huszti hianya sajnos sztem meg fog latszodni. jo parszor o volt az egyeduli, aki tobb masodpercnyi kozepen szenvedes/flipperezes utan kirakta vkinek oldalra a lasztit. Varga pedig mvp volt.
Borbinho
itt ami a nehézség lesz, hogy a Malmö jobban játékban van, mert svéd bajnokság fele lement. bár ott annyira nem brillíroznak, csak a hatodikok.

built for this shit

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 376 — Csodabogár
idény elei formából jobban jöttek ki, de nem tudom elképzelni hogy ha később játszanának akkor hányszor mennének tovább 11 játékos ellen, de mint tudjuk a győzelmet nem kell megmagyarázni
ozibozi
fúbazdmeg, nem kell szeretni a Vidit, de már vicc amit páran előadtok 😀
már csak JC kell, hogy előadja mennyi nem szimpi játékos van a Vidiben. minden héten min. egyszer 😊

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 203
idény elei formából jobban jöttek ki, de nem tudom elképzelni hogy ha később játszanának akkor hányszor mennének tovább 11 játékos ellen, de mint tudjuk a győzelmet nem kell megmagyarázni
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
For Videoton, ooo for Vidi tonight. Majd ketsegbeesetten felnez a tribunre 2x egymas utan 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Fun transfermarkt fact:
Ludogorets 45.5M font
Malmo 16.05M font
Vidi 12.51M font
szoval elvileg egy kb azonos erobol allo ellenfel johet. Huszti hianya sajnos sztem meg fog latszodni. jo parszor o volt az egyeduli, aki tobb masodpercnyi kozepen szenvedes/flipperezes utan kirakta vkinek oldalra a lasztit. Varga pedig mvp volt.

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 291 — Keep pounding
azért kedves Henrietta, egy "részvétem" talán még elfért volna a mosolygás közben, miközben Pistike épp elsírja magát...
r.baggio
Vagy ott lezárni az interjút nem még egy fasz kérdést feltenni.

Mellesleg két rettentően antipatikus csapat játszott, melyek közül a nagyképűbb kiesett. Próbáltam szurkolni a vidinek, de nem ment, hánynom kell az egész jelenségtől, ami az összes közpénzszivattyút körülveszi. Mondjuk ezek a bolgárok legalább azt elérték, hogy ellenük se szurkoljak 😁

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 573 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ok, azėrt hátha megszorongatjuk a Malmöt
több mint 7 éve
Az EL csoportkör már megvan? 😊
dande
Nincs.

Juhásznál faszparasztabb játékos nem sok rohangál a mennyeiben, az is biztos.
Bálesz
es Lazovic volt aki kozejuk allt...mondjuk Juhasz eddig is egy pocs volt

több mint 7 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 010 — no es importante
azért kedves Henrietta, egy "részvétem" talán még elfért volna a mosolygás közben, miközben Pistike épp elsírja magát...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
dande
Nincs.

Juhásznál faszparasztabb játékos nem sok rohangál a mennyeiben, az is biztos.

több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 713 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
dande
Szerintem még nem, ha kövi körben kiesnek még egy kört mennek az EL playoffban

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 010 — no es importante
dande
az EL-playoff, ami így biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 573 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 203
kérdés meddig tart ki ennyi mázli
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
ha tovabbjut a vidi akkor holnap MINDEN | is | ingyen lesz?
Borbinho
azért lehet fikázni a magyar klubcsapatokat, de pl tényleg tavaly ilyenkor a Bordeux-t is kiejtette a Vidi, szóval ennyire nem kellene, hogy rövid legyen az emberek memóriája

a dollos fradi, ami évek óta csúnyán beleront az összképbe
r.baggio
ne röhögtess már...azért mert mondjuk (remélhetőleg) kiveri ezt a bolgár csapatot a Mol Vidi hasra kellene esni? Baromi nagy mázlijuk van, ami persze nem baj, de egyértelmű, hogy a várnai a jobb csapat, mint ahogy a bordót is bárki elfogadná az mn1-ben. De nem mindig a jobb csapat nyer, ettől is szép a sport.
Szóval lehet nyugodtan fikázni a klubcsapatainkat, mert mindent megtesznek érte, még ha azért egy-egy elfogadhatóbb vagy magyar szinten éppen kiemelkedő produkciót le is tudnak tenni az asztalra. Persze elsősorban olyan csapat teszi ezt, aki a pénzügyi fair play szabályokat többszörösen megsértené, ha ez érdekelne valakit ezen a szinten európában
Klaci79
Mert a Ludogorec biztosan tisztàn alkalmazza a pénzügyi fair playt...
Fattyu
bocs, nem vagyok tisztában a bolgár csapat dolgaival, én a sajátjaimmal szoktam foglalkozni
de akkor utánanéztem, hogy feleslegesen ne vitázzunk....taval yza egyik játékosukat 7,5millió euróért adtak el egy játékost, összesen 12,3-ért és 3,65-ért vettek
idén 3 millióért adtak el, 2-ért vettek.
ezek alapján azt mondom, lehet, hogy ebben még ők is előttünk járnak...
Klaci79
Én is utàna néztem 2010 -ig visszamenőleg, az àltalad közölt rövid időszakhoz képest végig veszteségesek voltak az àtigazolàsi piacon.
Nekik legalàbb 10 év kellett, hogy profitàljanak.
De ez csak egy szegmens az egészben.
És talàn felesleges vita is..

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 803
Nem a szívem csücske a Vidi, de megint kivertek egy magasabban jegyzett csapatot

Mindeközben Doll...

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 803
Fú ez a Kovacs gyerek... nem tudom mi tartja a kezdőben
#JC6
ő a Bognár meg Radó féle örök tehetség, akinek minden 5. meccsen kijön a lépés (magyar csapat ellen persze)

Szerkesztette: Kampman

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Fú ez a Kovacs gyerek... nem tudom mi tartja a kezdőben